VIDEO Jan Roos: ”De laagbetaalde EU-ambtenaren krijgen 7913,28 per maand als pensioen!”

In de nieuwe vlog van Jan Roos gaat hij los op de EU. De noordelijke landen moeten de zuidelijke landen omhoog houden en daardoor gaat het niet werken. Echter, de mensen die bij de Europese Unie werken, krijgen het steeds beter, zoals het belachelijke bedrag dat ze als pensioen krijgen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. marco1

  Niet zeuren Jan daar hebben ze ook veel goede dingen voor gedaan toen ze nog in functie waren.

  1. Ni28

   noem eens wat.

 2. nickname1001

  En die arme Jan krijgt 25 eurootjes per week voor zijn filmpjes op DDS.
  Tja, had je toch beter je best moeten doen met je politieke loopbaan.
  Had je nu ook een fatsoenlijk salaris gehad.

  1. DolleDries

   Hallo Dopper weer lekker de zaak aan het ophitsen hier.

 3. Kiliaan Noppen

  Kan die Jan Roos niet eens een paar maandjes vrijaf krijgen? Deze leeghoofdige brulkikker haalt DDS omlaag.

  1. Ni28

   Dat jij dat durft te zeggen, Dopper! Jij bent de duizendnamen kwelgeest van DDS anders hadden zij jou gevraagd voor commentaar. Maar DDS is Joop niet, he? En kennelijk heb je ook achtduizend per maand voor weinig werk.

   1. Stanly2000

    Dopper zit zelf in het euro-parlement, verveeld zich en krijgt nog betaald ook om hier de zaak te jennen.

  2. Roughwood

   Confronterend dat EU graaigedrag nietwaar? Aan uw reactie te zien bent u, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, zo’n MSM adorerende, eurofiele deugridder. Het hipstertype waarbij de oogkleppen op gezette tijden van het hoofd moeten worden getrokken. Om de, uw onwelgevallige, waarheden eens tot u te laten doordringen. De waarheden die het linkse establishment liever niet onder ogen wil zien. Daarom zijn de Jan Rozen van deze wereld hard nodig. En die laten zich de mond niet snoeren, zeker niet door u.

 4. swetsnek

  Ze vreten ons helemaal arm

 5. Nasrani

  Echt heel erg om dit te horen. Wanneer het straks economisch weer wat slechter gaat wordt het tijd om met dit tuig en deze graaiers af te rekenen! Hoelang pikken we dit nog?

 6. Westenbrink

  Ach en dan lees ik dan steeds meer ouderen moeten gaan werken om te overleven. Allemaal achter de rollator de krant om 7 uur bezorgen, maar de EU is de oplossing, toch??? Daar hebben de meeste gepensioneerden voor gewerkt en dat 45 à 50 jaar, zoals mijn man. Zijn hele werkzame leven gewerkt voor de overheid en wat krijg je er voor terug???

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.