Alleen in Nederland: justitie vervolgt slachtoffer van maandenlange treitercampagne voor mishandeling

De eigenaresse van een ijssalon in Hilversum moest horen dat ze een “kankernegerin” was en zag de Surinaamse vlag van haar zaak met poep besmeurd worden. Maar als ze de treiterkoppen die dit op hun geweten hebben aanpakt, wordt ze zélf vervolgd voor mishandeling. Haar belager hoeft zich alleen te verantwoorden voor ‘belediging’.

Rechtvaardigheid bestaat nog in Nederland! Dit is het land waar het justitie altijd aan de goede kant staat. Wat zijn we toch een onwijs gaaf land. Haha, natuurlijk niet. Een vervroegd 1 april voor alle lezers! Want wat het Openbaar Ministerie vandaag in Hilversum weer heeft gedaan, tart echt alle recht en fatsoen. Ik heb het over de 37-jarige Gilly Emanuels, die in de mediahoofdstad van Nederland een ijssalon runde.

Runde, ja. Want Emanuels besloot onlangs om haar ijssalon “Het Perronnetje” te sluiten, omdat ze constant geterroriseerd werd door agressieve hangjongeren. De types konden het niet laten om mevrouw Emanuels uit te maken voor “kankernegerin” en de ruiten van haar winkel in te kegelen. Een vlag van de ijscozaak werd met poep besmeurd en het enige wat de politie ondernam was een “mediationtraject” om de onderneemster met haar aanvallers weer nader tot elkaar te brengen. Allemaal elkaar even diep in de ogen kijken, sorry zeggen, en weer doorrrr!

Dat werkte natuurlijk niet, en dus gaat de politie over op een alternatief plan. Een nog rampzaliger plan, zelfs. Want mevrouw Emanuels wordt nu strafrechtelijk vervolgd (!). Ze had namelijk de lastpakken bij de zoveelste confrontatie weggejaagd met een stok, en dat is kennelijk geen zelfverdediging maar mishandeling:

“De eigenaresse van ijssalon ’t Perronnetje in Hilversum wordt door het Openbaar Ministerie vervolgd voor mishandeling. Een 18-jarige man wordt vervolgd voor beledigingen aan het adres van de vrouw. De twee deden aangifte tegen elkaar.

De 37-jarige Gilly Emanuels van de ijssalon en andere ondernemers zouden vorig jaar zomer wekenlang zijn geterroriseerd door hangjongeren. In augustus doken er beelden op die toonden hoe de onderneemster de jongeren wegjoeg terwijl die haar uitscholden. Terwijl ze met een stok richting de jongeren sloeg, riepen die onder meer “kankernegerin” naar de vrouw van Surinaamse afkomst.”

Hoe haal je het in je botte kop om iemand die na een maandenlange treitercampagne een keer doorslaat te vervolgen voor een ernstigere aanklacht dan haar belager? Als iemand me haar rekeningnummer geeft, dan beloof ik daar een bijdrage op te storten voor de advocaatskosten die ze de komende tijd moet gaan maken. Ik meen het.

Dit kan namelijk écht niet, en ik hoop dat een paar figuren bij het Openbaar Ministerie zich dan ook helemaal kapotschamen voor het feit dat ze een vrouw willen vervolgen die haar eigen winkel is uitgetreiterd al ware zij de crimineel, in plaats van het hangtuig dat haar zaak sloopte.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Koos sssss

  Politie en justitie. Grotere vijanden kan je als Nederlands staatsburger niet bedenken.

 2. Ni28

  Nederland is een paradijs voor criminelen en men wilt het zo houden kennelijk.

 3. Floris

  Schandalig.

 4. Heinz

  Je vraagt je af waar ze die agressie en taalgebruik opdoen.

  1. Ernst Quispel

   Dit racistische gebral jegens gekleurde mensen is hier ook meer regel dan uitzondering. Veel blanke mannen zijn gewoon racistisch.

   1. Rechtsaf

    @Ernst punt is, uit onderzoek gebleken natuurlijk, dat het meer regel is dan uitzondering dat donker getinte mensen in het nieuws zijn vanwege discriminatie.
    Wat jij doet is een ja-maar-zij-ook-je.

    Je neemt het niet eens op voor deze hardwerkende Nederlandse vrouw van Surinaamse afkomst…

    1. Michel69

     @rechtsaf kwispel ziet zijn kans om eindelijk eens op een bericht te reageren waar het overduidelijk blanke daders zijn…….wat kwispeltje echter niet weet is dat Surinamers en Antillianen geen last hebben van zijn islam lieverdjes aangezien zij wel de mentaliteit hebben van kom je aan mij of familie dan krijg je ons allemaal! beetje zoals het kansparel tuig dagelijks doet alleen niet met zoveel power!

     Ow ja bron heel wat Surinaamse en Antilliaanse vrienden!

     1. buitenbeentje

      Het zijn voornamelijk Marokkaanse, Turkse en ook autochtone jongeren die al jarenlang overlast veroorzaken in Hilversum Oost.

    2. Ernst Quispel

     Ik vertrouw erop dat deze vrouw door de rechter eerlijk zal worden beoordeeld.

 5. HW

  Zolang de politie zijn houding tov criminelen en nette burgers niet verandert, vind ik dat men ook geen extra geld nodig is om deze klagende struisvogels een groter budget te geven.
  Eerst correct de zaken afwikkelen en als er Noord Afrikaanse randdebielen bij betrokken zijn gewoon benoemen en niet meer wegkijken. Dan loont het zich weer om extra geld in deze organisatie te steken.
  Het zijn de nette burgers die hen via belastingheffing betalen en die Noord Afrikaanse randdebielen zijn alleen uit op vernieling, ze leveren daarnaast ook geen bijdrage aan de samenleving.
  Een strafkamp in Drenthe zou voor hen een prachtige oplossing zijn. Aan de schop, een kanaal graven en weer dicht gooien tot men tot bezinning komt.

  1. Ernst Quispel

   Waren de daders hier Noord Afrikaanse randdebielen?

   1. sonar

    Kwippie jij bent een van de randdebielen hier ip DDS.

    1. jip en janneke taal

     wilt u kijken tv -opsporingverzoekt

   2. sjun

    Daar komen we natuurlijk achter zodra er verslagen van de case openbaar worden. Gezien wat er over het treiterende roedelgedrag van de daders bekend is sluit ik het niet uit.

   3. buitenbeentje

    Beantwoordt dit je vraag meneer de goedprater? bron: Gooi- en Eembode. 17 juni 2016.

    HILVERSUM – Het patroon van vorig jaar herhaalt zich. Dezelfde groep jongeren zorgt momenteel voor overlast in Hilversum-Oost. Dat deelt burgemeester Pieter Broertjes mee in een brief aan de gemeenteraad.

    De overlastgevers zijn in beeld bij de politie en de gemeente. Het gaat om een groep van ongeveer vijftien jongens in de leeftijd van vijftien tot twintig jaar van Marokkaanse en Turkse komaf en autochtone jongeren. “De groep die nu overlast veroorzaakt, betreft dezelfde groep jongeren die vorig jaar ook overlast veroorzaakte in Oost”, schrijft Broertjes.

 6. Bas2018

  De grootste randdebiel ben jij Quispel !!!

  1. Ernst Quispel

   … argumenteerde Bas.

   🙂

   1. bifbof

    Pijnlijk zo’n lobotomie ? Sorry domme vraag van mij , ik ben ook maar een mens. Ik vermoed dat u er misschien al aan gewend bent.

 7. AS210854

  Doet pijn he, dat het getinte slachtoffer nu het haasje is. Als het ander om was geweest had er hond naar omgekeken .

 8. fenderbender

  o Ernst, dit word weer een heerlijk natte droom

  1. Ernst Quispel

   Veel genot toegewenst, fenderbender.

 9. Bas2018

  Ik argumenteer niet Quispel…ik constateer !

  1. jip en janneke taal

   konstanteren is mooiluk als je hele dag achter computer zit

 10. sjun

  Beter is het om de namen van deze aanklagers bij het OM bekend te maken opdat wetticisme adresseerbare gezichten krijgt.

 11. robroy

  Veel meer het recht in eigen hand nemen dat zal in de toekomst het geval zijn .
  En dat zal ook tijd worden persoonlijk afrekenen zal steeds vaker voor komen .

 12. Frits Jansen

  Eigenrichting mag niet. En Prins Bernard leeft niet meer, dus die zal de boete niet betalen.
  Het werkelijke probleem ligt eerder. Waarom moest die negerin zich zo lang dat getreiter laten welgevallen? Ik vermoed dat een stelletje PVV-politieagenten vonden dat zo’n zwarte hier niet hoort, dus dat ze niet moet zeuren.

  1. Holland

   Onsamenhangend geklets van een pedante kwast.

   1. corfo

    @ Holland.
    +++++
    @ Fritsje durft zelfs wijlen prins Bernhard erbij te slepen, niets is dat linkse rapaille te dol.
    Prins Bernhard, de man die zéér regelmatig met z’n bevolkingsknuppel buiten de paleispoorten zwaaide, wat heeft hij met deze dappere zwarte mevrouw te maken ?

  2. sjun

   PVV politie-agenten hadden het probleem met onaanspreekbare roedeljeugd waarschijnlijk al opgelost in plaats van stelselmatig te weigeren aangiften op te nemen. Enfin zo groeit een klimaat voor eigenrichting. Aan de overkant van het kanaal zien we onder invloed van het al te politiekcorrecte politieke klimaat dat oppassende burgers benadeelt en vervolgt terwijl het misdadigers laat begaan een soortgelijke geest uit de fles komen. https://www.youtube.com/watch?v=KUEOmlPM08A

   We gaan kennelijk ook in Nederland af op institutionalisering van de politieke correctheid. Nu de verdoezel-codes door de politie niet langer werken, omdat ze aan het licht gebracht worden door sociale media en weblogs, wordt de strategie driester. Te verwachten zijn wijkagenten die protesterende burgers tegen misdaad en aankomende misdaad zogenaamd preventief komen bezoeken om hen een politiek correct lesje te leren. Of wellicht komt er ook een ‘Hollandse’ variant op het Zweedse mediacircus dat bloggers in het zonnetje zet. Nog even en er komen wetten die elke kritiek op immigratie, gebrek aan inpassing, huisvestingsproblematiek, stijgende zorgkosten, afnemende dienstverlening, toenemende verkeersdrukte, onderwijsverdomming en afnemende aanspreekbaarheid tot misdaad verklaren.

 13. Bennie49

  We zijn nu eenmaal een bananen republiek

 14. meanstreak2099

  het is inderdaad jammer dat een hard werkende vrouw slachtoffer word van een stel etterbakken, ik hoop dat ze ook aangifte doet

 15. Shadow1100

  Ja, aangifte doen, dan krijgen de NAFfers met een lage bloedsuikerspiegel een voorwaardelijke waarschuwing van Justitie. Bij een volgende op heterdaad geconstateerde(!) overtreding de tenuitvoerlegging van de eerder opgelegde voorlopige waarschuwing, dus de waarschuwing. En als ze dan nog niet luisteren dan gaat burgemeester, die zich door een tuigrappertje in het openbaar “Pietertje” laat noemen, met de handen in het haar zitten en roepend:” Waarom luisteren ze niet? Waarom luisteren ze niet?” DOORPAKKEN lul en steun je politiemensen die wel willen doorpakken.
  Bestuur, openbaar ministerie en politie AANPAKKEN dat tuig!!!!

 16. Pedrito

  En maar verbaasd zijn dat er geen enkel respect meer is voor onze koffieverslaafde politieagenten. Waar zijn die ouderwetse koddebeiers die regelmatig fysiek doorpakten en geen pardon kenden met aso’s ?

 17. J.C.

  Rutte III doet € 1,4 miljard belastinggeld kado aan vermogende buitenlandse aandeelhouders (ze hoeven geen dividend te betalen), om te laten zien dat het ondernemingsklimaat in Nederland zo prettig is………..wablief?

  Hoe is het in Nederland 2018 mogelijk dat een hardwerkende ondernemer zo lang getreiterd kan worden, zonder dat er ingegrepen wordt? wablief?

  Hadden het duo Grapjas (Justitie) en Lolbroek (Binnenlandse Zaken) even wat anders te doen, dan het ondernemingsklimaat in Nederland prettig te laten worden?

  O, ja de autochtone Nederlandse bevolking monddood maken en bij hen de vrijheid van meningsuiting inperken. Wat in dit verband zo grappig is: Rutte II en III zouden wel in staat zijn de grootst mogelijke inlichtingendienst van de wereld “af te luisteren” en de informatie daarover door te spelen aan de Amerikanen, maar Rutte II en Rutte III zijn niet in staat om simpele maar kwaadaardige boosdoeners, die de meest dreigende taal via internet naar de heer Wilders (PVV) sturen, op te sporen. Ik schat in dat 1 van deze verhalen niet klopt………

  Wat ook wel grappig is, dat de PvdA en D66 er nu, sinds de laatste verkiezingen op rij, achter gekomen zijn dat zij met het hersenloos open houden van de grenzen, in eigen voet geschoten hebben. Maar toegeven, dat de PVV daarin steeds al gelijk had is dan weer een brug te ver…..

 18. Babaji538

  Alleen op de wereld, de VVD, partij
  voor vrijheid en democratie.

  Petra Hermans

 19. falschirmjager

  Stink Marokkanen pesten en beledigen een donkere Nederlandse, stink moslims passen en horen niet in Nederland en niet in Europa. Uitzetten dat stink tuig.

 20. falschirmjager

  Het meest effectieve is noord afrikaners met hun grappige snoetjes net als jonge snoezige zeehondjes dood te knuppelen.Hun vaders ook om de productie te stoppen.Heel Holland blank

 21. Anders55

  zo zie je maar weer; mw. moet zich maar alles laten welgevallen? erg triest dit maar hoop dat deze mevrouw het niet opgeeft? mijn steun heeft ze en met mij ieder weldenkend mens

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.