Thierry Baudet grapt over het nieuws over de royementen op de ledendag van FvD in de Tweede Kamer

Geen categoriefeb 17 2018, 15:00
Een ding mag zeker gezegd worden, elke vorm van kritiek wordt door Baudet goed omgegooid tot een vorm van satire en zelfspot. Hij weet de lachers op zijn hand te krijgen en de mensen te overtuigen dat er écht niets aan de hand is. Op de ledendag van Forum voor Democratie, in de Tweede Kamer, vertelt Baudet over het NRC artikel dat FvD veel verwijt. De drie geroyeerde kandidaat-Kamerleden hebben in dat artikel gesproken over het falende bestuursbeleid aangaande de partijdemocratie van FvD.
https://twitter.com/Jorn/status/964827436167950336
Op de ledendag heeft Baudet het over de beschuldigingen richting het bestuur en verwerpt hij de aantijgingen dat het partijbestuur zonder toestemming de statuten heeft verander. ''Iedereen kan het nakijken of naar de Kamer van Koophandel gaan, we hebben niets veranderd.'' Hij prijst publiekelijk de inzet en energie van de andere twee bestuursleden, Rob Rooken en Henk Otten. ''Ze zijn 24/7 bezig om onze partij vorm te geven.'' Ook verwerpt hij de kritiek op het gebrek aan partijdemocratie: “als we daarnaar zouden luisteren, zou het leiden tot een LPF-scenario”.
Het is allemaal nogal vaag, want het is hun woord tegen andere mensen die al sinds het begin actief zijn bij Forum voor Democratie. Dat zal dan juist de moeilijkheden geven voor de partij, de ambiguïteit en lak aan transparantie. Al met al, Baudet heeft een overtuigende speech gehouden voor een gang vol met FvD-leden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten