Bemoeizuchtige Katja Schuurman verzint een nieuwe 'red de natuur!'-actie: "Stop sucking"

Geen categoriejan 14 2018, 17:00
Ach wat leuk.
Het blijft fascinerend om te zien hoe zogenaamde sterren hun overvloed aan vrije tijd gebruiken om de rest van ons de les te lezen. Dit keer is het Katja Schuurman die ons laat weten dat we ons gedrag helemaal moeten aanpassen. Want Moeder Natuur.
https://www.instagram.com/p/Bd5cZq9l_c2/?taken-by=katjaschuurman
#StopSucking is de hashtag die ze promoot. Natuurlijk doet dat je meteen denken aan seks, wat ongetwijfeld ook de bedoeling is. Maar dan komt het 'grapje': het gaat om het zuigen aan een rietje. Want, schrijft mevrouw Schuurman, "alleen al in Amerika gaan er élke dag 500 miljoen plastic rietjes doorheen!!" Ja, dat dubbele uitroepteken staat in haar post op Instagram. "Die dragen bij aan die ellendige plastic soep in onze zee. Dus: stop sucking! Gebruik minder vaak rietjes óf deze bamboe rietjes die je ook kan hergebruiken!"
En zo gaat de betutteling maar door, natuurlijk allemaal omdat Moeder Natuur hoegenaamd 'bescherming' behoeft.
Misschien is dat nog wel het ergste aan types als Schuurman: ze vinden zichzelf als BN'er zo belangrijk dat ze werkelijk denken dat hun gedrag, en dat van de mensheid in het algemeen, Moeder Natuur eronder kan krijgen.
Beste Katja, dat is je reinste flauwekul. De natuur is veel veerkrachtiger en sterker dan jij denkt. Lang voordat wij mensen zelfs maar op het toneel verschenen was Moeder Natuur al de sterkste kracht op aarde. Wij mensen zijn niets meer of minder dan passanten. Hoe geweldig wij ook denken dat we zijn, we vallen in het niet bij de overweldigende kracht en macht van de natuur.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten