Nederlandse Russin doet aangifte tegen Pechtold: “Ik voel me ernstig gediscrimineerd”

Hij “suggereert namelijk dat alle Russen niet te vertrouwen zijn.”

Toen Alexander Pechtold gisteren alle Russen beledigde door te stellen dat hij nog nooit een Rus had gezien “die zijn fouten zelf rechtzet,” schreef ik al dat dit een buitengewoon discriminerende opmerking was. “Aangezien Pechtold zo’n voorstander was van de strafrechtelijke vervolging van Geert Wilders zit er maar één ding op voor Russische Nederlanders,” voegde ik daar aan toe. Namelijk: “Vandaag nog naar het politiebureau gaan om aangifte te doen tegen de Russen-hatende D66-leider.”

Nou, tenminste één Russisch-Nederlandse dame heeft de daad bij het woord gevoegd. Ze heeft gisteravond namelijk aangifte gedaan tegen de D66-leider. Dat laat ze weten op Twitter:

https://twitter.com/TonkaTweet/status/963181828164243456

In de aangifte legt ze uit:

“Naar aanleiding van de verklaring van de minister van Buitenlandse Zaken dhr. Zijlstra, dat hij gelogen heeft over zijn ontmoeting met dhr. Poetin, heeft de D66-leider dhr. A. Pechtold tegenover de media, waaronder de NOS, het volgende verklaard: ‘…Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet.’ Met deze uitspraak voel ik me, als geboren Russin, ernstig gediscrimineerd.”

Ze voegt daar aan toe:

“Hiermee suggereert dhr. Pechtold namelijk dat alle Russen niet te vertrouwen zijn en/of liegen. Dergelijke uitspraken belemmeren me ernstig in mijn functioneren binnen de Nederlandse maatschappij, temeer omdat dhr. Pechtold één van de huidige regeringspartijen vertegenwoordigt.”

Aangezien tijdens het Wildersproces bleek dat nationaliteit gelijkgesteld kan worden aan ras kan ik me niet anders voorstellen dan dat Pechtold nu een serieus probleem heeft. Want de rechterlijke macht zou nooit met twee maten meten. Toch?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

98 reacties

 1. eRik2017

  Ik denk ook wel dat Penthouse Pechtold nu best een serieus probleem heeft. Niet dat ik dat heel erg vindt. De afgelopen jaren heeft hij niet veel anders gedaan dan alles en iedereen dingen voor de voeten werpen.
  Als ik Poetin was zou ik mijn beklag zowel in Nederland als in Canada doen.

 2. CJD

  Goede actie. Hopelijk volgen er meer russen die deze stuk stront aan zullen pakken

  1. eRik2017

   Eigenlijk mogen wij nu ook best een aangifteformulier laten voordrukken toch? Ff de straat op voor wat handtekeningen.

   1. CJD

    Ik ben geen rus maar toch sta ik vierkant achter deze actie om deze schijnheilige gluiperd aan te pakken. Ik overweeg dus serieus om een facebook actie om aangifte te doen te promoten.

    1. Marija

     goedzo, ik heb het ook al op Facebook gezet, om wakker te schudden.

     1. Pjotter

      En ik heb op Twitter de uitnodiging gedaan, (met hint voorgedrukte aangiften liggen klaar)

 3. Ni28

  De moraalridder Pechtold maakt zich hier schuldig aan discriminatie door framing. Deze Russische vrouw voelt zich hier terecht aangesproken. Goed is dat Pechtold zijn echte persoonlijkheid laat zien alhoewel wie nam deze man ooit echt serieus behalve zijn misleidde kiezers. Hij is ook voer voor zijn eigen minister die nepnieuws wilt bestrijden. Begin bij de politiek, zou ik maar zeggen.

  1. Marija

   Ik hoop dat het HET BEGIN VAN HET EINDE van dat hele zooitje is.

   1. corfo

    @ Marija.
    Het einde kan niet snel genoeg komen !!
    Wég met die nep-nieuws-verspreiders en leugenaars.

    1. Tinneke

     +++++++++++++

 4. corfo

  Deze figuur, Penthousje P. kan niet hard genoeg aangepakt worden.
  Deze ophitser/volksmenner moet gestopt worden ! Deze men kan zich in feite toch nergens meer vertonen ? Onbeschaamdheid/arrogantie van deze man en het demoniseren/beledigen van andersdenkenden maakt hem tot een belachelijk, kleuterachtig figuurtje.

  1. denk eens na

   Wat dacht je van een baan als burgermeester.

 5. Tguard

  Nogmaals nietje erdoorheen en de shredder in.

 6. Ni28

  Koekje van eigen deeg!

 7. Two Ravens Black Kettle

  Oeps verkeerd geplaatst hier hoort ie thuis

  Natuurlijk zou de val van dit Eurofiel horror kabinet een zegen zijn.

  Totale versplintering en tirannieke antidemocratische cordon sanitaires (wat keurig goedgepraat wordt door de gelijkgeschakelde MSM)

  Met een beetje geluk komt er de eerste vier jaar geen regering zodat ze dit land niet nog verder de afgrond in kunnen laten storten.
  Alles is beter dan deze weerzinwekkende antidemocratische poppenkast.

  Waarom zal de kop van Zijlstra rollen maar de racistische kop van Pechtold niet ?
  Dat is eenvoudigweg te verklaren
  De MSM is gebeten op Zijlstra sinds de cultuur bezuinigingen. Daarom zal Barbertje (en ditmaal terecht) moeten hangen.
  Pechtold is echter een bevriende politicus en voor een bevriende politicus gelden bij de MSM andere regels.
  Bij een bevriende politicus (al heeft hij zich ontpopt tot een racist) hanteert de MSM tien tot twaalf wapens

  1) ’t Het Ich Habe Ess Nicht Gewusst Wapen (zie om. het wegkijken bij Massaverkrachtingen in Keulen en het stelselmatig zwijgen over de islamitische verkrachtingsbendes in Engeland en Zweden)

  2) Het Wapen van het vergoeilijken (Zie casus Penthouse)

  3) Het doofpot Wapen (zie bovenstaande 2)’

  4) Het Wapen van de Verdachtmakingen (de jongens en meisjes die naar de naakte racistische bevriende keizer wijzen worden in de hoek van Auschwitz gedrukt. Hopende op een nieuwe Volkert of Mohammed B)

  5) Het Wapen van de Manipulatie (zie vandaag waar de Staatsmedia op het Staatsmediaforum (Staatsradio 1)
  Pechtold wordt aldus geciteert: ““Zijlstra had zijn eigen rol niet groter moeten maken”

  Niet: “Ik moet de eerste Rus tegenkomen die niet liegt”

  Het hele Internet heeft het over de tweede uitspraak maar de geperverteerde en van kelder tot nok moreel corrupte Staatsradio heeft het over “Zijlstra had zijn eigen rol niet groter moeten maken”. De ziekelijke verering van de Vunzige kroonjuwelenpisser is pathologisch.

  7) Keihard liegen

  8) Spreken in termen van “Wij”. “Wij” haten Trump. “Wij” houden van Hillary. “Wij, Wij, Wij, Wij, Wij, Wij” terwijl ze bedoelen WIJ van het Incestparadijs Grachtengordel/Hilversum

  9) Nodigen we al ooit iemand uit die niet uit het Deug Incest-Paradijs stamt dan zetten we er 6 tegenstanders tegenover, laten hem of haar niet uitspreken en fungeert de dienstdoende Staatsambtenaar/presentator als participerende Inquisiteur (zie Staatsprogramma’s zoals Jinnek, Nieuwsuur of het NOS journaal)

  10-12) De Drie Wapens van de De Drie Aapjes

  1. Marija

   Dat vele Ned.Russen het voorbeeld van moedige Tonka moge volgen.
   Het zal weinig zoden aan de dijk zetten, maar wel het imago van pukkie Pent schaden.

 8. Ni28

  Opvallend, de trollen houden zich stil.

  1. eRik2017

   Serieus @Ni28 ik wilde het net zeggen.
   Het is toch wel heel frappant he?
   Als een seksschandaal met minderjarige overlevenden van een natuurramp wordt afgedaan met een “maatregel” dat iemand via de achterdeur mag verdwijnen dan is dat okay en blijft het verder stil, en als het gaat over Russen dan zijn de tröllen thee aan het drinken. het moet niet gekker worden!

   1. eRik2017

    Eneeehh pssstt.. Guus en Wim zijn tegelijk weg….. gek he?

    #trollen #ontwimmen #ontguusen #trollenvrij

    1. Guus Geluk

     DFTT.

     1. Top

      Is je kerkje uit? Mag je weer thuis bidden en ons vervelen?

  2. Pit

   @Ni28: Ze zijn alleen nog in staat 4 letter te produceren, een grote winst, niewaar?

  3. Professor Zonnebloem

   “Opvallend, de trollen houden zich stil.”

   Daaraan kun je dus zien, dat het geen trollen zijn. Ze reageren alleen wanneer het tegendeel van een stelling, mening, onderbuikgevoel, etc. beargumenteerd kan worden. Echter in dit geval ziet iedereen, dat de positie van Zijlstra terecht hevig onder druk staat. Dus is er geen reden om iemand hier te corrigeren, tenzij het over de verkrachting van de Nederlandse taal gaat, maar ik geloof dat men dat schip voorlopig even heeft laten varen.

   1. Pit

    @Professor Zonnebloem: Daaraan kun je dus zien, dat het geen trollen zijn.

    Een gewaagde stelling terwijl iedereen ervan overtuigd is dat er hier een paar (duo) bekende trollen huizen. Je laadt nu ook de verdenking op jezelf.

    Bovendien herhaal je een argument van één van de twee trollen.

 9. PindaRinda

  Zo pakken die Russen dat aan.Goede RATTENVANGERS zijn dat hoor!

 10. DolleDries

  Vragen aan Alexander Penthouse Wanneer en waar bent u, meneer Penthouse in contact geweest met de Russen? En wat heeft u toen met de Russen besproken? Met hoeveel Russen heeft u samengewerkt? Welke toezeggingen zijn door hen gedaan, en wat heeft u in ruil voor deze Russische toezeggingen toegezegd?
  Vindt u op basis van u constatering dat Russen niet te vertrouwen zijn dat er minder Russen moeten in Nederland.?
  Is u constatering niet schadelijk voor de handel met Rusland?

  1. DolleDries

   Kunt u statisch bewijzen dat u constatering juist is zoals Wilders dat met de Marokkanen wel kon.

 11. Two Ravens Black Kettle

  Overigens diep respect voor deze Nederlandse Russin.
  Keihard de daad bij het woord voegen en de racistische Malloot Pechtold ter verantwoording roepen want de bevriende Russenjagende media zal het niet doen en zijn daarmee deel geworden van de racisten kliek.

  Natuurlijk is deze aangifte niet kansrijk want de D’66 magistratuur zal deze bevriende politicus nooit veroordelen. Net zo min als de D’66-OM (die zelf zaken initieert tegen Wilders en haters van Sylvana) een proces zal opstarten want de rechtsstaat in NL is een volstrekt Orwelliaans lachertje.
  Niet voor niets werd Volkert van der Graaf door de D’66 magistratuur beloond voor de moord op de dissident Pim Fortuyn en ging de bevriende Staatsmedia en masse rondom de koningsmoordenaar staan toen hij werd vrijgelaten.

  Racisme tegen iemand met een wit kleurtje (of wat dat betreft een Oost-Aziatisch kleurtje of tegen ‘gekleurde’ afvalligen (door de Deugers steevast uncle Toms genoemd) kis geoorloofd.
  Pechtold roept dat alle Russen leugenaars zijn.

  Vervang dit door Marokkanen en de stoottroepen van het OM sleuren je uit je bed en de rechter geeft je -zoals in het geval van Nekschot- effectief de doodstraf.
  (De D’66 magistratuur wilde dat de anonimiteit van Nekschot werd opgeheven zodat hij kon worden vermoord door een religieuze waanzinnige. De boodschap van de corrupte rechtsstaat kon niet duidelijker zijn)

 12. poison

  Hoogmoed komt voor de val. Rutte, Pechtold, Zijlstra om maar eens deze 3 te noemen wanen zich zelf onaantastbaar. Hoogmoed komt voor de val. Hoogste tijd dat dit zootje op stapt.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Een echte journalist zou het volgende vragen

  “Pechtold u beweert dat alle Russen leugenaars zijn. U impliceert dat een heel volk van geboorte en aard niet te vertrouwen zijn. Ook Russen en nazaten van Russen woonachtig in Nederland. In WO2 was er ook zo iemand waaraan U zo vaak refereert om dissidenten kallt zu stellen.

  a) Kunt U hard maken dat geen enkele Rus, inclusief Russen en nazaten van Russen woonachtig in Nederland niet te vertrouwen zijn ?
  b) Bent U -net als een zekere Adolf H. – van mening dat het in het onveranderlijke DNA van de Slavische bevolking zit ?
  c) Waarom zou de heer Wilders voor een politieke rechtbank gesleept moeten worden voor een veel mildere uitspraak en U niet ?
  d) Bent U van mening dat voor U en uw fans andere regels gelden dan voor de -door U zo gehate- ‘gewone’ man en vrouw ?

  (ik hoop op Wierd Duk, Syp Wynia of Arnold Karskens want de rest van het corrupte (gevestigde) journalistengilde/Fake Newskwaliteitsmedia zit okseldiep in het Kartel)

 14. B. Pascal

  Het grootste gedeelte in Den Haag is domweg Decadent!
  Het maakt niet uit wie je vastpakt, allemaal wassen beelden.

  De democratie is op deze manier niet meer serieus te nemen!

  Behalve de behoudende partijen, die nog moraal tonen, zijn nog aanspreekbaar.
  Maar ik ben bang dat door het hoge decadente gehalte in beide kamers dit geluid verstomd wordt. Pechtold zei het al tegen Baudet: wij houden niet op! Wij stoppen niet eerder; dan dat jij stil bent.

 15. nanda

  Ik neem aan dat naast de Russische burgers ook de Russische ambassadeur aanstoot nemen aan dit soort uitspraken.
  Dus dikke kans dat door de uitspraak van Pikkie Penthouse een diplomatieke rel ontstaat.

  1. Dollaert

   @nanda
   De Russen kennende en ik spreek de taal, kijken zij eerst goed de kat uit de boom. Gaan niet over 1 nacht ijs en hebben geduld.
   Zij zullen deze zaak goed volgen en serieus bestuderen. Reken daar maar op!
   Het is en blijft een Grootmacht. We zullen zien.

 16. Nog1

  Tja…hij stelde dat hij nog nooit had gezien dat…enz.

  Gezien het bord voor zijn kop denk ik dat Pechtold wel eens de waarheid kon hebben gezegd.

 17. Two Ravens Black Kettle

  Was ik Poetin dan zou ik de Russische ambassadeur terugroepen en de NLse ambassadeur uit het land flikkeren.
  Daarnaast onmiddellijk een reisverbod instellen voor de racist Vunz Pechtold en zijn Russenjager Ollongren.
  Pas wanneer de geopolitieke situatie genormaliseerd is en de koppen van Ollongren en Pechtold netjes zijn afgevoerd naar de politieke urnenvelden zou de ambassadeur weer kunnen terugkeren.

  En laten we de Emmersnotiaan Rutte niet vergeten. Hij stelde dat Zijlstra namens de Nederlandse regering sprak.
  (en werkelijk geen hond van de Staatsmedia die hem erop aan durft te spreken. Sterker nog. Dat gaat rechtstreeks de doofpot in terwijl de citaten van de bevriende Pechtold worden gemanipuleerd. Het wegpoetsen van de geschiedenis daar zijn ze een ster in; ‘onze’ moreel corrupte Staatsmedia.

  1. Marija

   Wat een hopeloze t.eringzooi toch, wat een beschamende vertoning en de enige les die er te leren valt lijkt mij: DAT HET STEMVEE EINDELIJK EENS WAKKER WORDT.

   1. Tinneke

    Ik mag het toch hopen Marija!

  2. Pit

   @TRBK: (…) zijn Russenjager Ollongren.

   Ollongren was als gast aanwezig op de Bilderbergconferentie van 2016. Waren er in 2015 nog Russische gasten, in 2016 was dat niet het geval. Ook in 2017 was Rusland onderwerp van vergadering en waren er geen Russische gasten.

   Wie (NL) waren er wel?

   – Koning Willem-Alexander
   – Victor Halberstadt, Universiteit Leiden
   – Ralph Hamers, bestuursvoorzitter ING Groep
   – Jeanine Hennis-Plasschaert, (toenmalig) minister van defensie
   – Klaas Knot, President van De Nederlandsche Bank
   – Boyan Slat, CEO en oprichter, The Ocean Cleanup

 18. Paaldanseres

  Is dit “the beginning of the end?” … laten we het hopen.

 19. EllyD18

  Wat is die Pechtold toch een ongelooflijke arrogante bal.
  Hoe kun je als kabinet leugens verdedigen ? Alleen als je zelf leugens toelaatbaar vindt.
  Het wordt de hoogste tijd dat het penthousegebeuren wordt uitgeplozen. Er is altijd wel iemand die meer weet.

 20. Tom, Enschede.

  Laat Pechtold eerst eens naar zichzelf kijken. De schijnheiligerd spelen en alles wat maar iets ‘rechts’ ruikt zwartmaken vuile leugenaar.

 21. sjun

  Cokey Pechtold solliciteerde al even naar gejuridiseerde media-aandacht.

 22. Ben Zine

  Pechtold is echt een laaghartige smeerlap… Om zich zo ongepast en respectloos over Rusland en de Russen uit te spreken, in het openbaar en in zijn positie, daar zijn echt geen woorden voor. Wilders EINDELOOS bashen voor zijn Marokkanen-uitspraak en zelf doodleuk eventjes 144 miljoen Russen wegzetten als leugenachtig en onbetrouwbaar. Pechtold heeft zijn ware smoel laten zien. Een opportunistische hypocriete PROLEET. Zijn opmerking over Russen hoort thuis in een kroeg met voetbalhooligans. Wat een min sujet. Ik vind hem de ergste van allemaal.

  1. Marija

   Yaaer Farat slijpt de messen.

  2. Rosasolis

   @Ben Zine. Rustig aan man, denk aan je hoge bloeddruk! Pechtold is het beslist niet waard om enige reactie te geven. Als je naar die foto hier boven kijkt, dan zie je dat dit man niet helemaal “in order” is. Of zoals ze in America zeggen “out to lunch”. Of zoals
   ze zeggen in Canada “gone Burserk”. Moet je naar die oogjes kijken!

   1. Pjotter

    Rosasolis; “Moet je naar die oogjes kijken!”, een dode en ontbindende schelvis.

 23. poldi

  Ik bespeur van de kant van @Guus Geluk en #EQ een oorverdovende stilte !

  1. Ben Zine

   @Poldi
   Guus vindt Zijlstra ongetwijfeld een zeer kundig en capabel bestuurder. 🙂

  2. Pit

   @Poldi: Logisch, niemand moet ze nog langer, een optelsom van jaren!

   #ontwimmen

  3. Guus Geluk

   Doe je gehoorapparaat dan in.

   1. Top

    VDVKKK!

    1. Guus Geluk

     DFTT.

    2. swetsnek

     hahahahahahahahahahahaaha zet hem top

 24. poldi

  Pechtold,is te vergelijken met een opgeblazen kikker.
  Hij kletstmaar wat in de ruimte. Neemt Zijlstra in bescherming, omdat hij drommels goed weet, dat de bal binnenkort ook in zijn goal binnenrolt. Het discrimineren, van Wilders en Baudet, heeft zoveel kwaad bloed in de Lage landen gezet, dat de afrekening op korte termijn bij de onbetrouwbare Pechtold, in zijn penthouse binnen komt.

 25. poldi

  “Zijlstra was daar ook niet helemaal zuiver over geweest”.
  Een halve leugen is nog steeds een leugen. Uitspraken gedaan om Putin in een kwaad daglicht te stellen, zodat er weer snelle conclusies zouden worden getrokken. Die snelle conclusies zijn afgelopen weken niet erg handig gebleken. De Russische DDoS-aanval bleek een 17-jarige Nederlandse jongen.
  Maar gelukkig is Zijlstra volgens Rutte nog wel betrouwbaar, dat geeft de burger moed!

  1. Pit

   @Poldi: Rugdekker Rutte, ik heb een hekel aan dat soort rugdekkers.

 26. Bennie49

  Het blijft een smerige lamlul

 27. Bloem

  Heerlijk ludieke actie, echter het OM zal er niets mee doen. Net als destijds met de uitspraken van Samson en Asscher over Marokkanen die een etnisch monopolie leken te hebben op overlast, geweld en crimineel gedrag. Dat ging verder dan de uitspraken van Wilders, echter geen reden tot vervolging want links net als justitie. Nu zijn de Russen aan de beurt en daar heeft men in dat kringetje toch al een hekel aan

 28. Tinneke

  My day can no longer piece, voor de anderstaligen onder ons.

 29. Farn

  Kan niet iemand een voorgedrukte aangifte op deze site zetten? Vul hem met liefde in.

 30. Florissa

  De omhoog gevallen keutel loopt op zijn laatste benen, en dat werd de hoogste tijd .

 31. Rosasolis

  Beste Tonka, ik hoop dat je ook abonnee bent op DDS, en dan zal je ontdekken dat velen van ons begrijpen hoe je je voelt. Over de uitlatingen van Pechtold moet je helemaal niets van aantrekken. Velen van ons vragen of deze man helemaal “in order” is. Helaas moeten wij van de CDA werken in een coalitie regering met D66…en dit wordt met de dag steeds moeilijker.

 32. wheelboy

  Ik zeg altijd wat voor de een geld moet ook voor de ander gelden . Dus Penthouse ook hakkies maken bij de edelachtbare . Oh shit vergat dat wordt zoizo vrijspraak . Want Na het schijnt zijn veel rechters D666 fan en lid .

 33. A3aan

  Ik steun Tonka in haar aangifte tegen A. Pechtold, leider van D66 wegens discriminatie.

  1. Two Ravens Black Kettle

   MeToo !!

   Breng de racist, Russenjager en gifmenger Alexander P. voor de rechter !

   1. Rosasolis

    @A3aan en Two Ravens. Me Too. Mijn grootmoeder was een Russin uit Odessa die kort voor WW 1 naar Canada kwam. Ik heb een prachtige kleed van haar dat zij als jonge dame heeft gemaakt kort voordat zij op de boot naar Canada ging, als jonge getrouwde immigrante. Dit prachtige kleed was ik van plan de geven aan de Hermitage museum in Amsterdam. Want dit geweldige museum verbind ons 2 landen, het oude en het nieuwe samen. ik denk dat ons hele Nederlandse cultuur
    verbonden is met Rusland…al eeuwenlang voor de Soviet ellende. Ik zie niet dat Poetin van plan om Europa kapot te maken. De Russen zijn zo blij voor hun onafhankelijkheid. Misschien willen jullie allemaal weten dat dagelijks ons Nederlandse tuinbouw en zuivel producten doorgaan naar Rusland om de
    bevolking te helpen om door de winter te komen. Waarom moeten wij deze Russische vrienden in de steek laten?

 34. Pjotter

  Als er in NL nog rechtvaardige rechtspraak is val de grootste politieke lul Penthouse-boy hier in zijn eigen zwaard, de ophitser een aanjager van het Wilders proces die notabene 1 van onze handelspartners op discriminerend wijze bejegend, ik vraag mij af kunnen alleen van origine Russen aangifte doen of kan elke NL-er dat ? in dat geval ontkomen ze niet aan voor gedrukte aangiftes.

  1. Pjotter

   Correctie; val=valt en discriminerend=discriminerende

 35. dannyvermeulen69

  Mijn vrouwtje heeft ook aangifte gedaan. zal weinig uithalen maar het gaat om de signalen die er worden uitgezonden..mensen in de politiek met name die hele linkse graaiende liegende volks verraders verdienen het om aan de schandpaal te worden genageld ..wilders word tot in lengte van dagen vervolgd met de vraag aan het volk meer of minder? en Pechtold kan op een directe botte manier russen beledigen .ik persoonlijk begin dat hele Haagse circus te haten vuil tuig is het! tonnen per jaar aan geld verdienen ons de mond snoeren vertellen wat we wel en niet mogen doen de ene wet dicht het bodemloos gat van het andere belachelijke wet ..steeds meer betalen liegen bedriegen .en bovenal nog russen beledigen,

  1. Ernst Quispel

   “Mijn vrouwtje”

   🙂

   1. dannyvermeulen69

    heb je er wat op tegen kwijl kwispel??als het je niet aanstaat wat mensen hier vertellen rot op dan hier van dit forum .moet je in mijn gezicht zegen oog om oog ..kijken of je dan nog durft

    1. DolleDries

     Ernst Beukman praat liever over mijn klein meisje of jongetje.

     1. Ernst Quispel

      DFTT.

     2. eRik2017

      Dat vindt hij niet leuk Dries! MMwoehahahaah

    2. Pit

     @Danny: Wim aka Ernst aka Code 134 aka Dopper aka Gvanderwaal is een trol, die kun je beter niet voeren, dan heb je er ook zo weinig mogelijk last van.

     1. dannyvermeulen69

      Zeker Pit ik volg DDS al een hele tijd .en idd kwispel kakkerlak komt hier alleen om te klieren met zijn domme nicknames .het getuigd toch dat deze persoon schijnheilig is het denkvermogen van een vlooi heb .en eerlijk gezegd heb ik nooit iets nuttigs gelezen van van deze dombo.

     2. eRik2017

      @Pit
      Mag het heel even met een antri-tröl uurtje?

      Kuzu is net aan het woord. Dan weet je dat Roland-Wim opgewonden wordt! Zijn groot leider.

 36. Baron von Munchhausen

  ……………….en in zijn Penthouse, zit, (aan niemand vertellen!) de KGB en de CIA; onder leiding van Ollengren!!!
  Oooeeeeiiiiiiiii!!!!!!. “Duizend bommen en granaten!”
  Dolle Dwaze 66’ers hebben de macht!
  ……….en Pechtholdje, belt met Junckertje ( nr 1 zuipschuit) of er binnenkort een baan in Brussel is!
  Want……………..”IK”, Pechtholdje weet wat goed is; in de eerste plaats voor mijzelf en het “klootjesvolk en gepeupel” heeft maar te gehoorzamen!
  “Is u dit duidelijk?????”
  Ondertekend:
  Alexander Pechthold
  Toekomstig Secretaris-Generaal van de Provincie Nederland en uitvoerder dictatoriale opdrachten EU!

 37. Bon-vivant

  Interessant fenomeen. Noem hier het woord “Pechtold” en de diarree vliegt je om de oren.
  Oh, wacht even, Jinek is begonnen. Ik ben even off-line.

  1. Hetzalwelweer

   zal ff kijken

  2. eRik2017

   @Bonbon
   Dan kijk meteen even alle herhalingen van Jinek, Pauw, Pauw en Witteman, Zembla, Nieuwsuur, Nova, Paul de Leeuw en de Bereboot.
   See you!
   #zodieispleite #mafkees #ontwimmen #ontbonnen

 38. Bon-vivant

  Jinek had zojuist Natalie Righton (onze Volkskrant-journaliste) in de uitzending. Oh ja, en Pia Dijkstra. Leverde weer interessante televisie op.

  1. Pit

   Maar dat weten we toch Bonobo… Oreren over de linkse staatsomroep? Niet handig op DDS, daar word je trol van.

   1. Bon-vivant

    Staatsomroep? In jouw aanbeden Rusland, daar hebben ze staatsomroep.

    1. dannyvermeulen69

     meneer heeft veel verstand van russen en het land? kloontje van qwispel kwiijldombo, met je misplaatse opmerkingingen jegens russen,,holbewoner van pechtold .ga jij bepalen of mensen wel of geen aagifte doen? als het je niet aanstaat dat dit hier word vermeld kom dan niet hier op dit forum heb ik qwispel ook al verteld

 39. Bon-vivant

  In de uitzending van Jinek maakte Natalie Righton overigens een zeer professionele indruk op mij. Zij oogt als een vak-journaliste pur sang: kritisch, vasthoudend en onafhankelijk. Nogal een verschil met de hysterie hier op DDS.

  1. Hetzalwelweer

   In het belang van wie? De Media of de Politiek? Ze zitten allemaal in hetzelfde nest en niemand zal zijn eigen nest volschijten…..of je moet van de VVD komen en jezelf te kakken zetten. Kom op zeg….Jinek is een Rutte lover dus…..

   1. Bon-vivant

    “In het belang van wie? De Media of de Politiek?”
    Deze vragen kan ik ff niet plaatsen.

    1. Hetzalwelweer

     Onze MP vond het vanavond belangrijker om de Volkskrant een scoop te geven dan dat hij er zelf op zou reageren. Dus de media vond hij op dat moment belangrijker dan de politieke opinie.

     1. Bon-vivant

      Ik had het over de professionaliteit van Natalie Righton. Ik weet niet waarom jij “onze MP” er dan weer bijsleept?

     2. Hetzalwelweer

      Mijn scanner bevestigde alweer een aanwezigheid van een DDS trol….dus helaas kan ik u mededelen dat bon-viant….weer een zoveelste variatie is op Ome Wim en Neef Ernst….het gaat u goed….#ontwimmen

     3. Bon-vivant

      Dank voor deze interessante inhoudelijke reactie.
      Oh ja, en laat je scanner morgen even nakijken…

     4. Hetzalwelweer

      Scanner doet het prima ome Wim/ernst/Bon…..Doei Ome Wim. #ontwimmen

 40. arthurvdmolen

  Bij deze doe ik aangifte van belediging en discriminatie door Alexander Pechtold, geboren op 16 december 1965, partijleider van de politieke partij D66 die op 12 februari 2018 de volgende uitspraak heeft gedaan:” Ik moet de eerste Rus nog tegenkomen die zijn fouten zelf rechtzet”.

  Ik voel me diep beledigd én gediscrimineerd. Ik heb zowel Russische als Nederlandse nationaliteit en ik vind dat ik een integer persoon ben. De uitspraak van dhr.Alexander Pechtold heeft een vergaande strekking: hij (Alexander Pechtold) beledigt en discrimineert mij door over alle mensen die tot de bevolkingsgroep Russische Nederlanders behoren een negatieve, discriminerende en schokkende uitlating te doen. Deze uitlating van dhr.Alexander Pechtold raakt ook mijn echtgenoot die Russische vrouw heeft maar ook mijn kinderen die nu ook in het negatieve licht komen. I Ik hoop dat deze aangifte met nodige spoed wordt behandeld en verwacht een snelle reactie van de Nederlandse politie.

 41. Pit

  Ollongrens teksten, zeker in onderlinge samenhang bezien, leiden tot de dwingende gevolgtrekking dat zij gezegd wil hebben dat Thierry Baudet (en niet slechts “Forum leden” en of “Het Populisme”) zich racistisch uit in het politieke debat en hij daardoor (“dus”) Nederlanders discrimineert en de rechtsstaat bedreigt. De uitlatingen jegens Thierry Baudet ontberen iedere feitelijke grondslag en zijn voor een politicus uiterst schadelijk te achten en dus strafwaardig en ook een minister onwaardig.

  Dit vonnis is gewezen op 4 februari 2018 door mr. Hiddema

  1. Pit

   D66-Minister Karin Ollogren kan veroordeling wegens smaad en laster niet ontlopen.

   #FVD

 42. rosmalen53

  Alleen die kop op die foto al. mijn handen jeuken.

 43. Frits Jansen

  Pechtold heeft alleen gezegd dat hij nog nooit een Rus heeft gezien die zijn eigen fouten rechtzet. Wat ik me best kan voorstellen, zoveel Russen zal Pechtold überhaupt niet tegen het lijf lopen.

  Aangifte doen dreigt een nationale sport te worden. Alleen is ook deze aangifte volkomen kansloos. De vrijheid van meningsuiting is hier weliswaar niet zo absoluut als in de VS, maar wel heel ruim. Volgens het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens zijn sommige bepalingen in ons stokoude Wetboek van Strafrecht te streng.

  Gelukkig kan het OM in Nederland zelf bepalen wat ze vervolgen en wat niet. Een aangifte is nodig noch voldoende voor vervolging. Een goede reden om niet te vervolgen is de inschatting dat het nooit tot een veroordeling zal komen (“technisch sepot”).

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.