Misbruikzaak Telford nog groter dan gedacht: (vooral) Pakistaanse mannen misbruikten maar liefst 1.000 blanke kinderen

Hun slachtoffers waren blank.

Er wordt steeds meer bekend over de enorme misbruikzaak in het Britse Telford. We wisten al dat het vreselijk was, maar de afgelopen dagen zijn er nog veel meer schokkende cijfers naar en verhalen naar buiten gekomen. In veertig jaar tijd zijn er, aldus de krant de Sunday Mirror, duizenden “kwetsbare blanke kinderen” gedrogeerd, aangerand en verkracht door “groepen voornamelijk Aziatische mannen.”

“Aziatisch” is politiekcorrect voor mannen uit Pakistan en India.

Dat is al erg, maar het wordt nog schokkender: volgens de krant gaat het misbruik namelijk stug door. Dit terwijl er in 2012 al een bende van zeven mannen uit Telford opgerold werd wegens kindermisbruik. Zij zouden verantwoordelijk zijn geweest voor het misbruik van zo’n honderd meisjes in de periode 2007-2009. Zoals Lagerhuis-afgevaardigde Lucy Allan zegt:

“Het waren mannen van Pakistaanse afkomst en de slachtoffers waren blank. Dat was ook het geval bij het misbruikschandaal in Rotherham en op andere plekken in het land. We zouden dat feit nu niet uit de weg moeten gaan. We moeten onze kop niet in het zand steken.”

Maar dat was dus slechts het topje van de ijsberg. Dit schandaal is nog veel groter dan gedacht. En dat komt voor een groot deel doordat de politie in Telford nooit heeft opgetreden tegen de pedonetwerken uit angst  om voor racisten te worden versleten. Duizend blanke Britse kinderen zijn dus opgeofferd aan de politieke correctheid.

Ongelooflijk genoeg blijft die politieke correctheid doorgaan. Politiechef Harding blijft bijvoorbeeld volhouden dat “er niet één groep oververtegenwoordigd is” bij de daders. Voor zover bekend is dat absolute onzin; het gaat wel degelijk steeds om een overgrote meerderheid van Pakistaanse mannen.

Op de foto boven dit artikel zie je drie slachtoffers en drie daders. Links bovenaan: Vicky Round. Zij werd op haar twaalfde verslaafd gemaakt aan crack cocaïne. Op haar 20e overleed ze na jarenlang misbruik aan een overdosis. Helemaal rechts bovenaan zie je Becky Watson. Dit arme meisje werd op haar elfde al “gegroomed” door een misbruikbende. Toen ze 13 jaar oud was kwam ze om het leven bij een “grap” (een auto-ongeluk). Becky en Vicky waren vriendinnen.

En dat zijn dus maar twee verhalen van slachtoffers. In totaal kunnen het er mogelijk 1.000 zijn (hoewel de politiechef dat tegenspreekt, want die weigert blijkbaar nog altijd de feiten onder ogen te zien).


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

115 reacties

 1. buitenbeentje

  Ik heb de hoop al lang opgegeven dat hier ooit iets aan gedaan gaat worden, de gemeenteraadsverkiezingen hebben het al aangegeven men wil Groen Links, dus meer, meer, meer van dit soort uitwassen. Ik zou zeggen: wen er maar aan, dit gebeurt binnenkort met uw kinderen of kleinkinderen en Links Nederland, dus ook de huistrollen zullen juichen en hopen dat ze mee mogen doen.

  Op dit artikele zullen ze niet of geschokt reageren, maar we weten ondertussen allemaal wat woor vlees we in de kuip hebben en het stinkt. Die verraders roepen om het hardst dat wij fout zijn, dat wij dit lijdzaam moeten ondergaan, dat wij de verraders zijn. De staart quispelt, maar de tanden staan klaar om op bevel te bijten.

  1. EU kok

   Wat een zielige vertoning.
   Ik keur het af dus mijn politieke tegenstanders promoten dit.
   Wij ben goed dus jullie zijn slecht
   Tegen deze simpelheid kan ik niet op.
   .
   Voor de simpele geest van de auteur hierboven: Ik en ik verwacht niemand op deze site, kan hier maar enige vorm van begrip of goedkeuring voor opbrengen.
   Hetgeen resulteert in mijn stelling dat u betreffende dit onderwerp geen haar beter of slechter bent dan enige andere reageerder.

   1. buitenbeentje

    Deze simpelheid wordt massaal getoond door alles wat links is, moslim is of politiek correct is. Ik pas me wat betreft deze site slechts aan.

    Voor de rest interesseert jouw mening me geen lor, ook daarin heb ik me wat betreft deze site betreft aangepast. Katten, schelden, manipuleren, vooronderstellingen uiten, ik buk wel zodat het er overheen gaat. Itt tot de trollen richt ik me daarna weer op, voordat er iemand op ideeen komt.

    1. denk eens na

     eu kok maar wat is je oplossing daar gaat het om, lijdzaam toezien en een afkeurende preek , castreren? levenslanf(g), ? Het zachte heelmeesters werkt in ieder geval niet.

     1. Stanly2000

      EU kok heeft zijn scheet weer gelaten en is al weer op weg naar een nieuwe.

   2. Bart

    Heel veel mensen zoals jij kijken bijna alleen naar de msm en krijgen nauwelijks iets mee van dit soort zaken. En kiezen daarom gewoon voor het toaal debiele politiek correcte groen links. Het is een groot probleem dat door politieke correctheid vele meisjes in engeland en waarschijnlijk in andere landen ook zo worden opgeofferd.

    En door uw wegkijken blijven deze zaken bestaan, en dan heeft u het gore lef om andere de maat te nemen en gelijk te zetten aan de daders van deze misbruik zaken.

    U bent een walgelijk figuur en ik wens u dan ook het allerslechtste toe!

    1. denk eens na

     KLOPT! En dan rraar opkijken dat de burgers het heft in eigen hand nemen , want dan staat links wel verontwaardigt te kijken , als dit zo door gaat in Europa , staan de imigranten en moslims nog iets te verwachten wat jaren voor die tijd te verwachten is.

     1. denk eens na

      verwachten is voorspellen

 2. Bloem

  Dhr. Q zal nu vast menen dat het niets met de afkomst van de daders te maken heeft en dat het juist vaker blanken zijn. Ergo het ligt niet aan de cultuur en opvattingen van de daders want die zijn het zielige slachtoffer van de dominante blanke cultuur. Zo ziek zijn de linkse goedpraters van deze maatschappij

  1. Rechtsaf

   @Bloem de kans is eigenlijk 100% dat GolieErnst saampjes met zijn rugdekkers het zullen bagatelliseren dat doen islamprostituees nou eenmaal..

   1. Bloem

    @ Rechtsaf, hoop doet leven…… misschien dat de mensen die nu lokaal hebben gestemd, landelijk toch een stem op FvD of PVV zullen overwegen. Zeker nu links en de radicalen een belangrijke stem hebben in gemeenteraden wordt het gevolg daarvan de komende jaren zichtbaar voor het electoraat. We zullen zien hoe het loopt.

    1. Rechtsaf

     @Bloem 36 minuten wachten en bem Ernst helemaal van de kaart met een reactie die ik niet kan volgen…

     1. Bloem

      @ rechtsaf, het zit zo vast in zijn eigen dogma’s. Hij heeft het over godsdienst, terwijl ik daar niet eens aan gerefereerd heb. Ergo je kunt stellen dat hij zichzelf tegenspreekt, hij zoekt het niet in godsdienst 🙂 hoezo begint hij over godsdienst? Op de één of andere manier moet hij een verband gezien hebben met godsdienst, dat heeft hij niet van mij. Maar goed hij zal wel weten waarover hij spreekt.

     2. springmaarachterop

      Quispel lult slechts Karen Armstrong na, die debiel moet je gewoon laten lullen @Bloem!

     3. Bloem

      @springmaarachterop, het is zo makkelijk om zijn argumenten en standpunten te weerleggen. Bovendien heb ik een hekel aan antisemieten.

     4. Ernst Quispel

      Ik verklaar de vervelende gewoonte van sommige mannen om vrouwen te verkrachten ook niet uit ‘ras’ of etniciteit, Bloem.

     5. Bloem

      Beste heer Q wie heeft het over ‘ras’ of etniciteit? Dat bent u echt zelf.

  2. Ernst Quispel

   Ik zoek de verklaring voor de neiging van sommige mannen om vrouwen te verkrachten inderdaad niet in hun godsdienst, Bloem.

   1. Stanly2000

    Ja hoor het grote ontkennen en wegkijken is weer begonnen. Hoe dom kun je zijn.

 3. Vit

  Ik hoop dat ik de dag nog meemaak dat we met dat gespuis afrekenen, het wordt dan net zoiets als met de Rohingya’s, dat die dag komt is zeker waarbij addergebroed als Wim niet ontzien zal worden.

  1. Guus Geluk

   De Rohingya’s zijn evenals de christenen een minderheud in het conservatiev-boeddhistische Myanmar. Aangezien deze boeddhisten kennelijk weinig ophebben met andersgelovigen, zoals de hindoe’s in India en in Nepal, leefden de Rohingya’s, net zoals de christenen, al een heel lange tijd onder grote verdrukking.

   Het leger van Myanmar heeft zich schuldig gemaakt aan etnische zuivering en massa-verkrachtingen, zoals erkend door Unicef, AZG, de VN, de EU, Amnestey, het Holocaust Memorial in de VS, de Amerikaanse en Nederlandse overheden. Populistisch rechts kent echter een diepe weerzin tegen de moslims en weigert daarom de etnische zuivering te erkennen en te veroordelen. Integendeel, massa-verkrachtingen zoals in Telford op Rohingya-vrouwen worden schaamteloos goedgepraat.

   Het is sindsdien dat ik de volgelingen van Baudet en Wilders niet meer serieus placht te nemen.

   1. Vit

    Het heeft geen zin oorzaak en gevolg met jou te bespreken, dat is duidelijk.

    1. Pit

     @Vit: Klopt, Geen Geluk en zijn vriendje Wimpie doen steevast een ‘maar-zij-ook-je’ om ons af te leiden van de leringen van Mohammed die de wereld bepaaldelijk geen prettiger oord hebben gemaakt.

    2. Guus Geluk

     Islamofoben leggen de situatie graag simplistisch neer: Rohingya’s pleegden aanslagen op politieposten en daarom moeten zij worden uitgemoord.

     Wat de islamofoben opzettelijk weigeren te vermelden dat voorafgaand aan die aanslag de Rohingya’s werden onderdrukt door de boeddhistische overheid, zoals dat ook het geval is bij christenen in Myanmar. Dat de kruik evenlang te water gaat totdat deze barst, maar veel Rohingya’s zich helemaal NIET scharen achter de daden van de rebellen.

     “Toch is het leed van nu voor een groot deel aan deze regering te wijten, concludeert de denktank International Crisis Group zondag in een rapport. „De moslims zijn langzaam maar zeker van allerlei rechten uitgesloten en gemarginaliseerd.” Dat heeft, samen met de druk van het leger, ervoor gezorgd dat de organisatie die de aanvallen heeft opgezet, daar genoeg steun kon regelen en zelfs Rohingya kon vermoorden die zich niet achter hen schaarden.”

     https://www.nrc.nl/nieuws/2017/08/27/situatie-rohingyas-op-kookpunt-12692559-a1571234

     1. Vit

      Simpel, wat was er eerder, de kip of het ei.

     2. Guus Geluk

      Wat vind je eigenlijk van de verdrukking van christenen in Myanmar door boeddhisten? Zeker ook zelf veroorzaakt?

     3. Vit

      Eigenlijk vind ik dat die boeddhisten bijzonder veel geduld hebben gehad, maar dat is boeddhisten eigen.

     4. Vit

      @Guus
      “Wat vind je eigenlijk van de verdrukking van christenen in Myanmar door boeddhisten? Zeker ook zelf veroorzaakt?”
      Dat christenen ook onderdrukt werden is nieuw voor mij, ik kan me er ook niets bij voorstellen. Wat kan is dat deze groep als minderwaardig wordt gezien zoals ik dat van islamietjes vind.

     5. EU kok

      Wat kan is dat deze groep als minderwaardig wordt gezien zoals ik dat van islamietjes vind.
      .
      Mooi, hiermee zegt Vit dus dat wat hij vindt, nog niet zo hoeft te zijn, dat het slechts zijn persoonlijke interpretatie is. Daar kan ik goed me leven.

     6. Vit

      De instelling van boeddhisten ligt mij wel in tegenstelling tot de religie van liefde en vrede, niet dat ook zij geloven in een bedachte entiteit want dat gaat me als sterk atheïst te ver, wat zou onze Blue Pale Dot er anders uitzien zonder achterlijke religies.

     7. Guus Geluk

      “wat zou onze Blue Pale Dot er anders uitzien zonder achterlijke religies.”

      Religie haalt het beste en slechtste in mensen naar boven.

     8. Vit

      Religie verhinderd dat we naast elkaar kunnen leven, alleen aan vooruitgang denken is er niet bij wat we in het eventjes dat we op dit puntje staan wat nauwelijks zichtbaar is op astronomische foto’s zouden moeten doen voor onze kinderen, nee het verschil in geloof is belangrijk.

     9. Fortiori

      Uit dagblad Trouw, enige tijd terug:

      In de oostelijke staat Jharkhand kregen deze week elf mannen levenslang omdat ze een moslim hebben gelyncht die in koeienvlees handelde. Ze trokken in juni vorig jaar Alimuddin Ansari, een 55-jarige moslim, uit zijn auto en sloegen en schopten hem tot hij het leven liet. Een kwestie van vergelding, wat hen betreft: Ansari’s rundvleeshandel was heiligschennis.
      Hun veroordeling is een novum. Voor zover bekend is nooit eerder iemand achter de tralies verdwenen voor moord in naam van de koe. Toch komt zulk geweld de afgelopen jaren steeds vaker voor: mensenrechtenorganisaties telden alleen vorig jaar al 38 van zulke incidenten. Meestal zijn die het gevolg van geruchten over schennis van de heiligheid van de koe of over moslims die hindoeïstische vrouwen willen huwen om hen te bekeren.

     10. Holland

      Vit, boeddhisten geloven niet in een ‘zelfbedachte entiteit’. Het is de enige godsdienst zonder god. Boeddha is slechts leraar en gids. Binnen het boeddhisme moet je zelf het werk doen. Via satori (begrijpen) van de eigen aard en het volgen van het zevenvoudig pad naar volmaaktheid, kun je het lijden (de begeerte) opheffen en uit de cirkel van wedergeboorte ontsnappen.

     11. Vit

      Neemt niet weg dat Boeddha verzonnen is.

     12. Holland

      Nee Vit, Boeddha is een bestaande persoon geweest: prins Siddharta Gautama die via ascese en meditatie in een staat van samadhi/verlichting raakte en de rest van zijn leven door India trok, onderwijzend wat hij had geleerd. De naam Boeddha is vergelijkbaar met de naam van de Christus, de geheiligde, gezalfde.

      Boeddha wordt vereerd, maar is geen god.

     13. Vit

      Ahh oké, weer wat geleerd. Eigenlijk zoiets als Mo dus maar dan anders.

     14. Bart

      Islamofobie bestaat niet, je hebt wel islamofielen. Dat zijn randdebielen zoals jij die niets van de islam afweten en daarom kritiek op de islam die geheel terecht is niet accepteren.

      Jij en mensen zoals jij zijn het probleem!

     15. Ernst Quispel

      Jezus, Boeddha en Mohammed zijn alledrie legendarische figuren geweest waarvan onzeker is of ze ooit hebben bestaan. Mogelijk hebben er wel personen bestaan met die naam maar het beeld wat wij er van hebben in in alle gevallen in de eeuwen daarna gesponnen. Het is veeleer projectie van voorstellingen op een legendarische figuur dan historische werkelijkheid.

     16. Guus Geluk

      Bart, als men zich hier uitsluitend beperkte tot kritiek op de religie islam, had ik niet over islamofobie gesproken.

     17. Ernst Quispel

      Over de onzekere historische realiteit van Boeddha zegt R.F. Gombrich:

      “In the nineteenth century, not all European scholars were even
      prepared to accept that such a historical person as Gotama the Buddha had ever existed; and though such an extremity of scepticism now seems absurd, many scholars since have been prepared to argue either that we no longer have the Buddha’s authentic teachings or that we have only a very few, the rest of the purported teachings being garbled or distorted by the later tradition.”
      http://www.shin-ibs.edu/documents/bForum/v1/01Gombrich.pdf

   2. Vit

    @Guus

    “Integendeel, massa-verkrachtingen zoals in Telford op Rohingya-vrouwen worden schaamteloos goedgepraat.”

    Ik geloof niet dat de Britten op die manier wraak hebben genomen/ goed gepraat.

   3. Bertje1234

    Of het nu de mannen met een kromzwaard en machinegeweren in Syrie zijn, of de hoofdafhakkers in Myanmar, zodra er een tegenreactie komt zijn het altijd vreedzame moslims die slachtoffer zijn van brute dictators of wrede ideologieen. En wanneer christenen of andere niet-moslims het slachtoffer zijn dan zijn het weer slachtoffers van “extremisten”/”verwarde personen”/”misbruikers van een vredige religie”.

    Die onverwaardelijke steun voor een ideoligie/religie zoals bij IS, Quatar en Pakistan, waar komt dat toch vandaan Guus?

    Ik zou wel willen weten of zo’n samenleving nu oprecht je ideale samenleving is? Of dat je oprecht gelooft dat zonder politieke maatregelen de IS-symphatisanten vredig kunnen samenleven met niet-moslims?

   4. Willem Alexander

    Beste Guus,
    Je zit er helemaal naast.
    De Bengalis waren vooral door de britten meegebrachte goedkope arbeidskrachten (=migranten) die voornamelijk in de Rakhine staat zijn neergestreken. De Burmezen (en ook de Rakhine = een ander volk!) waren niet zo blij met de overheersing/bezetting dus -net als wij in Indie- haalden de britten mensen van elders om te werken. Het waren dus migranten. De Rakhine (want in die staat zijn ze voornamelijk) had hier niks over te zeggen. Wel werd hun land geschonken aan deze migranten. Na de onafhankelijkheid kwamen de Burmanen aan de macht. Wederom was protest van Rakhine niet mogelijk onder de militaire dictatuur. Wel even noteren dat Rakhine en Burma geen vrienden zijn want de Rakhine nemen het hen kwalijk hun koninkrijk te hebben vernietigd.
    Nu zijn onder Aung San Suu Kyi de eerste stappen gezet naar meer democratie en als enige staat heeft Rakhine niet voor haar partij gestemd. De Rakhine willen hun grondgebied en weggeschonken land terug en zien nu hun kans schoon. Een tweede punt is dat de bengali als muslims veelwijverij bedrijven en zich als konijnen vermeerderen. De Rakhine zien met lede ogen aan hoe snel deze groep groeit. Als elders is er nooit integratie want Islam laat dit niet toe. Ten derde is er al decennia een infiltratie gaande van Isis-achtige hardliners (zie ook Bangladesh! en Pakistan) om in Rakhine een moslim staat te creëren. India en ook Bangladesh willen deze groepen niet!.
    Ten vierde, en gebaseerd op persoonlijk werk -en leefervaring in Myanmar is er tussen christenen en buddhisten geen of hoogst uitzonderlijk conflict (nooit fataal). Nergens!. De buddhisten zijn zeer vriendelijk en uitermate tolerant, maar wel heel bewust van de haat en -overheersings ideologie dat zich als Islam religie presenteert. In tegenstelling tot het westen hebben ze wel goed in de gaten dat men komt om te overheersen en sharia in te voeren. Er is nooit integratie! Niet moslims zijn altijd minder en derderangs.
    De “Rohingyas” is een onjuiste term die refereert aan een unieke etnische groep/minderheid van Myanmar. Dat zijn ze dus vooral niet. Dat de internationale gemeenschap Myanmar schoffeert door deze benaming te gebruiken zal hen enkel en alleen maar verder verharden en niet bijdragen aan een oplossing. Aung San Suu Kyi (als Burmese) heeft heel weinig zeggenschap en macht om a] de militairen in te perken en b] zaken in Rakhine te managen.
    Ik vrees dat het eerder zal zijn “600’000 down, 400’000 more to go”, dan dat er werkelijk mensen kunnen terugkeren. Rakhine zal dat zeer hard tegenwerken.
    ( Het zijn slechts enkele algemeenheden die ik hier kan vermelden.)

    A.u.b. probeer “Telford” niet te bagataliseren door de verantwoording en drijfveer van islam en moslims onterecht te vergoelijken. Het getuigt van een vreselijk falen van onze hulpverlening jegens gruwelijk en gerichte haat acties van moslims jegens niet-moslim meisjes/kinderen. Helaas een 1400 jarige traditie.

  2. Pit

   @Vit: Geen Geluk doet het weer!

   1. Rechtsaf

    @Pit als je het hebt over taal/grammatica fouten!

    1. Pit

     @Rechtsaf: Nee, Geen Geluk doet een ‘maar-zij-doen-het-ook-je’.
     Een bekende troltechniek. Zodra er een nieuwsartikel verschijnt waarin de islam op de korrel wordt genomen dan komen Wimpie en zijn rugdekkers met een ‘maar-zij-doen-het-ook-je’

     Dat is hetzelfde als: “Roken is ongezond maar tegen een razende trein aanlopen ook”

     Let op het woordje maar = nee

     1. Vit

      Dat is inderdaad een aardige vergelijking, hulde.

