Ziek links Duits magazine: "Vermoord baby-Hitler Sebastian Kurz!"

Geen categorieokt 17 2017, 10:00
Zo ziek is links dus.
Wij van rechts worden er door links continu van beschuldigd dat we 'demoniseren' en 'polariseren,' en zelfs oproepen tot geweld, maar steevast blijkt weer dat het juist links is dat zich daar schuldig aan maakt. Case in point: het Duitse 'satirische' magazine Titanic roept op om "baby-Hitler" Sebastian Kurz, de rechts-conservatieve politicus die onlangs de verkiezingen won in Oostenrijk, te vermoorden.
https://twitter.com/titanic/status/919869569405259776
In de linker onderhoek staat "tijdreizen in Oostenrijk," wat natuurlijk een referentie is aan het populaire 'spel': als je terug kon gaan in de tijd en Hitler kon vermoorden als baby, zou je dat doen?
Zieker dan dit wordt het niet. Hoewel rechtse politici tegenwoordig overal aangeschoten wild zijn begrijpen de Oostenrijkse autoriteiten dat dit soort wangedrag totaal onacceptabel is en niets meer te maken hebben met de vrijheid van meningsuiting of 'satire.' Daarom hebben ze een onderzoek gelanceerd dat gebaseerd is op antiterrorisme-wetgeving. Jawel, de makers van dit achterlijke magazine zitten dus écht diep in de problemen. In Oostenrijk dan, want in Duitsland worden ze blijkbaar wél met rust gelaten.
Ongelooflijk genoeg doet Titanic geen stap terug. Geconfronteerd met het onderzoek liet het zieke magazine weten dat de Oostenrijkse politie blijkbaar ook aan "tijdreizen" doet. Met andere woorden, dat ze zich gedragen als de Gestapo.
Ja, serieus.
Gekker dan dit wordt het niet. Maar ja, zo rolt links nu eenmaal.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten