Hoe hypocriet kun je zijn? Kuzu beschuldigt Wilders van ‘dubbele loyaliteit’

Als één iemand dat niét zou moeten zeggen, is het DENK-bobo Tunahan Kuzu wel.

Het is weer eens lachen geblazen met de heren van DENK. Goed, in de praktijk is het misschien meer huilen, maar je kunt niet ontkennen dat ze hun best doen om met de meest krankzinnige uitspraken op de proppen te komen. Vandaag bijvoorbeeld, tijdens het veelbesproken debat waar Geert Wilders een ellenlang betoog hield over wat er in zijn ogen – en de ogen van half Nederland – mis is met de ideeën, maar ook vooral de samenstelling van nachtmerriekabinet-Rutte III.

Eén van de grootste pijnpunten voor de PVV-leider is dat er mensen met een dubbele nationaliteit een post bekleden, zoals minister Ollongren, die naast de Nederlandse ook de Zweedse nationaliteit heeft. Dat noemt hij een stevig loyaliteitsgevaar, iets waar Wilders opvallend politiek correct lijkt te zijn. Hij wil namelijk ‘consequent’ zijn en is daarom tegen elke tweede nationaliteit, waarvandaan dan ook. In de praktijk is dat natuurlijk onzin: iemand met een Duitse nationaliteit zal dat natuurlijk veel makkelijker kunnen verenigen met de Nederlandse dan iemand die ook Pakistaans burger is.

Dat was echter niet de kritiek die Tunahan Kuzu woensdag had op de PVV-voorman. Nee, volgens hem heeft Wilders zelf last van een dubbele loyaliteit, wat hij illustreerde met deze prent:

Het is het oude riedeltje dat we inmiddels wel kennen: Wilders zou heel goede banden hebben met landen als Amerika en Israël, die voor Hamasknuffelaar Kuzu natuurlijk vijanden nummer één zijn.

Helaas slaat hij de plank daarmee natuurlijk helemaal mis, zeker als je bedenkt dat de Nederturk zelf nogal een dubieuze loyaliteit aan ons land bezit. Het verschil is namelijk dit, Tuna: het klopt dat Wilders prima banden heeft met de VS en Israël. Punt is: die landen delen onze belangen, waardoor je dit geen loyaliteitskwestie, maar geen ‘samenwerking’ noemt. Wilders onderhoudt die contacten ten behoeven van ons land, wat voor hem altijd op de eerste plaats zal staan. Iets wat de DENK-voorman zelf niet bepaald kan zeggen: hij lijkt soms meer voor zijn andere land in de Kamer te zitten, dan voor Nederland. En door een groot scala aan uiteenlopende belangen tussen die twee landen is dat dus wél een probleem.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Ni28

  Kuzu doet een Pechtoldje om ook eens in de regering te komen.

 2. meijer61200

  Hoe zit het nou precies met die genocide op de Armenen”? Domme eikel.
  Ga je het binnenkort eens over dit onderwerp hebben. Dat doet een beetje recht aan die miljoenen slachtoffers. O ja; fijn reces gehad? Lekkere vakantie ook? En doet ome Erdo “het nog een beetje lekker???

 3. Zweedse kok

  quote>Geert Wilders een ellenlang betoog hield over wat er in zijn ogen – en de ogen van half Nederland – mis is met de ideeën.
  .
  Volgens mij vertegenwoordigd Wilders pakweg 13,3% van de Nederlandse bevolking.
  Heb geen idee waar die overige 36% vandaan komt.

  1. meijer61200

   Die info heb je vast bij JOOP vandaan! Wilders vertegenwoordigd minimaal 35 % van de bevolking, en dat wordt nog veel meer.

    1. Becker

     Daar gaat meijer 61200 niet meer op reageren, Zweedse kok.

     🙂

     1. Dubbele Komma

      Nee maar ikke wel! WHAHAHAHA

      Ga door! Heerlijk hoeveel bezoekers heeft deze site die op jou kosten en die niet eens reageren. Maar gewoon Thierry of Geert aankruist door jouw argumentloze achterlijke gedrag met al je nep accounts?

      WHAHAHAHA

  2. Dubbele Komma

   Ga door dhimmie dopper,Hahaha. Als een vreemde jouw arrogante linkse Rutte mening ziet hebben Thierry en Geert weer een stem erbij!

   Ga vooral door met je zwakzinnige opmerkingen! Nederland word jouw soort steeds zachter kijk naar de peilingen!

   Ga vooral door. whahahaaaaaa

   1. Becker

    “Nederland word jouw soort steeds zachter”

    Escaped from the language lab.

    1. Dubbele Komma

     Nee spellingscontrole Einstein het is 2017 ondertussen.jij hebt natuurlijk niet de intelligentie om dat zelf te verzinnen poot bastard dhimmie doppertje

     Je bent weer op je best vanavond. Laat alle slechte kanten van jouw socialisme maar goed zien!

     Elk oogje wat opengaat is er 1!

     Bedankt voor je bijdrage,slimmerd.

     WHAHAHAHA

     1. Becker

      Ik weet zeker dat Gilles zelf heel goed begrijpt wat hij bedoelt.

      🙂

     2. Dubbele Komma

      Jij gaat nooit niks begrijpen dhimmie dopper. Jij ontkent 1400 jaar bloedvergieten van de islam al. Het leuke is dat dat zelfs in de koran staat buiten de bloederige geschiedenis zelf. 270 miljoen doden moeten we volgens jou de vergeten of ontkennen….

      WHAHAHA

      Nee ik begrijp best dat jij alleen dingen snapt die je WIL snappen. Anders ontken je geen 1400 jaar bloedvergieten die gedocumenteerd zijn. History. Geschiedenis. Dat bestaat wel.

      Slavendrijver sinterklaas niet. Je moet toch zwaar ziek in je kop zijn om dat te verzinnen.

      Dopper belaagd door zwarte piet # METOO

     3. Becker

      “Slavendrijver sinterklaas niet. Je moet toch zwaar ziek in je kop zijn om dat te verzinnen. Dopper belaagd door zwarte piet # METOO ”

      Dit is toch zo helder als glas?

      🙂

     4. Dubbele Komma

      Ja dat klopt dhimmie dopper. Blijf het podium vooral betreden om je complete achterlijkheid te tentoonstellen..

      Ga dooooor….

      WHAHAHAHA MUHAHAHAH

      Nog een zeteltje erbij please! Ga door doe slim.

      Hihihihihihi

   2. Zweedse kok

    quote>Ga door dhimmie dopper,Hahaha. Als een vreemde jouw arrogante linkse Rutte mening ziet hebben Thierry en Geert weer een stem erbij!
    .
    Ach, VVD met Rutte heeft de meeste stemmen behaald. Een vertrouwd geluid voor velen.

    1. Dubbele Komma

     Hoeveel zetels hebben ze verloren zei je?

     Buiten dat de telling totaal niet te vertrouwen is. Kijk naar bende van Nijvel. Gewoon overheid doet me aan Pim denken die door jouw geestverwant is vermoord en een veel te lichte straf kreeg voor een wel degelijk politieke moord.

     Ik geloof niks meer en zeker de overheid niet. Mh17 iemand?

     1. Zweedse kok

      quote> Gewoon overheid doet me aan Pim denken die door jouw geestverwant is vermoord.
      .
      Ah, zielig.

  3. Dubbele Komma

   Ga doooooor. WHAHAHA

   Je maakt echt een punt.

   WHAHAHA ik laat mn zeik lopen hier

   1. Becker

    “WHAHAHA ik laat mn zeik lopen hier”

    Die indruk kregen we al.

    1. Dubbele Komma

     “We”

     Je bent maar alleen hoor sikkel. Je bent de hele avond al bezig om met 5 accounts jezelf gelijk te geven. Vrouwen zien je dus ook al niet staan. Die zitten niet op een zeewieretende volkert te wachten nee…

     Die in zichzelf praat op internet met talloze nicks…..

     WHAHAHA

     1. Becker

      Dubbele Komma zit op schoot bij Gilles de la Tourette en ze denken samen in hun paranoïde waanzin dat iedereen die ze uitlacht een en dezelfde figuur is.

      Laten we hopen dat ze samen van een goede zorg kunnen genieten.

 4. Blue monday

  Narren als Kuzu en Wilders horen niet in de 2e kamer.

  Ik wil beleid, geen 2e rangs amusement

  1. F. Domela Nienhuis

   Goed gezien: Wilders had ook in het kabinet gehoord in plaats van in de Kamer.

 5. Dubbele Komma

  Als u twijfelt bij de volgende verkiezingen maart 2018 lees op deze site de hersenspinsels van dopper michael zweedse stok becker allemaal dezelfde persoon ,maar met genoeg gevaarlijke fascistische ideeën om toch maar PVV of fvd te kiezen in het stemhokje willen we als natie niet ten onder gaan. . Denk aan onze kinderen. Laat zoveel mogelijk mensen kennis nemen aan figuren als dhimmie dopper die zonder schroom de gevaarlijkste tbsers op straat gooien om je dochter af te maken!

  Want orakel dhimmie dopper weet namelijk alles wat goed voor ons is.

  Heil dopper!

  1. Zweedse kok

   Nu heb ik geen idee voor wie deze reclame spot bedoelt is maar indien u denkt dat er ook maar iemand op deze site rondhangt waarvan u het stemgedrag zou kunnen beïnvloeden, komt u bedrogen uit.

   1. Dubbele Komma

    Moet ik hierop antwoorden?

    Wedden dat thierry volgende week minmaal 1 zeteltje erbij heeft? Dat is ook niet uw schuld dhimmie dopper. U heeft daar een kleine bijdrage aan geleverd.

    Maar iets is beter dan niets.

    Bedankt voor uw bijdrage

    WHAHAHA

  2. Becker

   “Laat zoveel mogelijk mensen kennis nemen aan figuren als dhimmie dopper die zonder schroom de gevaarlijkste tbsers op straat gooien om je dochter af te maken!”

   Komma laat zijn zeik weer lopen.

   Zo’n jongen gun je toch een luier?

   1. Punt50

    Tieft toch eens een keer op doperwt!

    1. Baaz

     Aan de andere kant, beste Punt, het zou wel erg saai worden op DDS, denk je ook niet? Niet dat ik het niet van harte met je eens ben, maar als iedereen het hier met elkaar eens is valt er weinig meer te lachen of te verbazen, niewaar?

   2. swetsnek

    Hahahaha zielige pisvlek ben jij kom op droplul je kunt wel beter dan dat Becker weet inwendig wel dat alles wat hier over hem verteld wordt wel klopt

 6. Duke

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/11/hoe-verzin-je-het-haagse-politie-brengt-taart-langs-bij-beruchte-salafistenmoskee-as-soennah/
  Kuzu heeft de taart heeft gemist en last van zijn suikergehalte. Als verwarde man is hij gelukkig niet in het nieuws gekomen als ‘verwarde man’.

 7. Ritter

  Jodenhaat in Berlijn: oorzaak duidelijk benoemd!

  “Duidelijk en nauwkeurig noemt de nieuwe gevolmachtigde antisemitisme van de Joodse Gemeenschap Berlijn, Sigmount Königsberg, de ware reden voor de haat op Joden en de daardoor opgewekte angsten van de joodse medeburgers: de islam, de islamisering van Duitsland. We kunnen er volkomen terecht van uitgaan dat Berlijn exemplarisch is voor heel Duitsland!”

  https://brabosh.com/2017/11/01/pqpct-ewh-4/

 8. Becker

  Het is toch juist dat Wilders zwaar wordt gefinancierd door obscure geldschieters in de V.S. en Israël?
  Dan heeft Kuzu toch een terecht punt?

  1. swetsnek

   idioot

   1. corfo

    @ swetsnek.
    Iedereen op dit forum is op de hoogte van de zéér ernstige psychische stoornis van de figuur waarop jij reageerde met “idioot”.
    Uiteraard heeft u volkomen gelijk, dat weten de weldenkende lezers van DDS ook al enige tijd ! Ik reageer niet meer rechtstreeks op deze zwakzinnige, ongeletterde beddenpisser ! Zou u óók moeten doen, laten lullen die patiënt, die vanaf jongs af aan nooit enige aandacht heeft gekregen, van helemaal niemand omdat hij in die tijd al “héél raar” was; liefdeloos opgevoed, in diverse gestichten gezeten enz. Is niet bevorderlijk voor de ontwikkeling van een kind, blijkt ook duidelijk in dit geval : hij is onderontwikkeld. Triest hoor.

    1. swetsnek

     Af en toe corfo valt mij de bek helemaal open over zoveel dommigheid van becker maar je hebt gelijk ik ga een bakkie doen tot ziens

  2. DolleDries

   Bron met bewijzen geen bron met suggesties.

  3. Baaz

   De partijen van de oude politiek worden gefinancierd door de belastingbetalers. Wanneer de PVV haar partijstgructuur zou wijzigen in die van een gevestigde partij, dan kunnen er ook mensen lid worden en het lidmaatschap van de PVV is in deze islamofiele maatschappij levensgevaarlijk.

   Prima dat er bedrijven en instellingen zijn die de PVV financieel ondersteunen. De PVV is letterlijk met niets begonnen en kan zich geen miljoenen veroorloven, zoals de oude partijen dat wel kunnen omdat ze worden geïnjecteerd met belastinggeld.

 9. Kees

  Denk, een hoopje stinkende nageboorte van de PvdA.

  1. Baaz

   Met een Turkse nationaliteit, dat dan weer wel.

 10. Christina

  Wilders heeft gelijk die schapenneukers horen daar niet, laten die maar `politiek` gaan bedrijven in hun eigen zandhoop!!

 11. Gerlos

  Deze Erdogang figuur nemen we toch niet serieus, kan beter maar weer nar het land van de dictator vertrekken met zijn maten.
  OPGERUIMD STAAT NETJES. Maar ga eerst nog even langs in Blerick want daar zijn heel veel verkeerde Turken die denken dat zij de baas zijn, neem deze idioten ook gelijk mee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.