Geweldig, Nigel Farage komt terug in de politiek om Brexit te verzilveren!

Nigel Farage, voormalig kopstuk van UKIP, denkt er de komende dagen ‘heel erg hard over na’ over een terugkeer in de politiek. Dat kan vertaald worden als: hij komt terug! Farage had al eerder gezegd dat als Brexit in gevaar komt, hij terugkeer in de politiek zou overwegen. Na de speech van de Britse premier Theresa May gisteren, is hij er klaar mee.

We kennen Nigel Farage natuurlijk als de extravagante Brit die in het Europees Parlement tekeer gaat tegen de Europese kopstukken, als Guy Verhofstadt en Jean-Claude Juncker. Hij heeft ervoor gezorgd dat het referendum over een Brexit er kwam en dat zijn decennia lange strijd tegen de Europese Unie een overwinning bracht.

Na de vorige verkiezingen, is hij uit de landelijke politiek gestapt en heeft hij gezegd niet meer terug te keren. Daar kwam later verandering in, toen Farage merkte dat Theresa May steeds meer ging inleveren in de onderhandelingen met de Europese Unie. Toen gisteren May aankondigde dat het vertrek uit de EU zeker nog tot volgend decennium op zich zou laten wachten, werd het voor heel veel mensen te veel. De positie van May is er niet sterker op geworden en Nigel Farage denkt hardop na over een terugkeer.

De leiding van UKIP heeft al gesprekken met Farage en de grootste voormalige donor van UKIP, Arron Banks, heeft ook opgeroepen tot een terugkeer van onze favoriete Britse politicus. Laten we het hopen.

Hier nog een aantal geweldige momenten van Nigel Farage in actie:

https://www.youtube.com/watch?v=huS85FwG8jc

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. K.Dopper

  De kans is groter dat de clown en leugenaar Farage machteloos moet toezien hoe de Britten besluiten dat het beter is ten hele te keren dan ten halve te dwalen. Het wordt stilaan duidelijk dat de Brexit een ramp voor Groot Brittannië is en May is nu al aan het bedelen om uitstel voor de realisatie. Van dit uitstel komt hoogstwaarschijnlijk afstel.

  1. IJscoman

   De pathologische agitpropper Dopper, zwamt weer alles bij elkaar om zijn querulanten verhaaltje aan de man te brengen. Woord voor woord voorspelbaar. Wat is de man toch een lege huls.

   1. swetsnek

    dat je nog op hem reageert laat lekker lullen die loser

    1. DutchDropveter

     Of er wordt gewoon een keer iemand gebannen maar kennelijk is dopper no 1 bezoeker waardoor dit blog onderuit gaat ofzo, @redactie heb toch eens ballen!

     1. Punt50

      Nee DD als DDS de doperwt bant is hij morgen weer terug onder een andere naam.

     2. Guus Geluk

      Dat ben jij toch ook altijd, Punt?

      Dus ja.

    2. glazenbol

     Inderdaad gewoon doodzwijgen deze hersenloze bokkenlul

   2. Beukman

    Wat is er eigenlijk mis aan voorspelbaarheid, @IJsco?
    En hoe voorspelbaar schat je jouw eigen reacties eigenlijk in vergeleken met die van onze wederzijdse vriend The Dop?

    1. IJscoman

     Wat lief van je dat je je holmaatje weer verdedigt. Je gaat echt voor hem door het vuur.

     1. Beukman

      Je vergist je, vriend. Ik verdedig Dop niet, ik val jou aan. Of eigenlijk, je voorspelbare opmerking over Dops voorspelbaarheid.
      Kun je de vraag misschien eens proberen te beantwoorden?

     2. IJscoman

      Anders gesteld dan Beuk: waarom voel jij je geroepen om Dopper te verdedigen door mij aan te vallen? Denk je dat Daffy Duck het niet alleen af kan? Wat is er bij jou getriggerd dat je voor hem in de bres meent te moeten springen?

     3. Beukman

      Zie het als een compliment richting jou, @IJsman. Jij bent per slot beter dan de meesten alhier in staat om De Dop inhoudelijk van repliek te dienen. Gebruik dan ook je intelligentie en je belezenheid om dat te doen, ipv te komen met een dooddoener over voorspelbaarheid.

      Ik wijs er nog even op dat Dops reactie op #1 weliswaar een stellige mening inhoudt, maar toch genoeg aanknopingspunten bevat om er serieus op in te gaan.

  2. DutchDropveter

   Ey bloedhond, wanneer stop jij eens met deze onzin? Ik weet dat dit niet jouw mening is maar jij spuugt op alles wat los en vast zit.

   Als er iemand een leugenaar is een uitvreter, een uitzuiger, de kankercel van dit blog dan ben jij dat Dopper JA JIJ!

   jouw opinie is geen feit nog wordt dit door het merendeel gedeeld dit maakt jou dus een drammerige groenlinkers zonder leven die ze waarschijnlijk op Joop al hebben geblokkeerd en nu maar hier komt kankeren want converseren is het niet.

   @DDS ga nu eens met de banhamer langs joh zak slappewas! en als je dan toch bezig bent het rechter menu zit een fout waardoor SCROLLEN NIET GOED WERKT!?!?!? hoelang gaat dit duren?

   1. K.Dopper

    @Dropveter, je bijdrage bevat feit noch argument. Dit soort debiel geroep wordt ook wel trollen genoemd.

    1. DutchDropveter

     Dat is jouw opinie, voor het merendeel is wat ik zeg een feit.

     En kom eens met wat feiten 😉 ipv mijn argument te gebruiken die wel op feiten gebasseerd is jij gebruikt namelijk 0,0 feiten maar je eigen gedachte / opinie en maakt dit alsof het een feit is, zelfs nadat hier vaak zat over gesproken is.

     Daarmee kan ik alleen maar afleiden dat je een ruzie zoekende kankercel bent. Dus voordat ik dadelijk je NAW gegevens op het internet kwam laatste ding KAPPEN!

  3. Nasrani

   Ha ha ha ha, je valt wel enigzins door de mand doppertje……..wanneer je een spreekwoord wilt gebruiken, gebruik hem dan goed! Volgens mij heb je wel de klok horen luiden, maar ja, je weet niet waar de klepel,hangt. Of anders gezegd, holle vaten klinken het hardst, of, veel geschreeuw maar weinig wol.

   1. K.Dopper

    Verdomd, Nasrani, je hebt gelijk, het spreekwoord luidt: beter ten halve gekeerd dan te hele gedwaald.
    Dank voor de correctie. Ik neem aan dat je nochtans de bedoeling oppikte.

    1. Nasrani

     En vloeken vinden zowel guusje als ik onnodig.

 2. IJscoman

  Het lijkt aannemelijk dat met de terugkeer van Farrage de Brexiteers opnieuw een stevige steun in de rug krijgen in de vorm van hoogst noodzakelijke publiciteit, argumenten en communicatie. Onmisbaar, want Maffy May brengt er niets van terecht – een buitengewoon zwakke premier.

 3. Beukman

  Farage komt terug in de oppositie, zal Lars bedoelen. Dat zal dan ook nog een tijdje duren, dus de vraag is hoeveel invloed de man eigenlijk kan uitoefenen op het Brexit-proces.

  1. K.Dopper

   Farage staat in GB symbool voor het Brexit-kamp maar ook voor de leugens die het Britse volk op de mouw zijn gespeld om tot dit rampzalige besluit te komen.
   Ik denk dat hij de komende jaren vooral zal worden verbonden met de nare gevolgen die de Britten van de Brexit zullen ondervinden. Zijn besluit weer op het podium te springen lijkt niet gespeend van masochisme.

   https://www.businessinsider.nl/de-britse-economie-staat-wel-degelijk-aan-de-rand-van-de-afgrond-door-de-brexit/

   1. Beukman

    @Dop
    Ik wantrouw om het even welk artikel van welke econoom dan ook. Het zou iig een goede zaak zijn als Farage alsnog tot onderhandelaar met de EU werd gebombardeerd, ook al heeft de man daar zelf weinig zin in. Hij is per slot verantwoordelijk voor de huidige situatie, die iedereen allang had voorspeld behalve hij en zijn vrienden.

    1. K.Dopper

     Als je de recente cijfers ziet, Beukman, staat vast dat de economische groei in GB de komende tijd ernstig gaat terugvallen en, afhankelijk van het verloop en tempo van de ontvlechting, de werkgelegenheid in GB snel zal dalen, met name ook omdat het investeringsniveau nu al daalt. De burger ervaart nu al teruglopende koopkracht. Dat wordt een versnelde spiraal naar beneden.
     Ik vind het bepaald geen goed idee om charlatans als Farage en Johnson een rol te geven in dit spel. Het zou de schade voor GB (en ons) alleen maar vergroten. Het is natuurlijk een teken aan de wand dat May nu al aandringt op een verlenging van het lidmaatschap met twee jaar, bovenop de 2 tot 4 jaar dat het zeker zal kosten om tot overeenstemming te komen. Er gaan in GB ook steeds meer stemmen op om wegen te zoeken naar een ‘zachte’ Brexit (wat natuurlijk afstel in vermomming is).
     Het lijkt me goed dit proces door behoedzame diplomaten te laten uitvoeren en niet door verwarde hooligans van het type Farage en Johnson.

     1. Beukman

      Ja en nee, @Dop. Met een (boter)zachte Brexit zullen de pro-Brexitstemmers nooit genoegen nemen; ze zullen zich terecht (voor de 2e keer) belazerd voelen. Farage heeft de huidige bende veroorzaakt, ik vind dat hij er dan ook maar voor moet bloeden. Na een catastrofale afgang compleet met economische crisis zullen de Britse neuzen hopelijk weer dezelfde kant op staan, waarna het tijd voor de EU wordt om grootmoedig de hand over het hart te strijken en het land uit de penarie te halen. Vervolgens gaat de Brexit alsnog van de agenda.

      Ik geef toe: dit is maar fantasie van mij. Ik vrees eerder dat het met onruststoker Farage oorlog wordt, waarbij uiteindelijk EU-onderdanen uit GB worden gegooid en andersom.

  2. IJscoman

   Ik gaf je al antwoord voordat jij de vraag stelde Beuk: de invloed van Farrage zit vooral in de beinvloeding van de publieke opinie door publiciteit, argumenten, informatie en communicatie. Is dat invoelbaar of moet ik het nog verder uitleggen?

   1. K.Dopper

    Als de Britten straks aan den lijve de nadelige gevolgen van de Brexit gaan ervaren zal de stem van Farage Wellicht een schrille klank krijgen en zullen de Britten hem herinneren aan de leugens die hij in de campagne van dit rampzalige referendum opdiste.

    Farage is een populistische charlatan en alleen de feiten kunnen de man tot zwijgen brengen.

    1. IJscoman

     Alweer woord voor woord dezelfde vastgelegde script-tekst. Verzin toch eens wat nieuws Dropper. O sorry, dat kun je natuurlijk helemaal niet met die rigide geest van je.

    2. Ecoshaarlem

     Er is hier maar een charlatan, en dat ben jij in het kwadraat!

     1. K.Dopper

      En zo stevig beargumenteerd, Ecos!

   2. Beukman

    Dat is zeker invoelbaar, @IJsco. De man gaat dus lopen roeptoeteren vanaf de zijlijn. Zelf wil hij geen verantwoordelijkheid dragen voor zijn acties, die GB op zijn kop dreigen te zetten.
    De Britse Wilders, kunnen we hem zo typeren?

    1. IJscoman

     Ik acht Farage toch echt wat eloquenter dan Wilders, intelligenter ook en vooral humoristischer. Maar ze spelen inderdaad op hetzelfde speelveld hetzelfde spel. Farage doorgrondt beter wat er aan de hand is; hij is analytischer, scherper en bondiger. Jammer dat we hem niet in Den Haag hebben.

     1. Beukman

      @IJs
      “De Britse Baudèt” wringt helaas ook te veel, aangezien Baudèt zoals ik hem inschat wél regeringsverantwoordelijkheid zou willen dragen.

     2. IJscoman

      Beuk, ik denk dat Baudet zeer regeringsverantwoordelijkheids-geil is. Het blauwe zetelleer kriebelt al lonkend aan zijn derriere. Thierry is een aardige en slimme jongen die de spelregels van de publiciteit, public relations en imagebuilding goed weet te bespelen met rebelse quotes, maar hij is natuurlijk ook een narcist die bijzonder graag in de spiegel kijkt.

     3. Beukman

      Aardig om te vermelden dat ik in dit opzicht milder over onze slingeraar denk dan jij, @IJsje. IJdel is ie zeker. Maar een narcist? Trump is er een. Maar Baudèt? Mwoah. Het is nogal mode om iedereen narcisme toe te schrijven, maar daarmee nog niet terecht.

 4. Ni28

  Circus Dopper is weer terug met zijn clowneske kunstjes.

 5. Ni28

  Circus Dopper wilt het over feiten en argumenten hebben. Eerst dan de rode neus afzetten.

  1. K.Dopper

   Voor Ni28, die het liever over de feiten wil hebben: https://fd.nl/economie-politiek/1212950/britse-economie-koelt-verder-af

  1. IJscoman

   Dopper, ik heb het artikel gelezen. Het is geschreven door het pro-EU medium Vrij Nederland. Dus gaat het over Londen en niet over Engeland. Het gaat over links en niet over de gewone bevolking. Het gaat over buitenlandse wetenschappers en kunstenaar, niet over Engelsen. Het artikel toont duidelijk de desillusie van de Europeanen en niet van de Britten. En het toont vooral de mentaliteit van de ratten die depressief reageren doordat ze menen dat Great Britain nu een zinkend schip is. Straks als blijkt dat Londen zijn toonaangevende positie heeft behouden en verder uitbouwt, komen ze smekend en biddend terug: alsjeblieft neem ons weer terug.

   1. K.Dopper

    Dat is correct, IJscoman, het geeft slechts een sfeerbeeld van Londen en de onzekerheid die daar na de Brexit is ontstaan. Je hebt gelijk dat er meer is te zeggen over het geheel.

    Bijvoorbeeld de macro-economische gegevens in bijgaande link: https://fd.nl/economie-politiek/1212950/britse-economie-koelt-verder-af

 6. Ecoshaarlem

  Hoop van harte dat hij terug komt, en laat hem maar de onderhandeling gaan laten voeren , hij pakt die alcoholist Juncker en die uiterst linkse Verhofstadt wel in en ook Merkel en ons schoothondje Rutte!

 7. lanex

  Je ziet in sommige reacties dat zodra iemand opstaat en tegen de EU mening in roeit ze afgeschilderd worden als idioten, populisten en van uiterst rechts.
  Deze stompzinnige reacties komen van de dommen onder ons, de niet goed geïnformeerden, de linkse schreeuwers dus die alles wat niet in hun straatje past afzeikt!

  1. Beukman

   @Lanex
   Wat mij nou opvalt, is dat degenen hiero die Farage afschilderen als een populist daarvoor ook argumenten aandragen, terwijl de meeste anderen het niet verder brengen dan ad hominem gekwaak. Enfin, zie je eigen reactie.

 8. Ben Zine

  Topgozer die Nigel. Jammer dat hij geen PM is, in plaats van lagere schooljuf May. De beste stuurlui staan helaas aan wal. Hier hetzelfde. We hebben competente mensen met visie (Baudet), maar we moeten het doen met de “Kofferträger” van Merkel, dat watje met de grijns van een zenuwpatiënt.

 9. Guus Geluk

  Ach, liep Farage niet met de staart tussen de poten weg na de treurige Brexit?

  1. Ben Zine

   @Guus
   Sorry, maar dit slaat werkelijk nergens op. Het was de verdienste van Nigel dat er een Brexit is gekomen, want door zijn partij Ukip werd een door Cameron uitgeroepen referendum over Brexit afgedwongen, waardoor Cameron zich uiteindelijk genoodzaakt voelde om op te stappen. Zonder Ukip was dat immers nooit gebeurd. Toen Brexit eenmaal een feit was, beschouwde Farage zijn opdracht als volbracht, riep triomfantelijk “Independance Day” uit, en deed een stapje terug. Heel begrijpelijk, nadat hij voor Brexit 15 jaar lang keihard had gevochten. Nu Theresa May een totale mislukking blijkt te zijn (was ook te verwachten, want aanvankelijk was zij een “remainer”) voelt Farage kennelijk de behoefte om een comeback te maken, om zo zijn levenswerk, de Brexit, de beschermen en zeker te stellen.

 10. Ali Yas

  Ik vind het toch nogal wat dat oom Nigel de ring weer in gaat. Ik vond May best wel pittig overkomen in het begin, maar Peter Hitchens hielp me uit de droom: die vrouw heeft geen ideeën, geen plan en laat alles in de soep lopen. Het Engelse volk wil het heft weer in eigen handen, maar Theresa pakt dat wel heel losjes vast. Hopelijk kan Farage helpen haar te dwingen de afgesproken koers te houden.

  1. K.Dopper

   De afgesprokenkoers, Ali Yas, betekent een harde Brexit en iedereen kan toch zien dat die uitloopt op een drama voor GB en met name ook grote schade voor ons land als belangrijke handelspartner zal veroorzaken.
   Waar haal je toch de lichtzinnigheid vandaan om deze debiele ramkoers te bepleiten?

   1. marco1

    Hmmmm ik kwam redelijk vaak in Engeland en daar waren de meeste die ik sprak toch erg tevreden over de komende Brexit. Ik persoonlijk denk ook dat het voor Engeland een goede stap is die na een aanloop periode daar alleen maar beter van word.

   2. Ben Zine

    Het valt me op dat de linkse Kerk, wanneer het gaat over de Brexit, altijd opeens de ‘handelsbelangen” gaat verdedigen en de “schade” voor ons land als “handelspartner”. Alsof “handelsbelangen” ze ene ruk kan schelen. Het toont het onbegrensde opportunisme van links, om dit argument in te zetten, net daar waar het ze op dat moment toevallig uitkomt. Het gaat overigens bij Brexit helemaal niet om economische belangen, maar over het feit dat je de baas wil zijn in je eigen huis, en dat je die macht niet uit handen geeft aan een paar ongekozen bureaucraten in Brussel. Verbazingwekkend dat links dat maar niet kan begrijpen. Zouden ze echt zo dom zijn, of is het meer een soort ontkenningsgedrag ?

 11. Tinneke

  Och toch….het is me wat met die dopper en Beukman….ze houden ons wel scherp dat moet ik toe geven, maar trap er niet in kijk eens goed naar de zinsopbouw miss toch twee in? zou zomaar kunnen hihi….. ik ben gestopt met reacties tellen van meneer of mevrouw Dopper…..er komt geen einde aan echt een forumverkrachter! en DutchDropveter laat u toch niet zo provoceren dit geniet hier alleen maar van want opgeven nooit never niet nada…….dit gaat net zolang door tot dit forum gesloten wordt, ik lees het nog niet eens meer wat dit schrijft gaat toch altijd over hetzelfde.

  1. K.Dopper

   ‘maar trap er niet in kijk eens goed naar de zinsopbouw miss toch twee in? ”

   Zit Tinneke al weer lekker aan de sherry?

   1. corfo

    @ Dopper.
    Smerige troll, ik mis feiten en jouw argumentatie !!
    Ik weet het wel, is een beetje teveel gevraagd aan een minkukel als jou, maar vraag dan even om hulp bij één van de patiënten bij jou in ’t tehuis.

  2. Floris

   “dit gaat net zolang door tot dit forum gesloten wordt,”
   ————————————————————–
   Mijnheer heeft al diverse fora kapot gemaakt. Dat gaat zo:

   Hoe de mollen en trollen lopen op een forum:

   De mol/trol schept met zijn pedanterie en neerbuigendheid veel ergernis bij zijn opponenten. Die gaan ‘m vervolgens in de maling nemen en op dezelfde wijze terugbehandelen. De forumleiding ziet het al dan niet met lede ogen aan, maar laat de zaken op zijn beloop. De hilariteit neemt toe en het forum genereert veel bezoek, bijdragen en nieuwe leden.
   Dit effect is echter tijdelijk en steeds meer mensen haken geërgerd af. Het forum bloedt dood. De mol/trol zuigt in elke draad en gaat hiermee door tot hij zelf overblijft tezamen met de forumleiding. Missie volbracht: Weer een forum naar de Filistijnen.

   1. K.Dopper

    Floris komt direct al weer zeer inhoudelijk binnen liegen.

    🙂

    Uiteraard is dit geen trollen.

    1. Floris

     De vraag of Tinneke aan de sherry zit is zeker inhoudelijk?

     Overigens gaf ik een vrij nauwkeurige omschrijving van wat er gebeurt wanneer jij een blog of forum 24/7 komt volschijten.

     Je hebt onder andere Politiek Debat kapot getrold maar daarmee heb je alleen immateriële schade aangericht. Als je erin slaagt DDS te slopen dan maak je daarmee mensen brodeloos.

     Ik zie al steeds meer reaguurders afhaken.

     1. K.Dopper

      Ik heb me er inmiddels mee verzoend dat ik een enorme obsessie voor je ben geworden, Floris.
      Ik adviseer je me te negeren of inhoudelijk op mijn bijdragen in te gaan. Bijvoorbeeld op je blooper over Koenraad Elst waar je toch wel leek de plank stevig mis te slaan.

     2. Floris

      Het is bekend dat jij, de pathologische leugenaar en ontoerekeningsvatbare psychopaat, alles naar believen omkeert. Jij bent degene met de obsessie. Zo sloeg evenzo niet ik, maar jij de plank mis inzake Koenraad Elst.

      Op zich is dat geen probleem. Het probleem dat jij al die jaren blijft veroorzaken is dat je andersdenkende mensen zo diep mogelijk probeert te kwetsen om je eigen narcistische ego op te kunnen pompen. Dat is buitengewoon verderfelijk en laag bij de grond. En daar zal ik tegen blijven ageren.

     3. K.Dopper

      Het blijft een taaie obsessie, is het niet, Floris?

      Sterkte toegewenst hoor.

     4. Floris

      Hij blijft het maar omdraaien. Tja, dit soort psychopaten is onverbeterlijk.

      Vermogen tot zelfreflectie = nul komma nul. Het ligt altijd aan de ander.

      Dopper zal door blijven gaan met z’n beledigingen, pedanteriën en zelfpijperij tot z’n laatste ademstoot. En dan nog het liefste op fora waar hij niet welkom is. Wat voor akelig persoon ben je dan?

     5. K.Dopper

      Dan toch maar even inhoudelijk, Floris. Je ontkende dat Koenraad Elst banden had met het Vlaams Belang en ik wees je er op dat hij advieswerk verrichte voor Jurgen Ceder, een senator voor het VB met (als je even had gegoogeld had je het kunnen weten) een suspecte racistische reputatie. De opportunist stapte weliswaar over naar de N-VA maar toen werkte hij al samen met Koenraad Elst.
      Wie sloeg hier nu de plank mis?

     6. Floris

      Elst was nooit lid van VB. Dat is wat hier telt. Dat hij ooit als wetenschapper onderzoek verrichtte voor ene Ceder die te eniger tijd lid was van VB is nauwelijks relevant. Jij zoekt slechts een stok om de hond mee te slaan en dat past ook weer naadloos bij je kwaadaardige karakter.

      Elst is een eminent wetenschapper maar wordt gedemoniseerd vanwege z’n islamkritiek. En hij is lang niet het enige slachtoffer van deze smerige linkse hetze.

     7. K.Dopper

      Als je je als onderzoeker verbindt aan een vooraanstaand politicus van het VB ben je verbonden aan het VB, Floris, en beken je politiek kleur. Dit is ook niet zo vreemd, Elst was een fanatieke islamcriticus en kon zich uitstekend vinden in de racistische politiek van het VB.

     8. Floris

      Dat Elst een vooraanstaand islamcriticus is staat niet ter discussie, maar onder “verbonden aan” versta ik toch echt iets anders dan jij. Dan zou hij toch minstens lid moeten zijn geweest. Er is vast een reden waarom hij dat nooit werd.

      Mogelijk is dat dezelfde reden waarom Ceder het VB verliet voor de veel gematigder partij N-VA.

     9. K.Dopper

      Floris wrijft nog was mismoedig door in de zelfgemaakte vlek. Als iemand zich verbindt aan een vooraanstaand politicus van het VB en zich voorts profileert als een fel islamcriticus kun je niet meer van een onafhankelijke wetenschapper spreken.

      Zullen we hier verder maar bij laten?

     10. Floris

      Dopper beweerde ten onrechte dat Elst verbonden was aan het VB. Toen ik hem om een bron vroeg bleef het lang stil. Ergo: hij is als een gek aan het googelen geslagen maar kon niets anders vinden dan dat de wetenschapper Elst weleens onderzoek had gedaan voor ene Ceder die ooit lid was van het VB, maar dat al jaren niet meer is.

      Met andere woorden: Dopper ging weer eens af als een gieter. Aangezien zijn zieke ego hem niet toelaat z’n verlies te nemen blijft hij op hoge toon tegenspartelen en mij verwijten “in een vlek te wrijven”.

      Hij is van het niveau van een stampvoetend en krijsend kind op het schoolplein dat z’n zin niet krijgt.

     11. K.Dopper

      “weleens onderzoek had gedaan voor ene Ceder die ooit lid was van het VB”

      Floris kan zijn fout nooit toegeven en verweert zich zoals hij meestal doet als hij in de zoveelste discussie onderuit gaat: hij wrijft fanatiek door in de zelf gemaakte vlek en roept dapper dat hij helegaar gelijk heeft.

      Ik houd het hierbij, Floris, ik weet dat je nooit je ongelijk zal toegeven en dat hoeft ook niet hoor.

      🙂

     12. Floris

      Ik zou het er zeker bij houden als ik jou was, trollemans. Je bent nu wel hard genoeg afgegaan.

     13. K.Dopper

      Je bent een beetje masochistisch, is het niet Floris? Je blijft maar de aandacht vestigen op een discussie die je toch liever aan de aandacht zou willen onttrekken.

      🙂

     14. Floris

      Dopper weet niets beters te verzinnen dan de omkering. Welles, nietes. En toont daarmee wederom aan het niveau van het schoolplein niet te ontstijgen.

     15. K.Dopper

      🙂

     16. K.Dopper

      Nog een verhelderend linkje over Jurgen Ceder waar Koenraad Elst zo graag voor werkte. https://www.demorgen.be/binnenland/waarom-de-overstap-van-jurgen-ceder-naar-n-va-mij-heeft-geschokt-b14cf2e8/

     17. Floris

      Ik vond nog meer verheldering:

      “When Senator Jurgen Ceder quit his party and stayed on as Independent Senator, it sent someone else to the commission (Foreign Affairs and Defence), while he himself could hire someone with the Happart statute. In the event, he cut the job in two and hired two collaborators half-time. Since Health Insurance prohibited me from working more than half-time because of my medical history, this job was as if tailor-made for me.

      I also felt sympathy for the particular situation of the Senator who was looking for assistance. He had left the Vlaams Belang (Flemish Interest), A PARTY I ALWAYS DISLIKED.”

      http://koenraadelst.blogspot.be/2013/03/my-time-in-senate.html

      Tot zover je bespottelijke bewering dat Koenraad Elst verbonden was aan het VB.

      You lose.

     18. K.Dopper

      Ja, Floris, Koenraad Elst was altijd betrokken bij VB maar voelde ook nattigheid en had er behoefte aan zijn verleden op dit punt schoon te poetsen, met name het feit dat hij al met Ceder verbonden was toen die nog een prominente positie bij het VB bekleedde.
      Zijn motieven en die van jou blijken aardig parallel te lopen: hoe lullen we ons hier uit?

      🙂

     19. Floris

      Was hij al met Ceder verbonden voordat deze het VB verliet? Graag bewijs hiervan.

     20. Floris

      Dopper is nog naarstig aan het zoeken.

     21. Floris

      Lukt het niet, jongen?

     22. Zwarte band

      Wil de redactie hier eens even serieus van doordrongen zijn en daaraan consequenties verbinden?

   2. Zwarte band

    De redactie kan zich niet meer verschuilen het niet geweten te (kunnen) hebben. Laat de redactie dit tot zich doordringen en hier consequenties aan verbinden.

 12. Ali Yas

  Dopper: “De afgesprokenkoers, Ali Yas, betekent een harde Brexit en iedereen kan toch zien dat die uitloopt op een drama voor GB”

  Zoals gebruikelijk slaat Dopper dapper alle planken mis. Om te beginnen ging de Brexit niet over de economie maar over zelfbeschikking. Voor een ware democraat kan dat nooit een drama zijn. Dat is dus succes nummer één. Alleen is het jammer dat May zo treuzelt, want daardoor duurt het langer voor de Britten de zoete vruchten kunnen plukken. Farage bewijst de democratie van het VK en mogelijk ook die van ons een dienst als hij het proces wat weet te versnellen. Ik wens hem van harte succes en wou dat we in hetzelfde schuitje als de Britten zaten. Helaas zijn wij niet zo moedig.

  1. K.Dopper

   De Britten werden wel degelijk met verOnnen financiële argumenten over de streep getrokken:”Het Leave-kamp deed het voorkomen alsof het EU-lidmaatschap Groot-Brittannië netto 350 miljoen pond per week kost en vroeg in folders, op een door het land rondrijdende bus en in speciaal voor Facebook vervaardigde filmpjes: kunnen we dat niet veel beter aan de zorg besteden? Een ander filmpje stelde onverbloemd dat Turkije, Albanië, Macedonië, Montenegro en Servië op het punt stonden bij de EU te komen en dat ook dit „nog meer druk op de zorg zal zetten”. EU-hater van het eerste uur Nigel Farage van de UKIP-partij kwam hier nog overheen met een poster vol vluchtelingen en de tekst Breekpunt.” https://www.nrc.nl/nieuws/2017/03/29/brexit-land-is-niet-kalm-en-het-doet-maar-wat-7699282-a1552252

   1. K.Dopper

    verOnnen = verzonnen

 13. Carolina

  Farage deugt van geen kant. Net zoals Boris. Maar ja we gaan het meemaken. Mijn britse schoonfamilie voelt nu de pijn al, en we zijn nog niet eens begonnen met scheiden.
  Nu lekker slapen

  1. K.Dopper

   Het zal hier tot het bittere einde ontkend worden, Carolina, je schoonfamilie snapt er niks van.

   🙂

   1. corfo

    @ Dopper.
    Goed gezien man : de schoonfamilie van “Carolina” snapt er inderdaad niks van.
    Voor de rest probeer je er weer een one-man-show van te maken, komisch, maar tegelijkertijd erg tragisch gezien de omstandigheden waaronder jij moet leven !

 14. corfo

  Krachtige man, deze Nigel Farage; een vent waarop te bouwen is. Dit in tegenstelling tot bijv. Rutte, Buma, Pechtold, Seegers, Zijlstra. Genoemde “volksvertegenwoordigers” maken zich bijna doorlopend schuldig aan kiezersbedrog, volksverlakkerij en vriendjespolitiek. Wát een schamel stelletje in vergelijking met Farage.

 15. Jantje

  Zijn beslissing om te stoppen voor de bok was geschoten, is zijn slechtste uit zijn carrière. Verstandig van hem om zijn karwei af te gaan maken.

 16. megan

  Het verbaasd mij dat hier wordt gereageerd op de persoon en niet op
  de inhoud van de rede van Nigel Farage (of vaak welke politicus dan ook).
  Wat is er toch aan de hand met de ‘gewone mens’ (regeer akkoord. Ha!)
  die niet onderzoekt wat hij zegt waar is of niet waar en even de man al zo
  negeert.
  Als een politicus spreekt, of hij nu leuk of gemeen of wat dan ook is, kan zo’n
  man wel, ook naast een onjuiste betuiging,vaak zinnige dingen zeggen.
  Onderzoek de inhoud en niet de man en bestudeer de politiek zodat je niet
  zo maar in het rond slaat met verwensingen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.