We zijn nog lang niet van ISIS-terrorisme af: Duitsland verijdelde vanochtend een nieuwe kerstmarktaanslag

De Duitse politie heeft vanochtend enkele Syriërs opgepakt die van plan waren een aanslag te plegen op de jaarlijkse Kerstmarkt in Essen.

Raqqa is gevallen, en Iran kondigde het definitieve einde van ISIS aan… maar de terreurbeweging is nog altijd niet verslagen. Een politie-actie in Duitsland bewees dat vanochtend wel, want daar lichtten de wetsdienders van onze Oosterburen enkele Syrische jihadisten van hun bed. Deze onfrisse lui wilden namelijk wat ‘ongelovigen’ vermoorden op de jaarlijkse Kerstmarkt in Essen. Dat plannetje gaat dus mooi niet door:

“In Duitsland zijn in alle vroegte zes asielzoekers uit Syrië opgepakt van wie wordt vermoed dat ze een aanslag wilden plegen. Volgens de Duitse krant Die Welt hebben vluchtelingen de mannen herkend als aanhangers van Islamitische Staat en aangegeven bij de politie.

Hoewel de plannen nog niet afgerond waren, zou het gaan om een “openbaar doelwit” dat ze met wapens of explosieven wilden aanvallen.”

Geregeld moeten politiediensten in West-Europa uitrukken om jihadisten in de kraag te vatten die op het punt staan om mensen te vermoorden. Dat zal vermoedelijk ook nog wel een tijdje doorgaan, want alhoewel ISIS alle bravoure heeft verloren en niet meer ‘cool’ is, is de haat tegen het Westen niet afgenomen. Sterker nog, uit wraak voor de ontmanteling van hun droomkalifaat zijn dit soort lui juist des te meer gemotiveerd om zoveel mogelijk chaos en dood aan te richten.

Wen er dus maar aan, want de politie gaat het de aankomende jaren nog druk krijgen met types zoals de vandaag opgepakte Syriërs. Want de Kerstmarkt op Essen is nu veilig, maar er is altijd een volgend doelwit. Ik hoop dat onze inlichtingen- en veiligheidsdiensten dus gewoon blijven opletten.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

28 reacties

 1. meanstreak2099

  goed dat ze zijn opgepakt en hopelijk krijgen ze levenslang.
  maar ik ben bang dat de straf laag zal uit vallen

  1. Dubbele Komma

   vechten tegen de bierkaai. er wacht alleen maar een spiraal van geweld die steeds heftiger word.

   is niet zo moeilijk te voorspellen,dit is pas 1400 jaar aan de gang. zelfs nostradamus kon dat in zijn tijd aan zien komen.

   hoef je geen einstein voor te zijn. kijk eens naar alles wat islamitisch is tegenwoordig. naar alle landen bedoel ik.

   stel je eens voor dat het ooit is begonnen met 1 plunderende pedofiele struikrover.

   1400 jaar geleden begon 1 plunderende pedofiele struikrover de islam.

   en kijk eens vandaag. en stel je dan eens voor hoeveel bloed er is vergoten om dat geloof zo ver te verspreiden.

   voor degene die alweer willen brullen over de kruistochten, de eerste kruistocht was ong 1000 jaar geleden, ongeveer 400 jaar nadat de islam vrede aan het brengen was in het midden oosten,door je kop eraf te hakken als je je niet bekeerde,u ook welbekend van de filmpjes van isis 1400 jaar later. maar dan in hd.

   wen er maar aan,stel je eens voor dat er vroeger een handjevol moslims naar indonesie is gekomen,en kijk eens wat er van indonesie terecht is gekomen.

   nee mansen,hier komen we nooit en te nimmer meer af, en ga inderdaad maar aan het geweld wennen want het word nog veel en veel erger.

   dank uw regering en op de eerste plaats uw eigen stemgedrag.

   1. Marija

    Ik ben heel bang dat u vreselijk gelijk heeft, we zijn verloren.

