Voltreffer! Amerikaanse drone jaagt Britse jihadiste Sally Jones naar het hiernamaals

Geen categorieokt 12 2017, 8:00
Zeg maar dag met je handje tegen Sally de terroriste.
Eén van de meest beruchte jihadisten van Engeland, Sally Jones, is dood. Een Amerikaanse drone werd in juni ingezet om haar van de aardbodem te vegen vlakbij de grens tussen Irak en Syrië. Hoewel het vrijwel meteen duidelijk was dat zij dood was wilde de CIA het nieuws nog niet publiekelijk maken omdat ze bang waren dat haar minderjarige kind ook om was gekomen bij de aanval. Hoewel daar nog steeds geen duidelijkheid over bestaat heeft de Amerikaanse inlichtingendienst besloten dat deze informatie niet langer geheim gehouden kan worden.
Dat is goed nieuws, want Sally's dood betekent natuurlijk dat het tijd is voor een feestje. Deze vrouw was een zwaar gestoorde psychopaat. In 2013 ging deze gek met haar zoon naar Syrië om daar als propagandist aan de slag te gaan voor de massaslachters van ISIS. Mevrouw bekeerde zich eerder namelijk tot de radicale islam. Na augustus 2015 kreeg ze de bijnaam White Widow (Witte Weduwe) nadat haar man en jihadist Junaid Hussain werd uitgeschakeld door een Amerikaanse drone-aanval. Op dat moment was deze gek bezig met plannen om vreselijke aanslagen te (laten) plegen in Engeland. Dat deed hij met de steun van zijn knettergekke vrouw.
Sterker nog, toen haar man eenmaal naar de hel geschoten was werd Sally het hoofd van de vrouwelijke afdeling van het zogenaamde Anwar al-Awlaki bataljon van ISIS. Dat is een eenheid die uit buitenlandse vrouwelijke terroristen bestaat met de opdracht om terroristische aanvallen voor te bereiden en uit te voeren in het Westen. Vervolgens gebruikte mevrouw de radicale-moordenares Twitter om vrouwen te ronselen.
Sally werd ook berucht vanwege haar agressieve, hatelijke, gewelddadige opmerkingen op sociale media. Zo schreef ze onder meer:

"Jullie christenen hebben moeten onthoofd worden met een bot mes waarna we jullie hoofd hier in Raqqa hangen. Kom hier naartoe en ik doe het voor je."

Hilarisch genoeg berichtte het Britse Sky News in juni van dit jaar dat deze psychopaat toch niet gelukkig was in Syrië en eigenlijk terug wilde naar Groot-Brittannië. De Amerikanen hebben daar dus een stokje voor gestoken door haar van de aardbodem te bombarderen.
Bye bye, Sally! Veel plezier in de hel, hopelijk brand je heerlijk!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten