Geert Wilders is witheet om de bekladding van Baudet's huis: 'Snel oppakken die feministen!'

Geen categoriesep 08 2017, 8:00
Geert Wilders heeft voor de camera gereageerd op het vandaliseren van Thierry Baudet`s huis door wat halve feministen, en de boodschap van de poezenliefhebber was - jawel - niet voor de poes.
Het was gisteren allesbehalve een fijne dag voor Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Hij werd `s ochtends fijn 'verrast' met een feministisch én anarchistisch teken op zijn voordeur, een bende verf over zijn trap en een uiterst ranzige 'traktatie' in zijn brievenbus. Deze aanslag op de huiselijke vrede waar toch echt zelfs politici recht op hebben is opgeëist door ene 'Radicaal Anarchistisch Feministisch Front', een groep boze, extreemlinkse feministen met teveel ideologieën en een afkeer van iedereen die nare dingen over vrouwen durft te zeggen in een fictief boek.
Baudet zelf wil er, begrijpelijk, niet al teveel aandacht aan geven: hij is een rechtse politicus, wat betekent dat je dit soort dingen er helaas standaard bijkrijgt in de Nederlandse samenleving. Hij is al voor racist, fascist en vrouwenhater uitgemaakt, dus dan kan dit er ook nog wel bij, denkt hij misschien. Het siert hem in ieder geval dat hij er zo rustig onder blijft.
Anderen hadden echter wél wat hierover te zeggen. Zo ook de knetterlinkse en knettergestoorde D66'er Stijn Wenders, die de straatterreuractie afkeurde maar toch net weer helemaal niet, want tegen een rechtse politicus natuurlijk hè:
Gelukkig waren er ook mensen die dit alles wél in de meest scherpe bewoordingen afkeuren, zoals Geert Wilders. Desgevraagd had hij er dit over te zeggen:

Dat is verschrikkelijk. Mensen moeten met hun poten van de huizen van politici afblijven. Wat je ook van de standpunten van de heer Baudet vindt: spuitbussen op zijn huis, dat is totaal verwerpelijk.

Ja, dat lijkt mij nou ook. Eén van de belangrijkste grondrechten is het recht op eigendom, maar extreemlinkse gekkies lijken het daar niet altijd even nauw mee te nemen helaas. Geert Wilders weet natuurlijk als geen anders hoe het is om bedreigd te worden met de schending van je rechten (zeg maar het recht om te blijven ademen) en heeft dan ook alle sympathie voor Baudet:

Dus veel sympathie voor de heer Baudet. Ik hoop ook dat ze de daders hiervan, wat ik begreep die uit feministische hoek schijnen te komen, dat ze die snel oppakken en vervolgen!

Nou Geert, dat hoop ik ook. Elke greep naar geweld, vernieling of vandalisme is er één teveel, maar links zet de afgelopen tijd wel erg vaak in op dat soort taktieken. Tijd dus om de verantwoordelijken bij de haren het gerecht binnen te slepen om een stevig voorbeeld te stellen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten