Zwakzinnig OM ‘eist’ tien jaar cel tegen viespeuk die 11-jarig meisje drogeerde, verkrachtte, én zwanger maakte

10 jaar cel? Is dat een grap? Deze gek mag nooit meer vrijkomen.

De 61-jarige Arnold M. moet wat het Openbaar Ministerie betreft veroordeeld worden tot tien jaar gevangenisstraf omdat hij een 11-jarig meisje seksueel misbruikt heeft.

Nou ja, dat is eigenlijk veel te mild verwoord. Deze enorme viezerik heeft het meisje namelijk eerst gedrogeerd en daarna verkracht. Dat is al erg genoeg, maar uiteindelijk bleek het meisje ook nog eens zwanger te zijn geraakt van de psychopaat.

Uit een dna-test wordt duidelijk dat Arnold M. het kind bij het meisje verwekte. Hij blijkt een veroordeelde zedendelinquent te zijn. Vermoedelijk heeft hij het kind gedrogeerd met het verdovende middel temazepam.

Het is werkelijk een vreselijk verhaal. Deze man verdient de doodstraf gewoon. Maar wat wil het OM? Tien jaar cel. Natuurlijk komt dat eigenlijk neer op 7 jaar, want ja, dat achterlijke systeem van ons regelt het zo dat veroordeelden na tweederde van hun straf alweer (vervroegd) vrij komen.

Dat hele systeem moet speciaal voor deze idioot op zijn kop worden gezet. Verkrachting van een kind moet automatisch levenslang opleveren. Punt. Dat kan niet eens een debat zijn. Schuldig? Ja? Mooi. Levenslang. Als rechters dat niet prettig vinden omdat ze het zo fantastisch leuk vinden om zelf te bepalen wat een specifieke straf moet zijn, jammer dan.

Maar ja, dat gaat de politiek natuurlijk nooit en te nimmer doen. Want de hoge dames en heren in Den Haag zitten er alleen maar om zichzelf te verrijken en zich belangrijk te kunnen voelen, niet om problemen op te lossen en de samenleving te beschermen tegen monsters als Arnold M.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. denk eens na

  ja openbaar ministerie, en jonge kinderen is altijd een probleem geweest.

 2. Henk-Jansen

  Ik ben van mening dat moord en verkrachting tot levenslang moet leiden. Deze monsters moeten uit de samenleving verwijderd worden en nooit meer terug komen!

  1. Meester Kong

   In grote lijnen met u eens maar herziening van vonnis als hoog bjaarde. (geen gevaar meer voor de samenleving!)

   1. denk eens na

    Doodstraf te makkelijk,ben meer van levenslange opsluiting , Het meer van op water en zeep. Hoeft ook niet zo veel te kosten .

   2. buitenbeentje

    Hoe kom je daar op? Seksuele driften houden niet (bij iedereen) op, op hoge leeftijd. Een geile opa is niet ongekend.

  2. Guus Geluk

   Ik sluit me van harte aan bij Henk-Jansen. Levenslang, milder zijn we niet. Zonder kans op vervroegde vrijlating.

  3. marco1

   Wat betreft verkrachting geheel net u een. Wat betreft moord mag er wat mij betreft wel naar het hoe of waarom worden gekeken of er eventueel verzachtende omstandigheden zijn.Voorbeeld: uiemand zijn dochtertje is verkracht en pappa gaat verhaal halen en slaat perongeluk een keer te hard , gevolg viespeuk dood. Moet deze pappa dan levenslang krijgen?

 3. Meester Kong

  Oeps, alleen de SGP is voor de doodstraf.
  De door DDS geadoreerde Fvd is zoals ieder verstandig mens tegen de doodstraf.
  DDS gaat extreem…

  1. IJscoman

   Ieder verstandig mens is VOOR de doodstraf: er zijn nu eenmaal misdaden die alleen bestraft kunnen worden met volledige eliminering van de dader.

   1. Michael

    Ijscoman heeft dus eindelijk door dat Wilders en Baudet geen verstandige mensen zijn?

    1. swetsnek

     Trol alert niet voeren aub

   2. Meester Kong

    Voorzet van ijscoman en hij weet in welke richting de bal gaat 🙂 🙂 🙂

  2. Michael

   Meester Kong, goed opgemerkt. De enige landen waar de doodstraf staat op seksuele misdrijven liggen in het midden-oosten en zijn islamitische dictaturen (behalve India dan). Duidelijk dus welke kant de DDS op wil.

   1. Vit

    Yep maar dan van het slachtoffer, steniging je kent dat.

    1. denk eens na

     Zo zie je maar gestenigd kunnen worden en het dan toch niet kunnen laten. Zit schijnbaar
     in de aard van het beestje

     1. Vit

      Ik bedoelde dat het slachtoffer gestenigd wordt, stond er inderdaad een beetje verwarrend.

    2. Michael

     Klopt. Verschrikkelijk barbaars. Maar niet alleen de slachtoffers, ook de daders. Ik vind het bizar dat DDS graag een deel van de sharia wil invoeren in NL. Hoe hypocriet kun je zijn?

     1. denk eens na

      En dat ge jij ons vertellen natuurlijk.

     2. IJscoman

      Ik lees in het artikel nergens iets over invoeren van de sharia Michael. Is je fantasie een beetje op hol geslagen? Of droom je er verlekkerd over?

     3. Michael

      Je hoeft het woord er niet letterlijk in te zetten om er elementen uit voor te stellen. Doodstraf voor dit soort criminaliteit vindt alleen maar plaats in islamitische landen, plus Inda. Vd Galien wil dus graag in dit land dezelfde wetgeving als in Saoedi Arabië, Qatar, Pakistan, etc. op dit punt. Geen enkel westers land heeft zulke wetten.

     4. IJscoman

      De doodstraf (voor andere misdaden) wordt nog zeker wel toegepast en uitgevoerd in westerse landen. Wat dacht je van de USA?

     5. Michael

      Klopt. Dat is het enige westerse land met de doodstraf. Maar niet voor seksuele misdrijven beste ijscoman, even mijn comment goed lezen. In de vs is het alleen voor moord, en alleen in bepaalde (en steeds minder) staten en federaal.

     6. IJscoman

      Ik zeg toch ook: voor andere misdaden. Kun je niet lezen, sukkel?

     7. Michael

      Ja… dus? Dat is toch geen argument?

 4. Florissa

  Maak het maar bekend in de bajes,krijgt hij elke dag een paar remaiders op zijn muil ,en dat heeft hij meer dan verdiend .

 5. PMG

  Opsluiten, levenslang en in isolement, plek zat (gevangenissen staan leeg), liever voor deze klootzak betalen dan voor een zooitje parasieten.

 6. PMG

  Ook niks te maken met hoog bejaard of zo, gewoon weg, geen kontakt meer met familie en noem maar op. Opbergen voor altijd. Helaas bestaat de kans altijd dat er in de toekomst anderen een nieuw besluit zullen nemen dus ook invoering dat die levenslange straf voor ieder vergrijp geldt, dus 2 x hetzelfde slachtoffer is 2 x levenslang en zo ook 2 x een ander slachtoffer is 2 x levenslang. Theedrinken met deze afwijkingen der natuur helpt niet want zoals ook nu weer blijkt is het een recidivist, dus zijn er weer personen verantwoordelijk te stellen die dit gedrogt willens en wetens hebben los gelaten. HOE VAAK MOET DIT NOG GEBEUREN GVD?

 7. waakhond

  en als ze nog vrij komen dan wel castreert.

 8. Parestado4

  Gewoon castreren.Jammer dan:Ballen er af!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.