Thierry Baudet maakt zich hard voor Zuid-Afrikaanse boeren: 'Wie in Nederland bekommert zich' om hun dood?

Geen categorienov 08 2017, 10:00
Het gaat mis in Zuid-Afrika.
De mainstream media negeren het keihard, maar Zuid-Afrikaanse Boeren (lees: blanke Zuid-Afrikanen met een stuk grond, veelal van Nederlandse afkomst) hebben al jaren een rode 'target' op hun rug geschilderd. Als je de gebeurtenissen in dat land een beetje volgt zie je elke dag wel weer een nieuw verhaal (of meerdere verhalen!) over een Boer die op gruwelijke wijze is afgeslacht. Veelal blijkt de reden te zijn dat de Boer in kwestie Boer is.
Hoewel de media én de politiek die gebeurtenissen veelal negeren vraagt Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet nu wél aandacht voor het lot van de Boeren:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/928019837921710086
Alleen in 2016 werden er bijna 350 blanke boeren aangevallen. 70 daarvan overleefden die aanval niet. In de eerste drie maanden van dit jaar werden 25 blanke boeren vermoord. Op dat lijstje van Baudet zie je dat er alleen in de maand oktober al 19 blanke boeren naar het hiernamaals gejaagd zijn.
Dat zijn ongelooflijke aantallen, maar de Zuid-Afrikaanse overheid doet er helemaal niets aan. De regering, die zogenaamd voor gelijkheid staat, vindt het lot van blanke boeren namelijk helemaal niet interessant. Sterker nog, Jacob Zuma werd een paar jaar geleden gefilmd terwijl hij heel blij een liedje zong waarin zwarte Zuid-Afrikanen worden opgeroepen om 'de Boer' te vermoorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten