Fopfeminist Jet Bussemaker huilt tranen met tuiten: ‘Geen 50/50 verdeling van vrouwen/mannen is niet van deze tijd!’

Je zou maar een professioneel slachtoffer zijn als Jet Bussemaker zeg. Wat een ellendig leven heb je dan.

PvdA-coryfee Jet Bussemaker is woedend op de nieuwe regeringscoalitie. Niet omdat Rutte III de hardwerkende Nederlander verder gaat uitkleden — daar heeft ze geen enkel probleem mee — maar omdat Rutte zich niet geroepen voelt om ervoor te zorgen dat de helft van de bewindslieden uit vrouwen bestaat.

Dat is, aldus Bussemaker, echt niet meer “van deze tijd“:

Het is ‘niet meer van deze tijd’ dat premier Rutte de man-vrouwverdeling in zijn toekomstige kabinet een bijzaak noemt. Bekwame vrouwen ‘zijn er overal, ook in de VVD. En als je ze daar niet kunt vinden, dan absoluut daarbuiten’.

Weet je wat “niet meer van deze tijd” is, Jetje? Dat politiekcorrecte professionele slachtoffers als jij denken dat ze ook maar iets in te brengen hebben. In maart heeft de kiezer keihard afgerekend met jullie ziekelijke ideologie. De PvdA is een randpartij geworden; een club waar niemand nog op stemt. En waarom? Omdat types als jij de natuurlijke achterban van de PvdA verraden hebben, en idioterie omarmd hebben als het moderne fopfeminisme en het racismegebrul van de Sylvana Simonsen van deze wereld.

Niemand zit nog te wachten op het politiekcorrecte slachtoffergewauwel van Bussemaker.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Viertel

  Het blijft onbegrijpelijk dat de anarchistische Jet Bussemaker, die als kraakster vaak met de politie heeft gevochten, in 2012 Minister is kunnen worden. Hoewel…zij werd natuurlijk wel voorgedragen door toenmalig PvdA-leider Diederik Samsom, die zelf als actievoerder Greenpeace ook menig knokpartij met de agenten er op heeft zitten. Gelukkig verdwijnen beiden van het politieke toneel. Opgeruimd staat netjes!

 2. Guus Geluk

  Politiek is vrijwel altijd een mannenbolwerk geweest. Ook na de Tweede Kamerverkiezingen in 2017 zijn vrouwelijke politici nog steeds in de minderheid. Nederland heeft nimmer een vrouwelijke minister-presidente gekend, dat is een teken aan de wand.

  Ik vind dat men personen voor ministersposten moet selecteren op kunde. Niet op geslacht of nationaliteit.

 3. Two Ravens Black Kettle

  Moderne snowflake feministes (waarvan een groot deel >50 jaar is).
  (Laten we ze voor het gemak noemen; de tweede generatie (10% echte feminist (bv. Hof-Sommers/Laura Kipnis, de fantastische Oriana Fallaci) 90% snowflake-met-rimpels (o.m. deze zelf-islamiserende nitwit)
  en derde generatie feministe (100% -van kruin tot zool- full monty beroepsklaag-snowflake) noemen.

  Bussemaker is zoooooooo extreem voor vrouwen dat ze de poorten wagenwijd open wil hebben voor islamisten. Islamisering = vrouwenrechten, volgens de Grote Denker Jetje
  Alles wat de Verlichting en de eerste generatie feministen bereikt hebben misgunt deze enge tante de komende generatie meisjes.
  Die moeten parmantig geofferd worden op het altaar van haar oneindige morele zuiverheid.
  Virtue signalling als eerste levensbehoefte.
  Dat noemt Jetje solidariteit en (nu kom ie) feminisme (kuch, kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch)

 4. Zwanet

  Mt het vertrek van Schipper en Hennis wordt het inderdaad lastig voldoende vrouwen in het Kabinet te krijgen.
  Op zichzelf vind ik dat wel een goed streven: het past niet meer in deze tijd om het Kabinet uit bijna alleen mannen te laten bestaan.

 5. corfo

  Wc.q. bereidwilligheid..
  Worden vrouwen alléén aangesteld omdat ze “vrouw” zijn, of kijkt men ook nog naar capaciteiten en/of beschikbaarheid ?
  Van Bustemaker begrijp ik nu dat, ongeacht de kunde/kennis van iemand, tóch een vrouw dient te worden aangesteld op bepaalde functies.
  Mede door dit manipuleren met mensen is dit landje naar de kl.ten geholpen; nietsnutten werden op plaatsen gezet waarvan ze de ballen verstand hadden.
  Typisch een linkse hobby !

 6. Two Ravens Black Kettle

  https://www.youtube.com/watch?v=ecJUqhm2g08

  Je zou islamist in bovenstaande natuurlijk ook kunnen veranderen in Hollywood.
  Jet is een uitgesproken exponent van dit soort feminisme.
  Ze mist alleen nog het hot pink haar.

 7. Ritter

  Degene met de beste kwalificaties voor de baan moet worden gekozen…….ongeacht geslacht en/of huidskleur.

  Als met via z.g “positieve” discriminatie (dus een voorkeursbeleid) mensen banen geeft zal de kwaliteit van het bedrijf/overheid achteruit gaan. Dat zie je nu helaas gebeuren bij gemeenten die via positieve discriminatie mensen een baan geeft die er eigenlijk niet voor geschikt zijn.

  1. PMG

   Gelul, het is gewoon een kwestie van zoeken maar een man vind het lastig leidinggevende te zijn over een vrouw omdat er bij hem ALTIJD andere gedachten meespelen. Ontken dit niet, de hele islam en alle kerken bevestigen wat ik beweer.

 8. Blue monday

  Op dit soort vermoeiende vrouwen zit ik niet te wachten. Ik zit helemaal niet op politici te wachten die
  zich specifiek richten op hun eigen doelgroepje.

  Links heeft er een handje van om alle “zielige” kikkertjes in de kruiwagen te houden en vergeten het grotere geheel.

  Zo stoten ze alle mensen af die nu even niet bij de “zielige” groepjes horen en waar toevallig wel de focus op zou moeten liggen.

  Kies maar:
  Een partij die namens hardwerkend nederland zich zorgen maakt of HIJ de touwtjes nog aan elkaar kan knopen

  Een partij die een discussie begint over bovenstaande omdat het niet genderneutraal is beschreven.

  Zoooooo moe word ik van al die wereldverbeteraars……

 9. Bes Tolen

  Je ziet ook nu weer, dat de politiek onvoldoende bekwame mensen ter beschikking heeft voor minister en staatssecretaris. En uiteraard al voor Tweede Kamerlid en andere vertegenwoordigingen.
  Dat is overigens internationaal een probleem. Trump is een voorbeeld van ondervonden achterstelling en discriminatie, kwaad die velen van zijn aanhang al lang moesten ondergaan. Dat Angela Merkel kanselier van Duitsland is en vandaar uit imperialistische christelijke politiek aan iedereen in Europa kan opdringen, is dat van het noodlot aan godsdienstige politiek onderworpen te zijn. Waar de meeste politiek, ook zogenaamd seculier, van nu aan onderworpen blijkt. Wat de ongeschreven regel is van alle tijden.

  Een belangrijke reden is de gechargeerde verzameling van ideeën, die politieke correctheid heet en die mensen buiten houdt. Dat geeft dat mensen uit zichzelf niet wensen mee te doen maar ook worden mensen voorgetrokken (positieve discriminatie) of juist om die reden afgewezen. Dat gebeurt in de politiek maar net zo goed in de ambtenarij en de invloed op het bedrijfsleven wat benoemingen betreft is de laatste tijd veel sterker geworden. Het zou uiteraard veel beter zijn van de benoemende lieden een hoger eerlijker niveau te eisen, en uitsluitend benoemingen op basis beste geschiktheid of te wel bekwaamheid te selecteren. Het zou het enige moeten zijn. Er ontbreekt nu ellendig veel aan dus ook bij mannen. Benoemingen nu van vrouwen door positieve discriminatie leiden tot veel ongelukken en daar is vrijwel niets of niemand bij gebaat. Het deugt niet. Veel mannen worden slachtoffer en veel vrouwen willen niet eens op zo’n manier hogerop. Geef die vrouwen eens ongelijk. Maar ook die zijn slachtoffer. Vrouwen hebben normale kansen nodig, mannen ook. Niet meer en niet minder.

  1. sjun

   Dat is de geest mevrouw Tholen, hulde. Positieve discriminatie blijft in weerwil van de poging tot omkering door de gebruikte term ervoor gewoon discriminatie. Politiekcorrecte nieuwspraak dat vooral een slachtoffercultuur entameert, kent vele vormen.

 10. PMG

  Ik vind dit WEL een punt (heb echter verder helemaal niets met dit mens), er zijn net zoveel kundige vrouwen als mannen en het grote voordeel van vrouwen is dat ze praktisch denken en niet alleen maar met hun pik, kunnen multi-tasken en hun mond opendoen wanneer iets hun niet bevalt. Ik denk dat de verhoudingen in de politiek snel heel anders zouden komen te liggen wanneer er meer vrouwen betrokkenzouden zijn. Maar ach, de mannen zijn hier bang voor en volgen het voorbeeld van de kerken en de islam en houden vrouwen buiten de deur. Zo ook onze Mark Rutte, die heeft het ook niet op k….. PMG (man)

 11. F. Domela Nienhuis

  Wat nou een te hoog viriel gehalte? Deze bewindsploeg heeft juist helemaal geen ballen.

 12. Roughwood

  Snij dit onderwerp maar weer eens aan wanneer de meeste NL dames fulltime zijn gaan werken…

  https://www.ad.nl/ad-werkt/waarom-russische-vrouwen-wel-tot-de-top-doordringen~a5911b92/

 13. Bes Tolen

  PMG, laat naar u kijken.

  1. PMG

   @Bes – wist je niet dat het zo in elkaar steekt?

 14. Christina

  Beste Jetje het gaat om kundigheid, om iemand zijn capaciteiten [wat bij jou alletwee ontbreekt] en het gaat dan niet om sekse, maar wie is de beste man of vrouw.
  Dat jij met je lelijke hoofd en je onkundigheid ons zo lang heeft weten te irriteren, betekent niet dat we weer zo`n trut moeten krijgen omdat jij dat wil.
  Jullie zijn afgeserveerd en hebben denk voort gebracht alleen dus ga je eigen schamen, landverraadster!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.