Revolutie van politieke correctheid eet haar eigen kinderen op

Recentelijk verdedigde Alexander Pechtold de meer dan tien jaar aanhoudende leugens van onze minister van buitenlandse zaken Halbe Zijlstra met ‘Ik moet de eerste Rus nog tegen komen die zijn fouten zelf rechtzet’. Een frappant generaliserende en zonneklaar juridisch discriminerende uiting van een leider van een van de grootste politieke partijen in ons land.

Een partij die zelf permanent op de barricaden staat om elke vijand te pas en te onpas van discriminatie te beschuldigen. Wat zou er gebeurd zijn als Pechtold het woord ‘Rus’ had vervangen voor ‘Marokkaan’? Maar het doel heiligt de middelen, de partij uit de jaren 60 van een vorige eeuw heeft een politieke hekel aan Rusland, dus moreel is met déze discriminatie niets mis. Een opmerkelijke opvatting van een politiek leider die eerder dit jaar de schenking van een appartement afdeed als een ‘privé kwestie’, daarbij geheel voorbij gaande aan het feit dat smeergelden en andere onverkwikkelijke betalingen per definitie een privé zaak betreffen, en juist daarom ter toetsing gemeld moeten worden.

Zijlstra loog: hij was niet bij de bijeenkomt met Poetin in 2006, en wat hij beweerde dat daar gezegd was,  was ook incorrect volgens Shell topman Van der Veer. Een beter voorbeeld van wat Trump ‘Fake News’ noemt, is er niet. En welke leugens heeft Zijlstra de afgelopen 12 jaar nog meer verspreid? Door welke andere Nederlandse politici zijn en worden wij ook belogen? Door het recente debat is evident dat onze minister president Rutte ons in ieder geval nooit zal informeren over fake nieuws.

Maar Zijlstra moest in de kamer aandoenlijk huilen tijdens zijn confessie, en dus zullen er in politiek Den Haag stemmen opgaan om hem een mooi baantje te bezorgen. Wellicht zien we hem binnenkort naast Pechtold in de Eerste Kamer, en kunnen ze elkaar vergezellen op een dure vakantiereis tijdens een debat dat voor de doorsnee Nederlander van essentieel belang is.

Voor het eerst sinds 1848 waait er weer een spook door Europa, en door Nederland – het spook van de politieke correctheid. Plaatsvervangende schaamte oproepende uitspraken van ouderwetse politieke partijen (in Duitsland noemt men ze ‘Alt Parteien’) die het moreel gelijk claimen verdwijnen onder tapijt. Over ‘diversiteit’ van een kritische, onafhankelijke pers, ooit bedacht als institutionele kernpilaar van ons democratisch stelsel, wordt überhaupt niet gediscussieerd. En in Rotterdam zijn de PvdA, SP en Groenlinks zó bang dat een partij als Leefbaar Rotterdam de rokende puinhopen gaat opruimen van decennia links beleid, dat ze samen een ‘Islamitisch-Links Manifest opstellen’. De rechten van vrouwen, homo’s en Christenen worden zonder pardon opgeofferd voor het behoud van hun eigen macht, hun sociale invloed en onbeduidende partij-baantjes. De revolutie is aan haar smakeloze nagerecht begonnen; haar eigen kinderen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

139 reacties

 1. Ernst Quispel

  De opmerking van Pechtold wordt hier didsproportioneel uitvergroot. Het is in het licht van de leugens van Rusland over de MH17 en de permanente stroom van nepnieuws en propaganda vanuit dit dictatoriaal bestuurde land niet zo merkwaardig dat Pechtold zich liet ontvallen dat hij de Russen niet zomaar in staat acht een minister die onwaarheden debiteert te corrigeren zoals dat in onze democratische rechtsstaat gebruikelijk is.

  Rusland is een smerige dictatuur, een totalitaire staat die grossiert in leugen en bedrog. Het is een gotspe dat dit land nu denkt hoog van de toren te kunnen blazen over de leugen van Zijlstra.

  1. Top

   Blablablabla! Zo veel dom geblaat nog nooit gelezen. Blaaskaak!

   1. Ernst Quispel

    DFTT.

    1. swetsnek

     JMIEHEJBDDUV

     1. henkie

      De EU vreest al geruime tijd voor zijn voorbestaan en heeft het nuttig geacht een groot extern gevaar te fabriceren. Zo is een hele web van list leugen en bedrog gesponnen om Rusland als ons grote gevaarlijke bedrieglijke vijand neer te zetten.
      Ernst is ook leuk bezig die onzin op te lepelen. Als je de leugens maar vaak genoeg herhaalt…

    2. Top

     abcdefghijklmnopqrstuvwxyz! Dit is het alfabet domoor!

    3. B. Pascal

     DFTT Don’t Feed the Trolls (newsgroups; don’t respond to provocation; flamers)

     1. swetsnek

      Ja en wat ik er neer zet dat weet ik wel domoor

     2. Rosasolis

      @ B.Pascal. Heel hartelijk dat je ons bekend maakt met DFTT!
      Dit is heel hard nodig op ons zeer informatief en geliefde dagelijkse site
      DDS!. Iedereen heeft recht om eigen mening te uiten. Maar als je oneens ben met de meningen van een commentaar, dan schrijf uw mening zonder die person grof aan te vallen.

   2. Abri079

    Top!
    Deze reageerder kan in het hoofd kijken van een ieder. Dus ook in het hoofd van Penthouse Pechtold of jou.
    Poetin is voor hem een open boek.
    De wijsheid die hij hier uitdraagt is dus absoluut betrouwbaar, voor hen die daar niet door heen kijken.

  2. Ego-non-solus

   Ik noteer: EQ vindt een leugen gerechtvaardigd mits goed bedoeld.
   Ik noteer: EQ vindt een belediging gerechtvaardigd mits niet verkeerd bedoeld.
   Wie het predikaat (niet) goed bedoeld geeft is evident, de goedmens.

   Was mijn wereld ook maar zo simpel.

   1. Pit

    @Ego: Ik noteer: Wim is een trol die zuigt, slijmt, kliert en ettert.

    1. Ernst Quispel

     DFTT.

    2. Pit

     @Ego: Zoals je ziet bevestigd Wim mijn stelling hier boven! ^

   2. eRik2017

    Ik vul aan: EQ vindt het okay als de daders van uitbuiting van minderjarige slachtoffers van natuurrampen door de achterdeur naar buiten worden gelaten in plaats aan de publieke schandpaal genageld en berecht.
    EQ vindt het okay dat zijn maatjes (of zijn alias) mensen zoals hoogbegaafde autisten tot weinig waardevol voor de samenleving bestempelen.
    EQ ziet lageropgeleiden als afval van onze samenleving, en bestempeld hen als de groep die het meest rookt en zo hoge kosten voor onze samenleving brengt.
    En ga zo maar door.

    #ontwimmen #mafkees

    1. Ernst Quispel

     Geen van de gemaakte beweringen die me door eRik in de mond worden gelegd zijn juist. Ik daag eRik uit de citaten te leveren waaruit de belachelijke opmerkingen kunnen worden onderbouwd.
     De sukkel is echter een trol en zal daartoe niet in staat zijn.

     1. eRik2017

      Natuurlijkl zegt @Ernst-Wim dat het niet waar is. Zij stellingen kunnen eenvoudig terug worden gevonden in het eerste berciht rond seksfeesten van Oxfam. De tweede was van jouw maatje Frits Jansen, en mogelijk ook zijn laatste bericht voor de dat zelfvermeende octrooirecht vakman mogelijk door DDS van het forum werd verwijderd. En het derde bericht was ook vrij recentelijk, al heeft hij veelvuldig vaker zijn mening gegeven over laagopgeleide mensen. mensen waarvan ik waardering uitspreek dat ze dagelijks containers in-en uitladen om de economie op gang te houden, de straten worden schoon gehouden, treinen en bussen rijden, etc. etc. maar Wim spreekt enkel over deze groep als PVV tokkies die inhoudelijk niets te melden hebben, enz. enz.

      Ik ga mij niet door Wim laten uitdagen tijd te besteden om de qoutes terug te halen want zelfs al onderschrijven 10 mensen dat een appel groen is, zal Wim beweren dat die paars is.
      iedereen hier Wim weet hoe je in elkaar steekt, en DDS heeft jou al diverse in de ban gedaan, mogelijk vanwege jouw gedrag. Dopper/Cöde134, en gelukkig heb je dat zelf toegegeven.

      dag Wim!

      #ontwimmen #mafkees

     2. Top

      Blablabla! Blaaskaak en feiten verdraaider!

    2. buitenbeentje

     Als jullie zo graag willen ontwimmen, dan kan je misschien beter ophouden met telkens op hem te reageren. Jullie waren goed begonnen, maar hebben het niet lang volgehouden. De troll wordt dikker en dikker.

     1. Pit

      @Buitenbeentje: Als ik goed lees wordt er nauwelijks op Wim gereageerd.

     2. Ernst Quispel

      Inhoudelijk reageren is ook niet iets voor domme trollen.

     3. Guus Geluk

      Precies.

      Erik heeft met zijn twee aliassen deze ganse draad weer naar de knoppen geholpen.

      Laat hem ophoepelen.

     4. Ni28

      Mee eens. Maar straks reageert je onder andere naam op zichzelf om andere reacties te ontketenen. Hij geniet van in werkelijheid en wilt het voor geen cent missen.

  3. Ernst Quispel

   didsproportioneel = disproportioneel

   1. eRik2017

    Ernst Quispel = Wim

    1. Guus Geluk

     DFTT.

    2. Pit

     ^

     #wimsrugdekker

     1. Guus Geluk

      Ik ben geen rugdekker, ik val aan.

     2. Pit

      @Guus: Het gaat niet over jou maar over Wim, en jij bent zijn rugdekker.

     3. Ernst Quispel

      Pit/Zout is tamelijk dom, Guus, die kan weinig anders dan trollen.

     4. Guus Geluk

      Clearly.

     5. eRik2017

      Guus is Wims rugdekker, zijn afweergeschut. Guus maait het gras bij Wim, poetst Wim zijn acht trolhoefjes, en knuffelt Wim.

      #wimsrugdekker #wimsafweergeschut #wimknuffelaar

     6. Guus Geluk

      Het blijft nodig jouw trolgedrag aan de kaak te stellen, knul.

    3. Pit

     @Erik: Dat is nummer drie.

     #ontwimmen, #ontguusen, #ontbonnen

     1. Guus Geluk

      DFTT.

     2. Pit

      ^
      @Erik: De trol bevestigd mijn stelling

  4. sonar

   Kwippie als jevaltijd een ander de maat neemt dan kan je verwachten dat er wat tegen je gaat komen , als je corruptie en leugens bagataliseren.
   Google eens op grondonteigening in Leiden , van deze arrogante kwal dat dan een ander licht werpt van zijn karakter.
   Het zal wel moeilijk zijn om een objectieve reactie plaatsen van jou ,maar je zal het wel weg wuiven ,omdat het niet in jou staatje past zoals wij gewend zijn van links.

  5. Guus Geluk

   ++++.

  6. Koos sssss

   Gisteren verdedigde u hier nog de linkse uitsluiting van Leefbaar Rotterdam, omdat die partij colaboreerde met FvD.

   A. Uw democratisch gehalte is daarmee net zo slecht als dat van de Russen.
   Want in uw “democratie” is geen ruimte voor oppositie.

   B. De opmerkingen waarop links het FvD beschuldigt van racisme zijn niet alleen disproportioneel uitvergroot, de opmerkingen zijn nog eens totaal uit hun verband gerukt en de kritiek op de opmerking van de rol van het iq staat haaks op wetenschappelijke bevindingen, waarover zelfs op NPO gepraat wordt.

   Tot slot nog dit.
   Pechtold liet zich niet wat ontvallen, hij verstuurde willens en wetens deze stigmatiserende tweet. Als Pechtold hiermee wegkomt, pleit dat Wilders ook vrij van zijn “minder Marokkanen-uitspraak”.

   1. Ernst Quispel

    “Gisteren verdedigde u hier nog de linkse uitsluiting van Leefbaar Rotterdam, omdat die partij colaboreerde met FvD.”

    Dat is onjuist. Ik signaleerde dat Leefbaar Rotterdam grote kans loopt electorale schade te ondervinden door de collaboratie met het FvD en daardoor de kans op een linkse coalitie toeneemt.

    Dat lijkt me wat anders.

    1. Koos sssss

     U stelde dit: “De kans op een linkse meerderheid in Rotterdam is fors tpegenomen nu Leefbaar zo stupide is geweest om te collaboreren met het FvD. Dat gaat ze opbreken.

     Termen als “stupide” en “collaboreren” komen niet in een objectieve beschouwing terug.
     Ze geven vooral de mening van de schrijver aan; collaboreren is samenwerken met de vijand.

  7. gimmeMystack

   Ernst Quispel, stop met je Racisme!!!
   Smakeloze racist.

   1. Pit

    @Gimme: Wim aka Ernst is een trol, die kun je beter niet voeren.

    1. Guus Geluk

     DFTT.

    2. Pit

     ^
     @Gimme: Hierboven is staat de bevestiging van mijn stelling.

