Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws serveert Omtzigt-hater Joshua Livestro af: "Ouwe meuk"

Adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws serveert Omtzigt-hater Joshua Livestro af: "Ouwe meuk"

Pieter Klein heeft zijn buik vol van de NRC-egotrippers die overduidelijk met een missie bezig zijn om Pieter Omtzigt te beschadigen.

Het kan verkeren! Zo ben je hoofdredacteur van een website die Pieter Omtzigt regelmatig prijst, en zo verklaar je hem opeens de oorlog omdat je nieuwe werkgever, NRC Handelsblad, hem de oorlog heeft verklaard. Dit overkwam Joshua Livestro, oud-hoofdredacteur van deze site. In die hoedanigheid vond hij Omtzigt een geweldig Kamerlid, maar nu denkt hij daar heel anders over. De reden? Omtzigt wil zowaar openlijk over MH17 praten. Wat Livestro betreft is dat not done. Want Rusland. (Voor de goede orde: Livestro was deel van de Ja-beweging bij het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Die beweging werd rijkelijk gespekt door... George Soros. Dus ja)

Daags nadat het NRC Handelsblad door iedereen afgebrand werd vanwege de overduidelijke hitjob op Pieter Omtzigt schreef Livestro zelf een column voor die krant waarin hij de beschuldigingen nog maar een keer herhaalde en heel hard riep dat Omtzigt toch echt een trekpop is van Rusland. Ofzo. Vervolgens ging hij Twitter op om daar zoveel mogelijk stampij te maken, zeker als iemand het voor Omtzigt opnam.

Eén van de mensen die hij lastig viel met zijn onzinverhaal is Pieter Klein, adjunct-hoofdredacteur van RTL Nieuws. En die reageerde werkelijk op epische wijze:

Oeps. Dat doet mij bijna pijn.

Overigens hier meer over de wijze waarop NRC-redacteuren opeens om zich aan het heenslaan zijn. Blijkbaar hebben ze daar nog nooit gehoord van: "If you're in a hole, stop digging." In plaats van op te houden gaan ze nóg feller op pad, waarmee ze zichzelf en de reputatie van hun krant alleen maar meer beschadigen.

Tenslotte, lees dit artikel even op GeenStijl.nl. De column van Livestro wordt daarin op heerlijke wijze gefileerd.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties