Daarom zijn 'vluchtelingen' een gevaar: ISIS heeft 11.100 blanco paspoorten voor jihadisten klaarliggen

Geen categoriesep 10 2017, 9:00
Je moet je kop wel steeds meters diep in het zand steken om het levensgevaar van het huidige vluchtelingenbeleid nog te ontkennen.
We hebben in Europa een enorm probleem, voor wie het nog niet wist. Dagelijks komen er - zeker in de zomer, nu het weer beter is - talloze zogenaamde 'vluchtelingen' aan op de stranden van Zuid-Europa, om vervolgens tot de conclusie gekomen dat Italië en Griekenland toch niet helemaal veilig genoeg voor ze zijn en dan maar doorreizen naar landen als Duitsland, Zweden en helaas ook Nederland. Dat velen bizar lange reizen maken door tig veilige landen om hier te kunnen genieten van een leven op kosten van de belastingbetaler is al erg genoeg - nog veel problematischer wordt het als ze hierheen komen om ons om te leggen.
Na talloze aanslagen moet je immers wel héél erg wegkijkend, politiek correct en vooral knetterlinks zijn om nog te ontkennen dat de stroom aan 'vluchtelingen' echt niet alleen bestaat uit mensen die écht nergens anders heen kunnen - christenen en joden die overal in het Midden-Oosten vervolgd worden dus - en zelfs niet alleen uit economische migranten: we krijgen ook een lading aan ISIS-extremisten over ons heen.
Probleem hierbij is dat het per definitie praktisch onmogelijk is om te controleren wie wie is: kom jij echt uit Aleppo en moest je vluchten - waarom hierheen dan, maar oké - of kom je eigenlijk uit Pakistan? Het is alom bekend dat er een levendige handel is in valse Syrische paspoorten: het zou me niets verbazen als er inmiddels meer Syrische paspoorten dan Syriërs op deze wereld zijn. Het kost slechts een paar honderd euro, en je krijgt een reisdocument dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Alleen met gespecialiseerde apparatuur is dat wel te doen, maar helaas is die zo duur dat ambtenaren het op veel plekken zonder moeten doen.
Schokkende berichten bereiken ons echter uit Duitsland: daar is namelijk volgens berichten van BILD bekend gemaakt dat ISIS maar liefst 11.100 echte blanco paspoorten in haar bezit heeft om vrolijk uit te delen aan haar haatbaarden, met de nadruk op echte. De jihadisten hebben die waarschijnlijk ergens bij een fabrikant ervan in Syrië kunnen plunderen. Dat betekent dus dat geen apparaat in de wereld die dingen er nog tussenuit kan halen, omdat ze gewoon echt zijn! Het gevolg: ISIS kan daarop elke naam zetten die ze willen, om vervolgens hun meest loyale extremisten deze kant op te sturen. En zoals inmiddels pijnlijk duidelijk is geworden, zullen ze ook geen seconde twijfelen dat te doen.
Er zit dus maar één ding op: geen 'Syrische' vluchtelingen hier meer accepteren totdat het weer rustiger is in die regio. We hebben simpelweg geen enkele manier om te zien met wie we te maken hebben, en dat is een veiligheidsrisico dat je niet kunt lopen. Dus: doe nu eens wat, Den Haag en Brussel!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten