Laffe Sylvana Simons wil niet in debat met Annabel Nanninga, beschuldigt de FVD-vrouw van hebben “fascistoïde ideologie”

Oh ja, en van een “ento-nationalistisch programma.”

Dat Sylvana Simons een lafbek eersteklas is wisten we al, maar het is toch wel erg aardig van deze racismeroeper dat ze dat nu, kort voor de gemeenteraadsverkiezingen, weer even bevestigt. Mevrouw heeft namelijk weten niet in debat te willen gaan met Annabel Nanninga, FVD-lijsttrekker in Amsterdam. De reden? Volgens Simons en haar idiote clubje van, voor en door zelfverklaarde slachtoffers heeft Forum voor Democratie een fascistoïde ideologie en een etno-nationalistisch programma.”

Het debat wordt georganiseerd door Het Parool en de Universiteit van Amsterdam. Op zich wil Simons wel mee doen, zegt haar woordvoerster, maar niet als Nanninga er ook bij is, en zéker niet als Simons een één-op-één-debat moet hebben met de FVD’er. Vervolgens zanikt ze nog wat nog over doodsbedreigingen die Simons regelmatig zou ontvangen en “intimidatie en smaad” door haar tegenstanders. Toch een beetje gek, aangezien diezelfde Simons anderen — en dan met name FVD — continu besmeurt en probeert te intimideren. Maar ja, dat mag zij blijkbaar doen omdat ze, welnu, niet blank is.

De vraag is nu: moeten we hierom lachen of is het beter om Simons en haar roddelclubje te negeren? Deze types zijn werkelijk van God los. Ze hebben niets met de democratie, niets met Nederland, en niets met onze geschiedenis en cultuur. Ze zijn alleen maar politiek actief omdat ze onze cultuur, onze geschiedenis en ons land zo intens haten dat ze het compleet en totaal willen veranderen. Als iemand zich daartegen verzet beschuldigt BIJ1 hen gewoon van “racisme,” “discriminatie” en het hebben van “fascistische idealen.” Ziek. Heel. Ziek.

Het goede nieuws? BIJ1 doet alleen mee in Amsterdam omdat de bevolking van die stad als enige zo gek is om de partij mogelijk een zetel (of twee) te geven. In de rest van het land wordt Sylvana keihard uitgekotst. En terecht.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. buitenbeentje

  Sylvana heeft natuurlijk gelijk. Annabel heeft haar binnen drie zinnen onder de tafel en dat weet ze, of in ieder geval degene die haar spint.

  SS kan prima overeind blijven in groepen waar de gespreksleider op haar hand is en om haar gebrek aan intelligentie heen draait. Voor Annabel is ze natuurlijk geen partij en die zal alles behalve voorzichtig met SS omgaan. Die zaagt de poten onder haar paddenstoel, rood met blanke stippen, vandaan. Allebei de beentjes, hoepla in de lucht.

  Valt me trouwens net in dat kabouters ook blank zijn, de racisten.

  1. DolleDries

   Voor jaren terug noemde ze een zeer goede blanke doelman in Nederland de Munck de zwarte panter .mag dat nog?

  2. Beukman

   Ik denk inderdaad dat Sylvana geen partij is voor Annabel, zoals Ezel geen partij zou zijn voor Pechtold.
   Op zich begrijpelijk dus dat zowel Ezel als Sylvana zich hebben afgemeld. Laf is het echter ook, en een slechte zaak voor de democratie.

   1. Floris

    Weet je wat laf is, Beukman? De manier waarop linkse talkshows rechtse gasten behandelen door altijd een linkse meerderheid aan tafel te zetten en het publiek te selecteren. En dat gebeurt al jaren.

    Bij debatten zie je vrijwel altijd een linkse setting (nu weer de UvA, bij uitstek een links bolwerk) en een linkse gespreksleider.

    Het vorige debat werd door toedoen van Pechold een moddergevecht. Heel verstandig van Baudet dat hij zich daar niet meer voor leent.

    1. Beukman

     @Floris
     Zou kunnen, ik heb er nooit op gelet.
     Maar hoe zit het met rechtse talkshows, hoe is de sfeer daar?

     1. Floris

      Ah, het druipt van de beeldbuis af, maar het is jou nog nooit opgevallen. Maak dat je moeder maar wijs.

     2. van Urk

      Rechtse talkshows!? Bestaan die nog?

     3. Beukman

      Ik kijk waarschijnlijk met wat minder aandacht dan jij naar politieke debatten, @Floris. Als ik al kijk. Ik vind ze bar oninteressant door de wijze waarop ze zijn georganiseerd.
      Dus…. hoe zit het met rechtse talkshows, hoe is de sfeer daar?

     4. Beukman

      @Urk
      Volgens hen die menen dat tegenwoordig alles en iedereen links is, zullen er wel geen rechtse talkshows bestaan, vermoed ik.

     5. Floris

      @ Beukman. Ik ken geen rechtse talkshows. De veelbekeken talkshows Pauw, Jinek en DWDD zijn onversneden links. RTL heeft de stijflinkse Twan Huys aangetrokken ter vervanging van Tan.

      Lust je nog peultjes?

     6. eRik2017

      We moeten ook met z’n allen dingen een beetje relativeren denk ik. Elke politicus weet precies naar welke talkshow die gaat en wat je daar kan verwachten. dat is je werk.
      Wat ik veel verontrustender vind, en waarvan ik hoop dat anderen deze mening delen, is het fanatisme van sommige nieuwe politieke partijen zoals DENK waar een achterban wordt opgetrommeld als supporter als bij een voetbalwedstrijd.
      Het gaat dan niet om een debat, maar om winnen of verliezen. Ik heb wel eens ergens gelezen dat bijvoorbeeld Turken politiek zien als een republiek zoals in het land van herkomst. Evet of Hayir en er is geen tussenweg. Niet dat ik dat meteen veroordeel, immers gaat dat in de VS ook zo, maar dat een politieke partij als DENK daar gebruik van maakt vind ik kwalijk. men ondermijnt daarmee het debat.
      ook hun achterban is er zeer bij gebaat te weten hoe de politiek in Nederland in elkaar steekt.

      Exact hetzelfde geldt voor partijen met een zeker extremistische achterban. Denk aan Antifa/Pegida. Ook zij moeten niet de tribune vullen met ja/nee stemmers. Ik heb ook het idee dat dat minder gebeurd.
      In Nederland is het samenleven en geven en nemen.

      Wat dat betreft vind ik wel dat er een soort van regie moet zijn rond aanwezig publiek bij een debat.

     7. Floris

      “We moeten ook met z’n allen dingen een beetje relativeren denk ik. Elke politicus weet precies naar welke talkshow die gaat en wat je daar kan verwachten.”
      ————————————————————-
      De grote talkshows zijn één pot nat. Duidelijk links, maar de VVD kan er aanschuiven. Waarom? Omdat de VVD deel uitmaakt van het kartel. En waarom maakt de VVD daar deel van uit? Omdat ze de lijn Bolkestein (immigratiekritiek) hebben vervangen door de lijn Dijkstal (omarmen van de multicul).

      De VVD heeft op dit dossier uit taktische overwegingen eieren voor haar geld gekozen en is daarom medeschuldig aan het multiculturele drama. Een verraderlijke partij.

     8. Beukman

      @Floris
      En Harry Mens, was die niet rechts? If so, is diens talkshow dan niet ook “rechts” te noemen?
      Ik kijk er nooit naar, maar heel toevallig zag ik onlangs een klein stukkie, waarin hij Th. Hiddema (FvD) kritiekloos en zonder enige tegenspraak aan het woord liet. Terwijl de man waratje wel het een en ander zei dat vragen opwierp.

     9. eRik2017

      @Floris
      Er zijn talkshows en daar moeten wij blij om zijn.
      Hoe dingen 15 jaar geleden waren kunnen wij niet terugdraaien en wij moeten kijken naar het heden.
      Volkert v/d G. schoot Pim Fortuyn dood en loopt vandaag vrij over straat, en geniet een uitkering uit de staatsruif.

      Wij hebben een ultieme democratie en er zijn nog mensen die zich gediscrimineerd en buitengesloten voelen.

      Als je het niet eens bent, dan kan je een volksvertegenwoordiger aanschrijven, of zelfs worden. Het internet maakt het ons daar gemakkelijker in. Maak daar gebruik van.

     10. Floris

      O ja, Harry Mens. Die is inderdaad rechts. De uitzondering die de regel bevestigt zullen we maar zeggen.

     11. Floris

      “Er zijn talkshows en daar moeten wij blij om zijn.”
      —————————————————-
      Er is bij de NPO een sterk linkse bias, in het onderwijs ook. Waar in de overheid niet eigenlijk?

      Ik ben daar niet blij mee.

      Benno Barnard: ‘Het probleem van mei ’68 is dat mei ’68 nu al 50 jaar duurt’

      https://doorbraak.be/benno-barnard-probleem-mei-68-is-mei-68-nu-al-50-jaar-duurt/

     12. Ali Yas

      Het Nederlandse onderwijs en de Nederlandse omroep hebben één ding gemeen: ze worden door de Staat betaald. Dan kun je niet oprecht rechts zijn (en hoe je op een andere manier rechts kan zijn weet niemand).

     13. HW

      Harry Mens? Sinds wanneer is dit een talkshow.
      Volgens mij hebben daar nog nooit meer dan twee mensen aan tafel gezeten en een daarvan is de Heer H. Mens.

      De BNNVara organiseert talkshow tegen rechts, met een linkse partijdige gespreksleider en een meerderheid aan linkse debaters tegenover een van rechts. En dan met z’n allen tegen die ene.
      Als de VARA stunten wil, moeten zij zich echte Ezels uitzoeken.
      Pauw en van Nieuwkerk kunnen zo bij de vuilnis. Lekker slap lullen maar intussen lekker de zakken vullen.

   2. Dubbele Komma

    Zeer verstandig dat baudet bedankt om tegen de corrupte alexander penthouse te praten. En geert was er allang terecht klaar mee.

    Op deze manier met linksfascistische gespreksleiders valt niet te debatteren.

    En met openlijk corrupte politici wil je als eerlijk mens helemaal niet praten. Laat ze doodgaan. Eng nazi volk.

   3. Scaldis

    Leuk man

   4. eRik2017

    Ik denk @Beukman dat de tijd van het gladde debatteren een beetje voorbij is. Wilders is groot geworden met authentiek zijn, zeggen wat hij denkt en recht voor zijn raap. Even zonder een kwalificatie aan zijn uitspraken te verbinden.
    D66 wil hetzelfde spelletje herhalen als met Pim Fortuyn en ik denk dat het publiek door Pechtold zullen gaan kijken.
    Wat dat betreft twijfel ik of Baudet per definitie een debat verliest. Pechtold heeft erg veel zwakke punten langzamerhand, met name omdat hij de trucendoos van Thom de Graaf probeert te gebruiken.

    Sylvana vs. Annabel wordt gewoon een wilde kattengevecht waar Annabel vrij rustig zal blijven.

    Waar wij ons het meeste zorgen over moeten maken denk ik, is hoe in de hoofdstad een coalitie en raad stand gaat komen.
    De zal van alle kanten een beetje uit het debat gehaald worden, anders gaat het niet meer over de stad.

   5. Vit

    Wat Thierry betreft, zoals de rijdende rechter zegt, dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

 2. Guus Geluk

  De afmeldingen blijven binnenstromen, het wordt rustig bij alle debatten.

 3. Pit

  Racisme, discriminatie, extreem rechts, nationalisme, het zijn allemaal gekaapte begrippen waaraan vooral de linkse discipelen zich schuldig maken. Wat achterblijft zijn lege begrippen die allemaal ontdaan zijn van hun intrinsieke kracht en betekenis.

  1. eRik2017

   @Pit: Ze kijrgen aalemaal een oekje van eign deef, pet maar op!

   1. Pit

    @Erik: Inderdaad, pet maar op. 😉

   2. Vit

    @eRik2017

    Zit jij zo’n ding te vingeren of zeau?

    🙂

    1. eRik2017

     Heeeeiii @Vit
     Heb je het taalneuqrefister van Pit al geezin?
     Daar kmot dat vandeen.

     Pit en ik zijn apgestoon egen het taalneuqen van artij Wim!

 4. Fortiori

  Dat betekent een beetje sparren onderling nu de krachtpatsers zich afmelden.

 5. Duke

  Als ze een zeteltje weet te bemachtigen, hoe gaat ze dat doen in de raad? Blijft ze dan ook weg omdat Nanninga in de raad zit en geen discussie met haar wil? Daar ben je dan mooi klaar mee als BIJ1-achterban. Of is dat de bedoeling, zodat Sylvana gesubsidieerd wordt en het clubje door kan blijven janken over ‘white privilege’ en andere gestoorde theorietjes.

 6. Babaji538

  “Vanwaar al de aandacht en woorden voor een vrouw
  die in feite, niks te zeggen of melden heeft, had?”

  Petra Hermans

  1. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog voor een vrouw…

 7. Dubbele Komma

  Natuurlijk gaat sylvana niet met annabel in debat,Dat kan ze zelfs niet winnen met een linksfascistische gespreksleider die op haar hand is.

  Nogal wiedes.

  1. Ernst Quispel

   Wel geestig dat iemand die zich Dubbele Komma noemt niet weet hoe je een komma moet plaatsen.

   🙂

 8. corfo

  Heb ik nét heerlijk gegeten ( en daarvoor m’n echtgenote hartelijk bedankt !) zie ik dit ongure, onfrisse individu op een foto !
  Deze negerin (ik bedoel natuurlijk : mevrouw met negroïde wortels ! Sorry, negers/negerinnen) heeft totaal niks nieuws te melden !
  Véél mensen met haar huidskleur staan bekend om hun lafheid, maar……indien méér dan twee van hen Bij1, weest dan op uw hoede.
  Uiteraard bestaan er óók veel sympathieke/goede mensen van het negroïde ras.
  (maar die schreeuwen niet hard genoeg !)

  1. Ernst Quispel

   Deze bijdrage van corfo is helemaal niet racistisch hoor!

 9. Gerlos

  Het beste is als deze schijtbak van het toneel verdwijnt en zich nooit maar dan ook nooit meer vertoond, totaal ongeschikt voor de WITTE Nederlanders.

 10. Ni28

  Tekenend voor de hedendaagse politiek is dat al voor de verkiezingen weet iedereen wie met wie niet wilt. De politici daarentegen weten al wie met wie wilt. Maar als de kiezer anders beslist heb je een probleem. Dan wordt er net zo lang gegoogeld totdat er uitkomt wat de politici willen. En dan heb je de verkiezingen niet echt nodig. Het lijken wel raadgevende verkiezingen en die moeten dan net zo waardeloos zijn als een raadgevende referendum zijn zoals de regering beweert.

 11. Ni28

  Ezel?

  1. Rechtsaf

   @Ni28 ja Beuk-Wim wil graag denigrerend overkomen, nou dat lukt prima..

   1. Ni28

    Inderdaad maar dat zijn wij al gewend dus dat maakt geen indruk, in tegendeel laten zij zien hoe laag zij zijn. Overigens is een ezel een heel intelligente dier dus is het een eer meer dan een vloek.

    1. Beukman

     @Ni
     En zo is het! Ezel dus als bijnaam/vertaling voor deze aaibare politicus. Daar kan Ollonkreng een puntje aan zuigen toch?

  2. Beukman

   @Ni
   https://www.vertalen.nu/vertaal?vertaal=baudet&van=fr&naar=nl

   Overigens geen kwaad woord over ezels.

 12. Ni28

  Rechtse talkshows?

 13. Ni28

  Ik val bij een verbazing in de andere.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Ik schrik me een hoedje !
   Wélke rechtse talkshow ?

   1. Ni28

    Ik kan mij niet een herinneren maar Beukman lult wel eens meer ongecontroleerd uit zijn nek.

    1. Beukman

     @N
     De praatshow van Harry Mens is inmiddels door een kenner gelabeld als “rechts”.

     1. Ernst Quispel

      De WNL-talkshows zijn toch ook rechts. Ze worden weliswaar slecht bekeken maar dat zegt slechts iets over de voorkeur van de kijker.

      Ik snap de ophef niet.

 14. bifbof

  Beetje flauw van jullie , als Bauder niet wil zijn er zg goede redenen , nu zou dat niet zo zijn , pffff Overigens : vele honderden procenten Annabel

 15. Ernst Quispel

  Opmerkelijk dat DDS het heel laf van Sylvana vindt om het debat met Nanninga te mijden.
  Vandaag werd het mijden van het debat door Baudet met Pechtold nog enthousiast toegejuicht.

  Verwarrend allemaal.

  1. Rechtsaf

   @ernst helemaal niet..

   1. Ernst Quispel

    Mogelijk is het wel laf van Sylvana omdat ze laf is en niet laf van Baudet omdat hij niet laf is.

    Zoiets?

    1. corfo

     @ Kwispel.
     Mijn twijfel aan jouw verstandelijke vermogens is veranderd.
     Ik twijfel er niet meer aan, ik weet het nu wel zeker : je bent geestelijk zwaar gehandicapt. En dat is zielig, vooral voor de ouders die een dergelijk kind het leven schonken. Als jij, als z.g. “volwassen persoon”, iemand wijst op een door hem/haar verkeerd geplaatste komma, dan ben je niet helemaal normaal.
     Maar e.e.a. blijkt eigenlijk al véél langer, je wordt op dit forum uitsluitend gedoogd vanwege het medelijden dat je oproept bij anderen.

  2. Beukman

   @Ernst
   Nog raarder wordt het als je dit leest:

   “Vandaag diende het kort geding van de partij Forum voor Democratie tegen de NOS, waarmee de partij deelname wil afdwingen aan het slotdebat van lijsttrekkers, een dag voor de verkiezingen. Over twee weken, op dinsdag 28 februari, volgt de uitspraak.
   Dinsdag maakte lijsttrekker Baudet bekend dat hij het kort geding wilde aanspannen. De NOS treedt volgens hem op als “poortwachter van het partijkartel” en schendt zijn publieke taak door “al voor de campagnes waren begonnen”, en nog voor de Kiesraad had bepaald wie mag meedoen aan de verkiezingen, te bepalen welke partijen relevant zijn en welke niet.”

   1. Ernst Quispel

    Baudet lijkt in een staat van totale verwarring terecht te zijn gekomen.

    Dat komt niet meer goed: de man doe werkelijk alles fout wat je politiek maar fout kunt doen.

    1. Ernst Quispel

     doe = doet

     1. eRik2017

      – lkasterlijk (hulpverleners-hebben-ook-het-seksbeest-uitgehangen-in-syrie-de-vn-was-van-alles-op-de-hoogte)
      – meer aandacht voor leidt tot (lekker-puh-staatsomroep-pvv-leider-wilders-zegt-radio-onzin-debat-bij-de-nos-af)
      – onerzoek (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – Laten we hopen dat de keizer (i.p.v. kiezer) (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – dona=teur (er-is-wel-degelijk-nederlands-belastinggeld-gegaan-naar-seksfeesten-oxfam)
      – blijhken (geert-wilders-maakt-links-nederland-gek-draagt-russisch-nederlandse-vriendschapsspeld)
      – heenkijkt (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – ondermeer (baudet-krijgt-nul-op-rekest-om-gaat-ollongren-niet-vervolgen-voor-smaad-en-laster)
      – Mar (wilders-vecht-terug-tegen-nepnieuws-dat-nabestaanden-mh17-boos-op-hem-zijn-vanwege-zijn-reis-naar-rusland)
      – voellering (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – achterstandgroepen (baudet-het-links-rechts-denken-is-achterhaald-gaat-nu-om-identiteit-soevereiniteit-en-directe-democratie-vs-bestuurlijke-elites)
      – Waarachijnlijk (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – noet (salon-socialist-twan-huys-verlaat-de-npo-om-bijna-een-miljoen-te-verdienen-bij-rtl)
      – likt (i.p.v. lijkt) (yernaz-ramautarsing-fvd-wordt-neergehaald-door-de-volkskrant-en-de-telegraaf-om-een-puberale-groepsapp)
      – een een (dubbel) (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – Hetgenuanceerde (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beweerdt (pechtold-ambieert-een-baan-als-cabaretier-nee-joh-d66-is-juist-hartstikke-voor-referenda)
      – beel (d66-wethouder-pakt-hooivork-erbij-ik-ben-enorm-teleurgesteld-in-de-partij-over-de-wijze-waarop-het-referendum-om-zeep-is-geholpen)
      – coor (walgelijke-pechtold-is-een-trieste-leugenaar-d66-keerde-zich-vorig-jaar-al-tegen-het-bindend-referendum)
      – maleise (/stem-denk-bij-gemeenteraadsverkiezingen-aldus-stemadvies-van-salafistische-haatprediker-uit-utrecht)
      – meerdere kern : (video-wierd-duk-grijpt-pechtold-bij-de-lurven-d66-zegt-dingen-over-fvd-die-grenzen-aan-opruiing)
      – polieke : (baudet-weigert-in-debat-te-gaan-met-pechtold-probeert-sluipmoord-te-plegen-op-fvd-we-zijn-klaar-met-beschuldigingen-racisme)
      – tamnelijk onnozele anier : (euthanasiestijging-van-8-procent-in-2017-elk-jaar-meer-aanvragen-door-gewenning-een-zorgelijke-trend)
      – doe (had doet moeten zijn) : (laffe-sylvana-simons-wil-niet-in-debat-met-annabel-nanninga-beschuldigt-de-fvd-vrouw-van-hebben-fascistoide-ideologie)

      #taalneuquen

      De taalfoet van Wim is oegeaan het taalneuqrefister van @Pit

    2. eRik2017

     Fijn dat we op de hoogte worden gehouden door een expert als jij Ernst-Wim.

    3. eRik2017

     Daarom heeft hij ook 14-15 zetels in de peilingen Wim!
     Dank voor jouw uiterst constructieve bijdragen!

     Moet je nagaan. Ik ben niet eens FvD-er

     Dag Wim!

    4. bifbof

     Had toch wel bij kunnen staan zoiets als : volgens mij , of Ik denk dat of iets dergelijks.
     Nu lijkt het erop dat dat een autoriteit of iemand die zich dat waant aan het woord is

     1. eRik2017

      Waarbij @Bifbof? Jij herhaalt mijn boodschap aan alle clubleden van partij Wim.

   2. Floris

    Wat is daar raar aan, Beukman?

    Bij mijn weten is Baudet nooit een debat uit de weg gegaan, behalve nu. Hij heeft daar een heel goede verklaring voor gegeven.

    Helaas is het zo dat veel media en politici erop uit zijn om hem te framen als racist. Dit land is ziek, DOODZIEK. Er is simpelweg geen level playingfield.

    En daar verandert dat programma van malle Harrie ook geen reet aan.

    1. Ernst Quispel

     Floris heeft straks weer een reden om tv te kijken (als hij die in buitenland kan ontvangen).

     https://www.ad.nl/tv-en-radio/rick-nieman-krijgt-live-talkshow-bij-wnl~a483d302/62061776/

     1. Beukman

      @Ernst
      Nu de hamvraag: is Rick links of rechts?

     2. eRik2017

      Het enige dat Tunahan Kuzu en Ozturk hoeven te doen om allochtonen en autochtonen uit elkaar te drijven is kijken op DDS hoe trollen van Partij Wim Nederlanders de gordijnen injagen door de Oranjetrots of het gevoel om een Nederlander te zijn open te reten.
      Goed werk Club Wim!

      #partijwim

     3. Ernst Quispel

      Dat is geen hamvraag, volgens mij: Nieman is in dienst van een omroep die rechtse programma’s maakt en wil maken. Nieman moet die formule vormgeven. In de show die ik zag, waar hij Baudet verdedigde en Pechtold scherp aanviel lijkt hij die opdracht goed te hebben begrepen.

      https://www.telegraaf.nl/video/1746383/pechtold-stevig-aangepakt-om-baudet-obsessie

     4. eRik2017

      Je kan het rustig vragen. Ik geloof dat Guus, Beukman en Bon-Wim mij eerder vragen in die richting stelden waar gewoon een eerlijk antwoord op komt. Ik draai niet.

    2. Beukman

     @Floris
     Het is raar dat de man het ene jaar bij de rechter een uitnodiging voor een debat probeert af te dwingen, terwijl hij het jaar erop, als hij daadwerkelijk wordt uitgenodigd, afzegt, toevallig ook nog eens kort nadat hij een minidebatje van een voorbijgangster op straat heeft verloren. Maar dat laatste kan toeval zijn.

     Ezel verschijnt wel eens vaker niet op debatten. Met name in de TK laat hij op opvallende momenten verstek gaan. Zo verscheen hij niet op het debat over de MH17 waar hij wél altijd een grote mond over had, en iets dergelijks flikte hij dacht ik ook bij een debat over het referendum.

     Inzake het debat met Pechtold had hem dat mooi de gelegenheid gegeven om het een en ander recht te zetten. Het is bijv. toch bizar dat hij als partijleider geen verklaring heeft gegeven over het opstappen van zijn 2e man in Amsterdam.
     En zo is er nog een groeiend rijtje dingetjes waardoor zijn act van de vermoorde onschuld steeds ongeloofwaardiger wordt.

     Ik heb het al vaker gezegd: politiek is voor minstens 50 % perceptie. Als hij dat niet accepteert en er niet naar handelt, zal Thierry nooit een goede politicus worden.

     1. Ernst Quispel

      Mijn indruk is dat Baudet tamelijk lui is. Hij bereidt zich nauwelijks voor op debatten en denkt zich er wel uit te kunnen improviseren.
      Dat was heel pijnlijk duidelijk in het Balie-debat. Elke lijsttrekker had daar een duidelijk voorbereid verhaal en was ingespeeld op tegenwerpingen: Baudet had nergens over nagedacht. Daarom ging hij ook zo vreselijk af.

     2. eRik2017

      @Ernst-Wim
      Die man werkt de hele dag, en jij zit achter je weetikwat op DDS.
      Wie is er lui? nenen, niet teruggooien. Ik ben regelmatig weggeweest vandaag en afgelopen dagen en morgen ook.

     3. Beukman

      @Ernst
      De man is een laat-19e eeuwse romantische dromer met, helaas, een messiascomplex: hij wilde echt geen premier worden, zei hij in een interview, maar hij was de enige die het kon, en dus wordt ie het uit roeping.

      Zo iemand zal dus nooit premier worden in ons relatief nuchtere landje.

     4. Ernst Quispel

      Ik ben benieuwd hoe die Wim hier nou weer op gaat reageren.

     5. Ernst Quispel

      @Beukman,

      Hoe het zij: we besteden met z’n allen weer veel teveel aandacht aan die charlatan.
      Als de man nog even zo door struikelt gaat hij in Amsterdam 1, of hoogstens 2, zetels halen. Wie ligt daar verder van wakker?

     6. eRik2017

      @Ernst-Wim is net Pechtold hier.
      Proberen een ziiel te winnen, om je punt te maken.
      Sorry Ernst-Wim, @Beukman is en standvastig iemand met een mening en gaat jou geen respect geven door een ander te verraden.

     7. Floris

      “Het is raar dat de man het ene jaar bij de rechter een uitnodiging voor een debat probeert af te dwingen, terwijl hij het jaar erop, als hij daadwerkelijk wordt uitgenodigd, afzegt,”
      ——————————————————————-
      Nee Beukman, dat is helemaal niet raar, gegeven de demonisering die Baudet in het afgelopen jaar heeft ondergaan.

      Hij zou wel gek zijn om zich opnieuw in die linkse slangenkuil te begeven.

     8. Beukman

      @Floris
      Dan had hij meteen maar moeten aangeven dat hij niet meedeed.
      Ezel gedraagt zich als een prinses op de erwt.
      Enfin, begrijpelijk dat hij zich liever niet door Pechtold laat afdrogen.

     9. eRik2017

      @Beukman
      Hij zal zich echt niet laten afdrogen. Sterker nog, ik denk dat de tijd van Pechtold is geweest. Wordt niet meer serieus genomen.

     10. Floris

      Beukman blijft negeren dat er geen level playing field is. Het zegt heel veel over Beukmans mentaliteit. En die heeft heel weinig met fair play.

      Beukman is een totalitaire meeloper met Sovjet-neigingen.

 16. Two Ravens Black Kettle

  De snaakse, ondeugende, humoristische, vlijmscherpe en intellectuele Annabel tegen de vleesgeworden Identity Politics Luchtbel die voor de volle 100% omhoog is geboerd uit het onsmakelijk Diversity Politics moeras.
  Sylvana is het (niet zo lieve) monster van Frankenstein; het product van de inteelt Kartelmedia. Zij hebben haar gebaard op het Grachtengordel-altaar van hun (denkbeeldige) morele voortreffelijkheid.
  De Orwelliaanse Gedanken-Stasi Staatsmedia machinerie als de grote aanjager van de Polarisatie.
  Alle dissidenten moeten onder de gelijkheidswals.

  Maar blijken de A’dammers slimmer dan de rest van NL verwacht (of lijken er nog her en der onverwachte pockets van echte A’dammers te existeren in dat grijs, conformistisch, gelijkgeschakeld reservaat)
  en krijgt Sylvana onverhoopt aldus nul zeteltjes
  Dan zal de Staatsmedia/RTL weer een nieuw Monster van Frankenstein uit hun cultuur-marxistische diversity politics hoed toveren.
  Ze zijn voorspelbaarder dan de wetten van Newton.
  (dat noemen ze diversiteit, veelkleurigheid, kwaliteits/onderzoeksjournalistiek, met de vinger aan de kloppende pols van de samenleving staan en meer van dat soort 1984-malligheid)

 17. meijer61200

  Hahaha!! Daar is Simons weer eens even. Natuurlijk gaat deze domme gans niet met Annabel in debat! Binnen 2 minuten heeft Annabel haar onder tafel geluld. Dan kan ze wel een prachtige pruik opzetten, en een bril met 1m2 glas erin, ze is dom, en blijft dom.

 18. meijer61200

  Ik zit af en toe eens wat te scrollen, maar het lijkt wel een homo ontmoetingsplek! GEEN reclame voor DDS dat jullie dit zooitje ongeregeld er niet afgooien.

 19. Lex

  Laat ze lekker ophoepelen naar Suriname dan kan ze daar haar Familie gaan helpen in de rijstvelden.

 20. Frits Jansen

  Als ik Lellebel Nanninga was zou ik ook niet naast Sylvana op TV willen want dat is een van de mooiste negerinnen die ik ken. wat haar opvattingen ook zijn, mannen genieten van de aanblik van Sylvana. Daarbij is ze ook een stijlicoon, steeds weer met ander kapsel en kleren.

  1. buitenbeentje

   Gelukkig dat smaken verschillen, ik vind Sylvana een van de lelijkste vrouwen die ik ken. Dat ze negerin is heeft daar trouwens niets mee te maken.

  2. Marija

   Annabel Nanninga heeft meer karakter in haar pink dan SSimons in heel haar lijf. Smaken verschillen, maar ik verdenk u er van dezelfde huidskleur te hebben als SS en een duidelijk blanke Nederlandse naam te gebruiken.

  3. Ernst Quispel

   Ja, het is een bijzonder mooie verschijning.

 21. Knopper

  Echt een geil wijf die Sylvana

  1. corfo

   @ Knopper.
   Ik ben enigszins verbaasd : ik kan me niet voorstellen dat een gezonde vent geilt op twee brillenglazen zo groot als een jampot !

 22. Marija

  Annabel maakt gehakt van haar.

 23. Frits Jansen

  Sylvana is niet laf maar beseft dat een debat met lellebel Nanninga volstrekt zinloos is.

  Als vrouwenkenner weet ik ook dat zo’n gesprek bovendien tot mislukken gedoemd is omdat Sylvana een superslank stijlicoon is, en Nanninga een ietwat verlopen “plus size” diva, al is ze zes jaar jonger dan Sylvana. Jaloerse vrouwen kunnen intens gemeen zijn, daar kunnen mannen nog een puntje aan zuigen.

 24. Vit

  Heel vroeger was het een leuke meid, tot ze gek geprikt werd door een of andere linkse vlo.

 25. Carolina

  Zucht. Debatteren is waar het om draait. Ze begrijpt ook niets en verschuilt zich alleenmaar. Lekker in hoekje huilen met chips en dipsausje? Dag dag.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.