Zweden krijgt het ook eindelijk door: migratie leidt tot een parallelle samenleving

Geen categorieokt 13 2017, 21:00
Uiteindelijk vallen sommige dingen niet meer te ontkennen. De Zweden doen zwaar hun best om net te doen alsof de multiculturele samenleving een zeggen is, maar op een gegeven moment halen de problemen je vanzelf in. Dat gebeurt nu ook, hele wijken die als 'gevaarlijk' worden bestempeld en de politie wordt opgedragen om niet alleen naartoe te gaan.

Het land kampt met immigrantenwijken waar de politie moeite heeft met het handhaven van de orde. In een rapport beschrijft de Zweedse politie 23 van deze wijken als "luchtbellen in de samenleving", waar drugsbendes de macht hebben overgenomen, negenjarigen met wapens rondlopen en moslimjongeren radicaliseren. De overheid wil meer wijkpolitie, maar weinig agenten willen hier werken.

Ja dan heb je het toch een beetje naar de grond geholpen als land. Dit is een situatie die onomkeerbaar is, want agenten willen niet naar die wijken en de wijken isoleren zich nog meer. Voor je het weet verklaren ze de onafhankelijkheid, omdat er een totaal nieuwe cultuur en samenleving is ontstaan.
Allemaal goed en wel, dat kan natuurlijk, maar het is niet de bedoeling. De Zweden hebben naast de Duitsers zo een ruimhartig immigratiebeleid, dat ze nu de totale ontwrichting van wijken en steden aanschouwen. Is dat overdreven? Nee helemaal niet, want Zweden blijft natuurlijk doorgaan met multiculturele propaganda en het binnen halen van migranten. Die gaan de problemen alleen maar zien groeien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten