CDA druk in de weer met verkiezingsaffiches in vreemde talen: ‘Stem in Beesel op de eerste Turk!’

Het Christen-Democratisch Appèl blijkt niet alleen een partij van, voor en door Nederlandse christenen te zijn. Ook islamieten die zich bij voorkeur in het Turks uiten, kunnen kennelijk prima binnen de partij functioneren, op de kieslijst voor Gemeenteraadsverkiezingen belanden én een Turkstalige voorkeurscampagne voeren. Zo blijkt uit een advertentie die kandidate Yaşagül Çelik heeft laten plaatsen in media die circuleren in het Limburgse Beesel.

DWwOwQqXcAEn4EF.jpg large

Op 21 maart vinden er in Nederland weer de Nederlandse gemeenteraadsverkiezingen plaats, waarbij Nederlanders door middel van Nederlandstalige verkiezingscampagnes kunnen beslissen welke partij er het best aansluit bij hun Nederlandse normen en waarden.

Klinkt die zin je als doodnormaal in de oren? Mooi, dan ben je één van de miljoenen Nederlanders die geslaagd is voor z’n inburgeringsexamen.

Waartoe je dan zeker niet behoort is het CDA in de gemeente Beesel in Limburg. Want daar voeren gesluierde Turkse kandidates gewoon doodleuk in het Turks campagne voor hun eigen zeteltje in de Gemeenteraad straks.

Moeten we volgende maand op mevrouw Yaşagül Çelik stemmen omdat zij het beste beleid voert, de helderste standpunten heeft of de beste onderhandelaar is? Nee, stem op Çelik om haar de “eerste Turk in de gemeenteraad van Beesel” te maken. Want uiteindelijk gaat het daar natuurlijk om: alles draait om etniciteit en nationaliteit, en wie het beste z’n allochtone achterban kan optrommelen om op basis van uiterlijke en nationale kenmerken deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Hou op met me, hoor.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

65 reacties

 1. Two Ravens Black Kettle

  Het CDA heeft decennialang een spilfunctie vervuld in het opendraaien van de sluizen.
  Mensen die vraagtekens durfden te zetten bij het giftig CDA nihilisme werden steevast door deze club weggezet als onmens. Als ‘besmette’ mens.
  Toegegeven
  Het CDA was minder erg dan de virulent haat die vanuit de rest van het Kartel over de mensen werd uitgestort (Balkenende wist hiermee zelfs de verkiezingen te winnen) maar jarenlang zaten ze met de tengels aan de knoppen.

  En nu gaan ze strak islam zoals de rest van het Kartel + DENK.
  Geen wonder dat ze weglopen met de islamist Sigrid Kaag.

 2. DolleDries

  Een rapport van de Europees Grens- en kustwachtagentschap Frontex, waarschuwt voor een sterk toegenomen terroristische dreiging van teruggekeerde syriëgangers.
  Europa loopt een groot risico met de vrouwen en kinderen die na het reizen naar het midden-Oosten, om zich bij de moorddadige islamitische groep ISIS te voegen, nu weer naar Europa terugkeren. Naar verwachting zullen ongeveer 1000 jihadistische bruiden terugkeren naar het Westen en vormen zij een grote terroristische bedreiging.
  Frontex zegt dat het moeilijk is om de dreiging van de weduwen en wezen exact te beoordelen. Maar waarschuwt dat de vrouwelijke jihadisten “meer actieve rollen” hebben gezocht.
  Richard Barrett, voormalig directeur van globaal terrorismebestrijding bij MI6, waarschuwde vorig jaar oktober dat moslimvrouwen betrokken waren bij bijna een kwart van alle terroristische aanslagen in Europa in 2017. In 2016 werden in Parijs drie vrouwen gearresteerd voor het plaatsen van een autobom nabij de Notre Dame in Parijs. De aanval werd gestuurd door moslims die tot de ISIS in Syrië behoorden.

 3. Ritter

  Veel Turken identificeren zich met deze kandidaat en zullen dus op haar stemmen.

  In andere gemeenten zien we dit ook. En zo ontwikkeld zich een systeem van cliëntelisme.
  ——–
  Onderzoek naar Turkse lobby in Rotterdamse deelgemeente
  http://www.leefbaarrotterdam.nl/index.php/lr/comments/onderzoek_naar_turkse_lobby_in_rotterdamse_deelgemeente/

  1. Ritter

   Voor alle duidelijkheid……………….dit onderzoek speelde in 2013. Toen waren deze problemen al in Rotterdam zichtbaar. Nu zien we het optreden in meer gemeenten en op grotere schaal en in verschillende vormen.

   Kortom, het probleem met het systeem van cliëntelisme is alleen maar groter geworden.

 4. Ni28

  CDA actief in Turkije?

 5. Ni28

  Zo heb je wat aan een Turk. Stemmen graaien. En nu hebben wij dankzij deze activiteit Denk. Wat volgt?

 6. Pit

  Mij baart vooral dat hoofddoekje zorgen.

 7. Pit

  Nog merkwaardiger: Een moslim namens een zich christelijk (CDA) noemende partij.

  1. B. Pascal

   inderdaad, wat een aanfluiting!

  2. david1veenstra

   Ja, dat is het juist. We zien hoe de mannen van Denk over ons land denken. Deze hoofddoek-mevrouw zal nog een tikkie erger zijn, anders had ze wel gewone kleding aan. Zij zal straks uitdragen wat haar man aan de keukentafel heeft gezegd.
   Regelrecht gedicteerd door Erdogan. CDA is de nieuw moslim partij. ’t Is maar dat u het weet.

 8. Frits Jansen

  Buitenlanders die vijf jaar legaal in Nederland wonen hebben stemrecht voor de gemeenteraad. Dat is logisch want de gemeenteraad gaat over aangelegenheden die alle inwoners raken, waar ze ook vandaan komen.
  In dit geval vermoed ik dat het om mensen met een Nederlands paspoort gaat. Voor zover die hun stemrecht niet hebben verloren door een vreselijk misdrijf hebben die gewoon “actief en passief” kiesrecht. En ze mogen communiceren in de taal die ze willen, of dat nu Hollands, Fries of Turks is.

  Wel opmerkelijk is dat het almaar slinkende CDA deze mensen probeert te trekken. Maar ja, christelijke partijen zijn sowieso een zonderling verschijnsel, temeer omdat onder zogenaamde christenen alle stromingen van heel links tot heel rechts vertegenwoordigd zijn.

  Ach, misschien is een christelijke partij wel een nuttige vluchtheuvel voor wie een hekel heeft aan politiek.

  Wat ik zelf vervelender vind is dat ik geen stemrecht heb in de (grote) steden waar ik regelmatig kom. Zo bepalen gemeenten parkeerbeleid, maar dat raakt ook bezoeker van buiten de stad.

 9. Two Ravens Black Kettle

  Nepotisme, aflaten, doofpotten, simonie, zilverlingen, cliëntelisme, decadentie, fraude.
  De incestueuze verstrengeling van de Bovenonsgestelden (de Politicus, de Cultuur-Marxistische Academicus, de Politieke Rechter en de Wegkijk/Gedanken-Gestapo journalist) houdt de samenleving in een dodelijke worggreep, verstikt de maatschappij onder een verstikkend lijkengewaad.
  Redeloos, radeloos, oostindisch doof en immuun voor geluiden vanuit de samenleving.

  Per dag gaan we meer op 1984 lijken.
  Maar dan met een moddervet islamistisch sausje.

  Na Zwarte Piet en de Vrijheid van Meningsuiting zijn nu kinderen van zes die cowboytje en Indiaantje willen spelen de klos.
  De haat wint.
  En de diensdoende CDA-Kartel-Robot staart levenloos uit zijn doodse ogen, krast wat aan zijn vederlichte ballen en krast: ‘Ich habe ess…..krrrr….system malfunction krrrrrr..’
  (al dan niet in het Turks)

 10. sjun

  CDA druk bezig om soortgelijke decimering als de PvdA op te zoeken met precies dezelfde achterliggende oorzaken.

 11. Peter Loosduinen

  Aan CDA:
  Jezus is voor ons katholieken de Zoon van God + God.
  Het boekje de koran denkt hier anders over.
  Allah heeft geen zoon !
  PS 1.Terwijl in Iran de vrouwen verlost willen worden van hun hoofddoek nemen jullie iemand op met een hoofddoek.

  2. Hoezo gebruiken jullie de Turkse taal voor iemand die in het Nederlands dient te kunnen communiceren ??

  1. corfo

   @ Peter Loosduinen.
   U stelt nu wel een paar héél moeilijke vragen a.h. CDA !
   Natuurlijk heeft u gelijk, dat weet geheel Nederland, alleen de “politiek” weet het nog niet.
   In maart a.s. krijgt de bevolking de kans voor een voorlopige, gemeentelijke verandering(de grote landelijke verandering nadert)

  2. B. Pascal

   eens Deus Vult!

  3. Adriaan

   @Peter, dat is nogal simpel. Jezus wordt straks gedumpt, om over te gaan op Allah. Hoofddoekjes worden straks door alle vrouwen in Nederland gedragen. En tot slot: Arabisch wordt een hoofdvak op scholen. Het CDA is zijn tijd ver vooruit. En niemand wil dat snappen.

 12. eRik2017

  Ben ik de enige die opmerkt dat de komende Gemeenteraadsverkiezingen echt alleen maar gaan over allochtonen de ruimte geven en dat vrijwel elke partij inzet op binnenhalen van de allochtonenstem?

  1. Ernst Quispel

   Je bent inderdaad de enige die dit opmerkt. De hersenschim slaat namelijk nergens op.

 13. Babaji538

  Eer dat je een taal zal mogen beheersen,
  vraagt het meer dan online een koptelefoon
  te misbruiken!
  Petra Hermans

 14. Two Ravens Black Kettle

  Waren er geen Demofoben’66, Diversity Politics GL terroristen en VVD zilverlingentellers dan zou het CDA de eerste zijn die Jezus aan het kruis zouden nagelen vanwege het feit dat hij opkwam voor zijn mensen, zich uitspraak tegen het totalitaire regime en gebruikt maakte van zijn vrijheid van meningsuiting.
  Nou
  waarschijnlijk niet de allereerste.
  Ik vermoed dat de nagelkloppers beteuterd naar het kruis zouden staren terwijl op de achtergrond de Islam Unionisten en Open Poorten-Zeloten van Gertjan Seegers met karmozijnen handjes tevreden Golgotha afdalen.
  (vergezeld door uitzinnige drommen NPOofpot-herauten en RTL-hoofddraaiers)

  1. Ernst Quispel

   Two Raven begon mogelijk al vroeg met drinken; hier is geen touw aan vast te knopen.

   1. Holland

    Ernst, voor de rigide, betonnen geest gespeend van elke creativiteit en flexibiliteit zoals jij die hebt, lijkt het me überhaupt moeilijk om welke geschreven tekst dan ook te ontcijferen en begrijpen. Probeer te leven met je handicap.

    1. Ernst Quispel

     Ook deze tekst tekent de zwakke debater.

     1. DutchDropveter

      Ook hierbij de kenmerken van een Trololol:

      Ook deze tekst tekent de zwakke debater.

      Ook = verwijzing naar een een feitelijke gebeurtenis
      alles wat daar achterkomt is wederom een mening.

      Maar goed een trol ziet zijn mening als feit en accepteerd geen tegenspraak.

      Of ga je mij nu ook uitmaken voor trol? je valt door de mand Ernstje

   2. Top

    Blablabla Blaaskaak!

    1. Ernst Quispel

     DFTT.

     1. DutchDropveter

      Hey! je kan niet twee keer in hongerstaking gaat Ernst!(ig)

  2. Abri079

   @ trbk
   Helder verhaal. Iedereen kan weten dat gelovigen en wegkijkers niet al te voorzichtig omgaan met de waarheid. Noch met de wensen van een groot deel van het volk.

 15. Dollaert

  Volgens mij doet dit “verschijnsel” zich al jaren voor. Ook in de jaren 90 waren er al folders op de stadhuizen in allerlei talen.
  Gelukkig kwam toen in 2002 Fortuijn , maar het geluk was helaas van korte duur.
  Sindsdien is er veel benoemd en besproken met elke keer weer hetzelfde resultaat. Het gaat “allemaal” gestaag door. Al heb ik wel de indruk, dat er een versnelling optreedt sinds 2012.
  Zouden wel eens zeer verhelderende verkiezingen kunnen worden.
  Helaas ben ik te oud om weg te emigreren.

 16. Nasrani

  Zoel het CDA als de CU zijn als links Christelijke partijen niet meer serieus te nemen. Ik hoop dat serieuze Christenen de komende verkiezingen eens serieus Christelijk gaan stemmen en dan blijft alleen de SGP over. Het feit dat een moslim met hoofddoek op een CDA pamflet staat is is natuurlijk idioot en veroorzaakt een grote glimlach op menig moslimkoppie. In Turkije en Iran kunnen ze tevreden zijn, de westerse Christenen hebben geen principes en geen ruggengraat. Ik moet erkennen dat ik me schaam voor mijn geloofsgenoten.

  1. Guus Geluk

   Het CDA is niet links, maar een middenpartij die afwisselend over links en rechts regeerde. Verder is de deelname van moslims aan de klassieke bestuurderspartijen, in rechtspopulistische kringen ook wel het partijkartel genoemd, een logisch, en uiteraard goed, gevolg van de integratie.

   Moslims weren van de politiek is niet verstandig.

   1. DutchDropveter

    Dus zeg maar voor de verkiezingen rechtse retoriek en na de verkiezingen links?
    Dat is niet afwisselend.. Dat heet bedrog net zoals in 2005 😉

    1. Guus Geluk

     Het CDA onder Balkenende regeerde graag over rechts.

     1. DutchDropveter

      Sindwanneer is onze eigen grondwet buitenspel zetten rechts?

     2. Guus Geluk

      Balkenende I, II, en III waren allen (centrum)rechtse kabinetten, DutchDropveter.

     3. DutchDropveter

      Je kan er door de media opgelegde richting aan geven maar het blijft midden midden coalitie. Rechts is toch echt heel wat anders.

   2. Nasrani

    Zoals ik al zei, ik schaam mij voor mijn geloofsgenoten.

    1. Guus Geluk

     Ik heb op sommige momenten een schaamtegevoel voor geloofsgenoten, hoewel zulks thans niet relevant is. Deelname aan politiek bestuur behoort tot de integratie van groepen nieuwkomers. Ik juich het toe.

 17. Rosasolis

  Ik zou graag van Een partij in Nederland willen lezen en/of horen dat lidmaatschaap voor alle moslims (met of zonder klederdracht) wordt verboden! Er zijn vele mensen in
  Turkije die helemaal tegen dictator Erdogan en zijn corrupte regering zijn. Velen zijn wanhopig wanneer een familie lid of vriend wordt opgepakt omdat hij/zij durfde iets tegen Erdogan of zijn regering te schrijven. De oude grote hervormer van Turkije van na WW 1, Atta-Turk is beslist niet vergeten. Er komen jaarlijks vele Turken naar zijn
  mausoleum op zijn sterfdag. Moeten wij Turkije helemaal vergeten, alleen omdat zij
  zo’n vreselijk dictator hebben? In gemeente Hollands Kroon hebben wij nu ook moslims (van zowel Marokkaans als Turkse afkomst) in ieder partij. Als je zo bang voor ze zijn, dan hoef je niet op ze stemmen.

 18. peterkestassen

  Kan die Bosheks wel Nederlands lezen en Schrijven.

 19. Ruud562

  Hoezo integratie? Hier het bewijs van tientallen jarenlang falend regeren door ook het CDA! Enne, zijn we het even vergeten? Één op de vijf Turken fraudeert waar het de bijstandsuitkering betreft, kan niet worden aangepakt want is discriminatie volgens de rechter!! Ook dit deugen is het gevolg van falend regeringsbeleid!
  Ja, de lange arm van Erdogan én het oprukken van het islamistisch front gaat gestaag verder, dankzij onze kartelpartijen en -politiek!

  Ja, westerse vrije vrouw in dit land, leg je hoofddoek alvast maar klaar, binnen een aantal jaar ben je verplicht het hier te dragen. En er zullen dan nog vele maatregelen volgen, opgelegd door de ‘vreedzame’ ideologie die islam heet!

 20. B. Pascal

  zoals zovelen u voorgegaan zijn : verraad aan je fundament!
  CDA zal over 10 jaar net als de PvdA uitgerekt kapoet zijn!
  Ach, men begrijpt het gewoon niet meer, ze hebben alles betwijfeld!
  Dom volk, dom Land!

  We hebben een C; we hebben een I!
  Noem me gewoon IDA!

 21. J.C.

  Het CA (voorheen CDA) is bezig, samen met de andere links liberale partijen, de Nieuwe Wereld Orde te bouwen.

  Oud commissaris van Politie in Amsterdam Joop van Riessen zei het al in 2013 bij Pauw en Witteman op tv: we zijn bezig een nieuwe wereld te bouwen. Wilders past daar niet in. Je zou eigenlijk Wilders moeten mollen en z’n aanhang moeten deporteren. (Het OM zag overigens naar aanleiding van deze uitspraak geen aanleiding om Joop van Riessen te vervolgen ??????????????? Kennelijk paste het wel in de context, of zo. Terwijl de heer Wilders voor veel minder, minder heel krampachtig, vasthoudend en bijna bloeddorstig later wel door het OM vervolgd is ????????).

  1. J.C.

   Ca (voorheen CDA) kunnen we vanaf nu beter IA noemen. het CA ook wel IA genoemd balkt als een ezel………(Denk bijvoorbeeld aan Buma, die zonder schroom loog en is blijven liegen over het opbreken van de Catshuisbesprekingen in 2012, ia ia ia ).

  2. Guus Geluk

   “Het CA (voorheen CDA) is bezig, samen met de andere links liberale partijen, de Nieuwe Wereld Orde te bouwen.”

   Ja, J.C., het regime-Rutte is bezig met de NWO. De afschaffing van het raadgevebd referendum is nog maar het begin. We stevenen rap op het einddoel af en niemand kan ons stoppen.

   1. J.C.

    @ Guus Geluk

    “Ja, J.C., het regime-Rutte is bezig met de NWO. De afschaffing van het raadgevebd referendum is nog maar het begin. We stevenen rap op het einddoel af en niemand kan ons stoppen”.

    Guus, je hebt volkomen gelijk (zeker in de Openbaringen, het laatste Bijbelboek, gelezen). Maar dan weet je ook dat de NWO op het hoogtepunt zal worden geketend (en dat vluchten dan niet meer mogelijk is), dus een te bejubelen vooruitzicht!

 22. david1veenstra

  Geachte heer Buma,

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/cda-druk-in-de-weer-met-verkiezingsaffiches-in-vreemde-talen-stem-in-beesel-op-de-eerste-turk/

  Waarom is dit?
  Is toch een teken dat die mensen niet zijn geïntegreerd, toch?

  Daar hebben de respectievelijke regeringen het laten liggen.
  Vaak zat het CDA daar ook bij.

  Ik heb de nodige jaren in het buitenland gewoond.
  Nog nooit een verkiezingsposter in het Nederlands opgesteld gezien.

  Jullie zijn hard op weg een moslim partij te worden.
  U haalt mensen binnen het CDA die christenen en anderen als hun grote vijand zien.
  Waarom zou IK als christen nu nog op het CDA stemmen?

  Ik ben door moslims hier in DIT land, mijn land, regelmatig met de dood bedreigd.
  Waarom? Omdat ik iets over de Islam durfde te vragen.
  Ik moest gelijk dood.

  Realiseert u zich dit soort dingen wel????

  Trouwens, de houding van het CDA over het referendum is ook beschamend.
  Dat gepraat over mandaat voor vier jaar.
  Wat mankeert er aan het Zwitserse systeem? Dat werkt toch prima?

  Ik snap het wel, moet uiteindelijk allemaal van de EU en Brussel.
  Die dulden geen tegenspraak ook niet achteraf.
  Eens te meer bewijs dat Nederland als Staat in de toekomst ten onder zal gaan.
  Mede door de medewerking van het CDA en anderen.

  Normaal zou ik schrijven….met vriendelijke groet.
  Nu niet meer.

  Politici zijn een onbetrouwbaar ras
  Ik ben kwaad, hartstikke kwaad.

  1. Rechtsaf

   @David mooi geschreven hoor..

  2. Pjotter

   Hallo David heel goed opgesteld, in de politiek in NL moet je het echt niet van die C verwachten en de kerken evenmin trouwens, ik heb Uw punten ten opzichte van de islam vele malen onder de aandacht gebracht van de E.O., Kerken en Kerkelijke organisaties nog eergisteren, de antwoorden zijn bedroevend.

 23. Ernst Quispel

  De gevestigde politieke partijen hebben steeds minder electoraal voordeel te verwachten van de allochtonenstem. Sedert de collectieve neurose rond Fortuyn en zijn troebele epigonen zijn minderheden zodanig gestigmatiseerd en gediskwalificeerd geraakt in Nederland dat allochtonen hun heil gaan zoeken bij eigen politieke partijen zoals Denk, Bij1 en NIDA. De beoogde segregatie slaagt helaas.

  1. eRik2017

   Deze trol Ernst-Wim beloofde zijn #rugdekker Guus niet meer te stalken, treiteren en trollen, en zo vroeg Guus andere reaguurders Ernst-Wim serieus te nemen. Het koste Ernst-Wim slechts een korte tijd om aan te tonen dat hij niet alleen slecht, maar vooral een verrader is richting zijn maatje Guus.

   [_] geschikt
   [X] ongeschikt

   dag Wim!

 24. Ni28

  Laten we eerlijk zijn, de CDA misbruikt in deze Turkse Nederlanders om stemmen binnen te halen. Later zal blijken dat deze combinatie niet werkt en is de CDA weer een zetel kwijt. Dat zij nog niet geleerd hebben van de PvdA maar zij denken dat zij het beter gaan doen. Of blijkt dat zij een uitzondering is, dat kan natuurlijk ook nog. Met beetje naïviteit zullen wij daar op rekenen maar zeker is dat de moslim cultuur onverenigbaar is met de christelijke en gaat altijd ten kosten van een kant. Onverstandig!

 25. Pjotter

  De smerigheid ten top, de eigen kiezer liep weg omdat de partij een taal spreekt die door hun kiezers niet meer werd verstaan, ze spreken al jaren Turks.

 26. Two Ravens Black Kettle

  De kerken en met name omvolkings organisaties zoals het PKN zijn de vlijtige vloerkleedjes van de islam.
  Op mediagebied wordt zelfs het cultuur marxistische bieflapsocialsme van de Vara ultralinks ingehaald door de wegmetons-zondaars van de KRO en NCRV.

  Dat het CDA nu in het Turks hun electoraat aanspreekt zegt alles over die club.
  Je kunt ook niet lezen wat er opstaat.
  Wie weet staat er wel: ‘Wij van het CDA zeggen sorry voor het erkennen van de Armeense genocide, Erdogan is onze heilland dus stem op ons”
  De kans is klein maar niet ondenkbaar en de rest van NL kan het toch niet lezen.

  Opvallend dat het ook altijd Turks of Arabisch is.
  Nooit zal er iets vertaald worden naar Chinees, Koreaans, Peruaans, Vietnamees, Gaelic etc
  Nope
  Altijd maar de islam promoten.
  Dus stem op oneindig meer islam; stem op het CDA.

 27. Ruud562

  “Sedert de collectieve neurose rond Fortuyn en zijn troebele epigonen zijn minderheden zodanig gestigmatiseerd en gediskwalificeerd geraakt in Nederland” lees ik hier in een trolreactie!
  Gek hé, dat we dan het alléén hebben over lui uit Afrika, uit het MO en aanverwant volk maar nooit over de hier wonende chinezen en de mensen uit Nederlands-Indië.

  Maar ja, die zijn dan ook niet uit parasitieve overwegingen, die zijn mét behoud van eigen cultuur hier volledig geintegreerd.
  Lichten de boel niet op met leugens om vervolgens voorzien van uitkering e.d. op vakantie naar het land van herkomst te gaan dat ze zogenaamd moesten ontvluchten, om de hier aanwezige uitkeringsinstanties op te lichten (feit: één op de vijf Turken doet dat!), om eigen superieur gedrag te vertonen dat helaas door te vele gutmenschen hier wordt aanvaard!

  Ja, al die zogenaamde zielige allochtonen zouden twee dingen moeten doen: of alle banden met Nederland subiet verbreken en opzouten of de hand héél diep eigen boezem steken!

 28. Pretpark

  Rob de Nijs zong het toch al,zondags in de kerk,duit in het zakje doen,zo koop je je ziel en goed fatsoen weer terug!!!
  En voor de rest van de week,alles doen wat god verboden heeft ,om de macht te houden!!
  Zelfs heullen met de vijand!!!
  Idiote!!!

 29. Ni28

  Nu blijkt het weer hoe dom het is om mensen met twee paspoorten in de politiek te laten. Leden van de Tweede kamer worden in Turkije afgeschilderd als landverraders en dus chantabel zijn en onze eigen Erdoganetje Kuzu roept hen op om een keuze te maken als Turkse burgers. Maak een keuze en pleur op zou ik zeggen. Als je Nederland als je tweede land ziet dan kunt je beter van de Turkse vrijheid genieten dan hier de Turkse vlag te laten wapperen. Twee paspoorten lijden alleen tot ellende.

  1. Pit

   Lodewijk flikte het al eerder in Amsterdam

   https://i.imgur.com/nukA53x.jpg

   1. Pit

    En ook zorginstellingen bedienen onze ‘nieuwkomers’ graag in hun eigen taal(en)

    Hier een brochure in Turks:

    https://i.imgur.com/uu9fHHB.jpg

    1. Pit

     En tot slot, je kunt het bijna niet bedenken, een brochure in het Arabisch:

     https://i.imgur.com/YPzV5MR.jpg

 30. Rosasolis

  Ik heb zojuist een mail gestuurd naar de CDA in Beesel. Om mijn protest, als CDA lid
  door te geven aan hun vertegenwoordigers in dit gemeente: 1. Dat het poster in het
  Turks geschreven is. Nederlands is onze moedertaal, niet Turks. 2. Dit is een moslim
  vrouw gekleed in een hibab. Er zijn genoeg partijen die moslims vertegenwoordigen,
  maar dit hoort niet bij CDA die de Bijbels-Christelijk achtergrond heeft. Als het een Chr. vrouw zou zijn met een Turkse achtergrond, die gewoon westers gekleed zou zijn, en
  prima Nederlands spreekt, heb ik geen bezwaar. 3. De verhouding Nederland-Turkije is momenteel niet zo best. Erdogan is een vreselijke dictator die duizenden vrij- denkers heeft opgesloten in de primitieve gevangenissen in Turkije. Als iemand ook
  een mail wil sturen hier is het adres: cdabeesel@gmail.com

 31. bjornvanherpen

  tja mensen willen jullie dat dit veranderd zal er een gewapende opstand moeten komen want anders veranderd er helemaal geen ene flikker
  ze hebben al bewezen dat verkiezingen een grote waanvoorstelling zijn waarbij als ze het niet kunnen winnen gewoon partijen uitsluiten en daarom doe ik persoonlijk niet meer mee met verkiezingen maar zou er een opstand komen ben ik een van de eerste die zich aan zal sluiten
  het volk moet terug pakken wat van het volk was en zo de vernietiging van ons land voorkomen

 32. Gerlos

  Goed voor de intergratie CDA.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.