Tuigrapper Boef kan het wel schudden: nóg meer festivals en organisaties zeggen ‘doei’ tegen hem

Rapper ‘kech’ Boef ziet zijn muzikale imperium voor zijn ogen afbrokkelen.

En zo kan het opeens bizar slecht gaan met je carrière. Rapper Boef had zich het begin van 2018 waarschijnlijk heel anders voorgesteld. Eerst kreeg hij met Oudejaarsavond pech, en toen werd hem ook nog eens een rit aangeboden door drie ‘kechs’ – ‘hoertjes’. En als je dat dan benoemt, valt gek genoeg opeens heel Nederland over je. Zonder enige goede reden, uiteraard.

Meneer voelde de bui waarschijnlijk wel hangen, en bood bij RTL Boulevard zijn verkapte excuses aan. “Ik had dat echt niet moeten doen, sorry. Ik heb een voorbeeldfunctie, fans houden van me en ik hoop dat ze na mijn excuses nog meer van me houden.”, luidden zijn nep-excuses. Om daar woensdag dan nog even doodleuk op terug te komen en te beweren dat meneer zélf eigenlijk gewoon het grootste slachtoffer hier is. Want Marokkanendiscriminatie, enzo. Hoe lang pikken zijn fans dat nog, was een vraag die me op de lippen lag.

Nou, niet lang dus, blijkt inmiddels. Eerder vandaag werd al bekend dat muziekfestival Muze Misse hem per direct tot persona non grata heeft verklaard: hij is niet langer welkom om hun podia te gebruiken om zijn haat te verkondigen. Dat blijkt nu echter pas het begin van het einde voor rapper Boef te zijn geweest. Inmiddels regent het namelijk van alle kanten afzeggingen voor zijn concerten. Paaspop liet eerder weten zijn concert wél te laten doorgaan, maar toen bezoekers duidelijk maakten dat ze hun aanwezigheid dan op hun buik konden schrijven, zei ook Paaspop ‘doei’ tegen Boef: hij is er niet meer welkom. Maar wellicht het pijnlijkste verlies is de opzegging van de samenwerking door GOfun Partyvakanties, een reisorganisatie die Boef regelmatig inhuurde om shows te verzorgen op hun vakantielocaties. Ook zij lijken dus geen trek meer te hebben in de vrouwenhatende zanger.

En daar zal het ongetwijfeld niet bij blijven: hij kan maar beter beginnen met het versturen van sollicitatiebrieven richting de lokale fastfoodtenten, als die hem nog wel willen. Tsja, wat was het spreekwoord ook alweer? Ohja: Boefje komt om zijn loontje.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Nasrani

  Boefje komt om zijn loontje……ik ken er nog wel een paar,
  Als je voor een dubbeltje (marrokaantje) geboren bent, wordt je nooit een kwartje (Nederlander).
  Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

 2. Zout

  Ik heb zojuist een paar filmpjes bekeken van wat dit figuur post. Een typische islamiet die vooral op hoge toontjes zijn geblèr de wereld instuurt. Na drie minuten heb ik voor de rest van het jaar genoeg gehad. Ik zeg: Minder!

  1. Top

   Hij zal wel hoger piepen op termijn. Ik hoorde van mijn neef in NL, dat er een ‘brommerclubje’ naar zijn optreden gaat kijken. Ik hoop, op een ‘goed gesprek’!

   1. denk eens na

    Ik zit mij mocro neus in je bond jasje achter op de scooter.

 3. HW

  Deze Tunesische nicht/kech discrimineert er zelf maar een stuk op los.
  Eindelijk wordt deze bananenneus op zijn wenken bedient, want discriminatie is hier totaal niet aan de orde, maar zijn gedrag wel.
  Hij komt er nu achter dat in zijn hersenpan een bos stro zit en zijn verstand zich verplaatst heeft richting zijn eikel, want daar reageert hij op.

  1. Zout

   Sofiane Boussaadia is een Nederlandstalige rapper en vlogger met de Franse nationaliteit. Sofiane werd geboren in Aubervilliers in Île-de-France (agglomeratie Parijs). Hij heeft Algerijnse ouders en een Frans paspoort. Algerije is een buurland van Marokko en dat kun je wel duidelijk zien als je deze dwaas observeert.

   1. van Urk

    Nu is het een slecht geintegreerde klootzak maar later krijgt hij net als onze Turkse treitervlogger een grotere podium.

    1. Zout

     Alstublieft niet van Urk. Niet dat ik het volg of ernaar kijk. Ik erger mij groen en geel aan dat namaak accentje dat door onze jeugd wordt overgenomen. Wat een verschrikking! Enkeltje zandbak a.u.b.

  2. Steve Van der Vekens

   Vieze details…

 4. Gielah

  Iemand die weet wat voor diploma´s dit mannetje heeft?
  Op internet is daar niets over te vinden…. en dat is wellicht veelzeggend.
  Ik wil niets van hem goedpraten, maar de man is duidelijk én erfelijk… en ideologisch belast… en maakt niet de indruk over al te veel intelligentie te beschikken.
  Het enige dat hij heeft is dat rappen, waar veel Mediterrane kansenparels zich mee onledig houden: je ratelt wat beledigingen van vrouwen en Joden in een taaltje, dat nogal wat Arabische invloeden verraadt … tot zingen komt het niet… en je gaat steeds grovere en abjectere uitspraken doen, dit tot vreugde van andere slapjanussen, die daar een kick van krijgen en eveneens negatief in het leven staan.
  Dit is geen kunst, DIT is nu de beruchte onderbuik, waar links zo graag en vaak van gewaagt…. en dat niet op zelfdenkende Nederlanders past, maar op straatschoffies als Boef en consorten, die rijk proberen te worden van wat onder de maat en asociaal is.

  1. Nasrani

   En toch laten veel Nederlandse ouders hun kinderen naar dit soort verachtelijke muziek luisteren en naar deze idioten op concert gaan. Tja, de Nederlandse samenleving roept ook dingen over zichzelf af.

 5. denk eens na

  Wie huurt er nu ook een boef in , dan weet je toch ,de gevangenis is nabij.

 6. Bloem

  De doei-doei dagen van Boef

 7. A3aan

  Wát als die dames nu gedrieën een proces aanspannen tegen die “boef”, de reden waarom kan een weldenkend mens wel bedenken, eens zien of die asbak zijn miljoen plus een gedeelte van een uitkering kwijt raakt. Plúkken zo’n knaap, helemaal kaal, daar raak je ze het best mee. Wordt hij hopelijk wakker maar islam…

 8. Duckday

  Er staat een mooi stuk in de Telegraaf Door Nausicaa Marbe volledig de waarheid Zelf snap ik nog steeds niet dat de overheid met zulke personen in zee gaan politieke stemmetjes winnen en dat sommige kranten iemand een baan geeft We zijn toch volledig de weg kwijt

 9. Steve Van der Vekens

  “En wat doen jullie in de club om 8u met korte rokjes?”

  “Dat zijn niet u zaken en het eerste Nederlandse woord dat je geleerd hebt is vast: “rokje.”

 10. Parestado4

  Tot de wateren dit land bedekken en dan is het uit met de1001 festivalletjes!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.