VVD-burgemeester stapt op vanwege “grensoverschrijdend gedrag” tegen vrouwen

Stefan Huisman heeft afgelopen vrijdag de handdoek in de ring gegooid. Niet zo gek want hij schijnt zich nogal misdragen te hebben.

Tot afgelopen vrijdag was de VVD’er Stefan Huisman burgemeester van Oosterhout. Die functie beviel hem buitengewoon goed. En waarom ook niet. Zo’n man kan zich belangrijk voelen en ook nog eens een leuk bedrag verdienen elke maand. Oh, en dan is er dan andere voordeeltje nog: als burgemeester kun je vrouwen lekker seksueel intimideren en erger. Dat dacht Huisman tenminste.

Uiteindelijk werden die seksuele escapades de nepliberaal funest:

Huisman gaf twee redenen voor zijn abrupte vertrek: hij zou tijdens een personeelsfeest te veel alcohol hebben gedronken terwijl hij piketdienst had én er zijn ‘verklaringen’ afgelegd door mensen die zich ‘beschadigd kunnen voelen voor zijn grensoverschrijdende gedrag’. Wie die verklaringen heeft afgelegd, bij wie en wat daar in staat, is overigens nog niet duidelijk.

Krant BN DeStem heeft ondertussen met verschillende vrouwen gesproken die zeggen dat Huisman hen betast heeft. Ook zijn er getuigen die beweren dat de burgervader daar een handje van had. Eén vrouw die betast werd door de VVD’er zegt terecht:

“Het is toch bizar dat iemand in zo’n publieke functie jarenlang met dit gedrag is weggekomen?”

Ja én nee. Het is geen geheim dat er nogal wat politici en bestuurders zijn die zich systematisch misdragen… en die daar steeds weer mee wegkomen. Wacht maar eens wat er gebeurt als de bezem eindelijk door Den Haag gaat. Dat zal pas spektakel opleveren.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. EllyD18

  Vreemde wezens deze mensen met “macht”.

  1. corfo

   @ EllyD18.
   Vieze wezens deze mensen met “macht”.

  2. hans-e-pans

   Mensen met macht en dan ook nog eens van de VVD. Dat is dan weer het kwadraat van alle ellende.

 2. DolleDries

  Het blijft de partij met de meeste wantoestanden.

  1. Guus Geluk

   In de VVD bevindt zich ook corruptie, maar ik zou kunnen zeggen dat dit nepnieuws is. Onwelgevallig nieuws bestempelen als nepnieuws – of “propaganda” dat schijnt de nieuwe favoriet te zijn – is hier dikwijls terug te vinden op het forum, nietwaar?

   Maar dat even terzijde: elke politieke partij heeft last van corruptie, al steekt de VVD wel de kroon. Dat wilt niet zeggen dat elke VVD-er per definitie corrupt is.

   1. Zout

    @Ğüş Ğülüçk: Dat zou kunnen Wim…

    1. Guus Geluk

     De rechtspopulistische elite plak op elk onwelgevallig nieuwsbericht – bijvoorbeeld over de jongste prestaties van de AIVD, of de problemen bij de PVV – het stickertje propaganda of nepnieuws. Gemakkelijk, men hoeft niet inhoudelijk op het artikel in te gaan, men hoeft het niet eens te lezen, het is nepnieuws en daarmee einde discussie.

     Is dit niet exact wat zij Brussel verwijt te doen, Erik?

     1. Zout

      @Wimşelşün Çöde: Brussel? Ik heb laatst uitgerekend hoe groot de daadwerkelijk invloed van de NL-kiezer is op dat instituut…

      Als jij je stem hebt uitgebracht in mei 2014, dan is jouw “democratische” invloed gelijk aan 0,0000005%. Ik heb mij laten vertellen dat voor het winnen van de Staatsloterij eenzelfde soort uitkomst is te verwachten.

      Dag Wim!

     2. Guus Geluk

      Het is waar dat grote landen in Europa meer invloed hebben dan de Benelux, maar Nederland trok binnen EU-verband altijd met de Engelsen op qua stemgedrag. Onze opvattingen over de EU – of beter gezegd, die van de Nederlands-Engelse regeringen – waren vrijwel hetzelfde. Het is het zoveelste nadeel van de Brexit dat onze politiek partner is weggevallen.

      Maar daar ging het niet over.

   2. denk eens na

    Ik heb nog nooit gehoord dat guus de zittende regering niet verdedigt , guus denkt blijkbaar dat de regering bestaat uit lieden die het allemaal goed voor hebben met de burgers. Van egocentrische zakken vullers heeft hij schijnbaar nog nooit gehoord. Laat ik je een tip geven guus ze zitten er allemaal voor hun eigen gewin.

    1. Guus Geluk

     Nepnieuws.

     1. denk eens na

      Is dat zo guus ollokreng?

 3. Paaldanseres

  Macht corrumpeert. Deze hypocriete lieden denken dat ze het rijk voor zich alleen hebben en dat ze zich alles mogen en kunnen permitteren. Ik ben wederom benieuwd wat zijn fopstraf zal zijn. Na dit bericht op DDS zul je der dan ook nooit meer iets over horen. Gewoon onder het zo overbekende tapijt ermee.

 4. Babaji538

  De AIVD mocht zich eens gepasseerd voelen,
  door James Comey.

  Tonke Dragt – De Zevensprong

  Wat voor vuurwerk had u in gedachte?

  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.

   “Uren, dagen, maanden, jaren, vliegen als een schaap door ’t veen.”

   Ruud Johan Herman(broer van Petra Hermans)

 5. Tinneke

  Was het een blanke, witte , of zwarte vrouw/man?

 6. Duckday

  De zoveelste VVD die afgaat Macht hoogmoed waanzin De rest gaat in de doofpot

  1. sonar

   Duckday maar volgens de laatste berichten krijgt hij 10 jaar salarissen mee , VVD in en in corrupt en grootste dieven van de maatschappij .

 7. nietzonderverzet

  Let op de manier waarop zijn ‘handelen’ er’ naar buiten wordt gebracht;
  “én er zijn ‘verklaringen’ afgelegd door mensen die zich ‘beschadigd KÚNNEN VOELEN”.
  .
  Dit soort verdraaide schoftenteksten zijn ook eens mijn deel geweest: feitelijkheden die als ‘gevoel’ werden verdraaid.
  Mijn remedie: een metertje trapleuning en jezelf dan helemaal leegrossen op het ruggetje van de ‘gevoelsgever’!

 8. wheelboy

  Lees net .Meneer de zuipende burgemeester krijgt 10 jaar wachtgeld .Eerste jaar 80% daarna 70% .En men was in de gemeente raad al jaren op de hoogte van zijn drank probleem . fles Bacardi lag in zn bureau lade .

  Hieraan zie je al meteen hoe eea geregeld is voor de heren zelf .Waar zijn eigen partij de WW al meerdere malen heeft afgebroken en verkort .Mogen zij gewoon 10 jaar genieten . Als ik dit gedrag bij mn baas vertoonde dan weet ik een ding zeker .Op staande voet ontslag en geen uitkering .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.