Túúrlijk joh: Palestijnse jodenhater wil excuses aanbieden om vernieling joods restaurant

Zou hij zijn eigen woorden überhaupt geloven?

Het was waarschijnlijk de schrik van zijn leven voor restauranthouder Daniël Baron toen er opeens een Palestijn voor zijn eetzaak stond, die onder toeziend oog van agenten doodleuk even alle ruiten in begon te knuppelen. De reden voor de aanval? De erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van de joodse staat Israël door Donald Trump. Een overduidelijk antisemitische daad natuurlijk aangezien je alle joden ermee op één hoop gooit, zelfs hen die helemaal niet in Israël wonen – zoals deze restauranteigenaar dus.

De straatterrorist werd schandelijkerwijze na kort verblijf in de cel alweer op vrije voeten gesteld, want het ‘was allemaal niet zo antisemitisch bedoeld’. Meneer moest gewoon even zijn frustratie uiten over Trump, en deed dat toevallig bij een joods restaurant. En geheel toevallig had hij daarbij een Palestijnse vlag bij zich. Allemaal totaal ongerelateerd natuurlijk! Nu wordt het echter toch nog lastig voor hem, aangezien inmiddels bekend is geworden dat deze antisemiet mogelijkerwijs ook nog eens een oud-jihadist in Syrië was, en verklaard zou hebben “gevechtsklaar” te zijn. En zelfs onze politie kan daarvan niet makkelijk wegkijken.

Dus is het tijd om de ‘zielige kansenparel’-kaart te spelen! Lees maar mee hoe meneer weer een verwoede poging doet om te stellen dat hij het allemaal niet zo had bedoeld, en dat hij ‘niet anders kon’:

Volgens Van Vliet (de advocaat van de terrorist, red.) noemde zijn cliënt expliciet in het verhoor dat een soortgelijke actie nooit meer zal gebeuren en dat hij zijn excuses wil aanbieden aan de restauranthouder. “En in zijn algemeenheid jegens de hele Nederlandse bevolking.”

Het vernielen van het restaurant was een reactie op de Amerikaanse president Trump, die vorige week Jeruzalem als hoofdstad van Israël uitriep. De Palestijnse situatie gaat de Syriër aan het hart, zo zegt zijn advocaat. De actie in Amsterdam zou een ‘wanhoopsdaad’ zijn geweest. Niet gericht tegen joden, maar tegen de staat Israël. “Deze actie was erop gericht om de situatie van de Palestijnen aan de kaak te stellen.”

Nou, dan moeten we deze gevaarlijke gek maar op zijn blauwe ogen geloven dat het “nooit meer zal gebeuren”, hè? Hoe naïef schat deze kerel ons precies in? Goed, waarschijnlijk zal het overgrote deel van Nederland dit wel slikken, aangezien men koste wat kost wil volhouden dat de islamistische terreurgolf op magische wijze aan ons land voorbij gaat. Maar de waarheid ligt voor ons: joden in ons land worden al geterroriseerd om dingen die heel ergens anders op de wereld gebeuren en waar ze totaal geen invloed op hebben. Dat is je reinste antisemitisme. Reden genoeg dus om deze haatbaard voor het leven in de diepste kerker te gooien, maar op één of andere manier heb ik een donkerbruin vermoeden dat dat niet zal gebeuren. Hoe zou dát nou toch komen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. DolleDries

  Wat een smerig lul verhaal.

  1. denk eens na

   ikke niet weette

   1. denk eens na

    Oude moslim tactiek , al betrap je ze op heter daad , ikke niet zo bedoelt , zwak ziek en misselijk ,zijn de antwoorden die je krijgt, Israel methode scheelt de staat een hoop ellende . Opruimen.

    1. Kodi

     Israël methode redt ook mensenlevens. Hier weer een drager van een bomgordeltje godzijdank voortijdig uitgeschakeld. Nadat hij eerst al zijn werkelijke Islamitische gezicht had laten zien door zich te hebben laten zien door zich te hebben vergrepen aan Islamitisch ritueel slachten middels insteken op grensbeveiligers.
     https://twitter.com/TheNewsAlerts/status/941654115234480129

     En diezelfde gewoonten hebben wij hier helaas ook al geïmporteerd. Godzijdank beschikte de marechaussee op Schiphol over wapens waarmee ze een “verwarde man” die met een mes zwaaide konden uitschakelen. Ze konden daarmee de machtsongelijkheid uitschakelen. Marjolijn Faber had minder kans tegenover haar belager Rene Panhuis, zo’n recidivist in gewelddadige verkrachtingen op tienermeiden en in gewelddadige berovingen op tienerjongens die van die betweterige wereldverbeteraars en rechters zo snel mogelijk nieuwe kansen om zich opnieuw te kunnen gaan vergrijpen moest kunnen krijgen. Met Marjolijn Faber als brandoffer.

  2. hans-e-pans

   Mogen ze hem wel eerst controleren of hij geen mes bij zich heeft. Dit is hem natuurlijk door zijn advocaat ingefluisterd. Wie betaald die prodeo-advocaat?

 2. Ni28

  Sorry en het is opgelost. De eigenaar van het restaurant zal vast voor de kosten opdraaien of de belastingbetaler. En het was geen terreurdaad het was bij toeval een Israëlisch restaurant.

  1. Ni28

   O ja, het was Trump zijn schuld natuurlijk, even vergeten.

 3. A3aan

  Dat typje wil zijn excuus aanbieden, ja ja, kijk maar uit, straks is hij binnen in het restaurant maakt hij zijn klus alsnog af. Beter zwemt hij terug naar waar hij vandaan kwam.

  Zouden die agenten die hebben staan toekijken ook hun excuus aanbieden voor hun ehhhhh rustig toezien toen de ruiten aan diggelen werden geslagen?

  1. Kodi

   Dan heet terugtreden in plaats van optreden deëscalleren. Wat er erger voorkomen had kunnen worden weet ik niet, want als ze hem per direct hadden neergeschoten waren er nog vele ruiten heel gebleven.

 4. fusilier

  Dus als ik morgen even zon moskee kazerne ,of een doner kebap zaak wil gaan verbouwen, dan moet dat gewoon kunnen? Dat heet dan afreageren om iets waar ik tegen ben.

  1. Kodi

   Probeer het met een waxinelichtje tegen een of andere gouden koets.

  2. trampoline

   Nee, want jij bent een blanke autochtoon. Die worden keihard aangepakt.

 5. Seneca

  Geen excuses! Alleen pegels om de ontstane schade te betalen en hetbland uit. Verder niets.

  1. van Urk

   Toevallig de verkeerde eethuis. Hij moest bij de Pizzaria van hiernaast zijn.

   1. Zout

    En natuurlijk niet vergeten dat het zijn schuld niet is. Het komt door Pieterz Coen, die is daar in feite schuldig aan. Hij voer met een schip om de Hoop en dat had hij niet mogen doen. Hij was een boze witte kapitein.

    1. trampoline

     Nee, het was de schuld van ieder ander; Trump, Netanyahu, ons land want die hadden een Joods restaurant toegelaten, de Joden zelf, het verleden van onze voorouders, etc.

 6. DolleDries

  Standplaatshouders van de Haagse Markt zijn teleurgesteld omdat ze hun werkterrein deze maand niet feestelijk mogen omlijsten. De plannen van de marktkooplui werden tot twee maal toe afgekeurd door de gemeente. “We hadden de kersthuisjes al besteld, maar we hebben alles moeten afzeggen. Ze willen gewoon geen kerstmarkt”, zei standplaatshouder Henriëtte van Beek in het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM. “Wij willen het dus wel. Het is gewoon een drama.”
  Ondernemers dienden in maart een plan in om de markt rondom de feestdagen te versieren. “We hebben een half jaar gesmeekt om een antwoord. Medio oktober kregen we als antwoord dat het een kleuterig plan was.” Ook een tweede plan werd afgekeurd door de gemeente. “We hoorden pas in november dat het werd afgekeurd.

 7. henk vintage

  Hij is bang dat hij straks luilekkerland moet verlaten.

  1. meanstreak2099

   het is in amsterdam dus hij zal wel blijven

 8. Ritter

  Het antisemitisme keert terug – een onverdraaglijke gedachte

  Immigratie uit het Midden-Oosten brengt Jodenhaat mee

  https://opiniez.com/2017/12/12/het-antisemitisme-keert-terug-een-onverdraaglijke-gedachte/

 9. trampoline

  Ingefluisterd door zijn advocaat om een lagere straf te krijgen.

 10. sjun

  Welnee, uitwijzen met aantekening en irisscan in een database gaat cumulerende kosten tegen. De man blijkt een gevaar voor werkende ingezetenen en kan blijkbaar maar zo tot gebruik van geweld getriggerd worden. Uitwijzing scheelt ook nog eens een groeiende slechte naam van mensen die dezelfde culturele inspiratie delen omdat het recidive in Nederland tegengaat.

 11. Babaji538

  Ik bood weerstand tegen de algehele agressor.
  Ik kan niet anders.
  In naam van Jan Goossens, die 5 jaar onderdook
  tijdens de oorlog met gevaar voor leven en verhongeren.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.