Krankzinnig: slap OM eist slechts vier jaartjes tegen babymoordende jihadronselaar

Baby’s omleggen terwijl je ook nog eens mensen klaarstoomt voor de gewapende jihad? Meer dan vier jaar straf is dat niet waard, aldus ons Openbaar Ministerie.

Het lijkt een grap – een heel smerige dan – maar dat is het niet. Het Nederlandse OM heeft vandaag in de zwaarbewaakte rechtszaal te Schiphol vier luttele jaartjes geëist tegen de extremistische Rudolph H. Niet eens voor zijn jihad-praktijken, maar om het doden van zijn eigen dochter. Ja, je leest het goed.

Om bij het begin te beginnen: de Nederlandse haatbaard beroofde zijn vier maanden oude dochtertje in 2012 van het leven door haar dood te schudden. Het is een bizar verhaal waar nog steeds vanalles niet duidelijk aan is, bijvoorbeeld doordat hij het lef had te beweren dat zijn zoontje van anderhalf haar eigenlijk had gedood. Dat zo’n jochie van die leeftijd dat niet eens kán en dat forensisch onderzoek aantoonde dat het meisje met de kracht van een volwassen man was gedood, overtuigt H. niet: hij blijft bij zijn vage verhaal. Wat voor motieven hij in hemelsnaam gehad kan hebben voor zijn gruweldaad is iedereen een raadsel: wat wél duidelijk is, is dat meneer er zeer gevaarlijke ideeën op nahoudt.

Deze extremist heeft de rechtbank namelijk niet enkel bij deze zaak van binnen mogen bewonderen, maar ook bij zijn aandeel aan de jihad. Hij bekeerde zich enkele jaren geleden tot de Islam, en begon toen met het plaatsen van berichten die door ieder weldenkend mensen als ‘jihadronselen’ bestempeld zouden worden. Doordat hij het echter altijd slim wist te verwoorden – en natuurlijk door het gebrek aan lef bij onze justitie – lukte het niet om hem ook daadwerkelijk ervoor veroordeeld te krijgen. Dit soort uitspraken deed hij bijvoorbeeld tijdens die zaak:

Hoewel H. betrokken was bij allerlei initiatieven, liet hij weten over sommige kernbegrippen in zijn geloof niet echt een mening te hebben. Zo vindt H. dat president Bashar al-Assad van Syrië moet vertrekken, maar kan hij niet zeggen of de strijd tegen hem een gerechtvaardigde gewapende jihad is.

Ook heeft H. naar eigen zeggen geen voorkeur voor een van de radicale strijdgroepen in Syrië, zoals IS of het rivaliserende al-Nusra, hoewel hij het algemene streven naar de invoering van de sharia wel zegt te steunen.

Dat laat natuurlijk al zien hoe ernstig hij de kernwaarden van de Nederlandse samenleving niet snapt, maar helaas is er toen niets tegen gedaan. Ook deze keer zal deze gek – er dus héél makkelijk vanaf komen, als de rechter hem überhaupt al wat oplegt. Misdaad loont misschien niet, maar de jihad wel, zo schijnt tegenwoordig.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. Ni28

  Het OM overwoog ook een werkstraf( liefst iets met kinderen, crèche of zo)maar om de publieke opinie te sussen kozen zij voor vier jaar cel. Dat wordt dan waarschijnlijk anderhalf jaar en na paar maanden is ie vrij wegens goed gedrag. Opgelost! Volgende zaak!

 2. DutchDropveter

  Geef die namen van deze OM pruters vrij. Werd vroeger toch ook gedaan met NSB-ers? dit zijn geen Nederlanders dit zijn zacht gekookte eieren.

  Ik vind best dat zon (waarschijnlijk) links vrouwtje zichzelf kapot mag schamen voor zon eis! En dat ze best elke dag achterom moet kijken.

  Het OM zou de bevolking moeten helpen niet de extreme crimineel / terrorist.

  Dus als het adres van Thierry geopenbaard word en de politie hem niet beveiligd waardoor antifa zijn door kan onder kladderen waarom nu dan niet? Zijn wij anders? En wat was er gebeurd als we dat gedaan hadden? Was zij direct beveiligd? En waarom Baudet niet? Dit land is niet ziek maar terminaal.

 3. hans-e-pans

  Dus misdaad loont.

  1. corfo

   @ hans-e-pans.
   Dat is al héél lang zo !!
   In ieder geval sinds er D’66-rechters zijn benoemd, voor ’t leven ook nog eens !!

 4. Punt50

  Mijn Punt50 was zo klaar met die figuur. Even wat gaatjes maken en weg ermee. Slap OM, vast omdat haatbaarden met zijden handschoentjes aangepakt moeten worden van hogerhand.

  1. Hetzalwelweer

   Ons gerechtshof is de grootste grap van heel de wereld, wanneer je iets steelt uit een winkel, rolletje drop, dan is de straf voor het dood rijden van een kind lager. Want? de bestuurder komt uit bv Polen. Je moet de EU niet tegen de haren in strijken…..

 5. Ritter

  Europe Is Killing Itself
  https://youtu.be/ydPZRoLzu-E

 6. Kodi

  Moeten er soms meer stoelen door de rechtszaal heen vliegen voordat het tot die botte hoofden bij overheid en justitie doordringt dat het volk het niet meer pikt?

  Werkstraffen geëist voor zware mishandeling

  5 sept 2017 – Saskia Belleman

  ARNHEM – De schok kon bijna niet groter zijn. Als de twee jongens die vorig jaar tijdens Koningsdag in Arnhem zwaar werden mishandeld door een groep van negen jongemannen al hadden gehoopt op een vorm van genoegdoening, dan kwamen ze dinsdag in de rechtbank van Arnhem bedrogen uit.

  LIVE – Rechtbankverslaggever Saskia Belleman was in de rechtbank aanwezig. Haar tweets lees je onderaan dit artikel.

  „Een tweede klap voor de jongens en hun familie”, noemde een familievriend de milde eisen van de officier van justitie. Tegen twee meerderjarigen eiste ze 180 uur werkstraf en twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf wegens openlijk geweld. Twee andere – jongere – verdachten hoorden volgens het jeugdstrafrecht respectievelijk zestig en tachtig uur werkstraf eisen.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/29133904/__Werkstraffen_geeist_voor_zware_mishandeling__.html

 7. Ecoshaarlem

  Wie heeft nog hoge verwachtingen van onze D66 rechters?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.