De 10 meest hilarische (en controversiële) tweets van Trump in 2017 — Deel I

Het was een mooi jaar.

Als je het geweldig vindt om te zien hoe linkse mensen doordraaien, nou, dan was 2017 echt geweldig. Met name Donald Trump zorgde er elke dag voor dat links he-le-maal gek werd. Hoe? Door gewoon af en toe iets te twitteren over een linkse bekendheid of een linkse hobby. De manier waarop — recht voor zijn raap en grenzend aan het toelaatbare — zorgde steeds weer voor hartaanvallen bij linkschen.Natuurlijk kon ik daar alleen maar van genieten.

Daarom hier de 10 meest hilarische en controversiële tweets van Trump in 2017. Tot nu toe dan he, want we weten allemaal dat hij er de komende dagen vrijwel zeker nog een paar aan toevoegt.

10. De mening van deze neprechter…
Donald Trump was er absoluut niet over te spreken dat een lagere rechter zijn inreisban voor mensen uit specifieke landen illegaal beschouwde. Dat liet hij weten op Twitter. Hoe? Nou, in de voor hem gebruikelijke stijl. De rechter werd verweten een “neprechter” te zijn en, oh ja, hij voegde daar aan toe dat de beslissing uiteindelijk ongedaan zou worden gedaan.

Weg met die neprechters!

9. Fuck basketbalspelers en hun vaders
In november zorgde Trump er persoonlijk voor dat China drie basketbalspelers die aangehouden waren in China wegens diefstal vrij werden gelaten. In plaats van hem dankbaar te zijn bekritiseerde de vader van één van de basketballers de president. Nou, die had daar weinig geduld mee. Op Twitter liet hij weten dat hij de jongens lekker in China had moeten laten.

8. Peilingen zijn palingen
Tijdens de campagne voor het presidentschap in 2016 lieten peilers ons continu weten dat Trump geen enkele schijn van kans had. Hij zou op historische wijze verliezen, Hillary Clinton was vooral al de grote winnaar. Dat liep even anders. Trump won wel degelijk. Het gevolg? Niet alleen gingen de peilers in kwestie keihard af, maar ook geloofde Trump vanaf toen dat alle peilingen ongeloofwaardig waren. Nou ja, in ieder geval als ze negatief voor hem waren:

7. Tijdens de ramp in Puerto Rico wist Trump wel wie er schuldig waren: Democraten
Tijdens de ramp in Puerto Rico liet Donald Trump weten dat het allemaal de schuld was van de burgemeester van San Juan en andere Democraten. Zij waren niet in staat geweest om hun mensen te evacueren. Schandalig!

Hilarisch genoeg werden linkse twitteraars helemaal gek. Ze scholden Trump verrot, beschuldigden hem ervan een racist te zijn, en — oh ja — “een klootzak.”

6. Trump pakt Theresa May even aan
Toen Theresa May dacht dat ze Trump kon vertellen hoe zij zich moest gedragen en wat hij wel en niet kon doen sloeg de Amerikaanse president hard terug. Linkse Europa was natuurlijk woedend, maar had hij eigenlijk niet een punt?

5. Crooked Hillary is de slechtste loser ooit!
Als links Amerika iets gelooft dan is het dat Donald Trump de verkiezingsuitslag gestolen heeft. Hoe daar het best mee om te gaan? Nou, door die mensen lekker uit te lachen.

4. Ik zou Kom Jong-un nooit “klein en dik” noemen!
Oké, toegegeven. Trump is misschien niet de beste diplomaat allertijden, maar laten we wel wezen: sinds wanneer heeft Noord-Korea productief gereageerd op diplomatieke stappen van het Westen. De knettergekke dictators van dat land doen toch wat ze willen.

3. Weg met de liegende mainstream media!
Toegegeven, het is toch wel wat problematisch als een president (of andere machtige leider) roept dat zenders opgedoekt moeten worden omdat ze nepnieuws verspreiden, maar laten we niet vergeten dat de Amerikaanse president die macht helemaal niet heeft. Daarom is deze tweet best hilarisch: Trump weet ook dat hij niets kan doen, maar aan de andere kant beseft hij maar al te goed dat zo’n tweet op het internet zetten links automatisch een hartaanval bezorgt. En dus doet hij het lekker.

2. Hey Rex, laat die Little Rocket Man met rust. Het werkt toch niet!
1) Diplomatie ondermijnen en 2) publiekelijk ingaan tegen je eigen minister van Buitenlandse Zaken. Normaal gesproken is het not done, maar aangezien het hier om Noord-Korea gaat heeft Trump gewoon gelijk. En de manier waarop hij minister Rex Tillerson terugfloot is hilarisch:

1. Onthoud: ‘bronnen zeggen’ betekent ‘verzonnen bronnen verzinnen’.
Waarom dit de meest hilarische tweet van het jaar is? Omdat de mainstream media het hele jaar door riepen dat rechtse websites nepnieuws aan het verspreiden waren, dat ze logen, en ga zo maar door. Zij, de mainstream media, waren wél geloofwaardig, maar alle nieuwe media niet. Nope!

Trump veegt in één korte tweet de vloer aan met die MSM en hun misplaatste arrogantie.

Bonustweet van enkele jaren geleden: Wat nou global warming?
Als je links écht boos wilt maken moet je ontkennen dat er zoiets is als “global warming” — of in ieder geval dat dit fenomeen veroorzaakt wordt door mensen. Trump weet dat ook, wat natuurlijk de reden is dat hij dit regelmatig doet — op nogal vermakelijke manieren. Zo tweette hij op 7 november 2012:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. DolleDries

  Geweldige klasbak deze president.

  1. swetsnek

   Kijk DD dat is pas humor hahahahahaha

 2. swetsnek

  hahahahah daar kan die smerige grijns van Rutte niet tegenop hahahaha

 3. Ritter

  Trump komt zijn beloften na. En Trump is zeer succesvol; iets wat de media niet zullen vermelden.

  Want de media houden zich liever bezig met het verspreiden van leugens en roddels over Trump in het kader van demonisering.
  ——————————-

  Trump ondertekend historische belastingwet.

  President Donald Trump Signs Historic Tax Cut Bill; Offers Pens to the Media
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/12/22/winning-president-donald-trump-signs-historic-tax-cut-bill/

 4. buitenbeentje

  Trump is een ontzettende l.l .

  Having said that: Hij is voorlopig wel het beste wat de VS (en de rest van de wereld) had kunnen overkomen; klaar met het gezeur, verongelijktheid en zielig zijn. Af en toe heeft de wereld een schop onder zijn kont nodig.

  1. Dubbele Komma

   Yes buitenbeentje!

   En dat doet hij gelukkig. Klaar met dat gejank

   Korte metten! En alle landen die tegen de beslissing over Jeruzalem hebben gestemd krijgen nu een veeg uit de pan.

   Misschien gaan ze in achterlijk Brussel nu ook even nadenken dat de automatische steun van USA nu even niet doorgaat. Misschien dat de oorlogshitsers in Brussel nu even gaan nadenken.

   Trump+100000000

   Trap de wereld maar wakker!

 5. fusilier

  Buitenbeentje klopt helemaal

 6. Dubbele Komma

  TRUMP = King.

  Heerlijk ook dat Amerika zegt tegen iedereen die in de VN heeft gestemd TEGEN trumps beslissing kan fluiten naar financiele steun

  En het betekend ook dat als die mongooltje in Brussel eindelijk hun oorlog tegen Rusland voor elkaar hebben,Amerika zich er niet mee bemoeit

  Trump is een meesterlijke strateeg.nog beter dan ik dacht.

  Nou dan moeten we Rusland maar aanvallen met 2 tanks en een half vliegtuig en een “pangpang” roepend Nederlands leger. Hahaha.

  Jammeeeeeeeer hahaha.

  Trump is echt een topper! Briljant!

  1. Code134

   De Nederlandse taal is best lastig maar bij aanhoudende oefening kun je voorkomen dat je onnozel overkomt.

   ‘Betekent’ schrijf je met een t (stam werkwoord is ‘beteken’ en bij de tweede persoon enkelvoud voeg je een t toe).

   ‘Bemoeid’ schrijf je weer met een d omdat de i niet in het Kofschip voorkomt.

   Blijf oefenen, Komma, je gaat het wel redden.

   1. buitenbeentje

    @ASCII å
    Ik lees honderd maal liever de prima te begrijpen bijdragen van Dubbele komma mét taalfouten als een halve, zoals gewoonlijk inhoudsloze, van jou. Als er iemand hier onnozel overkomt, ben jij het wel met taalneuqerij.

    get a life.

    1. Spaanse kok

     Het is voor mij volkomen begrijpelijk dat u leesteken zijn bijdrages liever leest dan welke dan ook.
     Gewoon lekker platvloers razen en tieren incl doodsverwensingen.
     Geen fatsoenlijk gebruik van mijn prachtige moedertaal.
     De welbekende weg met onze eigen taal gedachte.
     Het is namelijk uw werk/denk niveau wat u prefereert.
     Daarom ziet u de inhoud van code zijn bijdrages ook niet.
     Geeft niets, verschil moet er wezen.
     .
     Nu maar weer wachten tot morgenochtend, wanneer uw partner nog afwezig is, mag u weer even reageren.
     Straks weer lief de alpenkoetjes gaan melken en sterke verhalen vertellen in de welbekende Oostenrijkse dorpskroegjes, waar je nog gewoon met de hakken van je laarzen mag klakken.

     1. Holland

      “Mijn prachtige moedertaal”?! Kok moet echt terug naar school:

      . Bijdrages moet zijn bijdragen
      . Achter incl moet een punt
      . Doodsverwensingen moet zijn doodverwensingen
      . ‘De welbekende weg met onze eigen taal gedachte’ moet zijn: De
      welbekende ‘weg met onze eigen taal’ gedachte.
      . ‘Het is namelijk uw werk/denk niveau wat u prefereert’, moet zijn
      dat u prefereert. (De zin is tevens ondeugdelijk geconstrueerd).

      Dat kokkie een Spaanse achtergrond heeft is duidelijk: de Nederlandse taal heeft nog veel geheimen voor hem. Dat is niet erg, maar een ander dan de maat nemen gaat wat ver.

     2. Zout

      @SK: Bijzonder dat het taalneuqertje wordt aangesproken en dat jij antwoord geeft.

    2. buitenbeentje

     @ Holland
     Van sommige mensen kun je beter geen notie nemen en dus ook geen antwoord geven. Zowel taalkundig als inhoudelijk is zijn niveau zo ver beneden mijn (onze) standaard, daar veeg ik mijn schoenen mee af, vooropgesteld dat hij zich eerst gewassen heeft met een desinfecterend middel.

   2. Zout

    Hoepel op taalneuqertje, kijk naar je eigen gebreken en beperk je daartoe.

 7. Parestado4

  TRUMP inc International

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.