 4. DolleDries

  Zo daar is dat vaak reagerende clubje Martijn hier niets bij.

 5. Ni28

  Het ultieme bewijs dat andere culturen van blanken houden.

  1. EU kok

   Er gaat een hele nieuwe wereld voor mij open.
   Ni28 heeft gevoel voor humor.
   Hij is ijzersterk.

   1. Ni28

    Op moment dat je denkt dat je alles al weet wordt je opnieuw verrast door nieuwe inzichten.

   2. Ni28

    Religie is de oorzaak van de menselijke ellende op aarde. Net of wij aan de natuurrampen niet genoeg zouden hebben.

 6. Holland

  In dit artikel is DDS tamelijk politiek correct en noemt nergens de cultureel-religieuze achtergrond van de ‘Aziatische/Pakistaanse mannen’. Pakistan is 100% (streng) islamitisch, dus de daders zijn tien tegen een moslim.

  Begrijpelijk dat deze achtergrond niet vermeld wordt, want dat maakt alles nog veel erger: vanuit hun geloofsovertuiging doen de moslim Pakistani namelijk niets verkeerd – blanke, ongelovige vrouwen zijn niks waard, daar mag je mee doen wat je wilt. En dat doen ze dan ook.

 7. J.C.

  @Guus Geluk

  “Religie haalt het beste en slechtste in mensen naar boven”.

  Niet de Godsdienst, maar het misbruik daarvan laat zien, dat er mensen zijn, die zich al te makkelijk laten verleiden (het gevoel van macht smaakt zo lekker) en die daardoor niet willen deugen. De Godsdienst zelf, waarbij God van Israël de Weg, de Waarheid en het Leven heeft gegeven, verlangt van ons mensen louter: (Naasten)Liefde, Getrouwheid en Vrede………….

  1. Vit

   Nou nog de uitvoering.

  2. Guus Geluk

   “Niet de Godsdienst, maar het misbruik daarvan laat zien, dat er mensen zijn, die zich al te makkelijk laten verleiden (het gevoel van macht smaakt zo lekker) en die daardoor niet willen deugen.”

   Precies.

   Plegers van aanslagen MISBRUIKEN godsdiensten, waaronder de islam, teneinde wangedrag te rechtvaardigen.

   Dat is evident.

   1. Ni28

    Niet helemaal waar. Mensen zoeken juist hun gelijk in hun godsdienst. Mohamed deed het ook met minderjarigen en als je Duizend en een nacht hebt gelezen wordt daar gecopuleerd bij leven. Niet verwonderlijk dat in islamitische landen de Bonobo spel zo veel gespeeld wordt. De vrouw heeft niets te vertellen.

    1. Guus Geluk

     Maar als terroristen en verkrachters hun gelijk in een godsdienst zoeken, ben je dan met mij van mening dat de godsdienst niet de oorzaak is van terrorisme ofwel verkrachting en dat het gewoon aan de mannen (in sommige gevallen vrouwen) zélf ligt?

     1. Holland

      Guus moet en zal zijn geliefde moslimbroeders uit de wind houden. De Pakistaanse moslimverkrachters vinden hun LEGITIMITEIT voor de verkrachting in de islam en koran. Vrouwen en meisjes zijn in de islam beduidend minder waard dan mannen: ze hebben niks te vertellen en worden onderdrukt. Dus ongelovige en christelijke vrouwen zijn helemaal loslopend wild: pak wat je pakken kunt want Mo deed het ook. De legitimiteit schept de oorzaak en het gevolg.

     2. Ernst Quispel

      “De Pakistaanse moslimverkrachters vinden hun LEGITIMITEIT voor de verkrachting in de islam en koran. ”

      Kan Holland aangeven waar in de Koran het verkrachten van vrouwen wordt toegejuicht dan wel toegestaan?

     3. Guus Geluk

      Personen gebruiken een religie als rechtvaardiging om te onderdrukken of te misbruiken, Holland.

     4. Holland

      Vrouwen zijn in de islam tweederangsburgers, hebben wettelijk minder rechten dan mannen, worden onderdrukt en hebben niks te vertellen. Al 1400 jaar.

      Dit schept een ingesleten houding en mentaliteit van minachting en minderwaardigheid in de kijk van moslimmannen naar islamitische vrouwen.

      Ongelovige vrouwen zijn in hun ogen helemaal niets waard en zoals gezegd loslopend wild. Dat schept de legitimiteit voor massaverkrachtingen: het is toegestaan want Mo deed het en ongelovige/christelijke vrouwen en meisjes zijn minder dan varkens en apen. Net goed genoeg om een besneden moslimlul te ontvangen. En dan hoeven ze ook geen 24-uurs huwelijk via de imam te arrangeren.

     5. Beukman

      @Holland
      Het zou interessant zijn om te weten waarom het doorgaans Pakistaanse moslims zijn die zich aan dit gedrag te buiten gaan, en niet bijvoorbeeld Marokkaanse en Turkse moslims.

      Zou er verband bestaan met buurland India (waar Pakistan tot eind jaren 40 deel van uit maakte), waar vrouwen óók loslopend wild zijn, maar dan voor de Hindoeïstische bevolking?

      De islam krijgt nogal eens de schuld van eerwraak, althans waar deze bestaat in islamitische landen (en dus uiteraard niet in landen als Brazilië en Italië, waar eerwraak niemands schuld lijkt te zijn). In werkelijkheid bestond de traditie van eerwraak echter al duizenden jaren voordat de islam haar intrede deed.

      De vraag is dus of wellicht een veel oudere traditie dan de islam verantwoordelijk is voor de beroerde wijze waarop vrouwen worden be/mishandeld, dan islam en Hindoeïsme.

     6. Bertje1234

      Het ligt dus niet aan de (religieuze) opvoeding, dat zegt Guus hierboven. Als het niet aan de aangeleerde normen en waarden ligt dan is het dus een biologische oorzaak. Dit is eigenlijk rascistisch dus, in plaats van erkennen dat het door de islamitisch cultuur komt wordt er gedaan alsof er zonder reden toevallig steeds hetzelfde daderprofiel uitkomt.

     7. Bertje1234

      Landen als Quatar en Saoedi Arabie hebben een systeem gebaseerd op de sharia. Als vrouw wordt je dan vastgezet voor overspel wanneer je aangifte doet van verkrachting. Hebben die landen bijna 100% moslims het nu allemaal verkeerd begrepen? Het blijft ook een raadsel waarom sommigen advocaat blijven spelen van dit soort culturen.

     8. Floris

      “Het zou interessant zijn om te weten waarom het doorgaans Pakistaanse moslims zijn die zich aan dit gedrag te buiten gaan, en niet bijvoorbeeld Marokkaanse en Turkse moslims.”
      —————————————————————-
      Wat ook interessant is om te weten is dat Indiërs het in Engeland veel beter doen dan Pakistani en dat ze zich niet schuldig maken aan massaal seksueel misbruik.

      Laat het kwartje maar vallen, Beukman.

     9. Holland

      Beuk, het zijn in Telford vooral Pakistaanse moslims omdat Engeland historische banden had met Pakistan (Gemenebest) en veel Pakistani Engels spreken. Vandaar dat Britain een zeer grote Pakistaanse gemeenschap heeft, vooral in en rond Birmingham.

      In je suggestie dat het te maken zou hebben met de oude banden met India -waar Hindoes vrouwen ook als minderwaardig zien- kan ik wel mee gaan.

      Over de eerwraak waarover je het hebt: ik denk dat je een crime passionnel en eerwraak op een hoop gooit. De wraak op de overspelige echtgenote of echtgenoot is van alle tijden en alle culturen. Geinstitutionaliseerde eerwraak die volgens ongeschreven regels binnen een familie wordt gepleegd, komt bij mijn weten alleen in de islam voor.

     10. Bertje1234

      Natuurlijk is de godsdienst nooit de oorzaak, al hebben ze een koran in hun kontzak met rode strepen bij het jihad-verhaal, aan de inhoud van het heilige boek zal het nooit liggen. Maar als ergens iemand een overtreding maakt tegen moslims dan ligt het natuurlijk wel aan Wilders, ook al heeft die daar nooit concreet om gevraagd. Dat is de linkse logica. De symphatisanten voor een buitenlandse veroveringsideologie werden vroeger gewoon nsb-ers genoemd. Ik vraag me dan ook echt af of de islamverdedigers hier nu gewoon een dikke plaat voor hun hoofd hebben of dat het gewoon cashen is voor het trollenbureau betaald door politieke dealmakers met de olieleveranciers.

     11. WimsulsumCode

      Samen met Guus en Ernst zullen wij jullie wel even de les lezen!

   2. Bertje1234

    Ze misbruiken de godsdienst. Ok, dus de duitsers misbruikten ook het boek “mein kampf”, of telt dit dan weer niet omdat Hitler zichzelf niet in het voorwoord de profeet noemde?

    1. Guus Geluk

     Het nationaal-socialisme is geen godsdienst, maar was een vorm van het socialisme. Appelen met peren.

    2. Bertje1234

     Guus G:
     “Het nationaal-socialisme is geen godsdienst, ” ah dus het is inderdaad vanwege het feit dat Hitler zich in het voorwoord geen profeet noemde. En voor de rest worden alle acties die in naam van de profeet gedaan worden maar genegeerd.

    3. Ernst Quispel

     Nee, Hitler noemde zich een christen.

 8. Stanly2000

  Binnen de kortste keren wordt aan de zaak Telford voorbij gegaan en via via hebben wij het over boeddhisten, Rohingya’s, christenen, religie en heilige koeien, als we het maar niet meer over het onderwerp hebben n.l. massaverkrachtingen in Engeland door merendeel Pakistani met een bepaalde religieuze achtergrond.

 9. Vit

  Even de Hadith’s doorgenomen en ik begrijp nu alles over vrouwen.

  Bukhari 1 2 28 Vrouwen vormen de meerderheid van de bewoners van de hel. (zie ook volume 7, boek 62, nr. 124, 125)
  Bukhari 1 2 28 Vrouwen zijn ondankbaar (zie ook boek 7, boek 62, nr. 125)
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn dommer dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen mogen niet vasten en bidden tijdens hun menstruatieperiode.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn minder spiritueel dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen kunnen voorzichtige verstandige mannen van het rechte pad afbrengen.
  Bukhari 1 6 301 Door haar gebrek aan intelligentie is een getuigenis van een vrouw maar de helft van de getuigenis van een man waard..

  Let vooral op:
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen kunnen voorzichtige verstandige mannen van het rechte pad afbrengen.

  1. Ernst Quispel

   Vit toont aan waarom moslims vrouwen mogen verkrachten.

   1. Holland

    Inderdaad, Vit toont dat op overtuigende wijze aan. Ondankbare, domme bewoners van de hel, die niet mogen vasten en bidden tijdens hun maandstonde, die geen intelligentie en spiritualiteit hebben en voorzichtige en verstandige mannen van het rechte pad afbrengen vragen daar toch om!

 10. Ni28

  Niet helemaal waar. Mensen zoeken juist hun gelijk in hun godsdienst. Mohamed deed het ook met minderjarigen en als je Duizend en een nacht hebt gelezen wordt daar gecopuleerd bij leven. Niet verwonderlijk dat in islamitische landen de Bonobo spel zo veel gespeeld wordt. De vrouw heeft niets te vertellen.

 11. Ni28

  Niet helemaal waar. Mensen zoeken juist hun gelijk in hun godsdienst. Mohamed deed het ook met minderjarigen en als je Duizend en een nacht hebt gelezen wordt daar ge……… bij leven. Niet verwonderlijk dat in islamitische landen de Bonobo spel zo veel gespeeld wordt. De vrouw heeft niets te vertellen.

 12. Vit

  @Beukman

  “Het zou interessant zijn om te weten waarom het doorgaans Pakistaanse moslims zijn die zich aan dit gedrag te buiten gaan, en niet bijvoorbeeld Marokkaanse en Turkse moslims.”

  Olijke noot.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Marocchinate

  1. Ernst Quispel

   Interessant is natuurlijk ook waarom het Boeddhistische India geteisterd wordt door seksueel geweld tegen vrouwen.

   In de kromme redeneertrant die op dit blog voor logica moet doorgaan zal het wel aan het Boeddhisme liggen.

   1. springmaarachterop

    Daar hebben we het een andere keer over, het gaat nu om het islamitische ongedierte in het VK wat op gigantische schaal jonge meisjes hebben verkracht gedurende decennia. Dus niet de boel afleiden klojo!

    1. Siemien

     @springmaarachterop Guusje is Ernst’s rugdekker en andersom natuurlijk

     1. springmaarachterop

      Ja dit was me al duidelijk, het trollencollectief……

     2. Floris

      De wannabe intellectueel Ernst-Wim meent dat India Boeddistisch is.

      De zielepoot valt weer met een harde klap door de mand.

     3. Holland

      Floris, gisteren heb ik Ernst’s rugdekker Guus -die hetzelfde beweerde- ook al voorgehouden dat het boeddhisme in India slechts 0,8% van de bevolking omvat. Nog geen 8 miljoen inwoners.

      Guusje bood gisteren voor die domheid excuses aan en zei dat hij zich had vergist. Van Ernst hoeven we dat niet te verwachten. Die volhardt gewoon in zijn stupiditeit.

     4. Ernst Quispel

      Nee, India is niet overwegend boeddhistisch, je kunt wel zeggen dat het Boeddhisme het Hindoeïsme sterk heeft gekleurd.
      Ik beweerde ook niet dat het Boeddhisme in India de grootste godsdienst is.

   2. Guus Geluk

    In die logica zijn het boeddhisme en hindoeïsme verderfelijke en achterlijke ideologieën vergelijkbaar met het nazisme die niet in Europa thuishoren.

    1. Stanly2000

     Guus, leg dit eens uit? Welke logica bedoel je?

   3. Bertje1234

    India is niet boeddistisch, maar voornamelijk Hindoe en islamitisch.
    ://en.m.wikipedia.org/wiki/Religion_in_India
    Gaan we nu zelfs opzichtig liegen om de ideologie van Quatar en Pakistan te beschermen?

    1. Siemien

     @Bertje Ernst, Guusje en nog een paar van die gasten doen er alles aan om de islam te promoten..

     1. Pit

      @Siemien: Het zal je niet verrassen dat de door jou genoemde zuigtrollen direct oreren over vermeende misstanden binnen het christendom, het boeddhisme en het hindoeïsme, zodra het over de islam gaat. Dit komt omdat dit soort trollen opzettelijk onwetend is en de islam beschouwd als een religie.

      Deze opzet is van dienmate dat je ze beter kunt negeren. Het is volstrekt kansloos om je in te laten met die gasten.

    2. Guus Geluk

     Ja, Bertje1234, maar daarmee heeft Ernst nog geen ongelijk wat vrouwenonderdrukking betreft.

     1. Bertje1234

      15% moslims volgens de wikipedia statistieken, als die in India net zo hoog scoren in relatieve maten als in Engeland of Zweden dan is de vraag van Ernst daarmee beantwoord. Het 15 % percentage is niet zo hoog dat vrouwen al wettelijk verplicht zijn om gesluierd rond te lopen, maar wel hoog genoeg om te ervaren dat dit niet meer vanzelfsprekend is.

     2. Guus Geluk

      Bertje1234, in India worden vrouwen in het specifiek onderdrukt door de aldaar aanwezige religieuze meerderheid, de hindoeïsten.

     3. WimsulsumCode

      Bertje, Guus en Ernst stellen alles in het werk om iedereen te overtuigen dat alle religies, behalve de islam, onderdrukken, moorden en genocide plegen. Aangezien wij in Nederland leven naar een Joods-Christelijke cultuur, bedoelen zij hiermee ook jou, onafhankelijk of je een geloof aanhangt. Hoe zij zichzelf hierin zien, is nog onbekend, echter liet Ernst doen denken eerder vandaag de Arabische taal beter te beheersen dan de vertalers bij Nieuwsuur.

     4. Guus Geluk

      “Aangezien wij in Nederland leven naar een Joods-Christelijke cultuur, bedoelen zij hiermee ook jou, onafhankelijk of je een geloof aanhangt.”

      Wartaal, Erik.

     5. WimsulsumCode

      Hoe zit het dan wel Guus?

     6. Guus Geluk

      Ik zou het niet weten, Wimsetc., je bericht is abacadabra voor mij.

     7. Bertje1234

      @guus, heb je een bron waarin ze meteen % het vertellen over de specifieke onderdrukking over hindoeisten, of is net als de vergissing met boedhisten weer een gevalletje links wensdenken/linkse cognotieve dissonantie?

     8. Guus Geluk

      Gewoon even het nieuws volgen, Bertje1234. De positie van vrouwen in dit overwegend hindoeïstische land, maar ook die van minderheden als christenen en moslims, is niet best.

     9. Floris

      Maar niet zo slecht als in veel islamitische landen.

     10. Guus Geluk

      Open Doors plaatst India op nummer elf van de ranglijst. Saoedi-Arabië volgt op nummer twaalf.

     11. Ernst Quispel

      “Bertje, Guus en Ernst stellen alles in het werk om iedereen te overtuigen dat alle religies, behalve de islam, onderdrukken, moorden en genocide plegen.”

      Bertje en Guus moeten maar voor zichzelf spreken maar ik meen dat alle mensen van alle volken, religies en tijden soms genocide plegen. De moslims zijn daarvan niet uitgesloten.

     12. Floris

      Dat is de ranglijst inzake christenvervolgingen, Guus. Daar gaat het nu niet over.

     13. Guus Geluk

      Je hebt gelijk, maar ik sprak zojuist ook over minderheden.

      De achterstelling van vrouwen is nu eenmaal een groot probleem in India. Dat is de realiteit.

     14. Floris

      En in de islamitische wereld is het een nog veel groter probleem, Guus. Dat is de realiteit.

      Wat we zien is dat de diverse verkrachtingsschandalen in Engeland hoofdzakelijk op het conto van Pakistani komen, niet van Indiërs, terwijl die gemeenschap minstens zo groot is, zo niet groter.

      Wat vertelt dat jou?

     15. Guus Geluk

      Dat het gruwelijke misbruik in deze is gepleegd door Pakistani en de plaatselijke autoriteiten veel te verwijten valt.

     16. Floris

      En, zou dat toeval zijn, denk je?

      Ik heb voor een Engels bedrijf gewerkt en zodoende weet ik dat Indiërs daar veel beter geïntegreerd zijn dan Pakistani en ook nauwelijks in de criminaliteit zitten.

      Daar zie ik maar één oorzaak voor: de religie. Etnisch zijn ze immers sterk aan elkaar verwant.

      Ga je eens verdiepen in de islam, dan kom je er vanzelf achter waarom deze barbaarse religie de oorzaak is van alle ellende.

     17. Ernst Quispel

      Ik begrijp dat een islamitische geloofsovertuiging zeer bevorderlijk is voor je libido.

      🙂

 13. Duke

  De Policormaffia zal zeggen dat ze wel heel erg verrijkt zijn daar in Engeland met deze diversiteit, het vergrijzingsprobleem wordt ook opgelost en er zijn nieuwe donoren beschikbaar gekomen.

 14. Helderlicht

  Guus Geluk, met grote verbazing lees ik jouw rede over de verdrukking van de Rohingya in Myanmar en jouw begrip voor de aanleiding: de aanslagen. Want lees ik in jouw redenatie, ze werden nu eenmaal onderdrukt en uitgesloten etc. Nu wil ik geen afbreuk doen aan die situatie want die is humanitair gezien erg zat, maar vind je jezelf nu ook niet een beetje selectief in je voorbeeldstelling? Deze groep is nu erg betreurenswaardig maar aan de andere kant zijn er legio voorbeelden van verdrijving en uitsluiting van inheemse gemeenschappen van allerlei rechten door de zendingsdrift van Islam. Een voorbeeld is Iran, hier was ooit de grootste religie het Zoroastrianisme, een van de oudste monotheïstische religies. Totdat de arabische immigranten kwamen. Vandaag de dag worden de laatste zoroasters verdreven, want als ze zich niet bekeren dan wordt het leven bemoeilijkt door allerlei maatregelen. Hier was laatst een docu over op TV. Zo is Iran overgenomen en zijn de zoroasters verdreven: ‘…degenen die zich niet tot de islam bekeerden werden gabar genoemd. De Gabar — verbastering van het Arabische kāfir, wat “ongelovige” betekent — werden als tweederangsburgers beschouwd. Alhoewel ze wat tolerantie kochten doordat ze belasting betaalden, mochten ze geen paard rijden of wapens dragen en moesten voorgeschreven kledij (!) dragen.’ Er zijn meer voorbeelden te vinden. Dus als je je druk maakt over groepen die worden verdreven en uitgesloten, moet je ook de andere verdrukte en uitgesloten groepen willen zien en belichten. Pas dan kunnen we gaan nadenken over een ‘betere wereld’ voor iedereen.

 15. waakhond

  Walgelijk!!!!!
  Dit laat maar weer eens zien dat politiek een vorm van legale criminaliteit is.
  Sorry overdreven waarschijnlijk maar ik kon geen beter gepaste opmerking bedenken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.