Oké doei! Duitse terroristische ISIS-rapper Deso Dogg sterft in Syrië

En dat is weer één jihadist minder die zeker nooit meer kan terugkeren naar Europa om daar de vuile klusjes van ISIS op te knappen!

Kijk, dat ruimt nog eens lekker op! Deso Dogg. Oftewel: een Duitse rapper die eigenlijk heel saai ‘Denis Cuspert’ heet maar zichzelf in Syrië heel stoer ‘Abu Talha al-Almani’ noemde, is eergisteren omgekomen. Dat beweert althans de Amerikaanse inlichtingenwebsite SITE Intelligence Group, welke zich beroept op pro-ISIS-website Wafa Media. Wafa kondigde de dood van Deso Dogg aan met een behoorlijk expliciete foto, waarin we het hiphopbaasje op de grond zien liggen in een plas vol bloed. Een wond aan het hoofd lijkt hem fataal te zijn geworden:

“Cuspert, van Duits-Ghanese afkomst, kwam uit de Berlijnse wijk Kreuzberg. In Duitsland stond hij bekend als rapper Deso Dogg. Hij is in april 2014 naar Syrië gegaan om zich als Abu Talha al-Almani aan te sluiten bij IS.

In video’s riep hij herhaaldelijk op tot geweld. Daarnaast probeerde hij in zijn vaderland zieltjes te winnen voor de terreurorganisatie en strijders te rekruteren. Cuspert, die al een paar keer eerder dood is verklaard, staat sinds 2014 op de Duitse lijst met terroristen. De VS zetten hem er een jaar later op.”

Zoals ook wel met meer jihadisten het geval is, is ook Deso Dogg meermaals betrapt op het faken van zijn eigen dood. Maar je lot ontkomen lukt je maar zoveel keer: deze week was het dan eindelijk uur U en tijd voor Deso om hallo te zeggen tegen zijn maker. Zelf heeft hij ongetwijfeld gehoopt op 40 maagden in goudkleurige mini-bikini’s zoals die wel eens paraderen in videoclips van zijn Amerikaanse oud-collega Snoop Dogg… maar iets zegt mij dat als er voor hem íets na de dood is, het een knisperend vuurtje zal zijn dat zijn jihadistenbaardje nog tot het einde der tijden zal verschroeien.

Hoe dan ook: opgeruimd staat netjes!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Code134

  Mensen die met genoegen spreken over de dood van medemensen en spreken in de hun doodswens over ‘opruimen’ hebben een groot moreel probleem.
  Deze mentaliteit maakt DDS tot een smoezelig blog.

  Hierna zullen veel reaguurders hier overigens hartelijke instemming mee betuigen.

  1. Archetype01

   ja het enige wat nog erger is dan dat is die idiooten die dan gaan verkondigen dat dat niet kan om zo hun eigen deugd peil weer hoog te houden.

  2. corfo

   @ Cootje.
   Op een “smoezelig” blog als DDS zou ik alsdan niet willen acteren; als je dat wél doet, ben je een smoezelig, minderwaardig, opruiend nietsnutje !
   Het “hoogste” wat een IS-strijder in zijn/haar leven kan bereiken is toch de dood ?
   Dus : huppeté weg ermee, krijgt iedereen zijn/haar zin.
   Wat ben je toch een zeikerd, die terroristen geven zelf aan dat de dood het hoogste goed is, nu krijgen ze ‘t, maar daar is @ Cootje ’t niet mee eens. Nodig dat soort moordenaars bij jou thuis uit, flapdrol.

   1. Zout

    @Corfo: Wim spreekt zich niet uit, hij spreekt alleen tegen. Alle trollen doen dat.

  3. DolleDries

   Hierna zullen veel reaguurders hier overigens hartelijke instemming mee betuigen.

   Klop hij is alleen wat te laat dood.

  4. Kodi

   @Cootje,

   Het staat je geheel vrij dit informatieve blog te verlaten in plaats van het te stalken. Graag zelfs, want we kunnen je larie missen als kiespijn. En nou ophoepelen en terug naar je psychiatrische inrichting!

  5. Holland

   Code134, ik zie deze smerige terrorist niet als een medemens. Ik zie het als uiterst gevaarlijk en gewetenloos ongedierte dat de mensheid groot kwaad aan doet en dientengevolge uitgedelgd moet worden. Dat is gelukt en daar ben ik blij en dankbaar om.

   1. Kodi

    Ik ben ook blij en dankbaar dat deze terrorist geen verdere slachtoffers meer kan maken.

    1. Original NL

     KODI…..Ik sluit mij hierbij van harte aan!

  6. Nasrani

   Ik heb geen probleem met de dood van Hitler, Stalin, Mao en islamitische slachters. Mensen die dat wel hebben, hebben wellicht zelf wat psychische problemen. Zoek hulp als dat nog kan.

  7. swetsnek

   jazeker dat zie jij helemaal goed hahahaha

 2. DolleDries

  Die mis zijn helden ontvangst bij terugkomst in het geïslamiseerde Duitsland.

  1. corfo

   @ DolleDries.
   Dat kun je wel stellen hr.Dries, maar wat dacht je van al die maagden die op hém liggen (of andersom) te wachten ? Niet te versmaden voor zo´n terrorist !
   Moge Allah nog maar héél veel terroristen tot zich roepen !!!!

  2. Kodi

   Ik kan het niet betreuren.

   1. Code134

    Kodi meldde eerder dat hij vindt dat alle moslims de keel moet worden afgesneden.
    Deze primaat is het contact met de rechtsstaat al jaren kwijt.

    1. swetsnek

     Nee hoor dat is ie niet eerder jij hup ga je vrouwtje zoeken dramzak

 3. trampoline

  Ik heb empathie voor Christenen en Joden, niet voor Jihadisten en salafistische Moslims. En dat is mijn goed recht.

 4. DolleDries

  De Zweedse premier Stefan Löfven sluit militair ingrijpen niet uit tegen de escalerende misdaad die door de vele islamitische bendes in het land wordt gepleegd, wat in feite betekent dat Zweden in een staat van burgeroorlog terecht zou komen.
  – Het is niet mijn eerste keuze om het leger in te zetten, maar ik ben bereid om te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de zware georganiseerde misdaad verdwijnt, zei hij eergisteren na het openingsdebat in het parlement,

 5. Kodi

  Toch nog een keertje goed nieuws voor Duitsland.

  1. tomygun

   Kodi ,
   Wha dat ruimt wel lekker op ! maar dat moet veel rapper LOL .

   1. corfo

    @ tomygun.
    Het moet, maar kán ook veel sneller.
    De “beste” IS-strijder is een morsdode IS-strijders !!!
    Er kan niet genoeg van dat soort vuilnis worden afgeschoten c.q. verbrand of anderszins vernietigd.

 6. denk eens na

  code ziet schijnbaar niet dat als familie leden van je door hem onthoofd zijn, je blij bent als hij zijn straf niet ontlopen heeft.

  1. Top

   Je moet strontvlieg en leugenaar Code geen asem geven. Dit zijn de dieven en verkrachters van de maatschappij. Deze man liegt en bedriegt en is een parasiet.

   1. Code134

    Nee hoor, ik herinner slechts aan de kernwaarden van de humanistische rechtsstaat. Die lijken velen hier geheel uit het oog te hebben verloren.

    1. Holland

     Dat komt omdat onze voorheen mooie maatschappij volledig vernaggeld is door een misdaadsyndicaat (partijkartel + media + multinationals) dat de rechtsstaat verkracht en misbruikt heeft. Jouw glorieuze ‘humanistische rechtsstaat’ bestaat al lang niet meer. Hooguit in jouw hoofd.

 7. Abri079

  Beste Tim,

  Mooie uitspraak: “Tijd om zijn maker te ontmoeten”.
  Dat was toch gewoon zijn vader?
  Leeft die man nog, zo ja waar, en is de rapper dan naar zijn vader gegaan of refereer je aan het ontmoeten van zijn spiritueel leider?

 8. Peter Loosduinen

  Deso Dogg ietwat vrije vertaling : Deze hond.

  Een hond minder is in dit geval geen probleem.

 9. swetsnek

  Mooi ik weet nog wel een zootje dat de kogel moet krijgen

 10. fusilier

  Enkele reis het vagevuur.

 11. Gerlos

  Die zullen wij niet missen, opgeruimd staat netjes.

 12. Knopper

  Oh nee is hij echt dood , zo zonde hij had nog zoveel kunnen betekenen voor ons allemaal

 13. Knopper

  Zo jammer dat hij dood is hij was echt een voorbeeld voor alle rappers in Europa ,zo mooi de manier waarop hij Allah el hukbar zong enzo ,nu is hij niet meer God had hem nodig voor een hoger doel denk ik , Schijt

 14. Vit

  Een doodgoeie knul, maar goed dood is toch beter.

  1. Vit

   Ps, next.

 15. Knopper

  De rapwereld vergezeld met hun kechs zijn in hun hart geraakt met deze dode hopelijk gaat nu niet elke rappert naar de IS om daar hun god als vergelding te verdedigen indien ze dat wel doen , Succes strijders!

