Wilders doet aangifte van haatmail: "Ik zweer het als ik deze zemmer in het echt tegen kom ga ik hem persoonlijk afslachten"

Geen categoriejan 16 2018, 11:00
De 'vreedzame' aard van de onderkant van de samenleving in woord en beeld.
"Goedemorgen." Zo begroet Geert Wilders zijn volgers vandaag op Twitter. Daarbij plaatst hij screenshots van een stel radicale gekken die hem, hoe kan het ook anders, bedreigd hebben op sociale media. Die dreigtokkies lijken met name nogal van Instagram te houden, waar ze Wilders voortdurend vertellen dat ze hem willen vermoorden.
Zo laat gebruiker "mochannser" weten:

"Ik zweer het als ik deze zemmer in het echt tegen kom ga ik hem persoonlijk afslachten."

De ziekelijke 'a.mocrootjex' drukt zich in wat kleurrijker woorden uit, maar zijn boodschap is in de kern hetzelfde:

"Kanker mongool vorige keer was je gewoon voor mij huis wou je moskee sluiten wat lekker voor jou niet gelukt is toen je zo bang met die body poepers achter aan gin rennen wolah je komt bij nog een keer ik sla jou fcking tanden met die bek van jou eruit wacht maar."

Ook 'bat.uhann_' doet mee. Hij roept Wilders op om aangifte tegen hem te doen en voegt daar aan toe dat hij graag wil dat Wilders in de rechtszaal verschijnt zo dat hij hem kan "doden."

"Geert Wilders doe aangifte tegen mij ik wil je doden in de rechtszaak."

En dan is 'redouanfc079' er ook nog:

"Amk kanker bever weet je wel hoeveel mensen jij pijn doet wollah als ik jou zie ik ga al jou tanden uit je bek slaan je helemaal verrot schelden ik heb schijt aan jou kk fan en de popo ik sla die kitten ook tegen de muur kanker djonny ga je moeder likken."

Het meest trieste hieraan is dat Wilders elke dag aangifte kan doen, maar dat het uiteindelijk allemaal weinig uitmaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten