Schokkende ontwikkeling in medialand: trio Voetbal Inside krijgt toch een nieuw contract aangeboden

Als het aan RTL ligt gaan Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp nog drie jaar door.

Lange tijd werden de heren presentatoren/tafelzeikerds van Voetbal Inside in het duister gehouden door de top van RTL. Op zich is dat niet zo gek: met name Johan Derksen zorgt regelmatig voor bijzonder veel negatieve aandacht. De man is immers alles behalve op zijn mondje gevallen, en gaat puur voor de lol los op alles en iedereen.

Nou, Derksen, Genee en Van der Gijp kunnen opgelucht ademhalen. RTL wil namelijk nog drie jaar met ze door.

,,We hebben alledrie een driejarig contract aangeboden gekregen”, bevestigt Derksen. ,,Daar wil ik over nadenken, mits ik de vrijheid heb om eruit te stappen als ik het niet meer op kan brengen. Dat vinden ze geen probleem, zeiden ze. Ik snap dat wel. Wij vormen met z’n drieën een goed team. We hebben schijt aan de wereld, zeggen wat we denken. Dat soort tv zie je nergens. Maar ik moet nog beslissen.”

Derksens grote probleem is dat hij tegenwoordig in het Drentse Grolloo woont. Het is nogal een rit vandaar naar Hilversum. De kans bestaat daarom dat hij óf het aanbod afwijst, óf wel verder gaat met het programma maar na een jaar (of misschien) twee ophoudt omdat hij het niet meer “kan opbrengen.”

Voor fans van de controversiële talkshow is het in ieder geval goed nieuws dat de heren a) een contractverlenging in de zak hebben en b) dat ze overduidelijk wel degelijk geneigd zijn om (nog een tijdje) door te gaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. PMG

  Gaap gaap ….

 2. Spaanse kok

  Interessant artikel.
  Is natuurlijk ook heel belangrijk wat DDS vindt van een zakelijke deal van een commerciële omroep welke ze waardeloos vinden.
  Het is hier net Randstad.
  Hebben we niets te zeiken, zoeken we iets om over te kunnen zeiken.
  Zie hier het ultieme bewijs: een kleine groep ontevredenen, maar luidruchtig dat ze zijn.

  1. buitenbeentje

   Interessant inderdaad, want de enige die op dit moment zeikt, ben jij.

   1. Top

    Dit heet ‘projectie’. Meer van dit soort glibbert hier op het forum. Let wel op, want je betaald ze ook. Zelf nooit iets gepresteerd in de maatschappij, maar de mond vol over anderen. En elke maand worden de centjes gestort en trachten ze hier de fatsoenlijke burger uit te lachen. En als je ze daar op aanspreekt, is liegen hen absoluut niet vreemd. Dus? Let goed op en reageer niet op dit soort vuilnis, het is zonde van de inspanning.

   2. swetsnek

    HAHAHA Buitenbeentje die zwartkijkers kunnen niet eens meer anders mooi laten dat stelletje galbakken

 3. meanstreak2099

  goed dat ze weer drie jaar door gaan

 4. sjun

  Verstandig van ze. Die mannen vullen zeker twee avonden in de week en leggen daarbij behoorlijke kijkcijfers over. Vermoedelijk heeft dat ook met de kwaliteit van het overige gebodene via de buis te maken maar kennelijk weten ze toch ook in te spelen op een infotainmentbehoefte.

 5. Ni28

  Het is ook de enige programma die RTL7 heeft dus is het aanbod geen verrassing.

 6. Heinz

  Voor DDS is allles schokkend. Zelfs een spreeuw die op een hoogspannings kabel zit.

  1. swetsnek

   nim ein bischen mostergas du

   1. Original NL

    # swetsnek
    Heinz stellt ja keinen Senf her nur kechup..
    Deswegen ist Er einen rotes Arschloch!

    1. Heinz

     Dit is geen Hoogduits. Het woord Hoogduits (Duits: Hochdeutsch) heeft meerdere betekenissen. In het Duits wordt ermee meestal de huidige standaardtaal aangeduid in tegenstelling tot de dialecten. Het lijkt op een dialect dat voornamelijk in achtergebleven (achterlijke) gebieden wordt gesproken.

     1. Zout

      Zodemieterauf, dat begrijp je toch wel Heinz?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.