    3. eRik2017

     Ernst-Wim een racist noemen is als een paard een wortel voorhouden.
     Hij staat op zijn acht trölhoefjes te trappelen van plezier!
     #ontwimmen

  8. Roughwood

   Net als de uitspraak van Wilders aangaande Marokkanen, die door het deugvolk en de MSM disproportioneel (dus niet didsproportioneel grammaticale grootinquisiteur!) werd uitvergroot. Maar dat is natuurlijk iets anders. Want Wilders = racisme = anti-islam = discriminatie = nazi = Hilter! En de voorgedrukte aangifteformulieren lagen al klaar. Dat daarentegen van ons huidige kabinet een club deel uitmaakt die vol zit met liegende en huichelende hypocrieten (met rugdekking van hun ‘deugführer’, die geen deel uitmaakt van dit kabinet, maar wiens rol dusdanig laakbaar is dat we deze niet onvermeld kunnen laten) doet er schijnbaar minder toe. Hypocrieten die hun onwelgevallige meningen willen censureren, keiharde leugens van collega bewindslieden als niet ter zake doende afwimpelen (is geen nepnieuws, dat van politieke tegenstanders natuurlijk wel), appartementen als geschenk aannemen (privékwestie? niks privékwestie!), discrimineren door het Russische volk over één negatieve kam scheren (goh, wie had het ook alweer over discriminatie na Wilders’ ‘meer of minder’ uitspraak?) en keihard demoniseren door Baudet als groter gevaar voor NL af te schilderen dan Wilders. Om na diens aangifte stuitend arrogant te reageren dat het ‘logischer zou zijn dat hij het politieke debat aangaat’ in plaats van aangifte te doen (waar waren die voorgedrukte aangifteformulieren nu?). Dat vond haar partij Deugen66 natuurlijk ook na de Marokkanenuitspraken van Wilders! Conclusie: er zit een gezwel in ons landsbestuur. Ik ben alleen bang dat het geen goedaardig exemplaar is…

   1. Pit

    @Roughwood:

    Citaat Perte Penthouse Pechtold: Ik moet de eerste Marokkaan* nog tegenkomen die zelf zijn fouten rechtzet.”

    Marokkaan verwisseld voor Rus

  9. wheelboy

   Jij leeft nog echt in de tijd dat de Russen slecht waren en de Amerikanen niets fout konden doen .
   In Rusland kiezen ze hun burgemeester en allerlei andere bestuurders wel . Wij niet .
   Dat het geen schoonheidsprijs verdient daar weet iedereen .
   En hoe goed zijn de Amerikanen als het gaat om vertellen van de waarheid .Zij vallen landen in en laten een puinhoop achter .

   Beter een goeie Rus als buur .Als blijven hangen in een ijzeren gordijn . En nog steeds een 40-45 trauma hebben ook dat moet eens ophouden .Er zij geen grotere viezeriken als amerikanen .

 2. Pit

  Perte Penthouse Pechtold, waar is de uitgang?

  #abseilen

 3. DolleDries

  Uit de woorden van Prethouse spreekt een enorme haat en racisme tegen de Russen die de woorden van Hitler in de jaren 1940 over woelen en een oorlog zouden rechtvaardigen Het demoniseren van Rusland op totaal valse gronden valt vroeg of laat door alle manden. De EU boycot op valse gronden dito. De opgedrongen EU politieke grensvormingen daar gaan falen. Krim heeft een overduidelijk referendum gehad over dit issue, en Putin heeft de wel gerespecteerd!
  Ten oosten van de Dnjepr wonen Russen, spreken Russisch, eten Russisch, denken Russisch. De Kievcriminelen willen zelfs hun taal verbieden. Probeer dat eens in Belgie, mijnheer Verhofstadt. Tijd dus voor etnische vrijwillige grensvormingen: gewoon vragen wat meerderheden willen. Dat zou met verkiezingen in de Ukraine overduidelijk zijn geweest ware het niet dat de EU mede een staatsgreep heeft gefinancierd en gefaciliteerd en niets zoekende EU politici de zaak opnaaide op het podium. Ze wisten de uitkomst en kwam ze niet (NAVO) goed uit. Notabene in hun verkiezingsjaar. De toenmalige President werd ongrondwettelijk afgezet De democratie daar om zeep hebben gebracht. Het grootste gevaar is niet Putin, het is de oorlogszuchtige en triggerhappy EU in aanloop naar een EU leger om uiteindelijk dit tegen de eigen EU ontevreden en belastingslavernijburgers te gebruiken!

 4. Meester Kong

  “Leefbaar Rotterdam de rokende puinhopen gaat opruimen van decennia links beleid”
  Tientallen jaren?

  Afgelopen vier jaar zat Leefbaar met drie zetels in de coalitie, D66 met twee en CDA met één.

  1. Top

   Ik snap best wel, dat het met uw intellect, het moeilijk is om begrijpen wat er geschreven staat. Ga eens een cursus ‘begrijpend lezen’ volgen. Of lees het boekje ‘slimmer worden voor dummy’s’1

   1. Pit

    @Top: Kongs reacties beperken zich doorgaans tot 2 oneliners.

    1. Meester Kong

     @Zout, kom je aandacht tekort ?

     1. Pit

      @Kong: Nee, het ging even over jou, vandaar.

     2. Meester Kong

      @Zout, beter 2 onliners dan opmerkingen als
      -@Ego: Ik noteer: Wim is een trol die zuigt, slijmt, kliert en ettert.-
      Elke dag maar weer….

     3. Pit

      @Kong: Helemaal correct, ik kan er niets aan toevoegen!

   2. Meester Kong

    Ach doe mij een lol en leg het eens uit.

    1. Top

     Dat is onbegonnen werk aan trollen zoals jij. Het is ook niet mogelijk om een regenworm vliegen te leren. En aan surrogaat bijdehandjes is elke poging nutteloos. Want die hebben geen plaat voor hun kop, maar de gehele Chinese muur, maar dan in de lengte.

     1. Ernst Quispel

      Het is voor Top inderdaad onbegonnen werk: de trieste sukkel is niet tot inhoudelijk argumenteren in staat.

     2. Meester Kong

      Ach gut…..sinds wanneer links beleid in Rotterdam 🙂
      Ja weet het, zuigen 🙂

     3. Pit

      ^
      @Top: Als je het over trollen hebt trap je ze op de staart, zoals je hierboven kunt lezen.

 5. PindaRinda

  Alekzander Penthouse 1 van de grootste ratten van UT HAAGIE.Onbetrouwbaar en voelt zich het beste thuis in het RIOOL van de POLIKLIEK!

  1. Ernst Quispel

   En nu inhoudelijk, Pinda, dit lijkt nergens op.

   1. eRik2017

    Een Wim herkent men aan zijn hautaine, belerende “I’m OK, you’re NOT Okay” houding.

    #ontwimmen #mafkees

   2. Roughwood

    Zie hier het typerende trolgedrag overeenkomstig Deugen66: een ander de maat nemen, in dit geval over een onderwerp waaraan het de deuger in kwestie zelf geheel ontbreekt!

  2. Pit

   @Rinda: Wim aka Ernst is een trol, die kun je beter niet voeren!

 6. swetsnek

  Het blijft hier naar stront stinken DDS Dweilen graag

  1. Meester Kong

   Mag hopen dat met het dweilen ook Swetsnek in de gootsteen verdwijnt.
   VPN is voor hem een brug te ver, einde Swetsnek 🙂

   1. Pit

    @Kong: Nee joh, Swetsnek loopt hier al zolang rond, die gaat niet verdwijnen. De eerste is Wim, die gaat ongetwijfeld het speelveld ruimen.

    1. Meester Kong

     Reaguurders die andere reaguurders bedreigen met geweld enz. dat vind je geen probleem?

   2. swetsnek

    nee hoor ik ben net als eczeem kom je nooit meer van aapje hahaha

  2. eRik2017

   De vloer ligt hier vol rotzooi dat meekomt met natte scheten. Straks glij je er nog over uit. De dikke lucht is niet om te harden!

   #ontwimmen #ontguusen

   1. Ernst Quispel

    DFTT.

    1. eRik2017

     FTTppprrt Daar ging weer een natte scheet.
     Tha, dinsdagavond was afhaalchinees met Fu Yung Hai met hond in honing en gister was het falafelgehakt. Wims maag verdraagt dat niet.
     Als Wim even een rondje met zijn blauwe rolatortje loopt, zetten de zusters het raampje op Wims kamer even open, want de lucht daar is niet te harden van natte scheten!

     1. Ernst Quispel

      DFTT.

     2. eRik2017

      FTTppprrt
      Jesus Wim, heb je zo’n last van je maag?

     3. Pit

      @Erik: Maak een ronde en zie de trollen komen bovendrijven:

      – Kong
      – Guus
      – Wim Ernst

      Hoe simpel is het om ons daarvan te ontdoen?
      We weten sowieso al dat we hun reacties over kunnen slaan, dat is winwin, en vervolgens is het alleen een kwestie van indirect afstraffen op gedrag. Ik weet dat het even wennen is, maar als je er eenmaal mee gestart bent dan zul je zien dat het snel went.

      #succes

     4. eRik2017

      Je hebt gelijk @Pit
      We moeten naar de wim/wim situatie.

      Je moet nog wel even ter info van de anderen dat verhaaltkje vertellen hoe het is gekomen indertijd, door dat fietsje……

      #wimwim #ontwimmen #glory #victorie

     5. Vit

      Kunnen we Wim niet opgeven als donor, hersendood is hij al.

      Shit doe ik het toch.

     6. Guus Geluk

      En zo stookt en trolt Erik (= Pit, Rechtsaf) zich een weg op dit forum. Ook hier probeert hij reaguurders weer tegen elkaar op te zetten.

      Om het met Kuzu te zeggen: trap er niet in.

     7. Pit

      @Erik:

      Wim had vroeger een blauw fietsje maar wilde eigenlijk een rood fietsje. Toen de paters van de instelling waar Wim verbleef niet aan zijn wensen tegemoet kwamen, brak er iets bij Wim. Van toen af besloot hij dat alles en iedereen stuk moest.

      Toen, midden jaren ’90, internet haar intrede deed, ging Wim ook zijn eerste slakkensporen zetten. Hij begon aanvankelijk voortvarend, leek een leuke vent en (bijna) iedereen vond hem aardig. Tot op een dag hij zijn zin niet kreeg en hij erachter kwam dat er mensen bestonden die niet deden wat hij wilde en niet vonden wat hij vond.

      Het blauwe fietsje kwam terug in zijn gedachte en de kwaadheid die hij voelde toen de paters hem niet zijn rode fietsje gaven. Een links rood fietsje is wat Wim altijd al had gewild. En omdat Wim nog steeds boos is wil hij alles stuk maken.

      Wim besloot trol te worden, beroepstrol, een trol voor altijd. Dag in dag uit bestookt hij forums als DDS met zijn opzettelijk lariekoek in de hoop dat mensen daarmee uit hun tent komen. Hij geniet wanneer mensen boos worden en hem daarmee om de oren slaan, het is voer en het is zijn ademlucht.

      Op de onderstaande link las ik laatst meer over Wim, hij is al een oude trol en draait al heel wat jaren mee. De hoogste tijd om definitief af te reken (digitaal) met deze zuigert.

      http://uitingsvrij.net/viewtopic.php?f=29&t=269&start=3100

     8. Guus Geluk

      Pit, kap nou eens met dit domme getrol! Je placht constant de draad te kapen en de aandacht naar je toe te trekken. Hoepel op!

     9. Pit

      @Erik:

      #wimwim

     10. eRik2017

      @Pit
      Woehahahahahahhahaha, ik lig in een deuk!

      Alle ontwimmers, lees het verhaal van Wim, hoe hij tröl is geworden!

      En dat dat forum. Hoe erg is het dat er hele pagina’s worden besteedt aan zijn getrol. Er moet wel iemand zijn die hem daarvoor betaald!

      #ontwimmen

     11. eRik2017

      @Ontwimmers

      Hier hoor je Ernst-Wim de TV bellen, en hij geeft zich uit als Erik-Jan.
      Kijk en luister zelf!
      http://www.luckytv.nl/helemaal-de-weg-kwijt/

     12. Guus Geluk

      Proficiat, Erik, weer een draad kapotgeklierd.

     13. eRik2017

      Guus is eigenlijk een vrouw
      Guus is gek of festivals en je kan hier even kijken op het YouTube kanaal van Guus

      https://www.youtube.com/watch?v=mfJ3gYFbjE8

      #helemaaldewegkwijt

    2. swetsnek

     KKKVVV

     1. swetsnek

      ahahahahahahahahaha boppers toch hou op ik krijg pijn in mijn buik, straks moet ik net als de trollekes natte scheten laten .
      Maar goed ik ben het met jullie eens,we hebben die zeikers al weer lang genoeg gevoerd ,het wordt even weer tijd om ze te negeren

 7. Ben Zine

  “Rusland is een smerige dictatuur, een totalitaire staat die grossiert in leugen en bedrog.”

  Hoe kom je toch allemaal bij die baarlijke nonsens ? Ben je wel eens in Rusland geweest, heb je wel eens een Rus gesproken, heb je je wel eens verdiept in de Russische cultuur en geschiedenis ? Het lijkt erop dat je bent gehersenspoeld door Westerse anti-Rusland propaganda. Probeer daar eens aan te ontstijgen, laat je niet door anti-Russische agitprop voor een karretje spannen. Zijlstra heeft laten zien tot welk beschamend niveau je dan kunt afdalen.

  1. Pit

   @Benzine: Wim is een trol en plaatst dit soort reacties met opzet. Hij vindt het prettig wanneer anderen zich opwinden en boos maken. Dat komt omdat Wim hier niet aan de bak komt. Hij heeft wel gesolliciteerd maar niemand moet hem, hij is de collega die niemand wil, waarmee je blij bent als hij ziek thuis is gebleven.

   Niemand zal hem missen als hij niet meer reageert omdat niemand zit te wachten op zijn gezuig. Maar ik denk dat je dat al wist…

   1. Guus Geluk

    DFTT.

