Vlog! Top10 Dode BN’ers die Jan Roos mist

Wie kent én mist ze niet?

Hoewel Nederland er internationaal wellicht niet om bekend staat produceren we wel degelijk fantastische, baanbrekende én belangrijke mensen. Nou ja, tot Rutte aan de macht kwam, tenminste. Daarna ging het heel snel bergafwaarts.

Maar goed, we hebben dus wel degelijk fantastische medelanders gehad — en nog in invloedrijke posities ook (cultureel, politiek, wat entertainment betreft).

Jan Roos heeft die mensen voor de goede orde op een rijtje gezet in zijn weekendvlog over de top 10 dode BN’ers die hij écht mist.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Floris

  Kijk even hoe voortreffelijk Fortuyn en Van Gogh kort en bondig de vinger op de zwakke plek konden leggen: de linkse policor censuur die elke kritiek op de multicul onmogelijk maakte.

  Is er veel veranderd? Eigenlijk niet. In veel opzichten staan we er nog veel slechter voor. De media zijn NOG linkser geworden, de politiek is NOG verder van de burger af komen te staan en de VVM, ook op internet, staat onder zware druk.

  Links heeft zijn hakken vol in het zand gezet en heeft zijn “sociale” masker laten vallen. Daarbij is de kwaadaardige tronie van haar totalitaire aard vol in de schijnwerpers komen te staan.

  1. Marija

   Twee zeer indrukwekkende mannen die kort en bondig de vinger op de zere plek wisten te leggen.
   Links en Islam…….het stinkt als rottende eieren.

   1. Baaz

    Linkslam?

 2. Ben Zine

  Helemaal top Jan, kan me volledig vinden in jouw lijstje van markante figuren die nog elke dag worden gemist. Kleurrijke mensen met ruggengraat, karakter en een eigen unieke stijl. Neem nou de heerlijke humor van Johnny en Rijk… Wat een WERELD van verschil als je dat vergelijkt met die deugende policor meuk van iemand als Claudia de Breij… Ik vind dit niet echt een leuke tijd om te leven. De humor van Johnny en Rijk staat voor een bepaalde gezelligheid, een bepaalde sfeer die verloren is gegaan. Dat is misschien nog wel het ergste. De linkse kerk heeft de goede sfeer in onze samenleving bedorven.

  1. Becker

   “Ik vind dit niet echt een leuke tijd om te leven. ”

   In dat geval is het aan te bevelen op de PVV te stemmen, dat biedt een kans op een ingrijpende verandering van de tijd.

   1. Top

    Blablabla. Blaaskaak!

  2. Floris

   “De linkse kerk heeft de goede sfeer in onze samenleving bedorven.”
   ———————————————————————
   Absoluut. En wel op tal van manieren: multicul, afbraak van sociale cohesie, pamperen van criminelen, afbraak van het onderwijs, positieve discriminatie, aanvallen op de VVM, het salonfähig maken van extreemlinks en het valsspelen op allerlei terreinen door middel van vrijwel totale beheersing van media, onderwijs en ambtenarenapparaat. Ze hebben alles geïnfiltreerd. Tot aan de politietop toe.

   Waar Roos aan refereert, de totale eenheidsworst, is een gevolg van die beheersing. Zo kweek je kuddedieren die zijn afgeleerd om zelfstandig na te denken. Ni28, afkomstig van achter het ijzeren gordijn, ziet paralellen met de communistische tijd daar. En gelijk heeft hij.

   1. Henk-Jansen

    Is het ‘pamperen’ van criminelen echt zo erg? Vandaar heeft de VS, waar ze criminelen keihard aanpakken, een van de hoogste criminaliteitscijfers ter wereld en hebben de Scandinavische landen, waar ze heel goed met hun gevangenen omgaan een van de laagste criminaliteitscijfers…

    1. Floris

     Het pamperen van criminelen, in de vorm van ridicule taakstrafjes, het oogluikend toestaan van Marokkaanse straatterreur, het ontmoedigen van aangiftes, sekscriminelen loslaten op de samenleving, een veel te soft gevangenisregime, een schandalig lage pakkans, veel hulp en begrip voor de dader en weinig aandacht voor de slachtoffers, wegkijken bij massa-aanrandingen/verkrachtingen zoals in Keulen en Rotherham…

     Heb ik zo genoeg misstanden opgesomd of moet ik nog even doorgaan?

     1. PMG

      Mannetjes zoals Henk Jansen moeten nodig zelf slachtoffer worden, misschien kan hij zijn adres even plaatsen?

     2. Becker

      Alsdus onze economische vluchteling vanuit België.

     3. Floris

      Probeer het eens op inhoud, trolletje. Dit staat zo dom.

 3. Guus Geluk

  Van Gogh. Dat was de persoon die zulke afschuwelijke zaken uitbraakte over de Joden.

  1. Baaz

   Van Gogh werd slechts 47 jaar en werd op klaarlichte dag op gruwelijke wijze vermoord door een Mohammedaan. Theo was een Nederlands regisseur, acteur, scenarioschrijver, columnist, programmamaker en televisiepresentator en vader van Lieuwe.

   Theo was scherp met wat hij sprak, hij wond er geen doekjes om en kon soms zeer beledigend zijn.

   Helaas bestaan er in Nederland mensen die vinden dat je het dan verdient om vermoord te worden, vaak worden deze mensen bijgestaan door andere mensen uit de Linkse Kerk. Wat van links komt is doorgaans bijzonder agressief, progressief en levensgevaarlijk. Ook bij Pim Fortuyn kwam de kogel van ultralinks.

   Theo van Gogh was iemand die het regelde met zijn mond en werd het slachtoffer van iemand die daar niets van begrijpt. Theo schoot niet, hij stak niet en hij vermoorde niet. Toch werd hij vermoord omdat Nederland de vrijheid van meningsuiting kent.

  2. IJscoman

   Theo van Gogh heeft iedereen op de hak genomen en tegen zich in het harnas gejaagd. Niemand was heilig en behalve de burgerlijke moraal moesten zowel links als rechts er aan geloven. Dat was juist zijn kracht.

   1. Becker

    ..en zijn zwakte.

    1. Baaz

     Want?

     1. Becker

      Hij werd door veel mensen gehaat en niet serieus genomen omdat hij zich buitengewoon plat, agressief, racistisch en nodeloos kwetsend uitliet.

      Hij was meer een zieke clown dan een serieuze opiniemaker.

      Hij was wel een groot cineast.

     2. Guus Geluk

      Van Gogh schreef: “copulerende gele sterren in de gaskamer”.

      Sorry, maar ik vind daar niets krachtigs aan. Enkelt racistische en antisemitische retoriek.

     3. Becker

      In de Volkskrant vertelde actrice en regisseuse Monique van de Ven onlangs over de manier waarop Theo van Gogh de spot met haar dreef na het overlijden van haar zoontje Nino. Van Gogh vond dat de actrice in de media wat al te sentimenteel deed over dit drama en rammelde onder meer de volgende zin uit zijn pc: ‘Een hele troost dat Nino niet voor niets stierf en mama nog jaren op tournee kan met zijn nagedachtenis.’

     4. Becker

      In filmblad Moviola had van Gogh het over ‘de lucht van caramel’ die hij rook. ,,Vandaag verbranden ze alleen suikerzieke joden.”

     5. Guus Geluk

      “Een hele troost dat Nino niet voor niets stierf en mama nog jaren op tournee kan met zijn nagedachtenis.”

      Van dit soort viezigheid valt mijn mond open.

     6. Becker

      Theo schreef echter ook zeer smerige agressieve islamofobe stukken en daaraan ontleent hij zijn populariteit onder moslimhaters.

     7. Guus Geluk

      Dus omdat Theo van Gogh, welke zeven rechtszaken aan zijn broek kreeg, onder meer door het CIDI, stukkies over moslims schreef heeft hij een populariteit bij islamkritisch Nederland? Wel wonderlijk, want islamkritisch Nederland is zo pro-Israël.

     8. IJscoman

      Van reactie 18 t/m 24 betrof een humoristische sketch en samenspraak voor twee heren. Gekocht bij de feestwinkel om de hoek. John Lanting en zijn Theater van de Lach was hun leermeester.

     9. Becker

      Troll alert !!

 4. Baaz

  We zijn nu al zover, wie opkomt voor zijn recht op het uiten van zijn politieke of maatschappelijke mening heeft 24/7 bewaking nodig of hij wordt gewoon vermoord.

  Media als DDS laten heel fijntjes zien wie deze intolerantie promoten, gedogen en in feite aanmoedigen.

  1. Becker

   Dit is een vieze insinuatie, niemand beweerde hier dat van Gogh het verdiende te worden vermoord.

   Van Gogh had recht op zijn vrijheid van meningsuiting, maar daartoe behoort ook de vrijheid een oordeel te geven over zijn uitingen in de media.

   1. Baaz

    Wie in Nederland opkomt voor zijn recht op het uiten van zijn politieke of maatschappelijke mening heeft 24/7 bewaking nodig (Geert Wilders) of hij wordt gewoon vermoord. (Theo van Gogh).

    Deze moord en deze aanranding van de levensvrijheid wordt, met het vrijlaten van krokodillentranen, gefaciliteerd, onderhouden en aangemoedigd door de gelovigen van de Linkse kerk. Deze fascistoïde, progressieve, agressieve en intolerante klagers, zullen er (blijvend) alles aan doen om het vrije woord en de vrije mening om zeep te helpen.

    Tot meerdere eer en glorie van hun al even onaangepaste islamitische achterban die dankbaar garen spint bij zoveel ruimte. Ze groeien dan ook als kool.

    Gelukkig groeit dit besef ook bij een steeds groter wordend deel van het electoraat en gaat er radicaal afgerekend worden met de geitenwollensokkencultuur en gaan we Nederland weer terugnemen. de oude politiek is bezig haar laatste adem uit te blazen, als een oude olifant die een plaats zoekt om te sterven.

    Van Gogh is niet voor niets gestorven! Lang leve Theo van Gogh.

    1. Becker

     Baaz voorziet een reveil van het islamofoob rechtspopulisme. Alles kan natuurlijk, maar voorlopig gaat het niet zo best met al die rechtspopulistische clubjes. FN, VB, PVV, AfD, ze verloren allemaal de verkiezingen of wonnen te weinig om een rol van enige betekenis te kunnen spelen.

     Marginale politiek dus, maar je kunt het natuurlijk nooit zeker weten: misschien komen ze over 4 jaar sterk terug.

     🙂

     1. Baaz

      Oikofobie, de angst en het afgrijzen voor het eigene. Demofobie, de angst voor het volk, de angst voor hun mening. Thierry Baudet zal met het Forum Voor Democratie (FVD) grote sprongen vooruit maken! Nu al is het FVD de snelst groeiende partij, het aantal leden neemt pijlsnel toe en de opmars zal niet zijn te stuiten.

      Waarom groeit het FVD zo onstuimig?
      Het electoraat is het zat om verraden te worden door de antieke Haagsche regenten. De burger pikt het niet langer en is nu lang genoeg voor lijp en simpel uitgemaakt. Rutte III gaat zijn vier jaar zeker niet volmaken en in die tussentijd zullen het FVD en de PVV verder uitgroeien totdat ze genoeg kracht hebben om het roer over te namen.

      Het is de hoogste tijd, het is al 5 over 12, en het FVD staat klaar met meer dan voldoende capabele (aankomend) Kamerleden, en zal, wellicht met de PVV, de directe, radicale, en noodzakelijke veranderingen voor het Nederlandse volk in de Tweede Kamer doorvoeren.

      Theo van Gogh is vermoord, maar hij stierf niet voor niets. De moord op Theo van Gogh is de opmaat geworden voor een maatschappelijk ongenoegen dat zal resulteren in nieuwe, moderne, directe democratie.

     2. Becker

      We zullen zien hoeveel zetels het FvD over vier jaar haalt.

      Het zullen er niet meer dan 15 zijn en die komen dan van de PVV.

      Persoonlijk geef ik Baudet weinig kans, de man is te licht voor de politiek en gaat het de komende jaren heel lastig krijgen.

    2. Guus Geluk

     De gevestigde politiek leeft meer dan ooit en juist rechtspopulistische partijen – in elk geval in Nederland – gingen bij de jongste verkiezingen af.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.