De dictatuur van de politieke correctheid is gearriveerd: GroenLinks en PvdA willen Voetbal Inside kapotmaken

De politieke correctheid wordt steeds dictatorialer. 

Als je wilt weten wat de ware aard is van politiekcorrect Nederland, zoek dan niet verder dan dit nieuws via het Parool:

PvdA en GroenLinks scharen zich achter de oproep van COC Nederland en het Transgender Netwerk Nederland aan sponsoren van Voetbal Inside om de samenwerking met het programma op te zeggen… Maar de twee bedrijven besloten zich uiteindelijk toch niet terug te trekken als sponsor. Het COC en TNT “zijn klaar met de trieste trans- en homofobie” in het programma en willen met spoed in gesprek met RTL en de sponsoren.

“Blijkbaar zijn ze met hun ideeën over transgenderpersonen en homo’s diep in de vorige eeuw blijven hangen,” huilen de organisaties. “En na het zoveelste incident krijg je de indruk dat dat ook niet meer gaat veranderen.”

Nee, en dat hoeft ook helemaal niet, beste activisten. In Nederland hebben we namelijk iets als “de vrijheid van meningsuiting.” Niet iedereen hoeft jullie opvattingen te delen.

Het meest belachelijke is nog dat het hier om grappen gaat. De organisaties weten helemaal niet of Derksen, Genee en Van der Gijp echt iets tegen transgenders en homoseksuelen hebben. Sterker nog, ik kijk de show regelmatig en ik krijg de indruk dat het ze helemaal niet uitmaakt wie seks heeft met wie, en wie wat voor pruik op heeft.

Trouwens, “tolerantie” betekent niet dat je geen grappen meer mag maken. Humor hoort bij het leven en maakt het leuk. Mensen die dat niet accepteren zijn zo geobsedeerd met zichzelf en nemen zichzelf zo serieus dat het éng is.

En dat brengt me bij de PvdA en GroenLinks:

De PvdA schaart zich achter de oproep van de twee belangenorganisaties, zo laat het roze netwerk van de partij op Facebook weten.

De socialisten willen van emancipatieminister Ingrid van Engelshoven weten of er wel genoeg wordt gedaan aan de bestrijding van homo- en transfobie in Nederland. Ook GroenLinks laat weten zich aan te sluiten bij de kritiek het COC.

Ze willen dus dat het kabinet zich gaat bemoeien met de inhoud van televisieprogramma’s op commerciële zenders. Dit is buitenproportioneel en zelfs kwaadaardig.

Het is tijd voor niet-politiekcorrect Nederland om massaal in verzet te komen tegen deze pc-gekte. Dat extreemlinkse activisten belachelijke opvattingen hebben soit. Maar dat ze die opvattingen vervolgens aan ieder ander opleggen is écht onacceptabel.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Knopper

  Jes suis V I.

  1. Hetzalwelweer

   Want?

 2. Knopper

  Satire mag niet meer !?!!!!!

  1. Hetzalwelweer

   Satire mag niet meer? Potjandokus nog is an toe….waar gaat het naar toe met deze EU

  2. Hetzalwelweer

   ow wacht ff….satire als in F.N.E.U. …wij noemen het satire maar de EU fake news…..tja dat kan…..gaan ze het druk krijgen daar….worden ze eindelijk betaald voor echt werk….

 3. Knopper

  Transgenders of homo satire is in Nederland net zo erg als satire over Mohammed in islamitische landen , de kop eraf , met een Kalashnikov de redactie daarzo bij VI de mond ff snoeren

 4. Knopper

  Ik wil ook zo’n transgender in huis , ga ik hem/haar van allerlei kunstjes leren en de hele dag aaien , zo lief die transdingen !?!!!

 5. Knopper

  We hebben echt een transformator nodig in de politiek met een transformatorhuisje , eentje die zich specifiek bezighoud met de transformatoren binnen de wikkelingen van de transformatorspoel in de huidige samenleving

 6. Knopper

  Over sport gesproken vraag me af hoe dat straks geregeld gaat worden , die manwijven gaan straks elke tak domineren staan die vrouwen buiten spel , is dat geen discriminatie binnen de vrouwensport , ik bedoel uiteindelijk zijn het toch gewoon mannen die vrouwen !!!

 7. Knopper

  Ach aan de andere kant krijgen we nu misschien eindelijk meer “vrouwen” met hoge topfuncties en meer ambitie dan de huidige echte vrouw !

  1. ayreonaut

   @Knopper
   Heerlijk, ik zie het al helemaal voor me. Renate v/d Gijp gaan we voordragen als voorzit(s)ter van de FIFA. Nu maar hopen dat “zij” serieus genomen wordt.

 8. Marija

  Dat is niet om te lachen.
  Het linkse tuig krijgt een steeds grotere invloed.
  Ik krijg hier van zo’n betweter commentaar omdat ik grote waardering heb voor de presentatoren van VI.
  Alsof ik niet zelf kan bepalen wat IK leuk vind.
  Blijven jullie met je poten af van voetbal inside.
  Het brengt ons de LACH en in deze tijd van steeds verdergaande idioterie, is dat hard nodig.
  Krankjorum links Nederland.
  Goed artikel Michael.

  1. corfo

   @ Marija.
   Als jij VI leuk vindt moet je vooral blijven kijken Marija.
   Dat doe ik ook, wát een ander daar ook van vindt; net als jij : ik bepaal zelf wel wat ik leuk vind.
   Nét als met de NL-“politiek : ik bepaal zelf wel wat ik, van wie dan ook, vind.
   Je houding daarin wordt mede bepaald door hetgeen je hebt meegemaakt, hebt gezien of gehoord, ook de door jou/mij uitgevoerde werkzaamheden kunnen invloed hebben op jouw/mijn politieke denkbeelden. Daar hoeft niemand het mee eens te zijn, als JIJ/IK het goed vinden, is dat voldoende.
   Laat je zéker niet beïnvloeden door de z.g. betweters

   1. Marija

    xx 🙂

   2. Ernst Quispel

    Sommige vrouwen blijven altijd op foute mannen vallen.

    Daar is geen kruid tegen gewassen.

    1. A3aan

     Vertel Snert Kwispeldoor, is u zo’n foute man, wilt u er over praten?

 9. Babaji538

  Een mens, mag ‘heren of dames’ als zodanig
  noemen of trachten te benoemen.
  De vraag is of het zo gemeend zal zijn, van beide
  kanten.

  Berucht, bekend of publiek.

  Water bij de wijn.
  Schoonmaakazijn.
  Het mag dan enigszins ontmoedigen,
  maar de geest en wil bemoedigen, is een vak
  dat verstaan kan worden, door degene, die werkt
  buiten officiële werktijden.

  Petra Hermans

 10. Nederlandse_Patriot

  Fuck GroenLinks en fuck de PvdA. Samen vormen zij de puist op de reet van deze samenleving. Vieze dictatoriale crypto-commumisten.

 11. trampoline

  Ik roep iedereen op om in opstand te konen tegen policor Nederland en hun gedram. Laat je niet intimideren en saboteer policor gedrag. Weiger medewerking aan policor programma’s en kijk daar niet meer naar. En stem niet op policor partijen maar boycot ze. Wees vrij en laat je niet intimideren.

 12. DolleDries

  Ach je eigen voor paal zetten om met blote billen met een circusact op een bootje door de grachten te varen vinden deze deze clubjes wel normaal.

  1. Marija

   ++++

   1. corfo

    @ DolleDries.

    ++++++

  2. Zout

   +++++

 13. RobertMarsman

  Het is niet meer dan logisch dat transgenders belachelijk gemaakt worden op TV aangezien transgenders zichzelf gewoon belachelijk maken. Want het ziet er niet uit. Ze zetten zichzelf voor paal.

 14. Ni28

  Je moet alle afwijkingen zo normaal vinden dat je zonder afwijking eigenlijk zelf niet meer telt. Ik ben geen homo, ik ben geen transgender, ik ben eigenlijk niets! Ik zou bijna willen gaan vloeken weet u dat? Maar dat kan ongestraft alleen met Giles de la Tourette. Ook dat heb ik niet. Ik ben niets, ik tel niet meer mee.

 15. Ni28

  Ik ben geen fan van voetbal kantines maar dit is de enige praatprogramma nog waar men zichzelf kan zijn. Nee, niet kan maar is.

 16. Zout

  Ik schaar mij niet achter de oproep van COC Nederland en het Transgender Netwerk Nederland. Het wordt tijd dat zij zich met zichzelf gaan bemoeien, dan kan de rest van Nederland zelf wel bepalen wat grappig is en waar men om wil lachen. Daar heb ik Linksaf niet voor nodig.

 17. Benny

  JE SUiS v.i # ik ook

  1. corfo

   @ Benny.

   Je suis VI.
   (MeToo)

 18. Benny

  Dat ze de ……. krijgen dat zooitje van de pvda en gevaarlijk links

 19. henk vintage

  Het kost ook niet niks zo’n ombouw, mogen we er dan ook nog even om lachen.

 20. PindaRinda

  Ohh hebben ze met hun afkeuringen daar wel tijd voor????Het hele land wordt geteisterd door overvallen,inbraken,bejaardenroven,Bombardementen aan poliklieke leugens,verkrachtingen en wat al dies meer en het enigste wat ze doen is letten op uitspraken van toevallig goed bekeken programma,s???
  Schop al die linkse partijen toch eens een keer met jullie stemmen Nederland,de ZEE in.
  Wat een land wat een land!

  1. Zout

   @Pinda: Zo kun je het ook bekijken, inderdaad!

 21. Marija

  Als het nog niet van de buis is gehaald:
  Vanavond voetbal inside, 20.30 uur, RTL7 .

  Succes jongens !!!!!

  1. Zout

   @Marija: Ik heb het programma nog nooit gezien, behalve een paar fragmenten, maar ik denk dat ik er maar eens voor ga zitten 😛

 22. Bloem

  Homo acceptatie begint bij de gemeenschap zelf. Te lange tenen en zichzelf te serieus nemen zal leiden tot een lagere homo acceptatie. Met dit soort gezeur jagen ze iedere weldenkende hetero tegen zichzelf in het harnas

  1. Zout

   @Bloem: Je moet om jezelf kunnen lachen. Mensen en volken die om zichzelf kunnen lachen houden stand.

   1. Bloem

    Precies, Wat de linkse azijnzeikers hier doen werkt contraproductief. Opvallens is overigens dat een groot aantal anders-seksenden nog steeds op de links kliek stemmen. Juist die linkse figuren stimuleren een toevloed van homohaat vanuit de zandbakstaten. FvD en PVV daarentegen hebben in de respectievelijke partijprogramma’s juist erg veel aandacht voor homo acceptatie

    1. Marija

     Waaruit we kunnen concluderen dat veel mensen hardleers zijn en niet zelfstandig kunnen nadenken.

 23. peterkestassen

  Voetbal Inside een show Ha Ha wat een kul.
  Groter gezeiks als dit zie je niet op TV.
  Deze heren ???? menen dat ze alles kunnen en mogen zeggen.
  Als ik zo veel verstand van voetballen had als daar b.v. die Derksen werd ik direct trainer van welke topclub dan ook.
  Gegarandeerd ieder jaar kampioen op grote afstand van nr. 2.
  Twee keer per week naar dat gezaniks van die mensen moeten luisteren,ik zou er niet goed van worden.

  1. swetsnek

   Dat is het mooie van tv je hoeft er niet na te kijken dus jou relaas is hier totaal overbodig groetjes

 24. rafi

  Nee, ZIJ zijn diep in de vorige eeuw blijven hangen, sinds de val van de muur. Dat achterlijke socialisme etc. is ideologisch al lang dood.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.