Column Jan Roos: D66 is zonder schroom tegen democratie, en Pechtold is een racist. Snapt u het nog?

Jan Roos is verbijsterd na een weekje politiek nieuws in Nederland. Linkse partijen hebben namelijk altijd het hoogste woord over democratie, progressieve waarden, anti-racisme en de inclusieve samenleving. Maar – zo leren Kajsa Ollongren, de Rotterdamse politiek, Alexander Pechtold en Anne Fleur Dekker ons – ze zijn zelf geen haar beter dan de tegenstanders die ze zeggen te bestrijden.

Volgens minister van Binnenlandse Zaken Ollongren moet er gekeken worden naar een mogelijkheid om de kloof tussen politiek en burger te verkleinen. Dit zei ze tijdens het debat over de door haar zo gewilde afschaffing van het raadgevende referendum. Het zijn van die zinnen waar je helemaal gillend gek van kan worden. Een D66-minister, die werkelijk er alles aan doet om de positie van het volk binnen de democratie te verkleinen, durft zonder schroom zoiets te zeggen. Het is alsof de Partij voor de Dieren pleit voor de bioindustrie, maar toch ook wil blijven zoeken hoe toch van die vervelende kistkalveren af te komen. En het kan allemaal in Den Haag.

Dezelfde Ollongren noemde de leugen van Halbe Zijlstra – dat-ie in 2006 doodleuk in de datsja van Poetin hem allerlei oorlogszuchtig taal hoorde uiten – geen nepnieuws. Terwijl een toegegeven leugen over een geopolitieke uitspraak toch best wel nep is, me dunkt. Maar blijkbaar is pas iets nep als haar dat uitkomt. Dat maakt de geloofwaardigheid van de strijd tegen fake news er nou niet beter op.

Of wat dacht u van de linkse partijen in Rotterdam die in hun strijd tegen Leefbaar Rotterdam samen optrekken met de Islamitische partij Nida. Onder het mom van “de vijand van mijn vijand is mijn” vriend stappen de zogenaamde progressieven van GroenLinks, SP en de PvdA in bed met conservatieve moslims die banden hebben met onder anderen het Moslimbroederschap en terreurorganisatie Hamas. Vrijheden waar links altijd zegt voor te staan – zoals bijvoorbeeld de gelijkheid tussen man en vrouw, homo en hetero, de persvrijheid en de vrijheid van meningsuiting – zijn blijkbaar helemaal niet meer zo belangrijk in hun strijd tegen het gezonde geluid van Leefbaar Rotterdam. Die idealen staan blijkbaar niet in de weg van zo’n Links-Islamitische samenwerking.

Nog zoiets: Penthouse Pechtold noemt alles en iedereen waar hij het niet mee eens is een racist. Maar terwijl hij de liegende Zijlstra probeert te verdedigen noemt hij tussen neus en lippen door alle Russen onbetrouwbaar. Wat eerstegraads discriminatie is. Hoe hypocriet kan je zijn?

En ook extreem-links doet gezellig mee. Anne Fleur Dekker komt terug op haar radicale gedachtengoed en wordt direct door haar voormalige rode strijdmakkers bedreigd en uit de bubbel geslingerd. Deze mensen zeggen te strijden voor een inclusieve samenleving, maar een beetje interne kritiek en je mag al niet meer meedoen.

Dit is de vangst van een week. Het maakt het politieke debat totaal ongeloofwaardig. En dat zou dan weer voer zijn voor de zogenaamde populisten waar deze linkse mensen allemaal voor waarschuwen.

Snapt u het nog?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. tomygun

  Nee Jan ik wil het niet snappen omdat ik weet dat het allemaal
  EU hufters zijn ,Mannetje uit Merkels partij namens de EU in Bild .
  De EU wil per inwoner ruim 40 euro er bij per jaar dit is bijna 20 %
  meer maar vertaald dit na per dag enkeld maar ruim 11 cent .
  Dat zij ruim 3 flessen brandy .
  The EU is like all in the familie .

 2. Meester Kong

  Jan Roos is een columnist voor De Dagelijkse Standaard, mag hopen dat DDS geen geld overmaakt voor dit flut schrijfsel.

  1. Pit

   Zolang jij erop reageert wel hoor Kongstra!

   1. poldi

    Ja @Meester Kong, met deze waarheid smaken de druiven je wel heel erg zuur.

   2. Abri079

    Weet Kong veel? Iedere keer als hij hier reageert zorgt hij voor inkomsten voor een forum waar hij niets mee heeft anders dan trollen.
    Blijven clicken Kongmans! De directie is u dankbaar.

  2. DolleDries

   Ja Kong gezien jou partij de SP islamitisch gaat worden kan je de varkenslapjes wel weg doen en het zuipen van je is ook afgelopen Heb je al een kleedje voor je knietjes.

  3. Ego non solus

   @Kong

   “Jan Roos is een columnist voor De Dagelijkse Standaard, mag hopen dat DDS geen geld overmaakt voor dit flut schrijfsel.”

   Jan Roos is een columnist: klopt.
   Jan Roos is een columnist voor De Dagelijkse Standaard: klopt ook.
   (…) mag hopen dat DDS geen geld overmaakt: natuurlijk mag dat, dat mag iedereen en altijd.
   (…) dit flut schrijfsel: dat is een mening veronderstel ik? Maar het waarom is mij niet duidelijk.

   Ja, dus en nu?

  4. Original NL

   @ Meester hondenspeeltje.
   Mag hopen dat wij verder van uw “mening” verschoond blijven.

  5. sjun

   Zulke ‘argumenten’ maken vast indruk nu publiek gemaakt is dat regressief Links in Rotterdam op de shariasocialistische tour is gegaan. Verstandige socialisten nemen hier ruim afstand van: http://www.carelbrendel.nl/2010/12/24/links-en-de-politieke-islam/

 3. Ritter

  “Of wat dacht u van de linkse partijen in Rotterdam die in hun strijd tegen Leefbaar Rotterdam samen optrekken met de Islamitische partij Nida.”

  In Rotterdam hebben de gevestigde partijen de kant gekozen voor de islam………..en tegen Leefbaar Rotterdam en haar kiezers. Een stem op deze partijen is dus in essentie een stem tegen de autochtone Nederlander gezien de agenda van Nida.

  Een ontwikkeling die er natuurlijk zat aan te komen en ook in andere steden te zien is ………….een links/islamitische samenwerking.

  Nida , de islamitische partij in Rotterdam, is berucht vanwege zijn radicale contacten. En dat word dus gewoon geaccepteerd door de andere linkse partijen. Een teken aan de wand dus.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/02/de-gruwel-rotterdam-wordt-binnenkort-misschien-bestuurd-door-links-islamitisch-blok-met-jodenhatend-nida/

 4. Ben Zine

  Jan, het is de degeneratie van het politieke debat. Het gaat helemaal nergens meer over, en de meeste mensen roepen maar wat. Het is gewoon niet meer serieus te nemen allemaal. Soms duizelt het me wel eens voor de ogen, al die gepolariseerde waanzin en al die “meninkjes” van al die hersenloze idioten. Dan wil ik me afsluiten van de wereld, want je kunt al die wetenswaardigheden wel tot je nemen, maar je schiet er als individu zo weinig mee op, je bent als eenling zo machteloos. Dan denk ik: Krijg toch allemaal de hik, ik trek de stekker uit mijn pc en ga lekker met de hond langs het strand wandelen.

  1. tomygun

   Ben Zine ,
   Er is geen politiek debat dit is gelul voor de bune .
   Nederland heeft geen politiek meer maar is alleen druk in de weer
   voor hun stoeltje , een paar zijn er druk in de weer om Nederland
   weer Nederlands temaken die hebben onze steun nodig voor de rest
   doe je hond een plezier en ga naar het strand en steek de fik in die
   Ben Zine maar wel op een goede plaats .
   32 graden ik ga naar mijn strand en bar voor een heerlijk koud biertje .

 5. rafi

  Van hen die niet in de waarheid staan en die dus in principe nimmer gelijk hebben omdat de mens, de wereld en het leven nu eenmaal anders in elkaar steken dan zij willen geloven, kun je dit soort capriolen verwachten: een pact met islamisten en salafisten, dat doet denken aan het irrationalstisch-humanistische Molotov-von Ribbentrop-pact. Het uithalen van zulke mentale capriolen heeft waarschijnlijk geen formeel-logische waarde voor hen, omdat ze uitgaan van het logisch innerlijk tegenstrijdige dialectische denken van het (neo)marxisme, waardoor inconsequenties en tegenstrijdigheden geen probleem meer zijn, en van Nietzsche’s ‘Umwertung aller Werte’: waarheid = onwaarheid, lelijk = mooi, etc.. In hun reptielenbrein kruipend is het dan ook te ‘begrijpen’, dat Orwellgren zei dat alle procedures rondom de referendumwet keurig zijn gevolgd, terwijl er van publicatie in de Staatskrant van het RvS-advies geen sprake was. In haar reptielenbrein is deze onwaarheid een waarheid. Ik denk niet, dat ze zelf deze tegenstrijdigheid door heeft. Haar dialectische logica van het crypto-(neo)marxistische Duivels666 is een andere dan die van de psychisch nog niet verziekte geest van Jan Roos.

 6. poldi

  En aanstaande zondag komt Mark Rutte op bezoek bij WNL.

  Dan kan hij grijnslachend en met leugens gelardeerd zijn geschonden blazoen proberen te zuiveren !

 7. Siemien

  Er moeten meer Jan Rozen opstaan

 8. EllyD18

  In een gekkenhuis maak je deze taferelen niet mee.
  Het ergste was het “droevige” gezicht van Rutte, het gedraai en geslijm van de CU en CDA die Zijlstra de hemel inprezen over zijn onderhandelingskwaliteiten. Mag je iets kunnen met zo’n salaris ?
  Het was steeds maar om de brei heen draaien.. Allemaal bang voor hun eigen hachje. Hoe diep kun je als bestuurder zinken ?

 9. Two Ravens Black Kettle

  Dit is al sinds midden jaren tachtig aan de gang . Pas met Fortuyn kwam het naar de oppervlakte en aldus werd hij keurig na een meedogenloze hetze vanuit de Deuggemeenschap vermoord. Daarna probeerde die moreel verrotte elite de veenbrand weer onder de grond te dwingen en dat lukte grotendeels via het onderwijs, de MSM, politieke rechtbanken en politiek.
  Maar gelukkig was er Internet.

  Discrimineren’66 van Pechtold Penthouse en de Gedanken Gestapo van Ollongren staat haaks op alles waarin Hans van Mierlo geloofden.
  Ze graven hem op, steken een staak in zijn hart en rollen hem zelfingenomen weer in het graf
  Ze graven hem op, steken een staak in zijn hart en rollen hem ondraaglijk rechtschapen weer in het graf
  Ze graven hem op, steken een staak in zijn hart en rollen hem grijnzend en ginnegappend weer in het graf
  Keer of keer op keer
  Dag in, dag uit
  En daarna dansen ze de pierlala op zijn graf.
  Dit zijn pure verraders. De demofoben van Discrimineren’66 vertonen geen enkele gelijkenis met de D’66 democraten van weleer.

  Zou Hans van Mierlo verrijzen dan zou al dit verraderlijk tuig uit de D’66 tempel jagen.

  16-02-2018
  Boris van der Ham is nog steeds lid van deze totalitaire clique Censuur-spoken !

 10. sjun

  *Shariasocialisme in Rotterdam* vat uitstekend samen wat er daar met de lokale verkiezingen gebeurt. Gelukkig heeft de kiezer ook nog wat te zeggen om dit tij te keren.

 11. J.C.

  D66, loopjongens en meisjes van de Bilderbergclub en de onderafdeling daarvan de EU, is inmiddels breed ingevreten in de Nederlandse samenleving:

  – in de rechtspraak waar veel rechters lid zijn van D66 (PVV mogen geen rechter worden was een uitspraak)
  – in de amusementswereld waar de echtgenote van Ollongren de scepter zwaait (bijvoorbeeld met Lubach en Koefnoen),
  – in de wetgeving (Rutte II en III dansen naar het pijpen van D66), waarbij de recentste wel is het afschaffen democratische middelen,
  – in het onderwijs,
  – in de medische wereld (met toestemming van de zogenaamd christelijke partijen experimenteren met embryo’s, in welke periode van onze geschiedenis werd dat ook al eerder gedaan?), organen afnemen (nou het beheer van die geoogste organen nog), de zelfmoordpil
  – en wellicht weet u er nog meer te melden.

 12. Babaji538

  Knock-Knock.
  December 2015 – July 2017.

  Goodness always reigns, Petra Hermans

 13. DolleDries

  Russofobische overheid en media onderstrepen dat Nederland feitelijk geen democratie meer is – Aangiften wegens discriminatie tegen D66 leider Pechtold wegens racistische opmerkingen over Russen

  Zijlstra is bepaald niet de eerste Europese politicus die leugens over Rusland rondbazuinde.
  Analist Finian Cunningham stelt voor The Strategic Culture Foundation dat minister Halbe Zijlstra mogelijk is afgetreden omdat de regering Rutte bang is dat zijn aanblijven een negatieve invloed zou kunnen hebben op het referendum over de sleepwet, dat in maart wordt gehouden (maar waarvan het kabinet heeft aangegeven zich sowieso niets van aan te trekken). Zijlstra’s leugens over Putin staan niet op zichzelf, maar vormen deel van een zorgvuldig door de overheid en media aangewakkerde Russofobische campagne, met volledig ongegronde beschuldigingen aan het adres van het Kremlin. Nederland gaat ook na Zijlstra onverminderd door met de oorlogshitserij voor de NAVO, en stelt daarmee willens en wetens al onze levens in de waagschaal.

  Te midden van het schandaal dat Zijlstra tot aftreden dwong liet premier Mark Rutte zich ontvallen dat zijn minister van BuZa ‘een grote fout’ had gemaakt, maar dat ‘een leugen geen doodzonde is’. De voor een derde termijn ‘hoogste baas’ van het land vindt klaarblijkelijk dat liegen ‘bij het vak’ hoort. Daar heeft het volk hem overigens al vaker op betrapt, maar nooit op afgerekend.
  Zijlstra’s leugens vormden onderdeel van een al jarenlange anti-Russische campagne van Den Haag en de massamedia, een die uiteindelijk zeer ernstige gevolgen kan hebben voor de vrede in Europa. Ze kunnen zelfs gekarakteriseerd worden als officiële oorlogshitserij, wat volgens de Nürnberg principes een halsmisdaad is.
  Ongefundeerde staats- en mediapropaganda tegen Rusland
  Sinds de VS, de EU en de NAVO de illegale fascistische staatsgreep in Oekraïne in 2014 op touw zetten en ondersteunden, worden we overspoeld met een niet aflatende stroom van eenzijdige en ongefundeerde propaganda tegen Rusland en president Putin. Behalve Zijlstra maakten ook andere Europese politici zich daar aan schuldig, zoals de Poolse minister van BuZa Sikorski in 2014, die zijn leugen dat hij Putin had horen spreken over een geplande annexatie van Oekraïne moest intrekken; zijn Britse collega Boris Johnson, die eerder dit jaar beweerde dat Rusland de Britse digitale infrastructuur aanvalt, en zijn Franse collega Le Drian, die Rusland beschuldigde van het gebruik van chemische wapens in Syrië, waarna president Macron deze week moest toegeven dat dit niet kan worden aangetoond.Steeds weer lezen en horen we over zogenaamde Russische ‘agressie’, ‘hackaanvallen’ en ‘expansiedrang’, zonder dat dit ooit maar een greintje bewijs voor wordt geleverd. Hierdoor zijn de betrekkingen met Rusland in de ergste crisis sinds de Koude Oorlog beland, en is het niet langer ondenkbaar dat dit uitloopt op een totale (Derde Wereld)oorlog waarin ook kernwapens zullen worden gebruikt. Het moge duidelijk zijn dat Europa zo’n oorlog nooit zal overleven.
  Desondanks is D66 minister van Propaganda Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren vast van plan om alle onafhankelijke ‘nepnieuws’ media, die deze anti-Russische leugens aan de kaak stellen en juist weer terug willen op het pad naar vrede en samenwerking met Moskou, de mond te snoeren. Haar partijleider Pechtold had zelfs de onbeschaamdheid zich een puur racistische uitspraak te laten ontvallen, door te stellen dat hij ‘de eerste Rus die zijn fouten zelf rechtzet, nog moet tegenkomen,’ wat hem diverse aangiftes wegens discriminatie opleverde.Zijlstra weg om referendum sleepwet’
  Cunningham vermoedt dat Zijlstra’s aftreden te maken heeft met een grotere geloofwaardigheidscrisis waar het nog jonge kabinet Rutte III nu al in verkeert. Dat heeft onder andere te maken met de omstreden sleepwet, waar in maart een referendum over wordt gehouden. Om het Nederlandse volk te overtuigen dat het inleveren van steeds meer privacy en het geven van steeds meer macht aan de overheid om ongevraagd in onze levens in te grijpen, nodig is voor onze ‘veiligheid’, is Den Haag er alles aan gelegen om de opzettelijk gecreëerde angst tegen Rusland aan te blijven wakkeren.
  De grotendeels door de staat gecontroleerde media doen daar volop aan mee, zoals het recente ‘nieuws’ dat de AIVD bewijs zou hebben ontdekt dat het inderdaad Russen waren die de servers van de Democratische Partij in 2015 en 2016 hebben gehackt. Zoals gebruikelijk werd voor deze bewering geen bewijs gepresenteerd. Waar we veel eerder wèl bewijs van zagen, namelijk dat deze emails vermoedelijk helemaal niet werden gehackt, maar werden gelekt door een bron binnen de Democraten zelf, wordt compleet genegeerd, omdat dit niet strookt met de officiële overheidsversie dat ‘het slechte Rusland’ altijd en overal achter alles moeten zitten.
  Als Zijlstra ondanks zijn flagrante leugens was aangebleven, had een deel van het Nederlandse publiek dat mogelijk niet gepikt, en zou het referendum in maart wel eens een politiek niet gewenste uitslag kunnen krijgen, zo betoogt de analist. Waarbij hij mogelijk vergeet dat het kabinet heeft aangegeven de uitslag sowieso naast zich neer te leggen, en uitgerekend de partij die de invoering van een referendum jarenlang tot zijn speerpunt maakte, nu vooraan staat om het weer op te heffen (Hans van Mierlo moet zich al meerdere malen in zijn graf hebben omgedraaid).
  Nederland blijft met NAVO op koers voor oorlog met Rusland
  Wat de verklaring ook is, de erkenning van Zijlstra’s leugens is een huiveringwekkende bevestiging van waar wij en andere onafhankelijke media al jaren voor waarschuwen, namelijk dat Nederland volop meedoet en zal blijven meedoen met de anti-Russische propagandacampagne van de NAVO en het Pentagon, en daarmee het almaar groter wordende risico op het uitbreken van de Derde Wereldoorlog, met vrijwel zeker de totale vernietiging van ons land als gevolg, op de koop toeneemt.Mening volk telt niet langer in Den Haag
  Dus naast het feit dat onze mening niet langer telt, onze stem niet langer gehoord wordt –of dat nu de sleepwet geldt, het verplicht orgaandonor worden, de in de prullenbak gekieperde EU-Grondwet- en Oekraïne referenda, of de open grenzen voor massa immigratie en islam-, stelt het almaar arroganter opererende clubje globalisten in Den Haag willens en wetens uw en mijn leven, en die van onze (klein)kinderen, in de waagschaal, enkel omdat dit de geopolitieke doelstellingen van de Washington en Brussel dient.

  1. DolleDries

   Bron X nieuws

 14. david1veenstra

  Het is met weemoed dat ik denk aan een man als G.B.J Hilterman.
  “Landelijke bekendheid krijgt hij met zijn wekelijkse radiocommentaar op de internationale politiek: De toestand in de wereld, door mr. G.B.J. Hiltermann, bij de AVRO gepresenteerd in AVRO’s Radiojournaal op zondagmiddag om één uur. Voor de uitzending oefent hij een aantal keren achter elkaar de openingszin – De toestand in de wereld dames en heren – doet de bovenste knoop van zijn broek los en gaat zitten achter de microfoon. Hij begint met het radiocommentaar in 1956 en de laatste wordt in 1999 uitgezonden. De laatste column sluit hij af met: “De tijd van eeuwige vrede is nog niet aangebroken, en dat zijn mijn laatste woorden over de toestand in de wereld.”

  Hiltermann veroorzaakt in zijn periode van de radiocolumns diverse conflicten door zijn uitspraken: In 1969 noemt hij de Volkskrant ‘rondweg antisemitisch, althans anti-Israël’. In het hoger beroep na het door de Volkskrant aangespannen proces wegens smaad wordt besloten dat Hilterman deze uitspraak moet terugnemen en dat doet hij in een volgende radiocolumn. In 1998 gaat hij weer in de fout door veel asielzoekers voor etnische profiteurs uit te maken en stelt hij dat etnische minderheden niets toevoegen aan de cultuur. Na aanleiding hiervan besluit de AVRO zijn teksten vooraf te controleren.

  Hiltermann sprak op 22 november 1999 voor het laatst zijn radiocolumn uit. “Als gezegd de tijd van eeuwige vrede is nog niet aangebroken. En dat zijn mijn laatste woorden over de toestand in de wereld, het ga u allen wel.”
  https://wiki.beeldengeluid.nl/index.php/G.B.J._Hiltermann

  1. Pit

   @David: Leuke bijdrage!

   We zijn niet veel opgeschoten, helaas.

  2. DolleDries

   Ik weet dat nog dat was toch altijd op zondag.

  3. rafi

   Hij werd door de laffe kartel omroep Avro verbannen naar de … dinsdagavond! En ik weet ook nog goed, dat de kartel-presentator van Avro’s Radiojournaal op een gegeven moment GBJ’s radiopraatje lafhartig, uit angst voor al die rooie schoften, om maar niet met hem als omroep te worden vereenzelvigd, nadrukkelijk als volgt ging aankondigen: ‘Nu komt mr. G.B.J. Hiltermann en ZIJN kijk op de toestand in de wereld’. Stelletje eikels…

 15. Floris

  Dat deze partij zich nog liberaal durft te noemen is een lachertje. Zo’n Ollonkreng had niet misstaan als de rechterhand van Stalin.

 16. Gerlos

  Goede collum Jan, ik snap al een poosje niet meer waar we in dit land mee bezig zijn, die linkse activisten die met de moslims samen gaan demonstreren in Rotterdam tegen de rechtse kliek die

 17. DTessers

  Dit kabinet is zwaar zwaar ziek, er is teveel gebeurd de laatste tijd…….de burgers krijgen alleen maar een dikke middelvinger of leugens voorgeschoteld en we worden overvallen door vreemde volkeren.
  Rutte III moet opdonderen.

 18. Frits Jansen

  Foutje meneer Roos: D66 is (zonder schroom) tegen *directe* democratie, en met name het “raadgevend referendum”, omdat dit steevast verkeerd wordt begrepen, niet in de laatste plaats door de leugens van meneer Roos zelf. Die klaagde namelijk steen en been dat het kabinet het oordeel van de kiezer bij het “Oekraïne-referendum” niet nakwam.

  Bij een RAADGEVEND referendum heeft de overheid echter slechts de plicht de beslissing te heroverwegen. En dat is gebeurd, leidende tot het bekende inlegvel.

  Het gaat bergaf met de politieke carrière van Roos. Hij zal zich erop moeten voorbereiden weldra op een normale manier zijn geld te verdienen.

  1. rafi

   @Jansen: je brengt fakenieuws: Al heel lang geleden heb ik geleerd, dat D’66 de enige partij in Nederland is die VOOR Rousseau’s radicale, directe democratie is, dus buiten de Tweede Kamer van het parlement, dat een indirecte vorm van democratie is, om.

 19. Ruud562

  Ach Jan, dit land is totaal verziekt, verziekt tot diep in zijn poriën (lees alle overheden én media).

  Verziekt door tientallen jaren door het CDA, D66, PvdA, VVD gevoerde politiek, daarbij gesteund door kleinere partijen als een GL.

  Verziekt door jarenlange doorgeslagen politieke correctheid, volkomen dwaze gutmenschenpolitiek, machtwellust én corruptie!

  Maar helaas Jan, helaas is er nog teveel dom, uitermate dom volk c.q. stemvee dat hun stem uitbrengt op deze partijen die verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van dit land.

  Daarom Jan, blijf asjeblieft komen met scherpe analyses en columns, als rots in de branding van dit verziekte land!

 20. Ruud562

  Ach Jan, dit land is totaal verziekt, verziekt tot diep in zijn porieren (lees alle overheden én media).
  Verziekt door tientallen jaren door het CDA, D66, PvdA, VVD gevoerde politiek, daarbij gesteund door kleinere partijen als een GL.
  Verziekt door jarenlange doorgeslagen politieke correctheid, volkomen dwaze gutmenschenpolitiek vol met leugens, machtwellust én corruptie!

  Maar helaas Jan, helaas is er nog teveel dom, uitermate dom volk c.q. stemvee dat hun stem uitbrengt op deze partijen die verantwoordelijk zijn voor de teloorgang van dit land.
  Daarom Jan, blijf asjeblieft komen met scherpe analyses en columns, als rots in de branding van dit verziekte land!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.