Extreemlinkse activisten ontsieren verkeersborden met nep-straatbordjes vernoemd naar Palestijnse terroriste

Een club van de Belgische antisemitische onruststoker Abou Jahjah heeft een bordjesblitzkrieg in Nederland gedaan: allerlei verkeersborden zijn daarbij gebruikt om huizenrijen op te dopen in Ahed Tamimi-straten en -pleinen. Voor de goede orde: Tamimi is een veroordeelde criminele die Israëlische soldaten mishandeld heeft.

Movement X, een radicale club opgericht door Abou Jahjah, heeft in Nederland flink huisgehouden en talloze verkeers- en straatnaamborden ontsierd door ze allemaal om te dopen in “Ahed Tamimistraat” en “Ahed Tamimiplein”. Ondanks dat Nederland helemaal geen donder te maken heeft met deze meid en het dus weinig zin heeft om te “protesteren tegen het gevangenschap van Ahed Tamimi” werd toch half Nederland bedolven onder deze valse straatnamen.

Even voor de goede orde: Ahed Tamimi is een Palestijnse activiste die naam gemaakt heeft door zich te laten filmen terwijl ze Israëlische soldaten afranselt. Nu vindt Tamimi ongetwijfeld dat ze bijster goede redenen heeft voor het slaan van soldaten, maar feit is natuurlijk wel gewoon dat de soldaten gewone Israëlische diensplichtigen zijn en het niet verdienen om aangevallen te worden door een rancuneus meisje. Zij is na enkele van die acties dan ook opgepakt, vastgezet en inmiddels heeft ze haar misdaden bekend.

Dat kunnen veel antisemiti… pardon!… antizionistische actievoerders in ons land natuurlijk niet verkroppen. Mishandeling is slecht, tenzij het mishandeling van Israëli’s door Palestijnen is. Dan zijn dat allemaal juist “verzetsdaden” en moet dat vooral worden toegestaan. Zodoende gaat Abou Jahjah, die vindt dat Joden eigenlijk naar een nieuwe republiek binnen de landsgrenzen van Duitsland zouden moeten verhuizen, helemaal uit z’n plaat tegen de dreigende celstraf voor Tamimi door met z’n ongure clubje Movement X half Nederland te verzieken met fake straatnaambordjes.

Ga toch eens iets nuttigs doen, mafkees Abou Jahjah. En laat die Nederlandse verkeersborden met rust; ons land kan er verder ook niets aan doen dat ze in Israël gewoon een functionerende rechtsstaat hebben die doet wat het zou moeten doen. Oké? Doei.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Ni28

  De Linksen kunnen niet wachten totdat de kalifaat uitgeroepen is.

  1. Ni28

   En de straatbordjes laten zij maken van hun uitkering en misschien krijgen zij nog subsidie ook.

 2. Ritter

  De (islamitische) vijfde collonne word steeds luidruchtiger.

  En het “gezicht” van deze islamitische vijfde collonne word ook steeds meer zichtbaar in de vorm van partijen als DENK en NIDA die een islamitische agenda promoten.

  Aan de ene kant zorgelijk; aan de andere kant verschaft dat duidelijkheid.
  ———
  Weigert de EU om toe te geven dat ‘anti-Joodse’ daden ‘antisemitisme’ zijn?
  https://brabosh.com/2018/03/23/pqpct-hah-2/

 3. Rechtsaf

  Het wordt tijd dat onze lieve, lieve, lieve regering in Den-Haag eens haar lieve,lieve, lieve, slappe knietjes gaat strekken en deze oh zo lieve Nederlandse burgers even héél lief gaat toespreken met ozo lieve, lieve, lieve zinnen waarin onze lieve, lieve, regering duidelijk maakt dat deze actie door onze liefdevolle regering niet als heel lief wordt gezien, onder het genot van een kopje thee natuurlijk..

 4. Ernst Quispel

  Het is in elk geval een geweldloze actie. Vind het wel origineel.

  1. Rechtsaf

   @GolieErnst natuurlijk waardeer jij dit enorm, het liefst had jij het gezien in het Arabisch, Turks of Marokkaans natuurlijk met de koran ernaast gehangen dan is jou dag helemaal origineel

  2. Nasrani

   Geweldloos en origineel. Aan die criteria zou ook een Hitlerstraat voldoen volgens jou. Tja, hoe laag kun je zinken om je anti-Israel standpunt te verwoorden.

   1. Holland

    Wim Quispel is een smerige antisemiet, daarvan heeft hij al vaak getuigd. Als Jodenhater en islamknuffelaar is hij blij met elke anti-Israel daad, vooral als die wordt uitgevoerd door zijn broeders in de ummah.

    1. Original NL

     Een typische wim (q) uitwerpsel opmerking!
     “Leuke originele aktie”
     Ja das moslim humor for you!!
     Waarschijnlijk zijn ze bij de NPO al bezig om Abou Jahjah de oudejaars conferance te laten doen…lachen!!

 5. Pedrito

  Ach, hoe linkser, hoe dommer!

 6. poldi

  Elsevier (zeer lezenswaardig)
  ———————————

  CSU-kopstuk: ‘Onderdrukken islamdebat is de ware splijtzwam’

  In de Duitse coalitie woedt het debat over de rol van de islam binnen de maatschappij. Minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) ligt onder vuur, omdat hij heeft gezegd dat de islam niet bij Duitsland hoort. Seehofer wordt ervan beschuldigd moslims uit te sluiten. Onzin, vindt CSU-partijvoorzitter Markus Blume.

  Sinds minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) vorige week in dagblad Bild zei dat moslims deel uitmaken van Duitsland, maar de islam niet, is de geest uit de fles. De uitspraken van Seehofer zijn ingeslagen als een bom, ook binnen de Duitse coalitie. Bondskanselier Angela Merkel haastte zich om te zeggen dat de islam wel degelijk bij Duitsland hoorde.

  ‘Onderdrukking van islamdebat is splijtzwam’

  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/03/csu-kopstuk-onderdrukken-islamdebat-is-de-ware-splijtzwam-599012/

  1. poldi

   Wat is die Merkel toch een domme gans. Om lief en aardig gevonden worden door de moslims haar eigen volk verraden en opofferen, en passant de rest van de EU ook nog even opofferen. Ze denkt het zal mijn tijd wel duren voordat de ellende uitbreekt.

 7. sjun

  Die via zijn schijnhuwelijk genaturaliseerde Belg met Libanese nationaliteit kan hier toch gewoon als ongewenst vreemdeling de grens over? Hij jaagt de Nederlandse samenleving op kosten.

 8. Duke

  Laat die importbelg het gaan uitvechten in de zandbak en Nederland er buiten laten.

 9. Babaji538

  Petra Cecilia Maria Hermans,
  “It only: Blocks!!”, April 16, 2016
  life and works by Petra Hermans, Worldpoet 546,
  https://worldpoet546.wordpress.com
  My mission in this world

 10. nienke

  Elke keer een stapje verder, eerst de straatjes de namen veranderen dan alle beelden weg Sint en Piet oprotten, dan Kerst. enz enz totdat er geen christelijke feestdag meer over is.
  Alles wordt weg gedonderd van ons en zij leveren niets in totdat uiteindelijk onze hele democratie, vrijheid van meningsuiting totaal verwoest is.
  Binnen niet al te lange tijd zijn ook zij hier in Europa de baas en hebben we een moslim staat, dank zij onze politici, Brussel,en de hele linkse bende die de moslims maar blijven knuffelen.

  1. van Urk

   nienke@ Heeft ook niks met culuurmaxisme te maken want dat is een complottheorie bedacht door Rechts volgens de cultuurmarxisten. https://www.geenstijl.nl/5138416/liever_sid_dan_sikkema_zeg_maar/

 11. Luwadder R1

  Nienke, volledig mee eens, Ze zijn hier in eerste instantie gekomen als gastarbeiders omdat WIJ Nederlanders niet graag schoonmaak werk doen, gastarbeiders op zich niks mis mee. Maar er kwamen meer en nog meer. En er was geen politicus die hier kritisch over was. tot dat midden 80ér jaren Hans jan Maat in de kamer kwam en met slogans als “eigen volk eerst” en “Nederland is vol” kwam PATS BOEM!!!!! ONE HUNDRED AND EIGHTY!!!!!!!!!!!!!!!!!! een hevige schok ging door links Nederland van en dat mag je niet zeggen, en hij is een racist,fascist kortom alles wat op “ist” eindigt kreeg hij naar z’n hoofd geslingerd. Ik zat toen destijds midden in mijn tiener jaren en dacht toen het finaal doorgeslagen links beleid is heilig daar mag je geen kritiek op hebben nooit en te nimmer. Jaren later herhaalde Pim Fortuyn de slogan “Nederland is vol” en toen mocht het nog niet, van Jan Nagel, maar die had een PVDA achtergrond dus dat verbaasd mij niets.Maar laten we eerlijk wezen midden tachtiger jaren was Nederland al vol. Vaak vraag ik mij af wanneer Nederland volgens die linkse clan dan wel vol is. De linkse clan wil blijkbaar dat wij de Aboriginals worden van West Europa, dit moeten we niet willen en Rechts moet genadeloos hard terug slaan. En hopen dat bij de eerst volgende verkiezingen de burgers massaal op FVD en PVV gaan stemmen, en dat zij het asiel/vluchtelingen beleid maar eens flink gaan aan scherpen en de Europese Clan/Brusselse poppenkast met hun overvloedige bemoeizucht volledig negeren.

 12. Sven030

  Straatnaam sticker overheen plakken met ‘Anti-Antifa straat’ of ‘Antifa WEG’.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.