Bam! Geert Wilders doet weer 10 keer aangifte tegen dreigtokkies

Geen categorieokt 04 2017, 12:00
Geert Wilders zet de juridische aanval in op alle gekken die hem bedreigen.
Hoewel Geert Wilders in het verleden heel af en toe eens aangifte deed van een serieuze bedreiging deed hij dat over het algemeen niet. Op zich is dat niet zo gek. Je wilt die mensen niet meer aandacht geven dan nodig is én het is lang niet altijd duidelijk dat een dreiger serieus is. Misschien is het 'gewoon' een malloot die zijn zelfcontrole even verloor.
Tenminste, dat denk je dan. Als mens wil je dit soort gedrag immers met de mantel der liefde bedekken, ja, zelfs als het op jou slaat. Geloven in het slechte in de mens is gewoon niet prettig. En dus hebben mensen als Wilders soms meer geduld met dreigtokkies dan eigenlijk zou moeten.
Maar nu heeft Wilders er genoeg van. Vorige week woensdag deed hij al tien keer aangifte, en nu heeft hij dat weer gedaan:
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/915502450945282048
De bedreigingen waarvan Wilders aangifte heeft gedaan liegen er niet om. Verreweg de meeste dreigementen lijken binnen gekomen te zijn via sociale media, waar achterlijke tokkies hem stelselmatig vertellen op welke vreselijke manieren ze hem graag willen vermoorden.
Screen Shot 2017-10-04 at 12.17.57
Screen Shot 2017-10-04 at 12.21.05
Screen Shot 2017-10-04 at 12.19.16
Het valt met name nogal op dat veel bedreigers termen als 'kanker' en 'kk' gebruiken. Voor iedereen met ook maar een beetje kennis van de cultuur is dat een duidelijk tegen uit welke hoek deze bedreigingen komen.
Maar ja, dat mogen we ongetwijfeld weer niet zeggen van de Sylvana Simonsen van deze wereld. Gelukkig zal Wilders zelf er aanzienlijk minder moeite mee hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten