Aanslag door ‘Duitser’ met explosieven verijdeld nadat die is opgepakt bij Zweeds vliegveld

Er is een aanslag verijdeld nadat een man met explosieven is opgepakt in Zweden bij het vliegveld van Göteborg. De man had vloeistoffen bij zich die extreem gevoelig waren en vaak gebruik wordt door IS-aanhangers bij aanslagen. 

Deze ‘Duitser’ zou een aanslag willen plegen, maar het is nog niet duidelijk waar. Het is natuurlijk een curieus verschijnsel dat hij uit Zweden kwam, maar niemand zou vreemd moeten opkijken door deze acties. Duitsland en Zweden zijn twee landen in Europa die verhoudingsgewijs de meeste migranten hebben opgenomen door de jaren heen.

Ze vinden zichzelf de meest progressieve  landen als het gaat om migratie en integratie. Hele gebieden in Zweden zijn tot ‘no go-zones’ verklaard en de integratie is daar lachwekkend. Toch doen Zweden net alsof er niets aan de hand is en het een multicultureel paradijs is in het Scandinavische land.

Steeds meer wordt duidelijk, in Zweden, maar ook in Duitsland, dat dit beleid helemaal niet gesteund wordt door een groot deel van de bevolking. Het CDU van Merkel heeft veel verloren in de recente verkiezingen aan de anti-immigratiepartij AfD. In Zweden wordt de soortgelijke partij ‘Zweedse Democraten’ ook steeds groter. Dat komt natuurlijk door dit soort incidenten, waarbij de afkomst natuurlijk niet vermeld wordt. Terwijl al duidelijk gewezen wordt naar de Arabische afkomst van de ‘Duitser’.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

 1. Steve Van der Vekens

  *Hele gebieden in Zweden zijn tot ‘no go-zones’ verklaard en de integratie is daar lachwekkend.*

  Hopelijk blijft ons dat bespaard, want eens sjotten we ze allemaal persoonlijk het land uit.

  1. Hetzalwelweer

   integratie is een grote grap. Zolang die islam ontvangende pizza schijven aan het pand hangen is er geen sprake van integratie maar van globalisering. Mijn God is niet die van jouw dus doei. Islam maakt iedereen als een Lam. Dom en ongelukkig…..

   1. Hetzalwelweer

    Houd het gepeupel in je macht ander wordt de EU verkracht….gewoon van mezelf….

    1. Steve Van der Vekens

     …Doe je dat niet,
     verschiet dan niet,
     dat er vroeg of laat iemand brandend zuur op je giet… 😉

 2. marco1

  Hoho we moeten ook de witte racisten niet uitsluiten wat aanslagen betreft. Het grootste gevaar komt van rechts dat moeten we niet vergeten of onze ogen voor sluiten nu er toevallig een keertje een verwarde moslim is gearresteerd.

 3. Punt50

  Op termijn gaan al die islammeren de economieën van Zweden en Duitsland aantasten.

 4. sjun

  Winston Churchill merkte er in zijn tijd al over op:

  How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity.
  The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property—either as a child, a wife, or a concubine—must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die. But the influence of the religion paralyzes the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science—the science against which it had vainly struggled—the civilization of modern Europe might fall, as fell the civilization of ancient Rome.

  Zo bezien had de man het uitstekend waargenomen. Fat roept de vraag op in wat voor soort samenleving we over zo’n 10 tot 125 jaar willen leven en of het niet eens tijd wordt de voorwaarden daarvoor te gaan scheppen voordat er geen keuze meer zal zijn.

 5. Parestado4

  Psychogigisch?Psycho analytisch?Psycho allahlitisch?Wie bedenkt er een nieuw woord voor?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.