Ziek links Duits magazine: “Vermoord baby-Hitler Sebastian Kurz!”

Zo ziek is links dus.

Wij van rechts worden er door links continu van beschuldigd dat we ‘demoniseren’ en ‘polariseren,’ en zelfs oproepen tot geweld, maar steevast blijkt weer dat het juist links is dat zich daar schuldig aan maakt. Case in point: het Duitse ‘satirische’ magazine Titanic roept op om “baby-Hitler” Sebastian Kurz, de rechts-conservatieve politicus die onlangs de verkiezingen won in Oostenrijk, te vermoorden.

In de linker onderhoek staat “tijdreizen in Oostenrijk,” wat natuurlijk een referentie is aan het populaire ‘spel’: als je terug kon gaan in de tijd en Hitler kon vermoorden als baby, zou je dat doen?

Zieker dan dit wordt het niet. Hoewel rechtse politici tegenwoordig overal aangeschoten wild zijn begrijpen de Oostenrijkse autoriteiten dat dit soort wangedrag totaal onacceptabel is en niets meer te maken hebben met de vrijheid van meningsuiting of ‘satire.’ Daarom hebben ze een onderzoek gelanceerd dat gebaseerd is op antiterrorisme-wetgeving. Jawel, de makers van dit achterlijke magazine zitten dus écht diep in de problemen. In Oostenrijk dan, want in Duitsland worden ze blijkbaar wél met rust gelaten.

Ongelooflijk genoeg doet Titanic geen stap terug. Geconfronteerd met het onderzoek liet het zieke magazine weten dat de Oostenrijkse politie blijkbaar ook aan “tijdreizen” doet. Met andere woorden, dat ze zich gedragen als de Gestapo.

Ja, serieus.

Gekker dan dit wordt het niet. Maar ja, zo rolt links nu eenmaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Ni28

  En de Duitser zeggen hierover, Oostenrijkers hebben geen gevoel voor humor. Hahaha, de beste mop van vandaag. De Duitse humor is natuurlijk wereldwijd bekend.

 2. DolleDries

  Die Duitsers zijn ook niet gek natuurlijk, die hebben best veel geleerd van Nederland met P.F. hoe je de zaak moet ophitsen en hoe je daarna de bebloede linkse handen kan wassen in onschuld.

  1. PMG

   @ DolleDries – it snap ik niet helemaal

 3. sjun

  Het is niet enkel daar waar totalitair te noemen links gedrag plaatsvindt.
  https://m.youtube.com/watch?v=HIdsmXEUzyc Verstandige Socialisten, Sociaal-Liberalen en Liberalen distantieren zich van zulke lieden in plaats van hun gedrag te bagatelliseren en hen onderdak te bieden zoals je dat ook vanuit de moslimgemeenschap met de eigen extremisten ziet.

 4. poldi

  Op zich is het een goed teken dat er op deze manier gereageerd wordt door links want het toont aan dat ze doodsbenauwd zijn over deze uitslag, het zoveelste bewijs van de ondergang van het linkse “gedachtengoed” dat ons weinig goeds heeft gebracht in heel Europa.

 5. poldi

  Plagiaat
  ———–
  Schandalig.

  En het wapen dat links keer op keer op keer gebruikt om een succesvolle rechtse politicus onderuit te halen.

  Het demoniserings- wapen , zogenaamd grappig bedoeld , maar wel heel serieus gemeend. Het is de enige tactiek die werkt , waar argumenten te kort schieten. En het is heel doeltreffend. Denk bij ons aan Janmaat , Fortuijn , Wilders ,en nu Baudet.

  n.b. ; Ik gebruik de termen links en rechts , omdat ze handig zijn . Kurtz noemt zichzelf realist , niet rechts , en dat is juist.

 6. corfo

  Als dit bericht juist is, is ’t triest ! Zó intens triest dat je er bijna om moet lachen.
  Al eens eerder gezegd : het linkse “gedachtengoed” is aan de terugtocht bezig en dat doet de linkse “elite” erg veel pijn, want zij zien hun véél te goed betaalde baantjes verdwijnen.
  Bovendien geeft hun werkwijze op momenten als deze (opmars van rechts !) duidelijk aan, welke smerige praktijken zij gebruiken om het tij te doen keren.
  Moord en doodslag ? Is voor hen een peulenschil teneinde hun dictatoriale “bestuur” te kunnen handhaven ! (bijv. Moord op Malta, moord op Fortuyn, aanslag op Hans Janmaat enz.)

 7. Joris buiten dienst

  Duitsers maken geen grapjes.
  Fransen, zeker die van Charly Hebdo gelukkig wel.

 8. Ben Zine

  Mijn God… Dit is echt HEEEL ziek. Ongelooflijk hoe diep links is gezonken, wat een gewetenloze bende. Weerzinwekkend. En een getuigenis van het morele failliet van links, dat hierbij genadeloos wordt ontmaskerd als het tuig van de richel dat het in werkelijkheid is.

 9. denk eens na

  Kom op mensen ,wat is nieuw?

 10. Punt50

  Mag dit zomaar?

 11. Jantje

  Hopelijk wordt er aangifte gedaan tegen deze potentiële moordenaars.

 12. Bloem

  Geen reactie van heer Dopper, opmerkelijk. Deze is nl. steevast van mening dat links geweld niet telt omdat rechts geweld frequenter de kop op steekt

  1. sjun

   Je kunt diens nieuwspraak omgekeerd verstaan.

 13. hans-e-pans

  De eerste regel van dit artikel, “Zieker dan dit wordt het niet.”

  Dat denk ik ook steeds, maar elke keer blijkt dat het nog veel zieker kan, elke keer weer.

 14. Gerlos

  Wie neemt deze waardeloze stukjes schrijvers nog serieus, ik wist dat veel linkse figuren niet helemaal jofel zijn, (kleine afwijking in hun hersenpan) maar dit slaat alles. Ik wens Sebatian Kurz veel succes vooral om tegengas te geven tegen de EU.

 15. Homo erectus

  Laat links de schijt krijgen. Ik vind door linksche menschen rechts genoemd worden zo langzamerhand een geuzennaam.

 16. Nestor Makhno

  Ach ja, vrijheid van meningsuiting is alleen dán toegestaan wanneer het de heren redacteuren bevalt. In alle andere gevallen is het “terrorisme”

 17. Babaji538

  Ik zag vanochtend die verschrikkelijke troep
  van die varkensdichter “Arthur Japin” langskomen.
  Naast de lage goedkope meisjes
  van de Tweede Wereldoorlog, begrijpt
  de overheid of Nederland
  gelukkig en Godzijdank, mijn werken, nìet.
  Jammer dan. Het is te hoog gegrepen
  voor 3/4 verkrachter. Dank u.
  Poëzie en mijn persoon blijken eenvoudigweg
  voor achterlijk gek gestoord Nederland onbegrijpelijk.
  Het is te moeilijk voor mensen waarbij de interesse
  onder het IQ niveau van – 20 tot afbuigend, – 40 ligt.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.