Nepliberale Halbe Zijlstra is woedend op Hongarije en Polen: “Ze tasten de fundamenten van Europese samenwerking aan!”

zijlstravn
Foto: Halbe Zijlstra bij de VN. Bron: Screenshot EenVandaag / AVROTROS.

Europa über alles.

In een interview met het NRC Handelsblad laat onze minister van Buitenlandse Zaken weten dat hij het helemaal gehad heeft met Oost-Europese EU-lidstaten als Polen en Hongarije. Volgens VVD’er Halbe Zijlstra doen die namelijk alleen maar hun eigen zin. En dát is natuurlijk niet de bedoeling:

“De waarden van Europa zijn voor mij het afgelopen jaar belangrijker geworden omdat ze ter discussie staan. Kijk wat er in Polen, Hongarije, Roemenië, maar ook in Bulgarije gebeurt. Zelfs in Kroatië dreigt het een beetje. In al die landen staan de rechtsstaat en de vrijheid van meningsuiting onder druk. Daarom steun ik eurocommissaris Timmermans, die nu de zwaarste strafprocedure heeft ingezet tegen Polen, waar de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht in het geding is.”

En:

“Als je toelaat dat landen zich niet aan de basisregels van de EU houden, kan dat maar op één manier eindigen: de EU valt uit elkaar. Dan gaan andere landen ook zeggen: wij houden ons niet meer aan de afspraken. Dat is een bedreiging voor de EU. Hiermee kom je aan de fundamenten van de samenwerking.”

Ah ja. De veelgeprezen Europese samenwerking. Je weet wel, dat is die samenwerking die de Nederlandse belastingbetaler elk jaar weer miljarden en nog eens miljarden euro’s kost. En ja, dat is ook de samenwerking die inhoudt dat wij zuid-Europa subsidiëren terwijl onze eigen ouders en grootouders verpieteren in zogenaamde “verpleeghuizen” waarin ze alles behalve verpleegd worden.

Ja, het zou wel héél jammer zijn als er een einde kwam aan die “samenwerking,” zeg. Gossie, dat moeten we écht niet willen natuurlijk. We hebben immers nog zoveel ongebruikte euro’s rond liggen, daar moeten we iets mee doen. Want ja, wij Nederlandse belastingbetalers hebben meer dan genoeg geld. We zijn zo rijk dat we niet meer weten wat we aan moeten met zoveel weelde.

Yup. Zijlstra is dus lekker bezig. Meer, meer, meer Europa — en snel een beetje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

87 reacties

 1.   

  En in een donkere EU-nis zit een gekromde gestalte met de roepnaam Halbe zijn dertig zilverlingen te tellen.

  De Oost-Europeanen (en Oostenrijkers) zijn helden. Zij komen op voor de Verlichting en hun eigen kroost.
  De West-Europeanen zijn als Kronos die al virtue signalling zijn eigen kinderen opvreet.
  Een deerniswekkend, zieltogend, decadent, laf en geborneerd volk.

  1.   

   een linksere en smeriger partij als de vvd bestaat niet ,ze hebben zelfs de pvda links ingehaald,en halbe kan lekker janken wat hij wil, ook oostenrijk staat nu achter de visegrad landen,laat dit alsjeblieft het einde inluiden van het dictatoriale eu!

   we moeten hier echt vanaf,om andere landen hun dochters ook te lateen verkrachten,en oudjes te laten mishandelen en overvallen in hun eigen huis, flikker op,een leider met gezond verstand laat geen moordende roedel islam toe in je land.

   buiten dat deze landen honderden jaren onder islamistisch bewind hebben gestaan en als geen ander weten wat je binnen haalt!

   kappen met de eu!

   NEXIT!!!!

   1.   

    Ben nu een lijvig boek over de kruistochten aan het lezen. Wanneer je leest dat Egypte toendertijd voornamelijk bestond uit christelijke Kopten staan de tranen bijna in je ogen.
    De zilverlingen tellende eunich Halbe en het lederen Frau Merkel schandknaapje genaamd Rutte zullen niet rusten voordat ze dat huzarenstukje hier hebben herhaald.
    Niet de islam is het probleem, diegenen die de islamisten en de eurofiele supranationalisten bijstaan vormen het probleem.
    Zonder zilverlingentellers als Halbe en Rutte en de valse Judassen van de Christen Unie zou W-Europa duizend procent veiliger zijn.

    De VVD is inmiddels net zo verrot als D’66.
    Verbijsterend dat er mensen rondlopen in dit pathologisch laf landje die deze partijen steunen. Krankzinnig nihilisme.

    1.   

     dat is een goed teken,two ravens!

     de eerste kruistocht werd georganiseerd omdat de islam a een jaar of 400 ongeveer alles aan het uitroeien was,

     las code mongool dit boek maar eens. ipv “het leugenaartje” de nrc.

     dan zou die complete liegende debiel misschien wat minder leugens en onzin verspreiden.

     die handlanger van de dood.

   2.   

    en onze oudjes liggen te creperen omdat de zowat het hele zorgstelsel in handen is van vvders,die daar schaamteloos hun zakken aan het vullen zijn,daarom mag alexander penthouse ook gewoon het volk in de maling nemen,een grote corrupte bende is het.

    afschaffen die zooi. vvd zou met de laatste verkiezingen al gedecimeerd moeten zijn als de stemmen niet werden geteld door linkse beroepsleugenaars al code mongool met al zin nep accounts als guus gelul,henk jansen en weet ik wat voor namen die leugenaar allemaal verzint.

    laat halbe lekker drammen,maakt fvd weer groter,meer kans om het cordon te doorbreken,mensen worden deze leugens spuug en spuugzat!

    weg ermee!

    1.   

     Omzigt moet zich maar heel snel aansluiten bij FVD!

     1.   

      Dat gaat Omtzigt niet doen. De man weet dat als je geschoren wordt je beter stil kan zitten.

  2.   

   Wat Oostenrijk betreft moeten we twee dingen even uit elkaar halen.

   1. De verdeling van migranten over alle EU staten. Deze is “afgesproken” door de regeringsleiders, weten we meteen waarom het veto gedeeltelijk is afgeschaft. zoiets als het afschaffen van het referendum als voorbereiding op verregaande beperking van VVMU, mede dankzij Zijlstra. Oostenrijk steunt de Visegrad landen, dwz MP Kurz heeft gezegd dat hij de verdeling nutteloos vindt.

   2. De verandering van wetgeving omtrent mediasteun en vervanging van rechters in Polen. Oostenrijk staat daarbij aan de kant van de EU, want aantasting van (linkse) waarden.

   1.   

    we moeten juist nooit vergeten dat aan de poorten van wenen de islam is gestopt om de rest van europa in een ware hel te veranderen!

    ook de oostenrijkers zijn beter op de hoogte van de geschiedenis dan de smerige leugenaars die de hand boven het hoofd van de moordlustige ideolie islam te houden!

    ken uw geschiedenis!

    google es op het beleg van wenen. daar komt ook het croissantje vandaan,een broodje in de vorm van een halve maan om de overwinning op de moslims te vieren! google es hoe lang de oosteuropese landen onder bewind hebben gestaan van de islamitische moordenaars en schrik je terecht de pleuris!

    waarom gaan we europese leiders die WEL van de geschiedenis hebben geleerd iets verwijten?

    omdat complete mongolen als dhimmie dopper met al zijn valse accounts als code zelfmoord,guus gelul etc etc de geschiedenis vervalsen en smerige leugens verpreiden over de islam?

    word wakker,informeer jezelf,nu kan het nog!

    als dopper zijn soort hun zin krijgen word het hele internet afgesloten net als in noord korea. zodat mensen zichzelf niet meer kunnen informeren,grijp je kans,nu kan het nog!

    1.   

     Mijn bijdrage geeft de ad hoc situatie weer.
     Ik probeer de juichende berichten over Oostenrijkse hulp aan Visegrad staten te nuanceren omdat kanselier Kurz (zoals van hem gewend) veel gezegd heeft maar niet onvoorwaardelijk hulp heeft aangeboden en onvoorwaardelijk achter de EU commissie is gaan staan wat betreft Timmermans´nucleaire optie t.o.v. Polen: “Zugleich verteidigte Kurz das Sanktionsverfahren der EU-Kommission gegen Polen wegen Gefährdung von Grundwerten. “Rechtsstaatlichkeit und Demokratie sind die unverhandelbare Basis Europas”, sagte er. “Hier darf es keine Kompromisse geben. Auch nicht gegenüber Polen.”” ( http://www.krone.at/1599695 )

     Ik ken de geschiedenis van Oostenrijk, wonend in Oostenrijk en met zowel Nederlandse als Oostenrijkse voorouders. Ik volg de Oostenrijkse politiek op de voet en Kurz moet zich voor velen nog maar eens bewijzen. Nogmaals, hij zegt veel, maar het omzetten is waar de Oostenrijker op wacht.

 2.   

  Zijlstra heeft gelijk en verkondigt het regeringsstandpunt.

  Een belangrijk signaal.

  1.   

   @Taalneuqertje: werkgedver?

   1.   

    Voor jou wel een leuke woordspeling, Zout.

    1.   

     @Error: Hij komt uit jouw eigen taalneuqerskokertje

     1.   

      Ik zag m ook langskomen net…

     2.   

      Zout, ‘taalneuker’ schrijf je met een k. Als je anderen de les wilt lezen over taal moet je beginnen het zelf correct te schrijven.

     3.   

      @Error: Taalneuqertje schrijf je met een ‘tje’

     4.   

      Zelfs dat begrijp foutcode niet Zout, het IQ is werkelijk niet meer dan een Walnootje dat krijg je van al dat rukken.
      De volgende stap is blind worden hopelijk duurt dat niet al te lang meer.
      Zet hem op code ruk ze, je kunt het

     5.   

      Zwetsnek is erg met masturberen bezig.

      Waarom is dat?

     6.   

      Heb je nou nog argumenten of feiten of niet code?

      Pleur in je graf imbiciel

      Ziekelijke leugenaar.

  2.   

   dan moeten we van deze regering af,net als van beroepsleugenaars als jij!

   gelukkig is hij roepende in de woestijn en word de weerzin tegen de eu alleen maar grater,door het gedram van minderwaardigen als jij!

  3.   

   In welk opzicht is dit een belangrijk signaal? Lijkt me logisch dat hij het regeringsstandpunt uitdraagt. Zou de VVD er anders inzitten dan was deze regering vast al gevallen. Ik lees inhoudelijk dus weinig nieuws in je reactie.

   1.   

    In het artikel wordt Zijlstra gepresenteerd als een ‘nepliberaal’ en VVD-er. Dat suggereert dat hij een VVD-standpunt uitdraagt maar hij spreekt per definitie namens het Kabinet.
    Het is een belangrijk signaal ondat Nederland zich hiermee duidelijk uitspreekt tegen de uit de bocht vliegende visegrad-landen, die wel de lusten van de EU maar niet de lasten ervan wensen te accepteren. Dit is een onhoudbare situatie en het is gewenst dat deze profiteurs de wacht wordt aangezegd.

    1.   

     hij is ook een nep-liberaal uit een nep-liberale partij,nogal logisch als je met terroristen van groen links een coalitie wil vormen,een beetje liberale partij wil niks van dit soort terroristen weten, hoelang ben je al niet buiten geweest,smerige ranzige minderwaardige leugenaar?

     1.   

      Met welke partij had je dan gedacht dat de VVD in zee moest gaan?

      En kom niet met de PVV aanzetten, want die is al even nepliberaal als GroenLinks.

     2.   

      jouw mening is totaal niet belangrijk,jouw minderwaardige soort staat garant voor geweld en hebben pim fortuijn vermoord,daarbij komen nog alle slachtoffers van jouw islamitische vriendjes.

      jouw menig is een grote grove leugen,en miljoenen europeanen hebben last van jouw minderwaardige landverradersmening.

     3.   

      De PVV was geen zinnig alternatief: Rutte had de kiezer plechtig beloofd niet met deze club te zullen samenwerken. Komma is niet bijzonder snugger maar meent hij werkelijk dat Rutte die belofte had moeten breken?

     4.   

      Rutte wilde alleen maar niet met de PVV omdat de PVV tegen europa is vieze LIEGENDE rioolrat.

      Wie wil je nou bedriegen?

     5.   

      Wat de reden om niet met de VV te willen regeren ook geweest zijn, Komma, Rutte beloofde zijn kiezers plechtig nooit met de PVV te zullen samenwerken. Met die expliciete belofte maakte hij de VVD de grootste partij van Nederland.
      Het lijkt me weinig democratisch om van Rutte te eisen dat hij na de verkiezingen deze belofte in de prullenmand gooit.
      Vind je ook niet?

     6.   

      Het is overigens wel hilarisch dat Zijlstra een nepliberaal wordt genoemd, terwijl deze Polen enzovoorts wil wijzen op de democratische waarden.

     7.   

      En iemand die klinkklare doorzichtige leugens verspreid en gesvhiedenis vervalst. En met zijn waanideeen andersdenkenden als pim fortuijn heeft vermoord en wil in een rolstoel heeft geholpen en het helemaal het einde vind dat een nep liberaal als rutte graag in zee gaat met groenlinks de partij van terrorist duyvendak mag mij best niet snugger noemen.

      Ook al kom je zelf alleen maar met wartaal en niet onderbouwde leugens

      Laat de mensen zelf maar uitmaken wie van ons 2 nou niet al te snugger is. Afgesproken?

      Ik heb ook maar 1 account nodig jij meerdere en je overtuigt nog niemand.

      Ja oké. Je overtuigt mensen fvd of PVV te stemmen dat dan weer wel.

      Kansloze smerige leugenaar met liters bloed aan je handen.

      :-)

     8.   

      “Kansloze smerige leugenaar met liters bloed aan je handen.”

      ??

     9.   

      Iedereen die het gevaar van de islam nuanceert heeft bloed aan zijn handen. 100en moorden 1000en verkrachtingen in Europa. Daar hebben jullie het bloed van aan je handen want het gaat pas 1400 jaar zo

      Snap je het nu smerige rioolrat met liters bloed aan je handen of nog steeds niet?

      Landverrader!

     10.   

      Dat IS het antwoord dom liegend nep accountje vieze gore moordenaar. Je hebt bloed van 1000en Europeanen aan je handen.

      Heb je een tegenargument dan,LIEGENDE dorpsgek?

      Komop smerige MINDERWAARDIGE leugenaar?

     11.   

      O gut, daar zijn de moslims weer.

     12.   

      Nee niet de moslims weer gruwelijk leugenaartje,echte vluchtelingen zijn welkom. Islam niet. In de wereldgeschiedenis zijn alleen maar landen ten onder gegaan door de islam binnen te halen. Ik kan er ook niks aan doen dat jij totaal geen idee hebt waarover je het probeert te hebben maar je bent totaal ongeinformeert DUS je liegt de oogballen uit je bleke zeewieretende hoofdje.

      Complete waanzin praat je.

      Ambassadeur van de dood,sterf!

     13.   

      Een zin die voor iedereen begrijpbaar is bestaat uit maximaal 15 woorden.

     14.   

      Het gaat hier niet over de islam, Kromma, dat wordt er weer aan de haren bijgesleept.

      De kern is dat minister Zijlstra de Polen terecht wijst op de democratische waarden. De PiS-regering is, laten we eerlijk zijn, een autocratisch apparaat.

    2.   

     Ja je kunt h e t omdraaien ouwe leugenaar. Maar als ze moslims toe moeten laten zijn er geen lusten meer maar alleen lasten.

     En moslims willen daar toch niet wonen joh. Uitkeringen zijn veel te laag daar. Ze komen niet om te werken wat als ze die mentaliteit zouden hebben zou het midden oosten niet een derde wereld gebied zijn. Je kan ook simpelweg niet werken als je door je ideologie zo gehersenspoeld bent dat je 5 keer per dag met je hol omhoog moet.

     Stop met liegen kneus je bent allang door de mand gevallen en niemand neemt je serieus. Dit is zonde van je tijd.

     Snij liever je polsen door ofzo. Jouw soort zorgt voor 1000en verkrachtingen berovingen en moorden door europa. Ga gewoon lekker dood.

     1.   

      Waarom beantwoord je de vraag van Code niet Kromme Lul?

     2.   

      Hoeveel antwoorden wil je nog hebben vieze gore collaborateur? Kan je niet lezen downie?

    3.   

     In het artikel, als de tekst 1 op 1 wordt weergegeven, uit Zijlstra zich tegen de Visegrad landen. Hij wijst daarbij op de Rechtstaat en de vrijheid van meningsuiting. Zelf doet hij hier niet anders door o.a. het referendum op dubieuze om zeep te helpen. Ik lees dus zeker geen teksten die ik van de liberale voorman verwacht. Hij is wat mij betreft dus inderdaad de nep liberaal die zich uitlaat conform het regeringsstandpunt. En dat is zeker niet liberaal.

  4.   

   Halve Zoolstra geeft helder aan de tijdgeest noch de nijpende situatie bij ingezeten kinderen van deze oplopende rekeningen aan te voelen. Hij zal dus bij de eerste gelegenheid politiek worden afgerekend.

 3.   

  Samenwerken is prima, daar is geen EU (Verenigde Staten van Europa) voor nodig.

 4.   

  Zijlstra, het adjudantje van Juncker, laat het ware lelijke smoel van de VVD zien. Wat is eigenlijk nog het verschil tussen D66 en de VVD, kan iemand mij dat misschien uitleggen ? Ga zo door Halbe, daar wordt Forum alleen maar groter van.

  1.   

   Er is geen verschil tussen CDA, VVD of D’66. Kan ook niet want: Brussel.

   1.   

    heel goed gezien,Zout,daarom mocht pvv ook niet meedoen,…

    alles voor brussel,mensen die geen pvv of fvd stemmen stemmen VOOR brussel.

    de rechelrechte ondergang.

    1.   

     ‘de rechelrechte ondergang.’

     Hahaha!

    2.   

     Goh wat een slim antwoord weer dubbel accountje

     Wat was je boodschap?

 5.   

  Laat het kabinet maar een referendum uitschrijven over illegale massa immigratie.

  Of dat moet worden gestopt en de grenzen moeten worden gesloten of dat we de illegale immigranten moeten blijven opnemen.

  Maar dat durft het kabinet natuurlijk niet.

  1.   

   Dat zou ook een idioot referendum zijn. We zullen eerst uit de EU moeten stappen in welks verband we afspraken maakten over terugdringing van de immigratie. Daarna zouden we pas de krankzinnige gedachte kunnen oppakken om onze landsgrenzen af te sluiten.

   Denkt Ritter wel eens na?

   1.   

    Tjeempie80

    Verstandig landen als Polen en Hongarije hebben besloten geen illegale immigranten op te nemen en hun grenzen daarvoor dicht te houden.

    Als gevolg daarvan hebben ze niet de ellende die verbonden is met illegale massa immigratie uit de islamitische landen. Ellende die wij in Noord/West Europa wel hebben.

    Ook de meerderheid van de andere landen willen een rem op de massale illegale immigratie…………maar daar word door onze politieke leiders niet naar geluisterd.

    Het is zelfs zo dat wij nu met het vliegtuig gelukszoekers ophalen en naar Europa brengen.

    Ik geef de Oost Europese landen groot gelijk dat ze opkomen voor hun land en bevolking.

   2.   

    Wat Duitsland mag mogen wij ook. Die deden ook weer grenscontroles liegend leugenaartje.

    Ben je dat vergeten of wist je dat gewoon weer eens niet?

    LIEGENDE galbak

 6.   

  Hulde aan Hongarije, Polen, Tsjechië en Oostenrijk; dat zijn landen die voor hun bevolking staan en niet voor de EU-dictatuur met zuipschuit Korsakov Juncker a.h. roer, in z’n rug gesteund door een aantal meelopers, niksnutten een kontkruipers, zoals daar zijn : Bolle van Baalen, Franske Timmermans, Draghi, Tusk, Halve Zijkstra, Rubberen Rutje, Adolfina Merkel en meer van dat soort. Nog niemand van de genoemden heeft afstand genomen van het walgelijk gedrag van Korsakov in Rome, hij liep daar, volkomen bezopen, over een rode loper, wát een misbaksel, hij is ‘t nog niet waard om tegenaan te piesen. Degenen die zulks gedrag stilzwijgend goedkeuren zijn van hetzelfde, minderwaardige, soort.

 7.   

  Deze halve minister heeft snel begrepen dat je ja moet knikken als je een carrière wilt maken. Zeker in Brussel, zie wat zijn baas allemaal niet uithaalt om een warme plekje daar te vinden. Alle principes van voor de verkiezingen moeten dus opzij en het programma is 180 graden gedraaid. Meer geld naar Brussel, meer immigranten klinkt de nieuwe leuzen. De eerste VVD bolwerkje in Vlieland is gevallen en op deze wijze zal Zijlstra het hopelijk helpen om deze ontwikkeling naar de vasteland over te brengen. In Polen en Hongarije zullen zij snel meer vrijheid hebben dan het Westen ondanks de tikkeltje autocratische regeringen die zij altijd al gewend waren. Nog altijd genieten de regeringen daar de meerderheid van de burgers die andere gevaren voor hun bestaan ook zien aankomen en die voorrang geven. Wat dat betreft hebben zij straks meer vrijheid dan wij. Democratie is een vies woord aan het worden in Nederland en deze regering die referenda afschaft en de vrijheid van meningsuiting aan het beknotten is moet uitkijken voor eigen hypocrisie als zij een ander willen aanspreken.

  1.   

   “De eerste VVD bolwerkje in Vlieland is gevallen”

   Hahaha!

   1.   

    wim alstublieft ga je verhangen idioot

    1.   

     @ swetsnek.
     Nee, niet verhangen a.u.b. !!!
     De reacties van die kruizenruiker zijn buitengewoon hilarisch.
     De dwaas wist nog niet eens dat de VVD op Vlieland is geïmplodeerd.
     Wens voor 2018 : dat er nog maar vele VVD-afdelingen mogen volgen; en die kans is vrij groot, omdat vele NL’ers nu in de gaten krijgen dat ze op een NSB-achtige partij hebben gestemd.
     @ swetsnek, nog ff volhouden met Zeempie !!!

   2.   

    Gelukkig wel nu de rest nog.

    En daarna komen we voor jouw soort.

    Pek en veren.

 8.   

  Wat bazelt die Halve Zijkstra nou toch weer ?!
  De “waarden” van Europa zijn voor hem “belangrijker” geworden omdat ze ter discussie staan. Betekent m.i. dat ze niet belangrijk waren toen ze nog niet ter discussie stonden. Die Halve Zool lult naar het verstand dat hij (niet) bezit.
  De door hem genoemde landen zitten nu natuurlijk in zak en as, want Halve Zijkstra heeft gesproken en Franske Timmermans is ook al boos op hen !
  Ik ben jaloers op de wijze waarop de leider in die landen zich gedragen, en wij, wij, ja……………….wat hebben wij eigenlijk ? Rubberen Rutje, Bolle van Baalen enz. die als k.l-hondjes achter een bezopen Korsakov aan lopen te kwispelen en kwijlen. Gatver. de gatver.

 9.   

  Wat ben ik blij dat genoemde oost-europese landen bij de EU horen! Ze houden of de EU op het rechte pad of ze zorgen ervoor dat de EU uiteindelijk uit elkaar gaat. Mijn voorkeur gaat uit naar het laatste, maar punt één is mooi meegenomen.

  1.   

   @ Nasrani.
   Mijn voorkeur is ook : het uit elkaar spatten van het gehele EU-circus.
   De gewone burgers in ons landje zijn er geen ene moer mee opgeschoten, met die vermaledijde EU. Je hoeft geen geld meer te wisselen binnen de EU en ……..ja, wat nog meer eigenlijk ? Grenscontroles bestaan weer binnen Schengen-landen. De EU is een geldverslindend instituut zonder uitzicht op verbetering voor “Jan met de Pet”, integendeel : “Jan met de Pet” zal van een steeds groter deel van z’n inkomen worden beroofd ten faveure van Zuid-Europa. Heel begrijpelijk dat in veel EU-landen een ruk naar rechts heeft plaats gevonden, hopelijk zet die trant zich voort.

   1.   

    Het blijkt idd. Dat u geen idee heeft wat de EU doet…

    Geld wisselen, haha….u doet me denken aan die onnozelen in Benidorm.
    “Vakantieman, gezellig He?”

    1.   

     Was dat je bijdrage blue Mongol nep accounts?

     Heb je nog iets inhoudelijks?

     1.   

      @ Dubbele Komma.
      Laat lullen die gek, joh. Ik lach me kapot om zoveel domheid !!

 10.   

  Vandaag nog eens de woorden van de ijzersterke en bijzonder geliefde burgervader van Rotterdam nagelezen….

  Het is treffend hoe deze briljante man het gelijk steeds weer aan zijn zijde vindt….

  Neem nu idioten en trietste medebewoners van deze planeet die zelfs in het gelukkigste land ter wereld het geluk niet weten te pakken….

  Corfo, Swetsnek en dubbele komma hebben in ieder geval een salafist in zich.

  Volledig de weg kwijt, extremist, slecht in spelling, hekel aan bijna iedereen, liegen, de waarheid verdraaien, doodsbedreigingen….
  Het zijn ware salafisten.

  1.   

   Een salafist leeft zoals hun pedofiele geitenneuker deed.

   Je weet echt niet wat je weer zit te balken.

   Elk slachtoffer van de islam in Europa is jou aan te rekenen LIEGENDE nikswetende wegkijker je bent weer hilarisch.

   Linkse medemoordenaars als jij die in Iran khomeini aan de macht hielpen gingen als eerst tegen de muur.

   Ik kan niet wachten.

   Jouw soort gaat als eerste domme dhimmie

   Je laat gelukkig weer blijken dat je totaal niet weet waar je het over hebt met je nep account.

   Je weet helemaal niks. Jij helpt barbaren onze beschaving kapotmaken.

   Daar staat een prijs op.

   1.   

    @Dubbele komma
    Laat je toch niet zo opfokken, dat is het enige waar deze trol(len) op uit zijn en ze krijgen hun bevrediging uit jouw reacties. gewoon niet voeren. Als jij A zegt zeggen ze gegarandeerd B en omgekeerd, volkomen ongenuanceerd, dus wat is het nut te reageren?

    1.   

     Blue Monday is geen trol, maar iemand met een mening. Dubbele Komma daarentegen is een persoon die zich louter beperkt tot het uiten van debiele scheldpartijen.

  2.   

   Over wie heb jij het? Toch niet over de Mohammed navolgende ‘salafist’ Ahmed -taqiyya- Aboutaleb? Of kan ik je beter omgekeerd verstaan?

 11.   

  Negen voertuigen zijn afgelopen kerstdagen in verschillende wijken in Utrecht in vlammen opgegaan. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting. Vermoed wordt dat jongeren erachter zitten. Aanhoudingen zijn nog niet verricht. Onderzocht wordt nog wel of er een verband is tussen de branden.
  Telegraaf >>
  Aanslagen zijn geen aanslagen in dit land waar de islamitische bezetter van de tweede stad van het land kan melden dat alle moslims salafisten zijn en er exact nul ophef ontstaat aandacht aan besteed wordt in de geïslamiseerde pers.
  De islamitische politie zal er niks aan doen, die komt pas in actie als ze zelf hun kentekenplaat niet met popnagels vastgezet hebben zoals ze het volk bevelen om te doen. Gevalletje nalatigheid dus.

  1.   

   “Aanslagen zijn geen aanslagen in dit land waar de islamitische bezetter van de tweede stad van het land kan melden dat alle moslims salafisten zijn en er exact nul ophef ontstaat aandacht aan besteed wordt in de geïslamiseerde pers.”

   Een onthutsend staaltje islamofobie. Hier zien we hoe islamofobe wanen mensen het contact kunnen doen verliezen.

 12.   

  Zijstra: “Als je toelaat dat landen zich niet aan de basisregels van de EU houden, kan dat maar op één manier eindigen: de EU valt uit elkaar.”

  Dus daarom wordt referenda hier uitgebannen, mag het volk geen inspraak meer hebben (mocht dat er nog zijn).

  Dus daarom worden verkiezingsuitslagen hier genegeerd.

  Wordt het volk hier voorgelogen door politiek én door de politiek gestuurde media.

  Worden er verdragen getekend waar het volk geen weet van heeft, maar die wél zeer grote nadelige gevolgen hebben voor die bevolking:
  zoals ten aanzien van de hier in dit land opgebouwde pensioenen;
  zoals het gegeven dat (islamitische) parasieten uit de gehele wereld zich hier kunnen nestelen, in de wetenschap dat ze ondanks het passeren van diverse veilige landen, nimmer kunnen worden uitgezet.

  Dat alles om ‘Brussel beleid’ vooral maar te behagen opdat er één groot centraal aangestuurd rijk zal ontstaan.

  Nou, daarom voor mij de nexitm en wel zo snel als mogelijk is! En ja, de leiders van Hongarije e.d. hebben mijn respect! Zij staan wél achter hun volk in plaats zoals in dit land geschiedt het verkopen van het volk!

 13.   

  Ik ben blij dat er nog lidstaten zijn die hard op de rem trappen, want lang niet iedereen is gecharmeerd van de EU, HEER ZIJLSTRA en consorten.

 14.   

  Fijn dat de economie beter als verwacht gaat na de Brexit…… een voorbode wellicht voor Nederland, zodra de mensen die uit twijfel VVD gestemd hebben uiteindelijk toch voor de FvD gaan stemmen.
  Dus code en GG laten we, ook met jullie tegenstanders van deze gang van zaken, hopen op een Nexit en de goede relaties in stand houden met deze onvermoeibare rasechte mede Europeanen.
  Want wie de onderste uit de kan wil krijgt de deksel op zijn neus.

 15.   

  Polen en Hongarije dan maar verbieden? Zijlstra valt hiermee hard door de mand.

  1.   

   Nee, landen kunnen niet worden verboden. Wel kan landen worden gewezen op hun verplichtingen jegens ze bondgenootschap waaraan ze zich hebben verbonden. Noem het nakomen van aangegane verplichtingen op straffe van uitsluiting.

   1.   

    Die verplichtingen waren er nog niet toen deze mensen instapten. Ze zijn er later op instigatie van vooral Merkel aan toegevoegd toen bleek dat haat goedmenselijkheid Duitslandland er veel pecunia en haar zelf behoorlijk aan politiek kapitaal ging kosten. Daar was niet tevoren uitgebreid over gestemd zoals dat over wel meer dingen in de EU het geval is. Tijd om af te komen van die ongekozen opmerkelijk belobbybare bestuurders wier sociale experimenten elke Europese lidstaat veel geld kosten.

 16.   

  Dat scheelt weer: Zijlstra valt met de deur naar binnen. Onvervalst VVD gezien de talrijke nederlagen, die Nederland internationaal moest slikken.
  Dit is VVD. Inleveren bij Merkel door Rutte, lakei spelen van de EU en NATO, Van Baalen als steun voor staatsgreep in de Oekraïne, voorstanders van massa immigratie met monddood maken van de eigen bevolking, afserveren van president Trump, een waardeloze economische politiek, steeds slechter functionerende overheid en semi overheid, onnoemelijke lastenverhogingen voor de burgers, en een belastingmoraal die zo giftig onbeschoft is dat alleen een schatrijke groep Engelse ingezetenen er van willens en wetens van kan en zal profiteren ten koste van de eigen bevolking.
  Vooral niet te vergeten. De vooraanstaande VVD’ers, die op financieel gebied ernstig frauduleus bleken.
  Dan nog de MH17-ramp wat al tot aftreden van de minister president zou moeten leiden: de regering van de Oekraïne er niet op durven aan te spreken dat deze regering wel schuld kan hebben aan het verongelukken van zoveel Nederlanders. Dat door onverantwoord passagiersvliegtuigen over oorlogsgebied te laten vliegen.

 17.   