    1. denk eens na

     Gewoon goed stemmen. Zelfs de grootste ezel vind het op een gegeven moment genoeg .

     1. Tjeempie80

      Goed plan. Allemaal op Geertje stemmen en we zijn gered.

      Hahaha.

   2. monach

    De koran is de bron van dit kwaad. Vrij te koop. Dus het is dweilen met de kraan open.

   3. Christina

    U heeft zo gelijk!!

 2. eRik2017

  Zoals de coordinator terrorismebestrijing al zei: Gevaar zijn o.a. terugkeerders, met name ook vrouwen, maar ook zij die al een straf uitzitten en straks weer op straat komen.
  Dit wordt een vicieuze cirkel, een rollende sneeuwbal.

  1. Dubbele Komma

   het gevaar zijn natuurlijk ook de terugkeerders.

   het ECHTE gevaar is de islam.

   heeft iemand vandeweek die docu gezien over de zoveelste generatie moslims die in nederland zelfs geboren zijn die ineens allemaal besluiten om naar de traditionele islam te gaan leven?

   angstaanjagend,en het gebeurd overal om je heen. weet je hoeveel mensen zich per week in engeland tot de islam bekeren?

   nogmaals het echte gevaar is de islam. de ideologie islam.

 3. trampoline

  Overheden blijven maar pappen en nathouden bij dit soort lieden.
  Ik en heel benieuwd wanneer de burgers het recht in eigen hand nemen; daar vraagt de overheid om.

 4. Ni28

  IS is dus al in Duitsland en waar ook niet in Europa. Hopelijk zal het nog van invloed zijn op de aanstaande verkiezingen aldaar. Tijd om Merkel weg te werken.

 5. swetsnek

  Voor de kraampjes zetten en de trekker overhalen

 6. Michel69

  En het terreurgevaar zal met elk jaar groter en groter worden aangezien de import van de moslims vrolijk door blijft gaan!

 7. fusilier

  Was van plan naar de kerstmarkt te gaan in Trier de altstadt van Duitsland ,wat bijna vol ligt met merkel lego beton blokken ,bij iedere toegang straat. Maar garantie dat daar niks gebeurt heb je niet , daar moet je mee leren leven, volgens onze regering moslim knuffelaars, die zich zelf wel goed beschermd hebben, van onze belasting centen

  1. sjun

   In Amsterdam hebben we ook al op verschillende plekken van die vooral betonnen moslimmonumenten. Ik vermoed dat het hiermee van doen heeft http://antivenin.blogspot.nl/2008/03/de-islam-als-veroveringsideologie.html maar er zou natuurlijk eens serieus onderzoek naar kunnen worden verricht.

   Is er intussen al bekend welke moskeeën erbij betrokken waren? Of mag dat niet worden onderzocht en gepubliceerd?

 8. Dubbele Komma

  Jammer dat de aanhef van dit verhaal een beetje mank is.

  Het is niet”we zijn voorlopig niet van isis geweld af”

  Het juiste is “we komen nooit,maar dan ook nooit meer van het isis geweld af,totdat we onderworpen zijn.”

  want kun je me een land noemen waar de laatste 1400 jaar geen geweld is geweest vanuit de islam,waar een paar islamieten voet aan wal kregen?

  eentje maar…..

  1

  1. sjun

   in Spanje is het vanaf 1492 toch ook een hele tijd behoorlijk goed gegaan…

 9. DolleDries

  Duitsland – In toenemende mate worden de kleinste en de zwakste in onze samenleving – onze kinderen – het slachtoffer van de onbeteugelde immigratie.
  De dagelijks nieuwe meldingen van aanranding, verkrachting, diefstal en geweld – gepleegd door degenen die Angela Merkel ongecontroleerd ons land heeft binnengelaten – lijken de Duitse burgers inmiddels gewend te zijn. Het internetportaal “Politikversagen” houdt een lijst bij van deze meldingen. Tot nu toe is een herkenbaar verzet tegen deze almaar toenemende verslechterende situatie uitgebleven. Het resultaat van de afgelopen verkiezingen weerspiegelt dit duidelijk.
  Dagelijkse rapporten getuigen van de omvang van de aanvallen
  Steeds vaker duiken rapporten op waaruit blijkt, dat degenen, die naar eigen zeggen in ons land bescherming zochten, hun handen leggen op de kleinste en meest hulpeloze van onze samenleving: onze kinderen.
  Berichten van seksuele aanvallen van immigranten in de zwembaden afgelopen zomer doen verslag dat mannen van alle leeftijden zich vergrijpen aan kinderen van alle leeftijden. De afgelopen twee jaar zijn gepaard gegaan met meldingen van masturberende of zich voor kinderen ontblotende immigranten, behalve de zwembaden en badhuizen worden de schoolomgevingen ook steeds onveiliger met mishandelingen en berovingen.
  8-jarige kinderen worden beroofd, bedreigd, en ziekenhuizen ingeslagen
  Er is een groeiend aantal recente persberichten van de politie die rapporteren over fysieke aanvallen op kinderen, waarvan sommige slechts acht jaar oud zijn. Ouders leven in angst voor hun kinderen in de schoolgaande leeftijd, omdat ze herhaaldelijk worden bedreigd door Roma-kinderen, zoals gebeurde in Halle (Saale). .
  Slechts een paar dagen geleden, beroofde een “Roemeense” bedelaarsfamilie in Augsburg een negenjarige jongen op klaarlichte dag, die ook bij zijn keel werd gegrepen door de familievader van de bedelstam en werd bedreigd. Ook in het buurland Oostenrijk worden steeds meer kinderen bedreigd door de ongecontroleerde massale toestroom van immigranten.
  Zoals gemeld door Tag24, werd afgelopen vrijdag een achtjarig meisje zonder reden door een ongeveer 35-jarige man uit Noord-Afrika met zijn voet in haar maag getrapt, het kind moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De dader is – zoals zo vaak – voortvluchtig.
  Bron:
  http://www.journalistenwatch.com/2017/11/21/vermehrt-uebergriffe-auf-kinder/

  1. Tjeempie80

   “werd afgelopen vrijdag een achtjarig meisje zonder reden door een ongeveer 35-jarige man uit Noord-Afrika met zijn voet in haar maag getrapt”

   Het moet niet gekker worden!!

   1. corfo

    @ Zeempie80.
    Ik begrijp je helemaal, Zeemp.
    Ik zou ook liever hebben gelezen : “Tjeempie80 door een parasiet ernstig verwond, algeheel herstel uitgesloten.”

 10. Kidogo

  Nee gewoon in een vliegtuig zetten en boven Damascus met parachute droppen , gaat daar dan zeker goed komen.

  1. corfo

   @ Kidogo.
   Héél graag zónder parachute; anders staat dat gajes binnen de kortste keren wéér voor ons neus !!

 11. Parestado4

  In de naam van Allah naar het Walhalla?

  1. corfo

   @ Parestado4,
   Alsjeblieft, en doe er maar een maagd van 72 bij.

 12. Parestado4

  Als de kerken in vasten en gebed tot God gaan roepen,kan de Islam niets uitrichten.
  Romeinen 10

 13. Rosasolis

  Er moet veel meer samenwerking komen met de gehele Internationale politie van Europol. Anders komt het weer…of in Duitsland, of waar dan ook op kerstmarkten
  of nieuwsjaar markten, door heel Europa. Wij mogen niet genieten van een klein beetje
  gezelligheid gedurende deze donkere dagen, volgens de islamieten. Maar wij moeten
  ons wel gaan voorbereiden voor de volgende Islamietische feest. Want NIETS is belangrijker dan de islamietische feesten!

 14. Steve Van der Vekens

  Ze kunnen zich toch ingraven en leven als mollen onder de grond?

 15. Babaji538

  Het is een afreageren op de houding van het Westen.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.