 16. Knopper

  Co

 17. Vit

  Genetisch onkruid die creatieve manieren bedenken om iemand om te brengen, zoals onthoofden, levend verbranden in een kooi, laten verzuipen in een kooi, platwalsen onder rupsbanden, aan flarden schieten met een kanon en dergelijke, dienen verdelgd te worden.

 18. Knopper

  Hopelijk heeft hij een eervolle dood gehad , een onthooding zoals de islamitische rituele slachting , niet mensonteerend lekker volgens het boekje , hou van jou mijn rappert!

  1. Code134

   Q.e.d.

   1. Holland

    K.u.t.

    1. Code134

     Volgens mij kun je nog platter, Holland.

     1. Holland

      Trol134 associeert het vrouwelijk geslachtsorgaan met ordinaire platheid. Wat vertelt dit over hem?

 19. Vit

  Mijn dag kan niet meer stuk als Khalid K de koppensneller uit Almere om zeep wordt geholpen, een zegen voor de mensheid.

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/koppensneller-uit-almere-hier-gestoorde-daar-held~a3742275/

  1. Code134

   Weet ik toch, trieste barbaar.

   1. Vit

    Hoezo barbaar? Een derde oog vind ik wel voldoende.

    1. Zout

     @Vit: Wim is kennelijk niet alleen islam- maar ook IS-pleitbezorger. Ik lees warme ontferming voor deze vermoorde barbaar.

     1. Code134

      Nee hoor, ik herinner barbaren van jou soort aan de kernwaarden van onze cultuur.
      Ik snap dat dit boter aan de galg is gesmeerd.

     2. Code134

      jou = jouw

     3. Zout

      @Wim: Je kletst om de brei heen en mist de clou van dit artikel. Je bent bezig ons de les te lezen terwijl jij de lessen zelf niet oppakt. Je hebt het over barbaren van onze soort en ‘vergeet’ dat het over een vermoorde IS-barbaar gaat. Je doet niet alleen dwaas…

      Je valt door mand, sukkeltje, en dat is best geestig.

     4. Code134

      “Je hebt het over barbaren van onze soort en ‘vergeet’ dat het over een vermoorde IS-barbaar gaat. ”

      Mijn punt is dat jullie niet wezenlijk verschillen in de morele denktrant. Ik beschouw mensen zoals jij ook niet als echte Nederlanders.

     5. Vit

      Een vermoorde IS barbaar laat dat even tot je doordringen Wim, is het niet gewoon zo dat hij in de strijd gesneuveld is?

     6. Guus Geluk

      Elk mensenleven is er één. Ik zie ook niet in waarom we moeten juichen.

     7. Vit

      Vertel dat aan het genetische onkruid.

  2. sjun

   Die jongen die alleen door een man geholpen wenste te worden kon uit dankbaarheid voor elf jaar lang kost en onderhoud zonder voorwaarden op kosten van de Nederlandse belastingbetaler zich een beetje gaan uitleven als beul in de Kalifaatstaat. Waarom zou je meer van zulke cumulerend kosten genererende jongens die nooit in het systeem zullen inleggen gaan binnenlaten?

   Enfin, in Duitsland is er weer zo’n Ghanese kostenpost minder die zijn bijnaam treffend gekozen had. Hij zal er ‘gemist’ worden en weerwil van wat fatsoenspopulistische deugmensen daar verder ook moraalclaimend over loslaten.

   1. Code134

    Daar hebben we de volgende Nederlander met de morele logica van een IS-barbaar.

    1. sjun

     Als dat onze zeikerd aan de zijlijn niet is die zijn digitale geurspoortje komt droppen. Alles verder goed met je Wim?

   2. Vit

    Ik herinner me nog het verhaal dat die Khalid bij een ambtenaar van de sociale dienst zat die hem zei dat het wel de bedoeling was dat hij ging solliciteren, Khalid glimlachte boosaardig waar die ambtenaar de koude rillingen van kreeg en zij toen, dat gaan we niet doen waarop hij naar Syrië vertrok.

 20. WorajaiP

  Hij leefde als een hond, hij stierf er als een. Ik hoop dat hij erg geleden heeft, ik heb gelzen wat ze met gevangengenomen IS klanten doen s’ avonds….. Die gillen na een uurtje of 5 om de bevrijding door de dood.

 21. Steve Van der Vekens

  Jammer dat hij nooit de ‘rapvertegenwoordiger’ van IS geworden is. Het kan verkeren.

 22. Steve Van der Vekens

  Hihi, een knisperend vuurtje dat zijn haatbaarden tot het einde der tijden zal verschroeien. 🙂

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.