HIJ DOET HET WEER! Max Verstappen wint de Grand Prix van Maleisië

Na een heel Formule 1-seizoen bijzonder veel pech te hebben gehad weet Max Verstappen eindelijk zijn talent weer eens te benutten. Hij liet vandaag op de Grand Prix van Maleisië zien uit welk hout hij gesneden was: hij eindigde bovenaan, met in zijn kielzog teamgenoot Daniel Ricciardo en Mercedes-coureur Lewis Hamilton.

Tot vandaag heeft Nederlands racewonder Max Verstappen het huidige Formule 1-seizoen vermoedelijk als verloren tijd beschouwd. Zijn auto viel bijzonder vaak uit, waardoor meedingen om de kampioenstitel er domweg gewoon niet inzat voor het jeugdige talent en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo. Vandaag was echter alles anders. Verstappen mocht de Grand Prix van Maleisië beginnen op de derde plek, maar wist dat gaandeweg om te zetten in die felbegeerde eerste plaats. De Telegraaf:

“Max Verstappen heeft voor de tweede keer in zijn carrière een Formule 1 Grand Prix gewonnen, en wel in stijl.  Verstappen ging vrijwel onbedreigd op de zege af door Lewis Hamilton (Mercedes) bijna de hele race voor te blijven. Red Bull-teamgenoot Daniel Ricciardo werd derde, Sebastian Vettel eindigde knap als vierde nadat de Ferrari-coureur achteraan moest starten door motorproblemen in de kwalificatie.”

Felicitaties voor Verstappen – die gisteren 20 werd en zichzelf vandaag dus een fantastisch verjaardagscadeau geschonken heeft – waren er dan ook onmiddellijk. Onder anderen van PVV-leider Geert Wilders:

Maar ook cabaretier Jörgen Raymann:

En bij dezen ook van ons. Max, proficiat!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Fiji

    Mooie race en met samengeknepen billen gekeken. Met 12 man bij mij thuis gekeken en hond wist even na gejuich niet waar hij het zoeken moest…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.