Filmpje: terwijl antidemocratische racismeroepers door Amsterdam marcheren vaart FVD in een “love boat” door de grachten

Wordt Forum voor Democratie woensdag groter dan de VVD in Amsterdam?

Hoewel lafhartige, antidemocratische racismeroepers gisteren fel tegen FVD demonstreerden in Amsterdam was die partij daar absoluut niet van onder de indruk. Sterker nog, de FVD’ers voeren lekker door de Amsterdamse grachten in hun zogenaamde ‘Love Boat.’

Hier het filmpje van de boottocht. Zoals je kunt zien hadden Thierry Baudet, Theo Hiddema en Annabel Nanninga het prima naar hun zin.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Fortiori

  Ik heb het filmpje gezien…Een filmisch hoogstandje. Hiermee wordt FvD gepersifleerd, niet meer doen !

  1. RobertMarsman

   Aan 20 seconden film heb je al genoeg om te zien dat het Forum voornamelijk bestaat uit elitaire koude kak .

   1. Supernoodle

    Klopt!
    Een elitrair grachtengordel typetje.
    Alles aan Baudet is nep.

    1. Ernst Quispel

     Zeker.

     1. Ernst Quispel

      En bovendien zeer laf.

  2. Ni28

   Een filmpje voor de VVD zou ongeveer € 100.000 kosten gesponsord door de Unilever.

 2. Ritter

  Een factcheck van de PVV islam-video

  De 17 stellingen inhoudelijk onderzocht

  De islam is meer dan een godsdienst, de islam is ook een politieke ideologie. Die ideologie is totalitair van aard en beoogt de gehele levenssfeer van mensen te regelen op elk terrein. In tegenstelling tot andere godsdiensten wordt er onder moslims geen kritiek toegestaan op de inhoud van de leer en die blijft daarom onversneden. De leer is vastgelegd in de Koran, Hadith en andere geschriften. We checken aan de hand van de islamitische geschriften of de zeventien stellingen over de islam waar zijn of niet.
  1. Discriminatie

  De islam kent in essentie vier soorten burgers: 1) moslims, 2) de mensen van het boek 3) polytheïsten en 4) de ongelovigen. De tweede categorie bevat onder andere christenen en joden. De derde categorie bestaat uit aanhangers van meergoden-stelsels zoals de hindoes. Niet-moslims die in een islamitische staat leven worden aangeduid als dhimmi’s. Zij vormen een schatplichtige onderklasse in de islamitische wereld. De regels van het dhimmischap zijn onderdeel van de sharia en onder meer vastgelegd in het Pact van Umar. Tot aan de val van het Ottomaanse rijk werden deze regels strikt nageleefd. Met de opkomst van het islamisme, jihadisme en de radicale islam worden deze regels op verschillende plekken in de islamitische wereld opnieuw toegepast. Volgens de sharia gaan moslims voor op niet-moslims en moslimmannen voor op moslimvrouwen.

  Beoordeling: WAAR
  2. Geweld

  Het leven van de profeet Mohammed wordt opgedeeld in twee delen. Enerzijds is er de Mekka-periode, die veelal wordt aangeduid als de vreedzame periode. Dit is de tijd waarin de profeet nog niet de kracht had om zijn wil door te drukken. Na zijn vlucht naar Medina, komt daar verandering in. Hij wint aan volgelingen en weet als een bekwaam veldheer slagen te winnen. Dit onderscheid is relevant, omdat in de Koran verzen uit de twee verschillende perioden voorkomen. De ene helft relatief vredelievend, de andere oorlogszuchtig. Het relevante deel is het tweede deel en dat heeft te maken met de regels van de islam. Bij verzen die elkaar tegenspreken bepaalt Naskh, oftewel abrogratie, dat het laatst geschreven geldig is. Dit zijn altijd de verzen uit de latere, gewelddadiger periode. De Koran bevat veel gewelddadige referenties. Al 1.400 jaar lang verbreidt de islamitische leer de toepassing van geweld.

  Beoordeling: WAAR

  https://opiniez.com/2018/03/18/een-factcheck-van-de-pvv-islam-video/

  1. Pit

   @Ritter: Er kan en zal niemand zijn die jouw relaas zal ontkrachten. Het enige dat overblijft, en dat is zuigtrollenvoer, is de onkrachting van de bron. Gelukkig verandert dat niets aan de klinkklare inhoud van jouw reactie.

   +1
   +++++

  2. Ni28

   Daarom kreeg ik geen antwoord op mijn verzoek om de onwaarheden van Wilders te ontkrachten.

  3. Ni28

   Onze “kenners” hebben 20 seconden nodig om een een partij af te kraken. Maar daar was dat filmpje toch niet eens voor nodig? Het lijkt op verkiezingen in Rusland daar weten zij ook de resultaten nog voor de verkiezingen. Dat je je hiervoor uitleent zegt veel van het karakter van deze trollen.

  4. Ben Zine

   Het is inderdaad frappant dat iedereen praat over de vorm van het filmpje (Rutte: “onsmakelijk”), maar dat niemand het heeft over de inhoud. Kennelijk is niemand in staat om met steekhoudende argumenten de beweringen in bovenstaande factcheck te weerleggen. Ook onze linkse vrienden die er altijd als de kippen bij zijn om te reageren schitteren nu door afwezigheid. Dat kan alleen maar worden uitgelegd als een brevet van onvermogen.

 3. fockingworst

  ritter

  1000+
  heb tegenwoordig 1 kind op de middelbare.
  die ziet ook dat de moslims in de klas totaal niks bijdragen behalve associaal gedrag en agressie.
  bovendien merkt ons kind dat deze word behandeld als een stuk vuilnis door de moslim(a)s.
  het is een groot probleem…komt europa nog ooit van al die moslims af?
  dit lukt alleen als er geweld gebruikt gaat worden anders zie ik geen oplossing.

  1. denk eens na

   de geschiedenis herhaalt zich altijd

 4. EllyD18

  Ik wens FVD heel veel succes bij de gemeenteraadsverkiezingen en hoop dat D66 helemaal op hun arrogante bek gaat.

 5. DolleDries

  Ik neem aan dat dit pleziertochtje van de centjes van de leden is

  1. Rosasolis

   @Dolle Dries, dat was waarschijnlijk het geval met het pleziertochtje. En ik denk dat de leden hebben ook betaald voor de komende F.v.D. “Rally” van avond in een zaal in Zuid-Amsterdam. Hoewel de toegang gratis is, vraag ik me af hoeveel “team” medewerkers
   aan de uitgangen zullen zitten om nog meer goedkope F.v.D. lidmaatschap gelden te vangen. Afgelopen weekeinde hebben zeker 8000 Amsterdammers 2 demonstraties georganiseerd te laten zien dat zij houden nog steeds van democratie, hun geloof, en respect voor hun medemens. Mensen van alle leeftijden en kleuren.
   Als we say in English: May God Bless You All and Keep You!

 6. Babaji538

  Laatst, ik geloof gisteren, kwam een foldertje
  van de overheid mijn brievenbus, in.
  Donald Sturrock – Verhalenverteller, het leven
  van Roald Dahl, (Uitgeverij De Geus BV, Breda), 744 pagina’s.

  Het bevat zo’n leuke anekdote, over een portret en een spelletje
  darts, te Dar es Salaam, pagina 343.

  In English,
  Donald Sturrock – Storyteller. The Life of Roald Dahl
  © Donald Sturrock 2010

  Maar, als u allen, het bij “De Dagelijkse Standaard”
  het mij niet vreselijk kwalijk nemen zal,
  trek ik me vanavond terug in mijn bed,

  met “Roald Dahl – De Griezels”.

  Petra Cecilia Maria Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, vanavond terug in jouw bed.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.