   2. Pit

    ^

    #rugdekker

   3. Ben Zine

    Weet ik Pit, maar soms denk ik: Misschien kunnen we hem toch nog een beetje gezond verstand bijbrengen en uit die linkse policor bubbel halen. Maar ik vrees dat het vergeefse moeite is…

    1. Pit

     @Benzine: Klopt, het is vergeefse moeite. Dit probleem speelt al jaren en kan m.i. alleen opgelost worden als deze trol(len) ontmaskerd en ten toon gesteld worden.

     #ontwimmen

  2. Ernst Quispel

   In populistisch-rechtse kringen is de liefde voor Rusland aanmerkelijk groter dan voor de eigen democratisch gekozen bestuurders. Deze NSB-ers nieuwe stijl (die hadden ook veel liefde en bewondering voor een buitenlandse dictator) steunen de smerige dictator Putin door dik en dun en nemen voor dat doel gemakkelijk een loopje met de waarheid.

   https://jalta.nl/politiek/wierd-duk-peilt-stemming-rusland-is-helemaal-geen-dictatuur/

   1. Ben Zine

    Populistisch-linkse borrelpraat voor in de kroeg, je ongefundeerde en ongenuanceerde kritiek op Rusland raakt kant noch wal. En een beetje flauw van dat Godwinnetje.

    1. Pit

     @Bezine: Helemaal correct en tevens juist!

     #ontwimmen

    2. Ernst Quispel

     Ik zie geen inhoudelijk commentaar, Ben Zine.

     Ik concludeer dat je daartoe geen mogelijkheden ziet.

    3. Pit

     @Benzine: Trollen kun je beter niet voeren.

     #ontwimmen

    4. eRik2017

     #ontwimmen

 8. Rechtsaf

  Liegen vind men geen doodzonde in de Haagse politiek en zo worden wij wederom in onze smoel gescheten..

  1. Pit

   Met de poep van Perte Penthouse Pechtold

 9. Ni28

  Het zijn donkere tijden voor de samenleving die dacht vrij te zijn. De politieke correctheid heeft bijna de zelfde effect als het communisme. Maar zo ver is het nog niet. Je hebt nog bepaalde vrijheden die daar volledig ontbraken. Maar met de zicht om (meer)censuur onder de mom van het bestrijden van nepnieuws. Nu is het tendens al, je moet je schamen als je er anders over denkt want dan bent je een vuile racist. De uitspraak van Pechtold betreffend de Russen zou heel anders zijn opgevat als het Wilders of Baudet zei. En vervang de Russen door de Turken of Marokkanen en dan zult je gelijk het vuur op de dak zien. Pechtold komt er voorlopig mee vrij. Liegen is veroorloofd voor de zittende elite onder alle omstandigheden en de meerderheid van de Kamer vat het allemaal niet zo zwaar. Wij takelen steeds verder af naar een bedenkelijke niveau van landen waar wij zo veel kritiek op hebben.

  1. Pit

   @Ni28: Toch is er uiteindelijk een grens aan de leugen, al regeert ze.

   Maar het is een lastige, want: “mundus vult decipi, ergo decipiatur”

 10. 030JdV

  Ik moet de eerste D66’er nog tegenkomen die de waarheid spreekt. Alexander Penthouse. Hij ademt, dus hij liegt. Of het nou gaat over Rusland, een geschonken penthouse, de gekozen burgemeester of het raadgevend referendum. Pechtold staat voor leugenaar en zal over een aantal jaren ook zo in de Dikke van Dale worden opgenomen. Een pechtoldje doen zal dan een normale uitdrukking worden voor iets zeggen dat niet waar is en je er dan vervolgens uit proberen te draaien door anderen te beschuldigen. Ook wel bekend als de Rutte-samba.

 11. Guus Geluk

  Ben Zine, Pit is een trol. Onder zijn vorige nick is hij verbannen, maar hij is teruggekomen. Met behulp van zijn aliassen eRik2017 en Rechtsaf “gebruikt” hij Ernst, Kong en ondergetekende om de draad te kapen, te stoken en de aandacht op zichzelf te vestigen. Inhoudelijk is het natuurlijk 00,00.

  Het doet me denken aan Pechtold die deheer Wilders basht om zelf te scoren.

  1. eRik2017

   Zo de waard is vertrouwt hij zijn gasten.

   #ontwimmen

   1. swetsnek

    ja daar kan meneertje slecht tegen

   2. Guus Geluk

    De trol meldt zich met een zuigende reactie.

  2. Top

   Ik zou bidden als ik jouw was (gelukkig niet). Heeft al veel goeds gebracht nietwaar?

 12. Ni28

  Pechtold sprak duidelijk over de Russen en niet politici al had ie dat misschien in gedachten. Goed dat de Russen hem aanklagen, hoe meer in getal hoe beter. Het blijft een discriminerende opmerking. In deze tijden wanneer men zo op elkaar let mag deze niet onopgemerkt blijven. Niets opgeblazen, gewoon een feit.

  1. Ernst Quispel

   De opmerking was inderdaad ongelukkig maar de context maakte duidelijk dat hij inderdaad politici op het oog had.

   1. eRik2017

    Ik dacht dat de context was dat hij criminele russen op het oog had?

   2. 75

    Wilders heeft het altijd over criminele Marokkanen gehad, maar dat is blijkbaar niet van belang.

   3. Uiterst Links

    Hij zei Russen, niet russische politici dus jij praat hier onzin

 13. napels

  Zonde van deze pagina wordt grotendeels opgeslokt door trollenruzies,al had dolle dries wel een aardige tegel,

 14. divad

  @napels Met je eens, volg het hier al een tijdje en er wordt behoorlijk onderling gekibbeld helaas..

 15. Ni28

  Aan het verloop van de discussie merk je dat Quispel het voor geen goud wilt missen en hoe hij van geniet. Als ie echt zo was hoe hij zich voordoet zou hij hier al lang met verheven hoofd opgestapt zijn, het is toch ver onder de maat voor hem. Inclusief de auteurs van de artikelen en artikelen zelf.

  1. Pit

   Hear, hear!

   +++++

   1. Guus Geluk

    DFTT.

   2. eRik2017

    @Pit
    ik ruik #underwim
    Een nieuwe Wimtröl in wording!

    1. Floris

     Poedel Guus blijft z’n baasje verdedigen. Aandoenlijk.

     1. eRik2017

      Het is Guusje, een vrouw.

     2. Pit

      @Erik: Als het een vrouw is en een poedel dan is het een teef.

     3. Guus Geluk

      Nee hoor, ik verdedig niet. Ik bestrijd.

     4. Floris

      Guus Quichot.

 16. Babaji538

  Correctie, het is geen revolutie
  maar pure, waarachtige, zuivere
  en duistere corruptie, wereld wijd.

  Petra Hermans

 17. sadeyes

  Serieus kwispel. Dus een fervent aanhanger van van die liegende patser Priveneukhut Alex. Ik hoop dat je ze allemaal nog eens op een rijtje krijgt en ook luistert naar andere meningen die iets eer gestoeld zijn op informatie. Zeker ook voor wat betreft Rusland. Je opmerking over “smerige dictatuur, een totalitaire staat”. Wel dat lijkt een beetje op de EU en D66-EU adepten vind je niet? Datzelfde D66 dat niet wist hoe snel ze een raadgevend referendum, (D66 kroonjuweel weetje wel?) afschaffen omdat de mening van de domme Nederlanders niet overeenkwamen met dat van Omkoophut Alex. Diezelfde Pechvogel die nu bij het debat dat nu gaande hierover in afwezigheid schittert. Te laf om zijn mening te verdedigen, hoewel deze niet te verdedigen is dus schuift hij maar een barbertje naar voren net als zijn grote vriend Glibberrutte

 18. sadeyes

  te snel geschreven. Sorry voor de grammaticale- en spellingsfouten

  1. Ernst Quispel

   Maar schelden en tieren gaat je goed af, kerel.

  2. Pit

   @Sadyes: Ernst aka Wim is een trol, die kun je beter niet voeren.

   1. eRik2017

    @Sadyes: Ik bevestig wat Pit zegt: Ernst aka Wim is een tröl, en staat al op zijn acht trolhoefjes te trappelen om jou van repliek te doenen als je iets terugzegt.
    laat hem lekker trappelen en voer hem niet.

 19. Bes Tolen

  Ernst Quispel. Welke Ernst Quispel bent u? Want er zijn enkele personen, die deze naam dragen. Als u geen Ernst Quispel heet, dient u deze naam niet te gebruiken.

  1. Pit

   @Bes: Ernst heet Wim

 20. Bes Tolen

  Sinds enkele tientallen jaren heerst in Nederland een besloten groep politieke partijen, die het land kapot maken. Het beroerde is dat ze van zich zelf nog menen ook, dat ze het o,zo goed doen. De arrogantie en zelfdunk straalt er aan alle kanten vanaf. Ze hebben de grote problemen veroorzaakt maar willen hun schuld niet erkennen. De geschreven en gesproken pers is in alles op hun hand. De bevolking wordt steeds dommer gemaakt, mee door import, en zeker ook door het onderwijs. Merkwaardig genoeg is de vakbond van leraren in handen van de SP terwijl de SP weliswaar door het politiek kartel wordt gebruikt maar niet serieus wordt genomen. Het cultuurmarxisme van het onderwijs en dat is dat ook van de SP wordt wel door het politiek kartel gebruikt ten behoeve van de eigen totalitair aandoende propaganda.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.