Huiveringwekkend: ISIS-sympathisanten sorteren alvast voor op nieuwe, dodelijke aanslag in Londen

Europese jihadisten maken elkaar alvast lekker voor een nieuwe aanval in Londen. “Londen, we komen!” Aldus de islamistische moordverheerlijkers in Europa.

Eén van de steden op het continent die de afgelopen tijd het hardst getroffen is door islamistische terreuraanslagen, is Londen. In het voorbije jaar zijn zowel London Bridge als de Houses of Parliament het doelwit geworden van agressieve ISIS-sympathisanten die het niet kunnen hebben dat wij hier in vrijheid leven. Want vrijheid is maar haram; liever hebben zij de bloederige onderdrukking van hun profeet. Londen is echter als één van de bekendste hoofdsteden ter wereld zo’n beetje synoniem met vrijheid, dus daar slaan de ISIS-gekken dan ook keer op keer toe.

En binnenkort opnieuw? Als we de anti-jihadblogger Azazel mogen geloven is er weer ‘buzz’ aan het verschijnen rondom een mogelijke nieuwe aanslag in de regeringsstad van het Verenigd Koninkrijk. Op Twitter uit hij z’n zorgen: “Dit gaat dus rond bij diverse pro-IS Telegram-groepen en -kanalen,” aldus de man die furore maakte door als burger diep in de ISIS-communicatiestructuur te infiltreren. Hij laat beelden zien uit Telegram; een soort WhatsApp dat populair is onder jihadisten:

londenaanslagkomtweer

Het bericht heeft zelfs ook z’n eigen propagandaposter: we zien in de verte de Big Ben, terwijl op de voorgrond een nietsvermoedende mensenmenigte de stad doorkruist. In letters die druipen van het bloed staat er vervolgens: London. En dan: We are coming…. Om het grimmige tafereel compleet te maken ook nog een bom van dynamiet die de naam ‘ISIS’ draagt en wat druppels bloed die onheilspellend van het beeld druipen.

We moeten de vraag stellen: is dit gewoon een poging om mensen bang te maken, of zijn ISIS-jihadisten écht iets aan het plannen in de Engelse hoofdstad. De ongemakkelijke waarheid is: we weten het niet. Het enige dat we weten is dat Azazel, de vinder van deze afschuwelijke rommel, gelijk heeft als hij zegt: “Ze kunnen beter zeggen ‘Londen we komen wéér’ in plaats van ‘wij komen’.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. HaZ

  Als IS dit zo aankondigt kun je er donder op zeggen dat ze een andere stad bedoelen !!

 2. marco1

  Waar en wanneer is lastig te zeggen maar dat ze wel weer een keer toe zullen slaan bijna met zekerheid.

 3. van Urk

  Ik dacht dat die terroristen er al lang waren? 23.000 stuks dacht ik zo in de UK. Of is dit een creatieve aankondiging van een nieuw concert in Londen van de band Isis? 😉

 4. Ritter

  Volgens de islamitische burgemeester van Londen is het allemaal de schuld van Trump.

  U weet wel…….die burgemeester die in het verleden jihadisten heeft verdedigt toen hij nog advocaat was. Daar lag kennelijk zijn sympathie.

  Khan voert al sinds de verkiezingen van Trump een Jihad tegen hem. Gisteren deed hij weer een duit in het zakje.
  —————–
  London Mayor Sadiq Khan Compares Donald Trump to Islamic State
  http://www.breitbart.com/london/2017/09/25/london-mayor-khan-trump-isis/

  1. Steve Van der Vekens

   Hoe dom kun je als hoofdstad van het UK zijn om een moslim- Mr Bean lookalike als burgemeester aan te nemen? Die vent saboteerd alles achter de knoppen.

 5. kciusclay

  Hier is zo weinig zinnigs op te zeggen..hopen dat het onder propaganda valt..
  Ik moet wel zeggen dat bij het zien van dit mij een naar gevoel besloop, waar ik normaal bij het zien van zulke teksten en aankondigingen niet echt onder de indruk ben en me eerder verschrikkelijk pissed off maak. het wantrouwen in bepaalde groepen/ etniciteiten/geloven wordt wel weer behoorlijk ingevuld. ooit ooit sportieve aspiraties een wapenvergunning aangevraagd totaal zinloos bij dit onderwerp toch voelt het schijnveilig.

 6. Ni28

  Het voordeel van open grenzen is dat het explosief levendig wordt. Die saaie Europa waar niets gebeurd is voorgoed weg.

  1. marco1

   Zou dat dan bedoeld worden met cultuurverrijking.

 7. netniet

  Terroristische aanslagen krijgen relatief veel teveel aandacht. De impact in het moment is wel hoog maar de frequentie is, gelukkig, vrij laag. Radicaal is een term die toeslaat op groot en ingrijpend. Vanuit die optiek is het aantal radicale moslims op Europese bodem simpelweg ontzettend hoog. Het VK is een gebied waar feitelijk sharia rechtbanken aanwezig zijn. Dat is een staatsondermijnende en radicale ontwikkeling.

  Moslims die dit aanhangen hebben radicale opvattingen. Moslims die sharia aanhangen hebben radicale opvattingen. Moslims die eerwraak vergoelijken hebben radicale opvattingen. Moslims die vanuit hier IS steunen of vergoelijken hebben radicale opvattingen. Moslims die religie boven de rechtstaat stellen hebben radicale opvattingen. En zo kan men voorbeelden op blijven lepelen.

  Het ligt veruit boven de 50 % en dat zijn dagelijks voortschrijdende gevaren die een incidentele aanslag veruit overschrijden. Ook moslims die nu vriendelijk overkomen en zelfs integratie wel zien zitten zijn niet statisch. De aanslagen zijn een vervaarlijke bliksemafleider en de onderliggende teneur verdient veel meer aandacht.

  Door het blijven vertrappen van mensen met terechte zorgen, hen blijven aanvallen met ondermaatse jij-bakken en het smerig labelen met valse etiketten, gaat leiden tot een self fulfilling prophecy van hen die er anderen van betichten: Racisme en facsime. Geen autonome waarden maar absoluut zaken waar mensen, blijkens het verleden wel degelijk vatbaar voor zijn.

  1. Nasrani

   Geheel mee eens.

  2. K.Dopper

   Je bent een islamofoob, netniet, ik adviseer je onder die tegel vandaan te kruipen en om je heen te kijken.

   Dit soort domme beschouwingen zijn erger dan net niet.

   1. DolleDries

    Zo reactie van jou is het net wel. Maar dan gestoord.

 8. Nasrani

  Je zou je zelfs kunnen afvragen of Engeland het over zichzelf afroept. Ik denk het wel. Zoveel moslims in Londen die allemaal een zelfde achterlijke ideologie aanhangen als destijds Duitsers het nazisme aanhingen, kan geen goeds brengen voor de toekomst.
  We hebben het nazisme verdreven, nu nog de islam.

  1. Kodi

   Islam is de kern van het probleem. En dat Islamitische gezwel moet uit Europa verwijderd worden.

 9. Ruud562

  De islam is het nieuwe nazisme, alleen honderd keer erger!!

 10. Steve Van der Vekens

  De Isis-gekken slaan in Londen toe omdat Engeland te laat zijn grenzen gesloten heeft.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.