Op het nippertje: politie Berlijn doet inval bij islamisten, treft overal wapens aan

Wat meneer de plofbaard daarmee van plan was mogen we natuurlijk niet hardop zeggen, maar laat zich wel raden door iedereen die niet politiek correct gehersenspoeld is.

Het was weer eens een gezellige nacht in de Duitse hoofdstad. Tijdens de nacht van woensdag op donderdag viel de Berlijnse politie de woning binnen van een vermoedelijke islamist, en hun inlichtingen hadden duidelijk niet gelogen: ze troffen een wapenverzameling aan waar je u tegen zegt.

Onder andere de wapens op de foto boven dit artikel – kalashnikovs, het favoriete geweer van elke terrorist – trof men daar aan. Maar ook een bizar grote lading aan munitie:

Bron foto: Polizei Berlin
Bron foto: Polizei Berlin

Op de foto is duidelijk te zien dat er aardig wat verschillende soorten kogels van verschillende kalibers tussen zitten, wat betekent dat de kalashnikovs vast en zeker niet de enige wapens waren die deze plofbaarden tot hun beschikking hadden. Eén ding is in ieder geval duidelijk: waren deze gekken onopgemerkt gebleven, dan hadden ze ongetwijfeld een bloedbad van jewelste aangericht waar de kerstmarktaanslag in dezelfde stad van vorig jaar – met 12 doden – bij zou verbleken.

Het speurwerk dat tot deze vondst en aanhouding leidde, is een uitstekend voorbeeld van hoe het wél moet bij terrorismebestrijding. De inlichtingendiensten hebben zekere moskeeën – héél erg politiek incorrect – aangemerkt als ‘relevant voor de bescherming van de nationale veiligheid’, oftewel: ‘radicaal en gevaarlijk’. De 40-jarige verdachte is een man van – verrassing! – Turkse afkomst en bezocht één van die haattoko’s regelmatig, waardoor hij extra in de gaten gehouden werd. Met als gevolg: genoeg redenen om te vermoeden dat hij iets beraamde en men snel eens op ‘huisbezoek’ moest komen.

Toch blijft het vanzelfsprekend dweilen met de kraan open, zolang Europa – onder steeds meer druk van de elite in Brussel – hordes aan potentieel levensgevaarlijke ‘vluchtelingen’ binnenhaalt waarvan niets na te trekken valt. Laten we desalniettemin even stilstaan en genieten van deze kleine overwinning – waarschijnlijk in afwachting van de volgende haatbaard die zijn jihadistische plannen wél weet uit te voeren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. swetsnek

  Reageren ??? waar op ?? wen er maar aan dat wordt het dagelijkse probleem .
  Gewoon zelf zorgen dat je genoeg wapens in huis hebt meer is er niet van

  1. Pjotter

   Swetsnek, ja leuk gedacht van zelf zorgen genoeg wapens in huis te hebben, maar zij weten er schijnbaar beter aan te komen dan wij en dan transport op de Duitse autobanen wordt door politie en douane gecontroleerd en ik zie steeds wel een aantal grammetjes marihuana in beslag worden genomen en wat sigaretten maar nog niet 1 keer wapens, ra,ra.

 2. Ni28

  De humane migranten politiek in de EU wordt met dankbaarheid ontvangen in islamitische criminele kringen. Af en toe wordt hun dankwoord ook voorkomen maar een regel is het niet. Wat een rustige leven hadden wij kunnen leiden zonder deze humane politiek.

 3. Dubbele Komma

  Dit is nog maar het prille begin,binnen enkele jaren zal het hier net zo gezellig zijn als elk ander islamitisch land.

  zo is het altijd gegaan namelijk.in elk onderworpen land/gebied voordat het overgenomen werd. al 1400 jaar lang. ik kan het niet vaak genoeg blijven zeggen.

 4. monach

  De koran belooft voor jihadisten de plekken in de hemel, en zie waar dat toe leidt. Moord en doodslag.
  Daarom heeft wilders gelijk als hij zegt; ”islamverbod”

 5. Punt50

  Tegen de muur die vent en met zijn eigen wapens en kogels een voltooid leven bezorgen.

 6. Nasrani

  Weer een bevestiging dat Oost-Europa op goede politieke koers zit.

 7. Piet Karbiet

  Echt ongelofelijk dit. Of eigenlijk goed om deze gelovigen zo bezig te zien. In Nederland wordt om minder het clubhuis van een motorclub gesloten. Dicht die mosketen. Nu.

 8. Parestado4

  De god van Esau is de God van Jacob niet.Esau/Ismael.Hij zal een wilde ezel zijn van een man.Hij zal zijn hand slaan aan/tegen zijn naaste en zijn naaste zal zijn hand slaan aan hem Een kleine troost:een huis dat tegen zichzelf verdeeld is,kan niet bestaan en in het heetst van de strijd zullen ze elkaar aanvliegen.Van het zwaard zul je leven!Wil je het nog duidelijker?

 9. nietzonderverzet

  Ieder voor zich en Allah/God voor ons allen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.