Laffe Sylvana Simons wil niet in debat met Annabel Nanninga, beschuldigt de FVD-vrouw van hebben "fascistoïde ideologie"

Geen categoriemrt 07 2018, 18:00
Oh ja, en van een "ento-nationalistisch programma."
Dat Sylvana Simons een lafbek eersteklas is wisten we al, maar het is toch wel erg aardig van deze racismeroeper dat ze dat nu, kort voor de gemeenteraadsverkiezingen, weer even bevestigt. Mevrouw heeft namelijk weten niet in debat te willen gaan met Annabel Nanninga, FVD-lijsttrekker in Amsterdam. De reden? Volgens Simons en haar idiote clubje van, voor en door zelfverklaarde slachtoffers heeft Forum voor Democratie een fascistoïde ideologie en een etno-nationalistisch programma."
Het debat wordt georganiseerd door Het Parool en de Universiteit van Amsterdam. Op zich wil Simons wel mee doen, zegt haar woordvoerster, maar niet als Nanninga er ook bij is, en zéker niet als Simons een één-op-één-debat moet hebben met de FVD'er. Vervolgens zanikt ze nog wat nog over doodsbedreigingen die Simons regelmatig zou ontvangen en "intimidatie en smaad" door haar tegenstanders. Toch een beetje gek, aangezien diezelfde Simons anderen -- en dan met name FVD -- continu besmeurt en probeert te intimideren. Maar ja, dat mag zij blijkbaar doen omdat ze, welnu, niet blank is.
De vraag is nu: moeten we hierom lachen of is het beter om Simons en haar roddelclubje te negeren? Deze types zijn werkelijk van God los. Ze hebben niets met de democratie, niets met Nederland, en niets met onze geschiedenis en cultuur. Ze zijn alleen maar politiek actief omdat ze onze cultuur, onze geschiedenis en ons land zo intens haten dat ze het compleet en totaal willen veranderen. Als iemand zich daartegen verzet beschuldigt BIJ1 hen gewoon van "racisme," "discriminatie" en het hebben van "fascistische idealen." Ziek. Heel. Ziek.
Het goede nieuws? BIJ1 doet alleen mee in Amsterdam omdat de bevolking van die stad als enige zo gek is om de partij mogelijk een zetel (of twee) te geven. In de rest van het land wordt Sylvana keihard uitgekotst. En terecht.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten