Rapper Boef springt meteen na nepexcuses in de slachtofferrol: ‘Ik word gewoon gediscrimineerd!’

Want uiteindelijk is het altijd de schuld van de ander, hè?

Rapper Boef is het jaar 2018 lekker controversieel begonnen, kunnen we wel stellen. Meneer had op Oudejaarsnacht een lekke band, en werd door drie vriendelijke dames een lift aangeboden. Die nam hij natuurlijk gretig aan, maar in plaats van hen de volgende dag een bloemetje te sturen ofzo, verkondigde hij voor de wereld dat de drie gewoon ‘hechs’ – hoertjes – waren. Ohja, en eigenlijk is iedere vrouw die op Oudejaarsavond de deur uit gaat een hoer. Nou, daar zit je dan met je mooie bedoelingen hè!

Geheel terecht kreeg meneer een storm van kritiek over zich heen. Dat liep zo uit de hand, dat hij zijn carrière enkel en alleen nog leek te kunnen reden met een mea culpa bij RTL Boulevard. Hij trok het boetekleed aan, en liet weten het allemaal niet zo gemeend te hebben en dat het stom van hem was om die vrouwen zo te noemen. An sich prima, maar helaas moest meneer dat jankverhaal afsluiten met een opmerking die meteen duidelijk maakte dat het allemaal krokodillentranen waren geweest en dat hij geen woord van die nep-excuses had gemeend. “Ik heb een voorbeeldfunctie, fans houden van me en ik hoop dat ze na mijn excuses nog meer van me houden.“, had hij te melden. Nou, dan weet je het wel.

Als je echter denkt dat het daarmee af is, zit je er stevig naast. Boef lijkt er namelijk nog even een nachtje over geslapen te hebben, en tot de conclusie zijn gekomen dat hij nog wat heeft toe te voegen. “Mijn uitspraak valt niet goed te praten, maar jullie gebruiken dit nu om mij te discrimineren.luidt de boodschap vandaag opeens. Oftewel: niet die vrouwen die hij ‘kechs’ noemt, maar Rapper Boef zelf is hier het grootste slachtoffer van. Hoe schaamteloos wil je het hebben! En dat allemaal na een paar opmerkingen op social media waarin duidelijk werd gemaakt dat dit soort denigrerend gedrag richting vrouw eigen is aan Noord-Afrikaanse culturen, wat Boef zelf natuurlijk maar weer onomstotelijk heeft bewezen. Maar kruip maar lekker in die slachtofferrol joh, jongen: dan gaan je fans vast wéér meer van je houden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. Nasrani

  Typisch gedrag van een Marrokaantje.

  1. Arubano

   Alleen komt deze ‘Marokkaan’ dan uit Algerije. Maar het blijft NAF.

  2. hans-e-pans

   Daar kom je dan in Nederland altijd goed mee weg. Discriminatie!

 2. meanstreak2099

  geen medelijden met deze loser, hoop dat hij hierdoor zijn boot niet kan betalen dit jaar

 3. eRik2017

  Nou hier is dan het Instagram account van Boef.

  https://www.instagram.com/boef072/

  Ik had een enorme lading dreigingen en schofferingen en discriminerende en racistische posts verwacht, ik kan ze bijna op een hand tellen.

  En dat nadat hij vrijwel elke vrouw die een normaal vrij leven leidt, drinkt wat zij wil, stappen gaat wanneer ze wil, zich opmaakt hoe ze wil en zich kleedt hoe zij wil heeft vernederd, weggezet als een minderwaardige groep in onze samenleving.

  Zoals ik eerder zei vandaag. Elk radiostation, club, kroeg waar zijn muziek ten gehore wordt gebracht zal ik bannen.

  De post van Wilders die Boef toont op zijn account daar neem ik overigens afstand van. Ik heb overigens niet kunnen vaststellen of het een account van Geert Wilders is.

 4. Florissa

  Helemaal klaar met dat soort,ze zijn werkelijk allemaal hetzelfde .Niks heb je er aan, steuntrekkers en jammerlappen tot d’r dood .

 5. Ritter

  “Safai: “Een hoofddoek is iets religieus. In religie spreekt men niet over rechten en keuzes, maar over plichten. Vergeet niet: de filosofie achter de hoofddoek erkent geen vrijheid voor een vrouw. We zeggen altijd dat er een vrijheid van keuze is, maar we vergeten dat de sociale druk ook een heel belangrijke rol speelt.

  En als je ziet hoe meisjes behandeld worden die geen hoofddoek dragen in bepaalde gemeenschappen, dan weet je hoe moeilijk het voor die meisjes is.’

  https://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

 6. eRik2017

  Festivals trekken optreden van Boef niet in lees ik net.
  Stel je voor, een evenement als Noorderslag wordt GESUBSIDIEERT door o.a.

  Europa: Creative Europe Programme of the European Union.
  Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  Provincie groningen
  Prins Bernhard Cultuurfonds

  Cultuurfondsen worden geinvesteerd in een artiest die net zijn ware aard heeft blootgelegd. Ideeen over vrijheden vanvrouwen die lijnrecht tegenover de waarden van onze gemeenschap zijn.

  kijk zelf. Jupiler en Heineken drink ik ook niet meer als zij 1 cent in een evenementpot steekt deze man steken waaruit deze man een podium wordt gegeven of geld verdient..
  https://www.eurosonic-noorderslag.nl/nl/info/partners/
  http://www.paaspop.com/sponsoren

  Een grapje maken over vrouwen mag best.
  Het verhaal dat deze man heeft gehouden gaat veel en veel verder dan een grapje.

  Sylvana Simons heb ik overigens niet gehoord. Ik vraag mij af waarom niet!
  Als dit niet vernederen en wegzetten en vrijheidsbeperking van vrouwen is, wat dan wel?

 7. peterkestassen

  Zulke kloothommel is niet meer te discrimineren.
  Op een varkensstaartje laten zuigen .

 8. A3aan

  Ach, mijnheer ziet zijn inkomsten in gevaar komen en draait nu de rollen om. Hij wordt gediscrimineerd in plaats van zijn discriminerende gedrag jegens vrouwen in het algemeen, de Nederlandse vrouwen in het bijzonder.

  Die sukkel heeft met Sillie Syl gebeld hoe je zoiets aanpakt, kan niet anders. Is nog te stom om zelf iets te bedenken. Als hij de boel maar kan belazeren, immers, een moslim mag niet moslims van alles op de mouw spelden.

  Nee sukkel, voor op de mouw spelden moet je bij de “speld” zijn, alhoewel… Het beste lijkt mij die Algerijn met zijn Franse paspoort een enkele reis richting Macron te schoppen, macron schijnt een liefhebber van moslims te zijn, én wel zijn Nederlandse paspoort, als hij dat heeft, in te nemen.

  1. Original NL

   Ach A3aan , het magische woord “discriminatie” is gevallen.
   Snel in de zo effectief gebleken slachtoffer rol.
   Gaaaap.

 9. nienke

  Ach wat een ziele pootje eerst een grote bek en als hij erop aangesproken wordt gaan we huilen.
  Je eigen fout toegeven ho maar.
  Wees eens een vent, mietje.

  1. PMG

   Noord-afrikaanse mannen zijn geen vent maar zielige, slappe hand-op-houders, kapsones-lijers en schapen- en geitenneukers, stuk voor stuk, geen enkele uitzondering!

 10. Kodi

  De eeuwige slachtofferrol…

  1. Zout

   Binnen islam is dat een gegeven en een feit.

 11. a.wolb

  Ja boefje,jou uitspraken en cultuur past niet in ons land!
  Dus je paspoort inleveren en per direct oprotten naar Marokko, en nooit meer terug komen onbeschoft stuk vreten dat je bent!
  Dat geld niet alleen voor jou, maar voor elke Marokkaan of Turk of buitenlander die zich weigert aan te passen aan onze Nederlandse wetten regels en normen!
  Dienen per omgaande uit ons land te worden verwijderd en samen met hun ouders naar het land van herkomst worden gestuurd!

 12. Pedrito

  Het is te hopen voor dit Algerijnse mietje dat ik hem nooit in levende lijve tegenkom. Ik zal hem fysiek een les FATSOEN leren, wat uizal monden in minimaal 6 maanden vloeibaar voedsel via het infuus.

 13. eRik2017

  Op TPO lees ik net dat muziekfestival Muze Misse in Oss het optreden van Boef heeft geschrapt en ook GOfun Partyvakanties heeft de samenwerking opgezegd.
  Top! dat noem ik ergens voor staan!

  Voorlopig ziet evenement Noorderslag nog geen reden om Boef van het podium te trekken.
  Noorderslag wordt zelfs GESUBSIDIEERD door o.a.
  – Ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
  – Creative Europe Programme of the European Union

  Stel je voor. Boef mag daar met SUBSIDIE daar zijn kunsten vertonen.Wat een verrijking! Wat een fantastische culturele bijdrage.

 14. Steve Van der Vekens

  Het is een vrouwenhater omdat hij niet weet hoe je met vrouwen moet omgaan en omdat hij geen vrouw kan houden, gemaskeerd door de woorden: “Ik denk niet eens aan liefde denk alleen maar aan verdienen.”

 15. henkie

  We moeten niet zo zeuren en de nieuwe normen en waarden van onze jonge medemensen omarmen. daar wordt het een stuk leuker op.

 16. monach

  Boef; Agressief, laag niveau en weinig beschaving. Precies de kenmerken van de koran.

 17. Babaji538

  Blijkbaar hangt er van alles lekkers aan,
  zo jong mogelijk, snoepgoed, te toeteren
  over de claxon.
  Tja.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.