Misbruikzaak Telford nog groter dan gedacht: (vooral) Pakistaanse mannen misbruikten maar liefst 1.000 blanke kinderen

Geen categoriemrt 27 2018, 8:00
Hun slachtoffers waren blank.
Er wordt steeds meer bekend over de enorme misbruikzaak in het Britse Telford. We wisten al dat het vreselijk was, maar de afgelopen dagen zijn er nog veel meer schokkende cijfers naar en verhalen naar buiten gekomen. In veertig jaar tijd zijn er, aldus de krant de Sunday Mirror, duizenden "kwetsbare blanke kinderen" gedrogeerd, aangerand en verkracht door "groepen voornamelijk Aziatische mannen."
"Aziatisch" is politiekcorrect voor mannen uit Pakistan en India.
Dat is al erg, maar het wordt nog schokkender: volgens de krant gaat het misbruik namelijk stug door. Dit terwijl er in 2012 al een bende van zeven mannen uit Telford opgerold werd wegens kindermisbruik. Zij zouden verantwoordelijk zijn geweest voor het misbruik van zo'n honderd meisjes in de periode 2007-2009. Zoals Lagerhuis-afgevaardigde Lucy Allan zegt:

"Het waren mannen van Pakistaanse afkomst en de slachtoffers waren blank. Dat was ook het geval bij het misbruikschandaal in Rotherham en op andere plekken in het land. We zouden dat feit nu niet uit de weg moeten gaan. We moeten onze kop niet in het zand steken."

Maar dat was dus slechts het topje van de ijsberg. Dit schandaal is nog veel groter dan gedacht. En dat komt voor een groot deel doordat de politie in Telford nooit heeft opgetreden tegen de pedonetwerken uit angst om voor racisten te worden versleten. Duizend blanke Britse kinderen zijn dus opgeofferd aan de politieke correctheid.
Ongelooflijk genoeg blijft die politieke correctheid doorgaan. Politiechef Harding blijft bijvoorbeeld volhouden dat "er niet één groep oververtegenwoordigd is" bij de daders. Voor zover bekend is dat absolute onzin; het gaat wel degelijk steeds om een overgrote meerderheid van Pakistaanse mannen.
Op de foto boven dit artikel zie je drie slachtoffers en drie daders. Links bovenaan: Vicky Round. Zij werd op haar twaalfde verslaafd gemaakt aan crack cocaïne. Op haar 20e overleed ze na jarenlang misbruik aan een overdosis. Helemaal rechts bovenaan zie je Becky Watson. Dit arme meisje werd op haar elfde al "gegroomed" door een misbruikbende. Toen ze 13 jaar oud was kwam ze om het leven bij een "grap" (een auto-ongeluk). Becky en Vicky waren vriendinnen.
En dat zijn dus maar twee verhalen van slachtoffers. In totaal kunnen het er mogelijk 1.000 zijn (hoewel de politiechef dat tegenspreekt, want die weigert blijkbaar nog altijd de feiten onder ogen te zien).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten