baudet oktober2017

Baudet komt met nieuw schokkend school-verhaal: leraar noemt FVD "een stelletje nazi's" die hij niet gaat "bespreken"

Geen categorienov 30 2017, 14:00
Linkse indoctrinatie op uw universiteit school.
Aangezien Thierry Baudet erg bezig is met de staat van het onderwijs is het voor hem bijzonder beledigend als docenten hem en zijn partij beschimpen. Toch lijkt dat stelselmatig te gebeuren in Nederland-linksland. Eerder berichtten wij al over het wangedrag van Marianum-docent Ivar Gierveld.
Nou, helaas eindigt het daar niet bij:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/935917618451701760
Ik twijfel er niet aan dat dit soort dingen gebeuren. Ten tijde van de Fortuyn-revolutie was dat niet anders. Op maar al te veel scholen werd er ook bijzonder negatief over hem gesproken -- niet alleen of zo zeer door leerlingen, maar ook (en misschien vooral) door leraren. Daarbij werden termen als "nazi" en "racist" veelvoudig gebruikt.
Dat zal met Baudet niet anders zijn. Sterker nog, we hebben heel recentelijk hier al een uitmuntend voorbeeld van gezien, waarbij net gedaan wordt door een docent alsof Baudet een Nederland wil waar "een klein groepje witte mannen" aan de macht is. Als dat geloof wijd verspreid is onder docenten dan is het niet zo gek dat één van hen -- en natuurlijk veel meer dan die ene -- een leerling vertelt dat hij niet over Forum voor Democratie wil praten. Want nazi's.
De enige manier om hier iets aan te doen is door deze docenten publiekelijk aan te spreken op hun wangedrag. En dat is precies wat Baudet doet. Hulde dus voor de FVD-voorman. Nu hopen dat zijn acties daadwerkelijk effect hebben op de manier waarop docenten over zijn partij praten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten