Advocaat van sloper Joods eethuis: ‘Mijn cliënt is niet antisemitisch, maar heeft kritiek op Israëlische overheid!’

Dat maakt het er natuurlijk allemaal beter op. Als je het niet eens bent met het beleid van een bepaalde overheid, ga je de ruiten inkegelen van koosjere restaurants.

Vandaag een aardig filmpje in de categorie: smoezen die echt te armoedig zijn om voor smoes door te gaan. Aan het woord is Willem van Vliet. Hij is de advocaat die de onverlaat bijstaat die het nodig vond om de ruiten van een Joods restaurant in Amsterdam in te slaan daags na Trumps erkenning van Jeruzalem als de ondeelbare hoofdstad van Israël.

Want los van wat je van die zet vindt, middenstanders in een heel ander land (Nederland is noch de Verenigde Staten, noch Israël) hebben daar niet bijster veel mee te maken. Nee, ook niet als de uitbater van een restaurant zichzelf tot de joodse religie rekent. En nee, ook niet als hij in z’n restaurant koosjere maaltijden bereidt.

Maar toch zag een Palestijnse asielzoeker dat allemaal niet zo helder eerder deze week, toen hij de ruiten van een Joods eethuis molesteerde. Een daad die door zijn advocaat Willem van Vliet nu vergoelijkend wordt weggezet als een onbeholpen manier van het “maken van een statement” over het regeringsbeleid van Israël. Kennelijk denkt Van Vliet dat hij met die verklaring een verzachtende omstandigheid te pakken heeft, maar volgens mij onderstreept het alleen maar wat voor een gestoorde en antisemitische malloot zijn cliënt is.

Want antisemitisme is niet alleen hakenkruizen schilderen en de holocaust ontkennen, maar ook het wegzetten van Joden als slechte mensen. En één van de tactieken die tot het standaardrepertoire van de moderne antisemiet behoort is het gelijkschakelen van joden en de staat Israël, en vervolgens Israël beschimpen als een soort nazistische apartheidsstaat. En alleen met zo’n antisemitische ‘mindset’ waarin Joden en de (‘misdadige’) Israëlische overheid één zijn, kan je tot zo’n daad komen waarbij je een Joods restaurant aanvalt.

Dan kan de cliënt van meneer de Vliet wel zeggen dat hij geen antisemiet is, maar helaas voor deze vandaal spreken zijn daden luider dan zijn achteraf gegeven smoesjes. Maar dat gaat hij nog wel merken als hij straks voor de neus van een strafrechter zit.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

78 reacties

 1. Code134

  Het onderscheid tussen kritiek op de politiek van Israel en antisemitsme is glashelder maar op DDS is men er aan gehecht deze onderscheiden zaken op één hoop te gooien. Het motief is helder: door kritiek op Israel antisemitisme te noemen hoef je die kritiek niet meer op zijn merites te beoordelen terwijl die merites toch oorverdovend is.

  1. sonar

   Code 134 wederom je ogen sluiten voor misdadig gedrag,geeft aan wat voor enorme idioot jij bent.

   1. Code134

    Rustig maar, een inhoudelijke reactie is ook mogelijk, of moet de woede verklaard worden uit het feit dat je daar geen mogelijkheden toe ziet?

    1. Top

     Blablablabla Blaaskaak en leugenaar. Je bent zeker aan het vrijwilligen of aan het werk? Kom maar op met je leugens!

     1. Code134

      Top, je bent te dom om mee te doen aan deze discussie. Ga figuurzagen of zoiets.

     2. Zout

      @Error code 134 – Program Abort: Inhoudelijk of wegwezen!

    2. sonar

     Code 134 als ik inhoudelijk zou reageren dan sta jij gelijk met een mond vol tanden en is er helemaal niets meer met jou te beginnen,terwijl dat nu al moeilijk is.

    3. swetsnek

     Kwam je vrouwtje ook nog tegen met die neger hahahaha

    4. Dubbele Komma

     er zijn al een paar honderd inhoudelijke reacties geweest over dit onderwerp,maar die wil je niet lezen ofzo,want je blijft dezelfde domme onzin maar uitkramen,wat al een paar honderd keer bewezen is.

     jij wilt alleen maar je imbiciele niet onderbouwde mening aan iedereen opdringen.

     moet je ook vooral mee doorgaan,dan kunnen de mensen zelf zien hoe jouw soort in elkaar zit,en maar blijft doordrammen,ook al ben je allang afgeserveerd op de feiten.

     maar blijf doorgaan,nog meer stemmen voor geert en baudet!

     blijf doordrammen,hersenloze!

  2. Ritter

   Code134

   De advocaat weet precies het “politiek correcte” te zeggen.

   Ruiten inslaan van Joden in Amsterdam ; aanslagen plegen op Joden in een Franse supermarkt of Joden doden bij aanslagen in België; enzovoorts heeft dus niets met antisemitisme te maken volgens de advocaat.

   Uiteraard weten we beter. Het heeft alles met antisemitisme te maken vermomd met z.g. kritiek op Israël.
   ——–
   Wegkijken heeft geen zin: antisemitisme hoort bij de islam

   “Dit probleem is dat een afkeer van het beleid van Israël bij veel immigranten gekoppeld is aan een afkeer van Joden.

   Het is een diepgewortelde afkeer met een eeuwenlange traditie en een religieuze legitimatie. De Koran spreekt over Joden als ‘apen en zwijnen’.

   Maar wie het Midden-Oosten een beetje kent of zich weleens heeft verdiept in het islamitische gedachtegoed, kan onmogelijk verrast zijn. Het is jammer, maar waar: de strijd tegen de Joden hoort bij de islam.

   De groei van het antisemitisme is dus een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie.

   https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/blog/2014/07/wegkijken-heeft-geen-zin-antisemitisme-hoort-bij-de-islam-1560780W/

  3. Mariposa78

   Wat bedoel je nu met merites?
   Verdiensten?
   goede eigenschappen?
   of hoe een zaak juridisch in elkaar steekt en wat daarvan de gevolgen kunnen zijn?
   Wat bedoel je nou? moeilijke woorden gebruiken misstaat je je weet niet eens wat ze betekenen en het staat stom ipv intelligent.

  4. van Urk

   Probleem is dat de anti-Israel kliek hier in Nederland toevallig altijd en overal kritiek hebben over de politiek van Israel wat betekent dat de Joden en de Joodse staat in hun ogen altijd alles verkeerds doen. Dat is antisemitisme. Waarom hoor je geen kritiek over de politiek van de Palestijnse Arabische nationalisten die zelf hun eigen volk ook onderdrukken en ze als menselijk schild gebruiken voor hun anti-Israelische propaganda? Netanyahu zegt zelf ook in zijn speech tegen de VN dat Israel ook niet altijd perfect is en net als ieder staat zijn fouten maakt.

  5. eRik2017

   Het is Tim verhaal en Tim zijn stelling, en dat mag Tim.
   Als hij twee verschillende zaken op een hoop wil gooien, dan is dat zijn goed recht en hij legt tenminste uit waarom.
   Als je graag een discussie op gang wilt brengen, dan kan je zeggen waarom.
   Alleen de conclusie trekken dat hij twee dingen op een hoop gooit, daar bereik je ook niets mee.

   De beweegreden voor deze man moet heftig zijn geweest gezien zijn daad en gedrag erbij, en het zou mij verbazen als het om wat meer gaat dan het alleen oneens zijn met de politiek. Ik ken een religieus boek en daar staat het een en ander in wat hem verder heeft kunnen bewegen.

   Anyway, in de hele basis klopt er al iets niet.
   Als je een vluchteling bent, en wellicht getraumatiseerd, dan lijkt het toch in dit geval wel duidelijk dat de relatie Palestina en Israel een zeer heikel punt is.
   Waarom vlucht je dan in eerste instantie al naar een land waarvan je weet dat het op goede voet staat met de VS, qua Israel jouw standpunt/haat niet direct deelt, en het land ook nog eens een Joods Christelijke gemeenschap heeft, een land waaruit enkele decennia terug Joden uit hun huizen werden getrokken en op een nog veel gruwelijkere wijze werden vermoord dan waar jij Israel van beticht.
   Dan wist je al toen je de grens overstak dat je hier niet echt begrepen zou worden.

  6. Dubbele Komma

   ja tuuuuurlijk code mafketel.

   want de eerste anti semitische moslim moet nog geboren worden!..

   sjonge wat ben je weer slim.

   en het laatste wat de islam doet is 1400 jaar jodenhaat verspreiden.

   wat ben je weer geloofwaardig joh….

   manmanmanman….

 2. Marius Feenstra

  Nemen ook afstand van de opmerkingen van Willem van Vliet.

 3. Kodi

  Niets tegen het Jodendom? Wat toevallig toch dat deze asielzoeker, een Islamitische terrorist, een Joods doelwit uitkoos, louter en alleen om het Joods zijn…

  1. sjun

   Ik houdt het op vernielzuchtige jihadist, invasant en buitnemer. Zo’n cumulerende kostenpost moet vlot het land worden buitengezet en er nooit weer in komen om tegen te aan dat hij behalve de eigendommen van een ander ook beschadigt wat er van de goede naam van adresseerbare politiekreligieuze gelovigen over is.

 4. Ruud562

  “Maar dat gaat hij nog wel merken als hij straks voor de neus van een strafrechter zit.”
  Nou Tim, had liever dat er had gestaan: “dat gaat hij wel merken als hij als ongewenst vreemdeling ons land wordt uitgeflikkerd, teruggezet wordt waar hij vandaan kwam”.

  Maar ach, dit is Nederland hé, het land van politiekcorrecte dwazen, die van de zieligheidsindustrie in heel brede zin, dus ‘mijnheer’ zal een bestraffend woordje krijgen van de rechter en vervolgens een huis, uitkering en andere sociale verworvenheden. Want dit is een rechtsstaat, dus ‘mijnheer’ heeft rechten…!

 5. Kodi

  “Hij heeft afstand genomen van terrorisme.”, aldus zijn advocaat.

  Hallo, hij bedreef terrorisme.

 6. Ritter

  “Zoals elkeen kan weten, lopen Jodenhaat en Israëlhaat naadloos in elkaar over en dat was gisteren eens te meer het geval.

  De 29-jarige man liep naar het restaurant en schreeuwde “Allahu Akbar!” waarna hij enkele seconden later met een knuppel het raam aan de voorzijde van het restaurant kapotsloeg, terwijl de politie in de buurt stond en niet tussenbeide kwam. Vervolgens drong hij toen het restaurant binnen, dat op dat ogenblik verlaten was en kwam naar buiten met een Israëlische vlag met de bedoeling om ze te vernietigen. Op dat moment kwam de politie dan toch tussenbeide en arresteerde hem.

  De man had zijn eigen kleine “Kristalnachtje”gehouden en de politie stond er (weer eens) met de handen diep in de zakken bij & keek er naar.

  Reinier van Dantzig, een leider van de Democraten 66 (D66), een radicale linkse partij in Nederland, reageerde als volgt: “Verschrikkelijk dat dit is gebeurd! Dus je ziet dat de ondoordachte uitspraken van de leider van de vrije wereld directe consequenties hebben. Laat het duidelijk zijn dat er geen plaats is voor intolerantie in Amsterdam!”

  Hoezo, “ondoordachte uitspraken”? Ja zeker, maar dan wel van Reinier van Dantzig zelves. Blijkbaar is het ook hem ontgaan dat de huidige Republikeinse president Trump simpelweg een besluit heeft ondertekend dat reeds in 1995 door de regering van de Democraat Bill Clinton was genomen maar waartegen toen weinig of niet werd geprotesteerd, precies omdat dit decreet van de Democraten kwam.

  Misschien ook even herinneren aan het feit dat ook de Democratische president Barack Obama in de aanloop van de verkiezingen in 2008 verklaarde dat hij Jeruzalem zou erkennen en de ambassade naar de hoofdstad zou verhuizen (Obama in juni 2008: “Jerusalem will remain the capital of Israel, and it must remain undivided.” Hoewel hij zijn belofte meteen weer zal intrekken vanaf het moment dat hij verkozen was.

  https://brabosh.com/2017/12/09/pqpct-fsg/

  1. Code134

   Ritter bevestigt en illustreert mijn stelling.

   Dit was inderdaad hetgeen te bewijzen viel.

   1. corfo

    @code000.
    Ga toch weg, vieze man !

   2. swetsnek

    Het wordt tijd dat iemand met een bijl jou de hersens inslaat

   3. Zout

    @Error code 134 – Program Abort: Jodenhater, antisemiet, het mag allemaal maar geef het dan ook eerlijk toe.

 7. Vraagtekentje

  Ik heb kritiek op vele overheden…..dus?

 8. van Urk

  Omdat Amerika zijn ambassade zal verplaatsen naar Jeruzalem moeten de Joden en de staat Israel,die dit besluit niet hadden genomen, het weer ontgelden. Waarom sloopt ie de ruiten van een Mc Donalds keten dan niet in? Israeliers zijn al blij genoeg dat Jeruzalem in zijn totaliteit eindelijk erkent wordt door de VS. Maar ook zij vonden de verplaatsing van de ambassade naar Jeruzalem geen verstandige keus.

  1. PMG

   @ van Urk
   McDonalds is een franchise en de eigenaar van het pand dat deze franchise heeft genomen is in Amsterdam misschien wel een Nederlandse niet-joodse zakenman.
   Jij dacht zeker dat Trump himself daar de burgers grilt?

   1. van Urk

    Dat snap ik ook wel beste PMG. Het gaat om het idee dat een persoon dat zegt geen antisemiet te zijn wel weet waar hij zijn woede kwijt wil raken terwijl in Amsterdam ook genoeg Amerikanen en Amerikaanse ketens te vinden zijn.

  2. Rosasolis

   @van Urk. Inderdaad behoort Jerusalem erkend te zijn als de stad van de Bijbel,
   voor Joden en Christenen. Dit oude staat is alleen symbolisch voor ons Westerse Wereld, en ons Bijbel, maar vertegenwoordigt niet ons moderne tijd. Waarom niet
   doorgaan in Tel Aviv? Een prachtig moderne, welvarende stad, met veel activiteiten. Misschien te vrijdenkend en te belangrijk voor sommige extreem orthodox joden.
   Waaronder velen in Amerika die Trump hadden gesteund tijdens zijn kampanje voor
   pres. Ik vraag me af, hoe voelen de bewoners van dit heel moderne stad Tel Aviv,
   dat zij door de Trump supporters niet meer belangrijk zijn, en voorbij worden gelopen?
   Ik ben een Christen, maar ik ben ook een logisch. modern denker. Er zijn zoveel problemen geweest, en nog steeds met de islam: waarom moet er “olie op het vuur
   gegooid worden”? Ik hoop dat ons Nederlandse Ambassade blijft in Tel Aviv, samen met alle Europese Ambassades. Omdat dit stad modern is, en vertegenwoordigt
   Israel op z’n beste, en misschien buiten de grote Christelijke gemeenschap van Beiroet Libanon, alles is van wat ons huidige Westers samenleving vertegenwoordigd.

 9. Florissa

  Gooi een steen tegen een moskee,en je komt eerst 2 maanden in het PB centrum,en daarna 3 jaar in Vucht . Deze “verwarde man “liep 1 dag later weer vrolijk buiten ,als ze hem zouden vasthouden zou hij natuurlijk niet van zijn uitkering kunnen genieten,komt nog bij ,ze worden bij gestaan door advocaten die op dezelfde lijn zitten als mijnheer de rechter zelf .

  1. Hetzalwelweer

   +++++++

 10. pejoar

  1.waarom krijgt dat mannetje hier een verblijfsvergunning?
  2.hij is boos op de VS en daarom vernielt hij een joods restaurant?
  maar het meest bizarre is dat deze persoon niet vast zit en niet wordt uitgezet dankzij onze subjectieve rechters.

  1. meanstreak2099

   waarschijnlijk omdat het in amsterdam is

 11. Farn

  Volgens mij heeft deze ” advocaat ” met een studie smoesjes verzinnen zijn diploma gehaald.

  1. swetsnek

   kado gekregen bij een pakje zeeppoeder

 12. henk vintage

  I.p.v. direct te worden uitgezet krijgt hij nog een advocaat op onze kosten.

  1. PMG

   Grondwet Artikel 18
   1 Ieder kan zich in rechte en in administratief beroep doen bijstaan.
   2 De wet stelt regels omtrent het verlenen van rechtsbijstand aan minder draagkrachtigen.

   Klachten bij de directie (zoals Widers onlangs heel terecht deed)

 13. Seneca

  De advocaat zegt: ‘mijn cliënt is een gelovig (welk geloof, RK, protestant christelijk, boeddhist?) man en mijn geloof verbiedt mij om geweld tegen personen te doen’. Duidelijk! Het verbod om geweld tegen personen te gebruiken is dus sterk in de islam. De mensen op de Kerstmarkt in Berlijn, op de boulevard van Nice, op de Westminster brug in London, hebben zich allen voor de wielen van de diverse vracht-en personenauto’s geworpen? In Parijs hebben de bezoekers van Bataclan zich in rijen opgesteld om maar neergeschoten te worden. Het is allemaal onze eigen schuld. Hadden wij maar alle Europese Joden moeten vergassen, dan was dit niet gebeurt…

 14. Seneca

  @code134
  ik heb al eerder moeten constateren, dat u een rabiaat Joden hater bent. Dat mag en u behoeft niet bang te zijn om hiervoor vervolgd te worden. Maar u ontkent dat en dat is niet alleen laf, maar ook geweldig dom! Wees eens een vent en erken dat u een Joden – en alles wat daarmee samenhangt – hater bent. Niet met de smoes: ‘dit is kritiek op israel’, want kritiek van u op Pakistan – waar men huwelijken met meisjes van 9 jaar wil legaliseren – hoor of lees ik niet. Het liefst zie ik u van dit forum verdwijnen, want ik word zo langzamerhand strontziek van het openlijk rabiate anti Joodse sentiment in dit land en u bent een der oorzaken daarvan.

  1. denk eens na

   Eens.

  2. Zout

   100% eens!

  3. Meester Kong

   Seneca, gewoon even aan Michel vragen, een man een man enz.

   1. Seneca

    Graag een inhoudelijk bericht. Uw kreten zijn niet bevorderlijk voor dit forum.

 15. sjun

  Het zal toch niet zo zijn dat ik via de belastingen ook aan deze advocaat meebetaal?

  1. PMG

   Sjun, hou ons niet voor het lapje.

 16. nietzonderverzet

  [[[Advocaat van sloper Joods eethuis: ‘Mijn cliënt is niet antisemitisch, maar heeft kritiek op Israëlische overheid!]]]
  .
  Advocaat bedoelt daarmee te zeggen dat hij geen terrorist is. Dat komt hem anders als moslimterrorist voor de linkse rechtergekkies op wel 40 uur schoffelen te staan.
  Nu zal dat maar 10 uurtjes theedrinken in een islamietjes verzorgingstehuis bedragen.

 17. denk eens na

  De moskee sloper die zit wel zijn celstraf uit. Maar dat is anders natuurlijk.

 18. Ritter

  VIDEO

  Berlijn: demonstranten verbranden vlag met Davidsster
  https://youtu.be/AMIOARJJdcA

  1. eRik2017

   Tjonge jonge jonge….

   1. Zout

    Op de beelden ook een baby/peuter uitgedost in falestijns terreurtenue.

    Ja Golda had gelijk: “Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us”

 19. Ni28

  Ik heb kritiek op Erdogan en ik sloop geen Turkse restaurant af. Wat een logica om de moslims weer te beschermen. Domme overheid, domme pro deo advocaten, het gaat samen.

  1. Rosasolis

   @Ni28. Beste vriend, je hoeft je niet te slopen naar de Turkse restauranten. Ga naar
   de Vomar, of een andere gewoon supermarkt, en koop een pakketje van een van hun velen van vers producten. Die kleine pakketjes van vers groente producten en wat kip blokjes of runder gehakt kan je een maaltijd verzorgen voor 2 dagen. Met een paar aardappelen of rijst of bami.

   1. marco1

    huh?

 20. Duckday

  Die man is volledig de weg kwijt en sluit zijn ogen kijkt ook de andere kant zo als zo velen die de weg kwijt zijn

  1. sjun

   Het was ook al zo vreemd dat de man uitgerekend in Amsterdam uitkwam toen hij de weg kwijt was. Hij moet maar vlot weer terug naar zijn vertrouwde omgeving om in dit land permanent de toegang geweigerd te worden vanwege verregaande solidariteitsovervraging. Kortlontige radicaaltjes hebben nu eenmaal en onoverbrugbare culturele spagaat met de hier vigerende cultuur en waarden.

   1. Zout

    Duitsland, die shaffen das toch?

   2. Spaanse kok

    Beste sjun.

    Mocht internet het bij het juiste eind hebben, woont u vrijwillig in Bosnië-Herzegovina. (Islam 51%, orthodox christelijk 31%, katholiek 15%, overige 2%).
    U verblijft dus in een land met overwegend moslims.
    Spreek aub als het over Nederland gaat niet meer over mijn of dit land.
    U verblijft liever met uw volle verstand in een overwegend islamitisch land.
    Uw keuze, niet de mijnen maar stop met die grote broek aantrekken.
    Komt wat hypocriet over.

    1. Guus Geluk

     Verdorie, weer een buitenlander.

     1. Zout

      Inhoudelijk nulkommanul: Error code 134 – Program Abort

    2. PMG

     slechtste troll poging ooit

    3. Dubbele Komma

     ja spaans afval,laten we het eens over hypocriet gaan hebben,hahahahaha

     met je 40 nep-accounts.

     hypocriete dorpsgek.

 21. Pretpark

  Rob Hoogland Telegraaf!!!!!!
  Perfect verwoord!!!!!!

 22. Zout

  Woensdagnacht hebben Palestijnen in Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus, de kerstverlichting uitgeschakeld. Op deze manier protesteert men tegen de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om Jeruzalem te erkennen als Israëls hoofdstad, meldt Reuters.

  Kijk, dat noem ik nog eens een statement… 😛

 23. Zout

  Mozes heeft het volk 40 jaar lang door de woestijn gesleept om ze te leiden naar de enige plek in het Midden-Oosten zonder olie. Is dat niet bijzonder?

  1. PMG

   Het klinkt wat vreemd maar ze barsten van het aardgas

 24. Anton Adriaan

  Na het lezen van al deze reacties kan ik alleen nog maar denken aan een Nederland zonder Moslims en Joden.
  Dat zou een verademing zijn.

  1. Zout

   Vreemde reactie!

   Joden wonen al eeuwen in Nederland en daar zijn nooit problemen mee geweest. Bovendien heb je het hier over een volk.

   Moslims, daarentegen, zijn een betrekkelijk nieuw verschijnsel. De eerste moskee werd in 1955 geopend. Bovendien gaat het hierbij om religieuzen.

   Een Nederland zonder Joden? Dat is hetzelfde als een Duitsland zonder Hitler, snap je’m?

   1. Anton Adriaan

    Vreemd? Joden zijn niet Nederlands en ze zagen zichzelf ook niet als Nederlands. Ook al wonen ze hier al 400 jaar.

    “Een Nederland zonder Joden? Dat is hetzelfde als een Duitsland zonder Hitler, snap je’m?”

    Nee. Deze stelling moet je even uitleggen. 🙂

    1. Zout

     @Anton Mussert: Iemand die vraagt om een land zonder Joden noemt men een antisemiet, een jodenhater of een nazi.

     1. Anton Adriaan

      Hm.. i see.
      Dus.. ik ben verplicht om ze lief te hebben, zo niet ben ik een antisemiet?
      Dat lijkt wel het opleggen van een mening wat jij daar doet. Typisch.

     2. Zout

      @Anton: Nee, je leest niet goed. Een land zonder Joden is iets anders dan ze liefhebben. Ik neem aan dat je dat wel kunt onderscheiden?

  2. marco1

   Klinkt als een Utopia, niet dat ik last heb van die Joden maar dat van die moslimloze samenleving klinkt erg aanlokkelijk.

  3. Dubbele Komma

   joden mogen blijven. het zijn de moslims die al 1400 jaar terreur uitoefenen. ook tegen niet joden hoor.

 25. Parestado4

  De rechter in Nederland?Jò,laat me niet lachen.Die geeft `m een taakstraf en een aai over zijn bol of baard met de opmerking:Dat mag je niet meer doen>Dit land maakt zich rijp voor het ….oordeel!

 26. Parestado4

  Anton:Vroeger hadden we ook een Anton(Mussert)

 27. Babaji538

  In een staat, waarin met Kerstmis
  mensen doodvriezen op de straat, net als
  tijdens de Paasbrunch, is het Heil
  praktisch een doodvonnis verworden.

  Sneeuwvlokken vallen in verscheidene wijze.
  Petra Hermans

 28. @Supermaharadja

  Ja en hij gelooft ook nog in sinterklaas…geweldige aanwinst voor onze maatschappij.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.