Doodsbang islamdespotisch regime van Iran legt het internet lam om massaprotesten te bestrijden

snapshot
Foto: De Iraanse haatbaard-in-chief: Ali Khamenei met zijn legertop. Bron: Screenshot Ali Javid / YouTube.

Het internet ligt eruit in Iran. Autoriteiten in de streng-islamitische republiek hebben de spreekwoordelijke stekker eruitgetrokken, omdat ze bang zijn voor tienduizenden demonstranten die om het einde van het regime schreeuwen.

Ik vermoed dat in de hoogste regeringskringen van Iran afgelopen nacht menigeen de slaap slecht heeft kunnen vatten. De toekomst van het boevenzooitje staat namelijk op het spel, nu tienduizenden Iraniërs vandaag voor de vierde dag op rij de straat opgaan om te protesteren tegen de religieuze dictatuur waar het land nu al decennialang onder gebukt gaat. Escalatie ligt op de loer, nu gisteren het kantoor van een gouverneur in vlammen opging.

Het Iraanse regime van Khamenei wil nog altijd zo snel mogelijk van de genante demonstraties af, en heeft daarom besloten om vandaag het internet plat te leggen:

“The authorities appeared to respond by cutting internet access to mobile phones, with the main networks interrupted at least in Tehran shortly before midnight, AFP reporters said.

Several Iranian news agencies warned Telegram, the most popular social media service in the country, might soon be shut down after communications minister Mohammad-Javad Azari Jahromi accused one popular channel, Amadnews, of encouraging an “armed uprising.””

Als er geen communicatie kan plaatsvinden, zo is de redenatie, dan kan men ook niet massaal naar één plek komen om daar de boel op stelten te zetten. Of zo’n paardenmiddel gaat werken is nog maar de vraag: demonstranten zien er vermoedelijk eerder de bevestiging in dat de regering van Iran een stelletje despoten zijn die dolgraag de vrijheid van burgers inperken als dat de kliek rondom ayatollah Ali Khamenei kan beschermen. Tegelijkertijd betekent het dat de aanjagers van het volksprotest als dreiging worden gezien. Dat is dan weer bemoedigend.

Hoe dan ook: de nepheilige Ali Khamenei met z’n nepautoriteit over een religie (dus ook nep, hihi) kan z’n borst natmaken. Want het Iraanse volk zal niet rusten totdat deze gek z’n dagen slijt in een celletje bij het Internationale Strafhof in Den Haag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

101 reacties

 1.   

  Helaas wordt die gek nog steeds gesteund door grote aantallen gesjeesde baardmannen en ingekapselde en uitgedijde snorvrouwen! Een burgeroorlog ligt op de loer?

  1.   

   Als je DDR66 de kans geeft gaat het internet hier ook plat.

   Iraanse toestanden zijn hier ook heel dichtbij.zie de sleepnetwet,…

   1.   

    @DK: Inderdaad, morgen is het zover. De langverwachte massale internetsurveillance kan dan van start gaan. Karin Ollongren wrijft haar kromme vingers al warm, eindelijk der vollständig Überwachung überall, Adolf zou er een moord voor hebben gedaan… O wacht…

    Nadat D66 met de vaart van een sneltrein het referendum heeft vermoord gaat nu hun speledingetje van start. Ze hebben alvast gezegd dat ze de uitkomst van het referendum op 21 maart 2018, er is dan nog een raadgevend referendum over de sleepnetwet, zullen negeren.

    Dat is niet alleen aso-arrogant, maar ook de derde op rij!

    – 1 juni 2005
    – 6 april 2016
    – 21 maart 2018

    Oordeel zelf en stem nooit meer op VVD, CDA, D66 én PvdA!

 2.   

  Iran. Ookal zo’n islamitische heilstaat. Overal waar de islam regeert is het moord en doodslag, geen vrijheid en toch zijn er hier enkelen die de islam ‘an sich’ vredelievend vinden. Waar halen ze dat toch vandaan? Je hoeft geen helderziende te zijn om de link te leggen toch?

  1.   

   Het IQ gaat nou eenmaal achteruit in landen met islamitische invloed.

 3.   

  Waar zijn onze islampleitbezorgers?

  1.   

   Die vind je niet op dit forum, maar wel in je hoofd.

  2.   

   Pang Zout je hebt al wel meteen antwoordt haha

   1.   

    Inderdaad Zwetsnek, als vliegen op de stront. ;)

    1.   

     ik mis er nog wel een paar of zijn die op vakantie

     1.   

      @robroy

      nee die komen zo,er weten alweer 3 accounts van hem niks meer normaals terug te zeggen,dan kun je wachten op de volgende nep-accounts

      zo gaat het altijd.

   2.   

    Voor jou een advies. Houd het bij gedistilleerd water als toch wat wil gebruiken. Antwoord met dt. Humor dat dan weer wel.

    1.   

     @Veinz: Heh, nog een taalneuqertje?

    2.   

     Als ‘je’ toch wat wil gebruiken bedoel je waarschijnlijk, even opletten ja.

     1.   

      @Vit: Zoals ik al schreef: “Nog een taalneuqertje?”

      Het zijn dit soort gasten die een ander wel graag op taal- of stijlvergissingen wijzen terwijl ze zelf niet foutloos kunnen spellen of schrijven. Dat is dan dubbeldom, toch?

  3.   

   Ik zag hier nog nooit een islampleitbezorger.
   Islamofoben met wilde fantasieën wel.

   1.   

    nou ?? dat zien er hier een hoop anders

    1.   

     Hoe voelt dat nou tegen jezelf lullen? Eerlijk zeggen.

     1.   

      Kan paranoia-vit een citaat geven waaruit is ook islam-pleitbezorging kan blijken?

     2.   

      Wat een merkwaardige zin.

     3.   

      Ik vroeg btw alleen maar hoe het is om tegen jezelf te lullen meer niet.

   2.   

    @Error: Jij bent een onvervalste en toegewijde islampleitbezorger. Daar waar de islam ter spraken komt ben jij er als de halalkippen bij om jouw ideologische heilsfeiten te bepleiten en de beschermen.

    Islamofobie is echter een zeer terechte aandoening, het is iedereen aan te raden omdat de angst voor, en de argwaan tegen islam volledig gegrond is. Het is een levensgevaarlijke, antichristelijke, antiwesterse, totalitaire veroveringsideologie waarvoor wij in Nederland, volkomen terecht, alle angst, argwaan en wantrouwen uit de kast mogen halen.

    Mede om die reden haal ik de islampleitbezorgers, zoals jij, er altijd direct tussenuit. Ik ruik ze van kilometers afstand. Ze stinken naar ramadanpoep.

    1.   

     Kan Zout een citaat van mij geven waaruit ‘islampleitbezorging’ blijkt?

     Wedden dat ik hier nimmer antwoord op zal krijgen?

     1.   

      jawel ,je spreekt nog steeds 1400 jaar geweld van moslims tegen. mafkees. je nuanceert nog steeds het gevaar na 270 miljoen doden door islam. de enige die dat tegenspreken zijn of moslims zelf of moslimpleitbezorgers.

      beetje domme vraag weer,”intellectueel” zijn vandaag de dag hoef je niet de slimste voor te zijn.

   3.   

    @Code134
    Soms verdenk ik je ervan dat je door DDS bent ingehuurd om de reacties op gang te houden.
    Hoe kan je nou bij dit artikel je afvragen waarom je nog nooit een islampleitbezorger zag. Bij een artikel dat gaat over een regime dat het volk, en met name delen van het volk, onderdrukt, dan wel dwingt te leven naar streng islamitische normen en waarden.

    Daarnaast lijkt het mij ook vrij logisch dat mensen islamofoob zijn als het gaat over de rol van islam in de samenleving van Iran.
    Ik vind dat doodeng!

    Keur jij het goed dat een vrouw verplicht is bedekkende kleding te dragen?

    Simpel ja of nee.

   4.   

    Hoe vaak moet jou nog uitgelegd worden dat islamfobie niet bestaat?

    Lees het artikel nog even en herinner je er even bij dat het Iran van de vorige eeuw nog een vrij land was.

    Pffffff manmanman

    Met de geschiedenis van islam zou iedereen niks met deze ideologie te maken willen hebben.

    Behalve de intellectuelen die de NRC natuurlijk die zien liever zoveel mogelijk mensen onder de islam creperen….

    Blijf volhouden!

    Jij hebt bijvoorbeeld “waarheidfobie”

 4.   

  Iran is de Sjiitische versie van ISIS………een islamitische theocratie.

  Het is bizar te zien hoeveel journalisten van de gevestigd media (verkapt) de kant van het islamitisch regime kiezen en weinig over de onlusten berichtten.

  Net asl tijdens de “Groene revolutie” van een paar jaar geleden waarbij Obama ook de kant van het islamitische regiem koos en de demonstranten in de steek liet.

  “On the left, various pictures of my mom in Iran with family and friends pre-Revolution. On the right, my mom in a black chador post-Revolution. I stand with the people of Iran and against the Islamic dictatorship #IranProtests

  https://twitter.com/terribxo_/status/947184834266456065

  1.   

   Het is bijna niet te geloven, maar op dit moment komt op nu.nl het woord “iran” nul (0) keer voor! Mocht je nog bewijs willen voor de stelling dat die site Nederland dom houdt, dan is dit het.

   1.   

    Nu.nl laatste update 10:04

 5.   

  Het is als met een storm, de dakpannen vliegen je om de oren en je zegt “wat waait het”.
  Je kan er over twitteren, praten, vloeken, het haalt niets uit.

  1.   

   Of de muis tegen de olifant, wat stampen we hé.

   1.   

    Haha zo zie ik de doorsnee DDS reaguurder :) :)

    1.   

     Inclusief jijzelf, dat dan weer wel. ;-)

    2.   

     @̶̶K̶̶O̶̶N̶̶G̶̶: Jij ziet helemaal niets! Het enige dat jij doet is trollen met oneliners. Gelukkig weet iedereen op DDS dat ook en wordt er meestal niet op jou gereageerd. Voor de verduidelijking maak ik een kleine uitzondering.

     Steek ‘m in je trollenzak!

     1.   

      Je kletst maar wat, je bent gewoon lachwekkend.

  2.   

   Onverschilligheid is dodelijk, ik wil het er liever niet over hebben, maar de Duitsers waren mede zo succesvol omdat wij 75 jaar geleden ook zo lekker onverschillig waren.

   En of het wat uithaalt! Niet voor niets zijn ze in de Tweede Kamer doodsbang voor de mening van het volk. Waarom zou anders het referendum met de snelheid van het licht zijn afgeschaft?

   En vergeet morgen niet! Op 1 januari gaat de sleepnetwet in, je weet wel, dan kan, mag en zal de overheid álles wat jij online en telefonisch publiceert opslaan, verwerken en analyseren.

   Lekker onverschillig blijven, dan sluit het net vanzelf!

   1.   

    Als je het er liever niet over wilt hebben waarom doe je dan die ongefundeerde uitspraak.

    1.   

     @̶̶k̶̶o̶̶n̶̶g̶̶e̶̶t̶̶j̶̶e̶̶:

     Speciaal voor jou de herhaling: “Het enige dat jij doet is trollen met oneliners. Gelukkig weet iedereen op DDS dat ook en wordt er meestal niet op jou gereageerd.”

     1.   

      Tis mij nog niet duidelijk, kun je het ff herhalen…

     2.   

      @Kong: Het enige dat jij doet is trollen met oneliners.

     3.   

      Jij doet ongefundeerde uitspraken, ik zeg daar wat van en dit is je reactie ?

     4.   

      stop toch eens met stom lullen,domme kong,je bent alweer allang afgegaan en je maakt jezelf alleen nog maar belachelijker….

      heb je nu ook iets ZINNIGS te melden?

    2.   

     Doe je ogen dicht King,Je vingers in je oren ,En brul “LALALALALA”

     Dat is ongeveer hetzelfde als het ” intellectuele” NRC lezen!

     Betaalde staatstrol.

     Heb je nog iets zinnigs te melden?

   2.   

    Ik vraag me nog steeds af of VPN daartegen helpt.

    1.   

     ?

     1.   

      Jij weet niet wat VPN is? Gebbetje zeker?

     2.   

      Geen idee waar je het over hepT

     3.   

      een intellectueel die niet weet wat vpn is,nu kan je me helemaal aan het zuurstof gooien van het lachen.’

      manmanman.

      en dat probeert de wijsneus uit te hangen,…

    2.   

     @Vit: VPN helpt altijd, al weet je nooit helemaal zeker of zo je ook loggen. VPN i.c.m. de Tor-browser helpt m.i. ook.

     Het grote probleem is dat de overheid kan en zal tappen bij de internetproviders. En dat is waar jij en ik onze internetarbeid beginnen.

     1.   

      Ja maar als het goed is zou alles wat je doet random versleuteld worden althans bij AVG wat ik dus heb, kweenie of daar doorheen te komen is.

     2.   

      @Heinz: Het VPN-verkeer wordt inderdaad versleuteld alvorens het openbaar komt. Mijn zorg is echter meer gelegen in de weg die het aflegt vanaf ons toetsenbord naar de i-provider en vervolgens naar de VPN-provider.

     3.   

      Heinz?

     4.   

      @Vit: Foutje in de opmaak, zelfs ik maak wel eens een vergissing. ;)

     5.   

      Ahh oké.

      Als ik het goed begrepen heb wordt het al direct versleuteld.

     6.   

      @Vit: Voordeel van een VPN is dat je data bij een sleepnetaktie buiten beeld blijft en dat justitie met een rechtsverzoek bij je VPN leverancier aan moet kloppen om data te krijgen. Bij een buitenlandse, nog beter een buiten EU, VPN aanbieder, zal dat verzoek getoetst moeten worden aan een aantal criteria.

     7.   

      AVG is Amerikaans als ik het wel heb, je kunt ook via verschillende landen inloggen waarbij je telkens een ander IP adres krijgt.

   3.   

    Ja,zout mede mogelijk gemaakt door fascistisch links..

    En het irritante van dat sleepnet is dat het van tevoren al mislukt is…

    Al slaat hier een haatbaard ruiten eruit van een joodse winkelier en verklaart hij dat hij meer aanslagen wil plegen en bereid is om te sterven voor de zaak,trappen ze hem nog de straat op.

    Elke terrorist in Europa was op de korrel van de veiligheidsdiensten,En die deden om precies te zijn helemaal niks.

    Dus wat heeft dat sleepnet voor zin?

    Ik weet het wel. Een waxinelichtgooier zit 2 jaar vast zonder proces.een potentiële zelfmoordterrorist staat binnen 2 dagen weer buiten.

    Dat sleepnet gaat alleen gebruikt worden tegen mensen die de linkse dictatuur helemaal zat zijn hier,Let maar op!

    Zoals de legitimatieplicht,Ik zie het ze nog zeggen; dat kunnen we gebruiken om Marokkaantjes die een buurt terroristen aan te pakken. De eerste die de boete kreeg was een blanke fietser zonder licht,En de buurten waar het om ging worden nu nog steeds,maar dan harder geterroriseerd.

    Weet iemand hoeveel mensen er al zijn opgepakt voor de 100en autobranden dit jaar?

    De overheid staat aan de kant van de vijand. Deden ze in 40-45 ook.

    En ook de media die de overheid kritisch zou moeten kijken naar de overheid….. nouja vul het zelf maar in…

    We gaan gewoon een stukje verder de dictatuur in.

    Ik kan je nu al vertellen tegen wie het Europese leger word ingezet als de onvermijdelijke Joegoslavië 2.0 oorlog begint over heel Europa.

