Triest: Trump is in China, en linkse media zijn super benieuwd… of hij daar wel kan tweeten

Bron: Facebook / Donald J. Trump
Foto: Bron: Facebook / Donald J. Trump

Spoiler: ja, dat kan hij.

Prioriteiten. Iedereen heeft ze, maar helaas zijn ze niet overal even logisch. Neem nou die van linkse media: ze beweren zelf uitermate objectief te zijn, maar hebben in de negen maanden van Donald Trumps presidentschap nog niet één keer iets positiefs over hem kunnen schrijven. En dat terwijl het AD vandaag nog schoorvoetend moest toegeven dat hij het eigenlijk hartstikke prima doet.

De voordelen van president zijn is dat je af en toe lekker op reis mag, en reizen doet the Donald deze week zeker. Japan, Zuid-Korea, China, Vietnam en de Filipijnen: ze krijgen allemaal een bezoekje van ‘s werelds machtigste man. Deze woensdag en donderdag is hij in China, wat een spannend bezoek belooft te worden. Krijgt Trump het voor elkaar dat China de Noord-Koreaanse fopdictator Kim Jong-Un een beetje in toom houdt? Wat gaat hij doen om het door hem gehate wegkapen van Amerikaanse banen door China tegen te gaan? Allemaal legitieme vragen.

Helaas is dat echter niet waar men het meeste benieuwd naar is. Nee, men lijkt vooral benieuwd te zijn of het gaat lukken Trump te censureren. De Amerikaanse president gebruikt Twitter actief als nooit tevoren, en laat dat medium nu net verboden en geblokkeerd zijn in China, zoals die communistische vrijheidshaters daar ook met Facebook en Instagram doen. De grote vraag was dan ook: krijgen we eindelijk twee dagen radiostilte van Trumps kant als hij niet kan tweeten?

Helaas werden ze al snel teleurgesteld. Halverwege de middag verscheen namelijk deze tweet:

Oftewel, meneer kan ook in het repressieve China prima zijn berichten van 140280 tekens de wereld in sturen. Iedereen die ook maar de kleinste hoop had dat dat niet zo zou zijn, hield zichzelf natuurlijk keihard voor de gek: alleen al het idee dat Trump in China hopelijk afhankelijk zou zijn van geblokkeerde, Chinese netwerken is natuurlijk van de zotte: zijn team heeft ongetwijfeld eigen communicatiemiddelen mee.

Maar ach, een mens kan hopen: vooral als die mens een linkse, verbitterde redacteur is die na een jaar nog steeds niet akkoord kan gaan met democratische verkiezingsuitslagen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

10 reacties

 1.   

  GO TRUMP!

  Hij gaat de volgende verkiezingen weer winnen ondanks/juist door de media en de drammerige wereldvreemde doppertjes onze ons. De ranzige smerige seksistische van Jolens Onder ons..

 2.   

  Ondanks een massa aandacht in de linkse media is het Antifa-plan “Refuse Fascism” om president Donald Trump af te zetten een complete mislukking geworden. In de meeste steden waren er minder dan honderd mensen op de been die protesteerden en op veel plaatsen waren er nog veel meer supporters van Trump.
  De door Soros gefinancierde groep beweerde dat miljoenen mensen zich zouden verzamelen en het zogenaamde fascistische Trump/Pence-regime zouden dwingen om af te treden.

 3.   

  Trump moet het niet alleen opnemen tegen de Democraten en het Republikeins establishment maar vooral tegen een zeer vijandige media die er alles aan doet om Trump negatief neer te zetten.

  Roddel verhalen, verhalen van journalisten waaruit minachting blijkt voor Trump; enzovoorts.

  Veel journalisten zijn verworden tot anti-Trump activisten.

  Hoe anders is toch de houding van de media t.o.v. Hillary. Blijkt uit het boek van Brazile die een “boekje open” doet over de Hillary campagne.
  ———–

  How Brazile’s book exposes liberal media’s Hillary health coverup
  http://nypost.com/2017/11/07/how-brazilles-book-exposes-liberal-medias-hillary-health-coverup/

 4.   

  Veel Trump hatende media vertellen ook niet dat de uitnodiging voor de verboden stad om daar te gaan eten een zeer grote eer is. Obama kreeg dat niet in China.

  Trump is de eerste leider die deze eer te beurt valt.

  http://www.breitbart.com/national-security/2017/11/07/beijing-trump-visit-chinas-forbidden-city-wednesday/

 5.   

  De Europese Unie (EU) moet “geld pompen” in linkse educatiegroeperingen om de vrees weg te nemen ​​dat progressief beleid de ‘veiligheid, welvaart en culturele identiteit’ van het continent bedreigt, volgens een NGO die is opgericht door de globalistische financier George Soros.
  “De EU lijkt machteloos om de opkomst van extreem-rechts te stoppen”, schrijft Israel Butler, hoofd van de Civil Liberties Union for Europe, een organisatie die is opgericht met geld van de opengrenzen-miljardair, in een artikel voor Euractiv.
  Met verwijzing naar de recente populistische overwinningen in Tsjechië, Oostenrijk en Duitsland zegt hij dat Brussel actie moet ondernemen of anders moet “waarnemen, dat progressieve regeringen … terechtkomen in een machteloze minderheid, geteisterd door de zombie van rechts populisme dat zich een weg baant door de EU”.
  “Maar er is nog steeds hoop”, schrijft Butler, een voormalig senior beleidsanalist bij het Soros Open Society European Policy Institute, en suggereert vervolgens dat de EU “geld ‘leent’ van zijn buitenlands beleid en daarmee NGO’s (Niet-Gouvernementele Organisaties) financiert om steun te creëren voor zijn fundamentele waarden onder de algemene bevolking “.
  “Elk land dat zich voorbereidt om lid te worden van de EU krijgt financiering van de EU als steun voor NGO’s die rechten, democratie en de rechtsstaat promoten, en financiering om onafhankelijke media te ondersteunen”, legt hij uit. “Het enige dat de EU hoeft te doen, is deze modellen in haar lidstaten kopiëren.”
  Hoewel ze erkennen dat populistische partijen in Europa aan de macht zijn gekomen “omdat ze voldoende publieke steun hebben”, zegt Butler dat het “probleem” is dat “een aanzienlijk deel van het stemgerechtigde publiek” is “misleid” door te geloven dat progressief beleid “hun veiligheid, welvaart en culturele identiteit in gevaar brengen”.
  Een groot deel van de schuld hiervoor ligt bij de media, volgens Butler, die zegt dat er niet genoeg is gedaan om Europeanen te isoleren van het signaleren van de negatieve effecten van multiculturalisme en massamigratie.
  “Oligarchen met politieke agenda’s” die de “extreemrechtse, xenofobe en nationalistische” opvattingen proberen te pushen, domineren het eigendom van de media, schrijft hij, en beweert dat als gevolg de berichtgeving in Europa wordt gekenmerkt door “sensationele angst aanjagen”.
  In tegenstelling tot het beeld wat Butler schetst, is er al een hele reeks NGO’s, regelgevende kaders, trainingsprogramma’s voor journalisten en andere initiatieven om de media te zuiveren van nieuws dat onflatteus zou kunnen zijn voor nieuwkomers of andere minderheden die Europa binnenstromen.
  Een eerder dit jaar gepubliceerd rapport suggereerde dat werk van pressiegroepen zoals het Media Diversity Institute – een “waakhond” die van de media eist dat ze terreuraanslagen censureert om de woede onder de Europeanen niet aan te wakkeren – vruchten afwerpt.
  Het bleek dat de mainstream media verslaggeving in Duitsland over de migrantencrisis volledig onkritisch was voor het besluit van bondskanselier Angela Merkel om de grens te openen voor meer dan een miljoen ongecontroleerde migranten uit de derde wereld, en actief massale pro-migratieretoriek uitdroegen.
  Butlers bewering dat rechtse regeringen in Polen en Hongarije “de democratie vernietigen”, en zijn bewering dat democratische steun voor rechtse partijen een belediging is voor de democratie, sluit aan bij een rapport dat eerder dit jaar door Freedom House is gepubliceerd.
  “Democratie is meer dan alleen verkiezingen”, beweerde de aan Soros verbonden NGO in haar rapport, wat de democratische verkiezingsoverwinningen voor Recht en Gerechtigheid (PiS) in Polen en Fidesz in Hongarije als “contra-democratische acties” en een “bedreiging” kenmerkte

 6.   

  Ik mag die Trump wel. Hij gaat gewoon door met zijn agenda en krijgt veel voor mekaar. Tja, dat zit links natuurlijk niet lekker.

 7.   

  Er komen steeds meer feiten naar buiten over de Hillary campange via het boek van de Democraat en voormalig Hillary medewerker Donna Brazile.

  Feiten die de grote media liever negeren. Immers de meeste grote media steunden Hillary tijdens de verkiezingen.
  ——-

  Donna Brazile on campaign tell-all: ‘I wanted the American people to see what happened’
  http://www.foxnews.com/politics/2017/11/08/donna-brazile-on-campaign-tell-all-wanted-american-people-to-see-what-happened.html

 8.   

  De linkse tegen Trump haat verspreidende krant de Gelderlander heeft het over zijn kuif. Droeviger kan het niet.

  https://www.gelderlander.nl/dossier-een-jaar-donald-trump/die-kuif-van-trump-wordt-elke-dag-in-model-gefohnd~aeea2a17/

 9.   

  Het linkse media-gajes gaat zich steeds lachwekkender gedragen omdat zij vermoedelijk inzien dat Trump met hun tot op heden gevolgde strategie niet te verdrijven is.
  Als de media er toe over gaat om zelfs de kuif van Trump erbij te betrekken, dan weet zelfs een kleutertje dat er iets goed mis is in links-media-land.
  Laat Trump maar schuiven, wij, in Nederland, zien een vent die NIET als een knipmes buigt voor de één of andere buitenlandse padvinder, zoals Rutje alhier wel doet, maar wat wil je ook…………….Rutje dénkt dat hij leider is, de man is zó slap dat hij zich laat chanteren door bedrijven, zich laat aflebberen door Korsakov Juncker en voor de rest óns land heeft verkwanseld aan de EU. Een MP van “lik m’n vestje”.

 10.   

  Er is een (klein) verschil tussen Ard van der Steur,
  Grapperhaus en Dijsselbloem.

  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!