Belgische politie haalt 8 dronken Eritreeërs uit vrachtwagen: “Ze hadden aan de lading bier gezeten”

Wilders: ‘Waarschijnlijk [waren ze] op weg naar de nieuwjaarsborrel van D66 Amsterdam.’

Op de snelwegparking van Rotselaar langs de E314 heeft de Belgische politie vrijdagnacht een bijzondere vangst gedaan: acht illegale immigranten. De Eritreeërs waren dronken. Ze hadden zich namelijk te goed gedaan aan de lading die uit bier bestond.

Een vrachtwagenchauffeur verwittigde rond 02.30 uur de politie omdat er een groep transmigranten in zijn vrachtwagen had ingebroken. “Ze waren in een met bier geladen vrachtwagen geklommen en hadden al heel wat blikjes bier opgedronken”, meldt Het Nieuwsblad. Ze zouden zich wel niet agressief gedragen hebben. Sommigen konden ontkomen en vluchtten de bossen in “waar ze een spoor van lege bierblikjes achterlieten”. De federale politie kon de arrestatie van acht Eritreeërs bevestigen, maar gaf verder geen informatie vrij.

Dat deze arrestaties zonder geweld konden plaatsvinden is langzamerhand een unicum aan het worden. Belgische politieagenten worden namelijk steeds vaker aangevallen door zogenaamde ‘transmigranten.’ Zo werden zes agenten deze week omsingeld door veertig boze illegale immigranten. Twee agenten raakten gewond. Uiteindelijk vuurden de agenten waarschuwingsschoten af om de ‘transmigranten’ ervan te overtuigen dat ze zich moesten gedragen.

Onacceptabel natuurlijk, maar Geert Wilders weet wel waarom de Eritreeërs die vrijdagnacht opgepakt werden aan het bier gegaan waren:

Hehe. Villein. Maar grappig.

Natuurlijk wilden deze ‘transmigranten’ de oversteek maken naar Engeland. Daarom reizen ze door België. De Britse krant de Daily Telegraph maakte daar eerder al eens een interessante en schokkende reportage over:

Wat er nu in België gebeurt is nog maar het topje van de ijsberg. Deze illegale immigranten zorgen echt voor enorme problemen in met name Frankrijk, België en Engeland… en ze creëren levensgevaarlijke situaties. De Belgische staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (van de N-VA) heeft dat ook door. Hij zegt:

“We moeten acties blijven voeren en illegalen blijven terugsturen. Zo niet [dan] zal er een echte veldslag op onze snelwegparkings ontstaan.”

Het enige probleem met die uitspraak is dat die “echte veldslag” er al lang is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Ni28

  Acht arme Afrikaanse vluchtelingen in de Westerse paradijs aangekomen. Niet bepaald een win-win situatie.

 2. denk eens na

  Uit de eu en snel , laat Frankrijk en Duitsland maar dat geteisem opnemen

  1. Vit

   Precies, hou ze maar daar dat willen ze graag.

 3. corfo

  Als je, als hoog opgeleide “vluchteling”, in de laadruimte van een vrachtauto moet reizen, dan moet je toch wel bijzonder hoog opgeleid zijn ?!
  En dan ook nog eens een gedeelte van de lading jatten ?
  D’r uit met dat schorem ! Of anders naar de Juliana-kazerne in den Haag !

 4. denk eens na

  Moslims en alcohol .

  1. corfo

   @ denk eens na.
   De “wetten” van Allah worden met voeten getreden !

 5. Babaji538

  Oops!

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.