    Die gaan echt de oorspronkelijke bevolking niet helpen hoor!

    Ik was vroeger niet zo van de complotten,maar die gekkie hebben in een rap tempo in een hoop zaken gelijk gekregen,ironisch genoeg.

    Gelukkig hebben we de NRC nog……

    1.   

     @DK: Goed te lezen dat jij zelf nadenkt en kritisch blijft. Ik noem dat verschillig!

 6.   

  Het Keulse Linkse Stormfront eist ruim baan voor Mohammedaanse Nieuwjaarsverkrachters – er mag ze niks in de weg gelegd worden. Blonde Duitse vrouwen moeten met de benen wijd om ze te verwelkomen. Het weigeren van medewerking is racistisch fascisme tegenover de gekleurde medemens.

  1.   

   Even wachten DD tot er een topic over verschijnt.
   De reaguurders op dit topic zijn al overbelast, afgaande op reaguursels.

   1.   

    Ja maar het is vanavond al.

  2.   

   Dries weet er altijd wel een natte wind uit te persen….

   1.   

    @Heinz: En jij Heinz, ben jij ook een islampleitbezorger?

    1.   

     Ik streef naar een gezonde voeding. Goed voor het lichaam en geest.

     1.   

      @Veinz: Dan zal ik, als ik jou was, maar niet teveel taalneuqen en islampleitbezorgen, dat is slecht voor zowel de geest als het lichaam.

     2.   

      nou dan zou ik maar een ander dieet gaan nemen heinz…

      jij nog wat zinnigs te melden of ben je gewoon het zoveelste account van dhommie dopper?

   2.   

    bedankt voor je zeer intelligente bijdrage heinz!

  3.   

   Jet zal me weer benieuwen wat er na vanavond inderdaad weer onder het o.a Zweedse en Duitse tapijt word geveegd door de plaatselijke “intellectuele” NRC lezers.

 7.   

  Geen reacties op Iraanse ontwikkelingen ? Anders wel op WDR4 in het nieuws commentaar elk heel uur…….tussen de muziek door.

  1.   

   Even in de stijl van DDS reaguurder– Ali Yas is met de noorderzon vertrokken.

   1.   

    Ali Yas heeft nog wat anders te doen dan debielekes de oren te wassen.

    1.   

     Ja dat zou ik ook zeggen :)

   2.   

    misschien heeft ali yas wel gewoon een sociaal leven?

    moeten we allemaal de hele dag alleen maar achter het schermpje gaan zitten als jij?

    wil je dat OOK nog mensen opdringen enge fascist?

    heb je ook nog iets zinnigs te melden?

 8.   

  Daar kan mevrouw Olongren voorbeeld aan nemen, zo bestrijd je nepnieuws. Alles wat afwijkt van de “politiek en economisch onafhankelijke” NPO moet verdwijnen. Zo krijgen wij alleen lachende, vrolijke mensen. Een goede 2018!

  1.   

   precies.Ni28

   we gaan een heel erg eng landje worden met gecontroleerd nieuws,het hoort wel weer bij de linkse dictatuur waar wij al jaren in moeten leven dat dan weer wel.

   over een jaar mag alleen nog dopper nog reageren hier met al zijn nep accounts,als de site nog bestaat!

 9.   

  Laat ons hopen dat die Ayatollah regering van Iran wordt binnenkort weg gestuurd. Deze fanatieke oude mannen zijn zeer gevaarlijk. Niet alleen voor de bevolking van Iran, maar voor de hele Midden-Oosten. Ik herinner nog dat vreselijk oorlog tussen Iran en Iraq, toen Saddam Hussein nog aan de macht was. Honderd duizenden Iraanse jongens vanaf 12 jaar moesten gaan vechten tegen Iraq. Zij kregen eerst een goedkoop
  plastiek “sleutel tot de paradijs” (gemaakt in China). En na een zeer korte training werden zij naar de oorlog gebieden gesteurd. Zeer weinig van deze jongens kwamen thuis. Daarom moesten de vrouwen gedwongen worden tot het baren van vele kinderen, en leven onder zeer primitieve levensomstandigheden. De harems van rijke
  mannen bestaan nog steeds in Iran. Die rijke sheiks hebben 4 vrouwen, die leven helemaal ingesloten achter enorme hoge muren, en nooit buiten die muren komen.
  Zij krijgen Een hoofddoel in hun bekrompen leven: kinderen baren. Er zijn 2 afdelingen van de harem. De voorste kant is voor mannen en jongens vanaf 12 jaar.
  De mannen komen en gaan voor business gesprekken en deals. De vrouwen en meisjes blijven achter gesloten deuren, en komen zelden uit hun gesloten deuren. Als de sheik het wil, dan soms is er een tuintje binnen het hofje van de kamers van de
  vrouwen harem afdeling. Ik werd geschrokken toen ik dit recent artikel van een vrouwelijk arts uit Iran (vluchteling) las!…Dat er nog steeds harems in heel Iran bestaan, die dienen als broedplaats voor de vele kinderen van de Sheiks,

  1.   

   @Rosasolis

   al stuur je al deze oude mannen weg,blijft het probleem nog steeds bestaan.

   de islam.

   een verwerpelijke ideologie die nog nooit 1 enkel land vooruitgang heeft gebracht,alleen pure achterlijkheid.

   of ken jij toevallig ook maar 1 voorbeeld van een land die de vruchten van deze prachtige vreedzame ideologie wel plukt?

   noem er eens 1,….

   1tje maar,….

   1.   

    @rosasolis…

    heb je nu nog steeds geen land gevonden waar de islam een verrijking voor is?

    oh….

    wat moeten wij ermee dan?

   2.   

    @Dubbele Komma, natuurlijk ben ik helemaal met je eens. Ik heb te veel boeken gelezen en kranten artikelen gelezen over het ongelovige primitieve leven van Islamitische landen, of Soenitisch, of She-ietisch. Deze mensen leven nog steeds in het Islamitisch verleden, en volgen nog steeds hun zeer agressieve koran, die de islam oproept voor wereld dominatie. En zoals eeuwenlang, wie gaat het winnen:
    de soenies of de she-ieten? Wat een vreselijke ellende…die hele Islam! Binnenkort gaat het alweer gebeuren, nog meer oorlog tegen de soenies en she-ieten. Het zal nooit goed gaan tussen die twee grote groepen. In tussen blijven ze Christelijke kerken en gemeenschappen aanvallen.

    1.   

     juist! rosasolis, middels de straat-jihad tegen ongelovigen maken we er al een beetje kennis mee,kijk naar de merkel lego,autobranden en opsporing verzocht en het gaat nog vele malen erger worden.

     en als je je nou een beetje verdiept in de islam zal je er ook achter komen dat de islam NOOIT een verlichting zal meemaken zoals kerken hebben gehad,simpelweg omdat de bijbel is geschreven door derden,en de koran is het woord van hun god zelf,en zoals we allen weten staat er gewoon zwart op wit dat iedereen die twijfelt aan de woestijdood twijfelt gewoon dood moet en het liefst op een hele gruwelijke manier.

     mensen die de bijbel met de koran vergelijken zijn zeer slecht geinformeert.

     dat is ook de reden waarom de 3e en 4e generatie moslims die hier wanen vaak nog geloviger zijn dan hun ouders.

     elk land wat de islam binnenhaalt is vroeg of laat de pineut. over heel de wereld is er ellende met die lui omdat ze overal nog steeds de oorspronkelijke bevolking MOETEN bekeren,goedschiks of kwaadschiks.

     de hoofddoek is niets anders dan het nazi bandje van de duitsers in de 2e wereldoorlog. hoe meer je er ziet,hoe beter je je mond kan houden. pure intimidatie. het komt niet eens uit de koran,daarom zijn “dingen” als anne fleur dekker knetter en knettergek.

     dat gaat al 1400 jaar zo en daar gaat helemaal niks aan veranderen.na 1400 jaar slaan ze elkaar nog steeds de hersens in en die van ons

     uiteindelijk zal heel de wereld in brand staan een 1 groot kalifaat zijn,en daarom is de islam ook geen religie ,maar een ideologie.

     en nog vele malen gevaarlijker dan geert wilders zegt.

 10.   

  Even door de reacties wandelen en ik constateer een hoog (verborgen) zoutgehalte. Terwijl de gezondheidsraad er zo voor waarschuwt blijft het gebruik zorgwekkend.

  1.   

   Sambal bij?

  2.   

   Een hoog islamgehalte is inderdaad levensgevaarlijk. Vraag dat maar aan de Iraniërs.

  3.   

   bedankt voor je bijdrage,….

  4.   

   anders ga je die protesterend mensen die al vanaf de jaren 70 vorige eeuw door islam worden onderdrukt uitleggen dat ze fout zitten,dat islam liefde is en de hoofddoek een vrije keus ofzo,….

   slimmerik.

  5.   

   Lekker inhoudelijk. Je kunt beter weg blijven met je lege suikerpot .

 11.   

  Een hoog trol gehalte weer. Lang geleden, alhoewel nu weer verkrijgbaar, de priktol. Daar kon je andere tollen mee in tweeën splijten, zo ongeveer als hier de trollen werken. Je kunt hen beter i.p.v. trol “piktrollen” noemen, een vervelende naam voor vervelende forum vervuilers.

  Niet het internet plat gooien maar de piktrollen er uit donderen, niet alleen hier maar overal.

  1.   

   JUIST, we gaan een referendum houden dat we NOG meer censuur en nep-nieuws voorgeschoteld willen hebben!

  2.   

   laat joop.nl van de gutmensch en tevens aanrander van van Jole maar censuur toepassen. zo is de socialist nu eenmaal.

   ik en vele anderen zijn meer van de vrije meningsuiting, behalve voor socialistische en islamitische ideologien die anderen willen onderdrukken en de mond willen snoeren!

  3.   

   @A3aan: Piktrollende priktollen die tollend priktrollen, niet hier maar overal?

 12.   

  Oudejaarsavond…..Reibekuchen, (hartige aardappelkoekjes) horen bij de oudejaarsviering. Zoute bollen (met dank aan het forum) en voor de vitamientjes, cherry tomaatjes. Vlugzout voor diegenen die boven hun theewater geraken, toll. Guten Rutsch voor een ieder.

  1.   

   bij jullie in duitsland word het pussygrabben op oudjaar toch ook een nationaal fenomeen.

   ziende blind horende doof,heinz?

   1.   

    Jammer van die komma, Komma. Je blijft erg dom overkomen.

    Ik echt overigens dat pussygrabben meer iets van oude vieze mannen als Trump was.

    1.   

     Moest jij niet vroeg naar bed vanavond, Wim? Het ziet er naar uit dat je blik een beetje vernauwd is.

     1.   

      Wie is Wim?

      Wat is jouw voornaam, mij kleine stalkertje?

      :)

     2.   

      @Error taalneuqertje: ‘mij kleine stalkertje’

    2.   

     Taalneuqertje.

     1.   

      Zielig kereltje.

  2.   

   @Heinz. Ik heb een heerlijke zalm schotel gemaakt met diverse heerlijke groente lekkernijen, en hard gekookte eieren, die wij alleen eten op Oudejaars avond. Wat over
   blijft van al dit heerlijke spul maken we morgen voor brunch op, met ook de restanten van wijn. Proost mensen! Ik wens jullie een gezond en gelukkige Nieuwjaar!
   May God Bless you and keep you!

 13.   

  Prachtig geloof dat van de profeet ( volgens mij is deze man/vrouw een fabel). Dit geloof is voor vrijheid vrouw vriendelijk en doet nog geen vlieg kwaad. Een voorbeeld voor iedereen op deze aardkloot.
  Of maak ik nu een foutje ?????

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!