  Zijlstra is een nepliberaal, omdat hij de rechtsstaat verdedigd.

  Dit raakt werkelijk kant noch wal.

 18.   

  OOSTenrijk, OOST-Europese landen! Meer dan 2000 jaar geleden kwamen de wijzen ook al uit het OOSTen. Opmerkelijk!!!

 19.   

  Code
  “Wat de reden om niet met de VV te willen regeren ook geweest zijn, Komma, Rutte beloofde zijn kiezers plechtig nooit met de PVV te zullen samenwerken.”
  Dit is dan ook de enige belofte die hij niet heeft gebroken in de laatste jaren. Geweldig wat een leugenaar en bedrieger.

 20.   

  Alfred Korzybski was een van de eerste mensen die het had over hoe de mens de werkelijkheid interpreteert. Ook bedacht Korzybski de ‘abstractieladder’ en is hij de grondlegger van het vakgebied van de algemene semantiek.

  Verder stelde hij dat kennis die de mens opneemt gelimiteerd wordt door twee elementen: 1. de structuur van hun zenuwstelsel en 2. de structuur van hun taal.

  Mensen kunnen de objectieve werkelijkheid niet direct ervaren maar door abstractie. Oftewel: non-verbale indrukken afgeleid van hun zenuwstelsel en, verbale indicatoren uitgedrukt in en afgeleid van taal.

  Deze abstracties kunnen ons misleiden in die zin dat er geen objectief beeld kan worden gemaakt van wat er daadwerkelijk ‘is.’ De perceptie verschilt van persoon tot persoon, groepen personen of iedereen behalve bijvoorbeeld blinde of dove mensen etc.

  Volgens Korzybski wordt veel menselijk lijden veroorzaakt doordat we ons beeld van de werkelijkheid verwarren met de echte werkelijkheid. Dit is waar vooral de politiek op inspeelt. Een goed voorbeeld, en eigenlijk ook de reden waarom ik dit bericht plaats, is politieke correctheid.

  Soms misleiden onze percepties en taal ons ten aanzien van de feiten. Ons begrip van de werkelijkheid heeft soms een andere structuur dan de werkelijkheid zelf. Korzybski benadrukte dat men zich door middel van training bewust moet worden van deze abstracties. Dit was het doel van zijn systeem, waarmee hij onder meer wilde bereiken dat we de wereld anders benaderen, bijvoorbeeld met de houding “ik weet het niet, laten we het eens bekijken”. Een van de hierbij gebruikte technieken was het inwendig en uitwendig stil worden: een beleving die hij stilte op de objectieve niveaus noemde.

  Naar een anekdote gaf Korzybski op een dag les aan een groep studenten die hij onderbrak om een koekje te pakken dat was gewikkeld in een wit papier. Hij vroeg aan de studenten op de eerste rij of zij er ook eentje wilden. De studenten namen ervan en Korzybski vroeg of ze het lekker vonden. Toen zij dit bevestigden, toonde hij het origineel waarop “hondenkoekjes” te lezen was. De studenten waren gechoqueerd en twee spuugden het weer uit. Korzybski richtte zich naar de klas en zei: “Hiermee heb ik aangetoond dat de smaak niet alleen wordt bepaald door de directe waarneming in de mond, maar ook door onze vertaling van de werkelijkheid.”

  Wie dit concept begrijpt, begrijpt ook hoe het mogelijk is dat er zoveel mensen zijn die fanatiek religieus of fanatiek ideologisch kunnen zijn (bijvoorbeeld EU-sekteleden en fanatieke religieuze mensen). Zij leven, vaker dan niet in groepsverband, in een andere perceptie van de werkelijkheid. Deze valse werkelijkheid is dus een ‘social construct’. Wanneer je gelooft dat iets waar is omdat het je vanaf kinds af aan verteld wordt, wordt het in jouw beleving waar. En wanneer iemand jou vertelt dat die valse werkelijkheid niet de objectieve werkelijkheid is, dus dat wat ‘is’, ontstaat er cognitieve dissonantie. Cognitieve dissonantie is “de onaangename spanning die iemand ervaart bij tegenstrijdige overtuigingen, ideeën of opvattingen of als er wordt vastgesteld dat diegene in strijd met de eigen overtuiging handelt.” (Wiki)

  Wie meer wil lezen over de algemene semantiek en de abstractie bezoek dan onderstaande website. Het leren beheersen van dit gebied is van onschatbare waarde in de strijd tegen politieke correctheid.

  http://www.rijnlandmodel.nl/…/algemene_semant…/inleiding.htm

 21.   

  Gedragsstoornissen worden via GGZ Nederland verholpen
  en bijgestuurd via waarneming der statistieken.

  Petra Hermans

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!