NIDA, Partij van de Eenheid en Islam Democraten doen aangifte tegen PVV vanwege “haatzaaien”

Islam Democraten, Partij van de Eenheid en NIDA Den Haag willen allemaal dat de PVV vervolgd wordt. Want haatzaaiend en discriminerend jegens moslims.

De drie regionale islamistische partijen in Nederland – NIDA, Islam ‘Democraten’ en de Partij van de Eenheid – hebben besloten dat ze zich zo diep beledigd voelen door het nieuwe campagnefilmpje van de PVV dat ze om 15:30 uur vanmiddag aangifte doen tegen die partij. Fractievoorzitter Hasan Küçük van Islam Democraten zei vrijdag al dat hij in actie zou komen, maar hij wordt nu dus gesteund door de twee andere partijen. Oh ja, én door de Federatie Islamitische Organisaties.

De partijen in kwestie doen niet alleen zelf aangifte, maar willen dat andere partijen dat óók doen. “Wij nodigen alle politieke partijen in onze stad uit om vanmiddag samen aangifte te doen bij de politie,” aldus de heren.

Aangezien ik in de onbeperkte vrijheid van meningsuiting geloof kan ik deze aangifte natuurlijk niet steunen. Küçük heeft het volste recht om te zeggen dat het in zijn ogen “logisch” is dat er in het Westen aanslagen worden gepleegd (zoals hij afgelopen maandag deed in de AD Stemtram). En ja, Wilders zou wat mij betreft het volste recht moeten hebben om op denigrerende wijze te praten over hele religies (of andere levensovertuigingen).

Helaas voor Wilders is dat echter niet de wet in Nederland. In ons land worden er wel degelijk grenzen gesteld aan de vrijheid van meningsuiting — en een behoorlijk aantal ook. Je mag bevriende staatshoofden niet beledigen, je mag de koning niet beledigen, je mag iemand niet belasteren, je mag niet discrimineren… en ga zo maar door. Het recht op de vrijheid van meningsuiting is niet onbeperkt. Punt.

Dat is dan ook waarom ik de kans redelijk groot acht dat deze aangiftes wel degelijk succes hebben. Het filmpje van de PVV is zonder meer bijzonder smakeloos. Het is één grote aanklacht tegen ‘de islam’: niet tegen het extremisme, niet tegen het fundamentalisme, maar tegen de hele religie. Dat een politieke partij zo’n filmpje maakt is eigenlijk gewoon een grof schandaal.

Wettelijk gezien lijkt Wilders mij bij voorbaat bijzonder zwak te staan. Zijn fanboys zullen stellen dat hij moslims “niet beledigt.” Ik hoor het ze zeggen: “Hij heeft het over de islam, niet over moslims. En een religie kan zich niet beledigd voelen. Dus klaar.” Leuk, maar als je argument is dat een religie zich niet beledigd kan voelen, welnu, dan kan een religie ook mensen doden of onderdrukken. Een religie is volgens die denkwijze niet meer of minder dan ‘een idee.’ In dat geval slaat het filmpje nergens op. Juist Wilders gaat er duidelijk vanuit dat “de religie” wel degelijk dingen “doet.” Degenen die dingen doen zijn… gelovigen. Hij richt zich dus wel degelijk op moslims.

Het merkwaardigste van alles is dat Wilders steeds verder gaat. Eerst “minder, minder, minder,” en nu dit. Je begint bijna te denken dat Wilders veroordeeld wil worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

93 reacties

 1. Ernst Quispel

  Ik deel de opinie van Michael dat dit filmpje een grof schandaal is en het is afschuwelijk dat dit soort smerige bagger door politieke partijen wordt gepubliceerd maar ik deel zijn beoordeling van de juridische mogelijkheden niet. Ik meen dat deze smerigheid behoort tot de vrijheid van meningsuiting en verwacht dat de rechter dit ook zo zal beoordelen.
  Ik geloof ook niet dat de juridische weg hier zinvol is: deze smeerlapperij moet in het publieke debat worden afgestraft, meer concreet door de PVV weg te stemmen. De peilingen wijzen ook in die richting en dat toont het zelfreinigend vermogen van Nederland. We zijn een beschaafde natie en wijzen dit soort racistische bagger af.

  1. edoc431

   Een homo op een paard dat is pas een goeie promo

  2. edoc431

   over bagger gesproken

  3. Original NL

   Sinds wanneer is islam een ras?
   Dus van racisme is geen sprake!
   En verder klopt eigenlijk alles…tja tis niet leuk maar islam kan ( en heeft al) tot alle genoemde punten leiden!! (geleid)
   Daarom dit niet importeren..simpel toch.
   Hup Geert!!

   1. Original NL

    En als je het filmpje smerig vindt dan vindt je islam dus ook smerig.

    1. Original NL

     Islam is dwingelandij….je mag niet eten wat je wilt…je mag niet drinken wat je wilt..je mag je niet kleden in wat je wilt….je mag geen homo zijn…maar vooral…je mag niet een andere religie aanhangen of deze sekte verlaten.
     In zo’n land ben ik niet geboren en zo’n land moet nl zeker niet worden!!!!!

     1. DirkSteen

      Hele duidelijke en goede reactie!!!!!!!!!!!!!!

  4. Rechtsaf

   @Ernst de PVV laat zien wat de koran zegt..
   En met zo’n quasi,cynisch en sarcastische ondertoon, die iedereen inmiddels kent van jou, blijf je (in)direct ook in dit geval de islam blijven verdedigen.

  5. sonar

   Kwippie je zou reagerenop alle punten van het filmpje , maar je durf niet te reageren .
   Hieruit blijkt dat je totaal geen norm besef bezit ,wat jij bent is een schoft en een racist en een onbeschoft creatuur ,bloedzuiger eerste klas en hersenloos.
   Moslims volgen een kwaadaardige religie en daar pas jij wel bij .

   1. Ernst Quispel

    Wie is kwippie?

    1. sonar

     Hou je lekker van de domme ,o nee dat hoeft dom geboren en nooit wat bij geleerd .kwispedoris,kwippie .

  6. Top

   Blablabla! Blaaskaak! Flappie!

 2. Svetlana

  En so hort dat ook. Wilders is een racist en mut hart angepakt woorden

  1. poldi

   Bij deze vind ik racist een geuzennaam.

  2. Ni28

   Vreemd dat Quispel je niet op taalfoutjes wijst. Dat doet ie bij anderen altijd.

   1. edoc431

    mmmmm ja ach wim heeft hier vele namen toch ??

   2. Pit

    @Ni28: De laatste tijd doet Wim wat minder aan taalneuqen, dat komt omdat zijn eigen fouten te berge zijn gerezen en dat wij dat ook regelmatig aan elkaar laten zien. Het liefst zie ik helemaal geen schrijfsels van zijn rouwrandnagelhandjes.

    #brrrr…

    1. Ni28

     Ja, hij is meer voor het inhoud, hahaha.

   3. Original NL

    Wim heeft de moed bij zweetlana al opgegeven, daar heeft hij een dagtaak aan.

  3. Ni28

   Het filmpje is dus grof schandaal roepen mensen. En de inhoud? Is die niet schandalig? Ik verzoek de critici opnieuw om uitleg te geven over e onwaarheden in het film.
   Wat beweert wordt in het film is niet waar omdat………Wie van de schreeuwers meld zich?

   1. DolleDries

    Dat kunnen ze niet dus men komt zoals Ernst met flauwe kul.

 3. DolleDries

  https://opiniez.com/2018/03/18/een-factcheck-van-de-pvv-islam-video/

  Sinds wanneer is voor Michael de waarheid smakeloos. Als het politiek uitkomt?
  Ik vind het een groot kletsverhaal Michael misschien geïnspireerd door je privé achtergrond.
  Nog even en je mag de waarheid van het Nazisme niet vertellen het is maar een idee en je zou alle Nazis maar kunnen beledigen

  1. loes530

   JE heb gelijk Doledries en is ook waar wat wilders zegt

  1. edoc431

   Ik wil ze wel een nieuw graf graven hoor iets verderop zo gezegd

 4. poldi

  Ze doen maar…..De teksten zouden elke dag boven Nederland en West-Europa met vliegtuigen moeten worden rondgevlogen, dagelijks met geluidswagens door de steden en dorpen worden rondgebazuind, elke dag voor de opening van het journaal moeten worden uitgezonden, op scholen onder het vak Maatschappijleer moeten worden onderwezen enz.enz. tot het eindelijk…tot een ieder m.u.v de struisvogels @EQ en @GG zal zijn doorgedrongen wat voor levensbedreigende ideologie we hier hebben binnengelaten, ja binnengehaald!!

  De islam is en blijft een voortwoekerend gezwel.

 5. edoc431

  gelul geen schijn van kans

 6. edoc431

  Nu snap ik ook dat ze bij DDS nieuwe schrijvers zoeken

 7. Wegwijspiet

  Helaas, door haatzaaierij kunnen veel van mijn vrienden zich niet meer veilig in ons geliefde Nederland begeven. Zij waren genoodzaakt hun mooie donkerbruine kleur te verhullen onder afschuwelijke gekleurde schminck. Zelfs onze jonge onschuldige doelgroep had zwaar te lijden van de haatzaaiers, ze werden zelfs bang gemaakt tijdens hun jaarlijkse feest!
  En u raadt het al, deze haatzaaierij kwam niet van de PVV…

  1. Ernst Quispel

   Klopt, de agressie van de PVV is gericht op moslims.

   1. edoc431

    ernst is blijkbaar klaar met rukken

   2. ayreonaut

    Welke agressie?

    1. van Urk

     ayreonaut@ De manier hoe Ernst ook christelijke reaguurders benadert. Dat soort agressie.

   3. Original NL

    Klopt,de agressie van moslims is gericht op westerlingen.

 8. Ni28

  De voorgedrukte formulieren liggen bij elke politiebureau.

 9. DolleDries

  Er verscheen een filmpje van Geert Wilders over de islam. Ja, over de islam. Niet over moslims. Niet over Marokkanen. Niet over Turken. Over de islam in het algemeen. Daarin wordt gezegd dat de islam staat voor: vrouwenhaat, homohaat, Jodenhaat, christenhaat, onderwerping, gedwongen huwelijk, eerwraak. Daarin wordt gezegd dat de islam totalitair is, dat er doodstraf staat op afvalligheid, dat de islam de sharia wil, dat de islam dierenleed veroorzaakt, dat de islam staat voor onrecht, voor slavernij, en tenslotte, dat de islam dodelijk is. Bij deze laatste mededeling druipt er gestileerd bloed uit de letters. En tijdens het hele spotje klinkt er dreigende muziek.
  Dat is het.
  Alles wat er in dit spotje gezegd wordt, is waar.
  Het spotje is inmiddels verwijderd van YouTube en Vimeo.
  Rutte riep dat het ‘onsmakelijk’ was. D66 vindt het ‘veel en veel te ver’ gaan, PvdA leider Asscher vindt dat Wilders moet stoppen met haatzaaaien. En verschillende moslimorganisaties hebben aangifte gedaan tegen Wilders.
  Hoorde ik een van die verontwaardigde Nederlandse politici over Telford?
  Huh, wat?
  Precies.
  Dat is een plaats van 140.000 inwoners in Engeland, waar vroeger een kolenmijn was. De stad is vrijwel geheel blank, met een klein percentage aan Pakistaanse moslims:
  Telford’s population is predominantly White, comprising 93.8% of the population. The next largest ethnic group is those of Asian descent, comprising 3.3% of the population, which is again less than the West Midlands at 8.0%, and England at 5.3%.
  Een Engelse krant, de Daily Mirror, publiceerde vier dagen geleden dat er duizend jonge blanke Engelse meisjes waren verkracht door een bende van Pakistaanse moslims. Drie van die meisjes werden vermoord. Het duurde zo lang dat die massale verkrachting naar buiten kwam, omdat de twee mensen die aan de bel wilden trekken, werden gestraft. De politiechef had aan de landelijke autoriteiten laten weten dat de zaak niet verder onderzocht hoefde te worden.
  Dit gebeurde na precies dezelfde schandalen in Engelse steden en wijken als Rochdale en Rotterham.
  Hoe komt het dat u misschien nog niet over Telford heeft gehoord?
  Mogelijk omdat de Nederlandse media erover zwegen.
  Of er werd alleen heel vaag iets over gezegd. En er werd daarbij niet gezegd dat de daders Pakistaanse moslims waren en de slachtoffers blanke meisjes, zoals in het AD. De NOS, die dagen met de berichtgeving wachtte, had het uiteindelijk vaag over ‘de Aziatische gemeenschap.’
  Tja.
  Dag in dag uit moeten we lezen over de ene onbenullige MeToo affaire na de andere. Hier betreft het echte verkrachtingen. Maar van blanke arbeidersmeisjes. Door moslims.
  Dus daar wordt over gezwegen.
  En als Geert Wilders een spotje maakt over wat er niet deugt aan de islam, dan is het weer bal in Nederland.
  Dit. Is. Zo. Ziek.

  1. DolleDries

   Bron joost ………niemoller

 10. RobertMarsman

  Wilders had er natuurlijk ook voor kunnen kiezen om het visueel te verduidelijken. Dus bv bij de tekst islam is vrouwenhaat een video laten zien waarop een moslima door haar man mat stokslagen en zwepen in elkaar wordt geslagen.

  Of islam is homohaat had hij ook beelden kunnen laten zien van een homo die van het dak wordt gegooid of die op wordt gehangen aan een kraanwagen zodat de hele stad dat kan zien.

  Islam is Jodenhaat had hij kunnen verduidelijken met een filmpje waarop bv te zien hoe ze een jood lek steken of hoe ze winkels kort en klein slaan.

  Christenhaat had hij kunnen verduidelijken met beelden te tonen van een brandende christelijke kerk of nog erger hoe ze een christen de kop afsnijden. Daar had hij ook voor kunnen kiezen.

  En bij islam is terreur had Wilders uit genoeg beelden te kiezen hoe dat te verduidelijken. Bv zo had hij beelden uit Parijs kunnen laten zien hoe nietsvermoedende mensen die op een terrasje aan het drinken zijn overhoop worden geschoten. Of hoe een vrachtwagen met 100 km per uur met volle vaart over een kansloze mensenmenigte rijdt. Beelden uit de bataclan misschien. Of gewoon een foto van dat meisje van 13 die onder die vrachtwagen in Stockholm kwam die in drie stukken op straat lag.

  Zo had hij het ook kunnen verduidelijken. Dat is namelijk de realiteit.

 11. Beukman

  Ik weet niet hoe het met anderen is, maar ik begin een beetje aangiftemoe te worden. Eerst Thierry Ezel die publiciteit zocht en hiervoor zijn recht misbruikte om een (kansloze) aangifte doen waarvoor ook nog op een zaterdagochtend een paar duurbetaalde smerissen moesten worden opgetrommeld, en dan nu weer dit.

  Islam Democraten, Partij van de Eenheid en NIDA Den Haag hangen wat al te graag Geerts Nuttige Idioten uit, want Wilders is immers degene die garen spint bij aangifte. Als iedereen gewoon eens wat minder lange teentjes zou hebben, zou dat iedereen veel tijd en energie besparen.

  1. Ernst Quispel

   Eens, het is slimmer evidente smeerpijperij in het publieke debat te elimineren in plaats daar ons gerechtelijke apparaat voor te misbruiken.

   Wilders loopt met dit soort bizarre filmpjes enorme electorale schade op en dat is het enige waar hij wel gevoelig voor is.

  2. van Urk

   Ben ik totaal met u eens beste Beukman. Er bestaat ook zoiets om met elkaar aan de tafel te gaan zitten en praten wat nou hun probleem tegen die andere is. Aangiftes doen, debat uit de weg gaan, twitteren of filmpjes maken is een teken van lafheid, gebrek aan een rechte rug, verstandelijk vermogen en sterke benen. Het is een oorlog proberen te winnen door alleen maar achter een controlepaneel te gaan zitten d.m.v. de rode knop in te gaan drukken. Dat zie ik trouwens overal gebeuren in onze maatschappij. https://www.hpdetijd.nl/2018-03-17/geert-wilders-blijf-moslims-af/

 12. Ritter

  De video van de PVV geeft de feiten weer van de islam.

  Je hoeft maar naar islamitische landen te kijken om te zien dat de video van de PVV de feiten weergeeft.

  Ook zien we helaas bij steeds meer moslims in Europa (vooral in de probleemwijken) hetzelfde gedrag.

  In Duitsland is het aantal kinderhuwelijken, vrouwenbesnijdenissen en eerwraak weer gestegen in 2017. Dat is het gevolg van de massa immigratie van moslims. Die nemen hun islam en bijbehorend gedrag mee naar Europa.

  Ik begrijp dat moslims niet willen dat deze feiten worden bekendgemaakt en daarom willen ze iedereen het zwijgen opleggen die deze feiten weergeeft.

  1. Beukman

   Om het wat te relativeren: al die akelige eigenschappen die onze plucheplakker toedicht aan de islam kan je ook wel toeschrijven aan socialisme, kapitalisme, christendom, boeddhisme, etc. Met andere woorden de feiten in Geerts Magnum Opus zeggen zo verdomd weinig over oorzakelijkheid.

   Eén voorbeeld. In het eerste decennium van deze eeuw zijn er in de VS bijna een kwart miljoen kinderen zijn getrouwd. Ja: kinderen die zijn getrouwd! Een kwart miljoen! Dat zijn er zo’n 80 per dag. Meisjes vanaf 11 jaar die door de buurman worden verkracht en zwanger gemaakt, en vervolgens gedwongen te trouwen.
   Wat blijkt? In met name de christelijke staten is er geen wettelijke minimum leeftijd bij “uitzonderingsgevallen”, zoals ze dit eufemistisch noemen. Zelfs in Afghanistan moet een meisje minstens 16 zijn om te mogen trouwen (en 15 als de vader toestemming geeft). De VS loopt dus achter.

   Gaat Geert daar nu het christendom de schuld van geven, óf gebruikt hij voor de verandering eens zijn gezonde verstand?

   1. Ni28

    Niet relativeren maar uitleggen waarom Wilders onwaarheden verkoopt. Moeilijk, he?

    1. Beukman

     Mijn verhaal *is* een uitleg, @N.

 13. Ritter

  Het is niet alleen Geert Wilders die waarschuwt voor de gevaren van de islam.

  Mensen die gevlucht zijn uit de islamitische landen weten wat de islam betekend.

  Het zijn niet alleen Syriërs maar b.v. mensen uit Iran die waarschuwen voor de oprukkende islam in Europa.

  Maar de politieke elite (en hun vriendjes in de media) blijven horende doof en ziende blind voor de gevaren van de islam……………totdat het te laat is.
  ————

  Darya Safai: ‘Jullie zouden gerust banger mogen zijn’
  https://www.tijd.be/politiek-economie/internationaal-algemeen/Darya-Safai-Jullie-zouden-gerust-banger-mogen-zijn/9902847?ckc=1&ts=1497095023

  1. Ritter

   ‘In de islam groeit een fascistische ideologie’

   Zineb el-Rhazoui, schrijver-journalist

   Ze was moslima, werd atheïst en overleefde de aanslag op Charlie Hebdo. Nu presenteert ze ook hier haar boek Vernietig het islamitisch fascisme .

   https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/07/in-de-islam-groeit-fascistische-ideologie-a1594879

   1. corfo

    @ Ritter.
    Ik ben van mening dat de islam een fascistische en racistische ideologie IS, zéér wreedaardig.
    Het groeit niet in de islam, het zit er al heel lang in !

 14. Pit

  Er verscheen een filmpje over de islam. Niet over moslims. Niet over Marokkanen. Niet over Turken. Over de islam in het algemeen. Daarin wordt gezegd dat de islam staat voor: vrouwenhaat, homohaat, Jodenhaat, christenhaat, onderwerping, gedwongen huwelijk, eerwraak. Daarin wordt gezegd dat de islam totalitair is, dat er doodstraf staat op afvalligheid, dat de islam de sharia wil, dat de islam dierenleed veroorzaakt, dat de islam staat voor onrecht, voor slavernij, en tenslotte, dat de islam dodelijk is. Bij deze laatste mededeling druipt er gestileerd bloed uit de letters. En tijdens het hele spotje klinkt er dreigende muziek.

  Dat is het.

  Alles wat er in dit spotje gezegd wordt, is waar.

  Succes met de onzinaangiften, grote kans dat de islampleiters hier ook nog wel steun willen verlenen.

  1. corfo

   @ Pit.
   +++++.
   De betreffende mevrouw, journaliste bij Charly Hebdo, was onlangs in een documentaire op t.v. waarin zij uitleg gaf over de islam en de reden waarom zij er niets meer mee te maken wilde hebben.
   Dat was dus inside-information, iets waarvoor de moslimlikkers op dit forum hun ogen sluiten.

   1. Meester Kong

    Raar maar heb op dit forum nog geen enkele moslimlikker gezien.

    1. Ernst Quispel

     Dat is juist, Kong, dit is een fantasie die hier hardnekkig heerst: als je hier de vrijheid van godsdienst als kernwaarde van onze rechtsstaat bepleit word je hier als islamofiel beschouwd.
     Ik heb hier al honderd keer gezegd dat ik helemaal niets zie in godsdiensten in het algemeen en de islam in het bijzonder maar dat wordt hier onverminderd geïnterpreteerd als liefde voor de islam.
     Tegen deze domheid blijkt weinig kruid gewassen.

     1. van Urk

      Ernst@ “Ik heb hier al honderd keer blabla dat ik helemaal niets zie in godsdiensten in het algemeen en de islam in het blabla”. Waarom maakt u dan zo druk over het filmpje van Wilders over de Islam waar u totaal niets in blabla.

     2. Pit

      @Urk: Scherp, vlijmscherp. Je bedient dan ook een trol van antwoord!

    2. Pit

     @Kong: Dat komt omdat je ogen zijn bedekt met halalprut. Je vriendje Wim Hütten is islampleitbezorger en moslimlikker numero uno. Zijn rugdekker Geen Geluk, die op de dag van zijn heer niet mag computeren, volgt hem in z’n trolzog. Nu kun je niet meer zeggen dat je het niet wist.

     #moslimlikker

     1. Ernst Quispel

      DFTT.

     2. Meester Kong

      Slap gelul en je weet het!

     3. Pit

      @Kong: Je ogen zijn bedekt met halalprut.

     4. Rechtsaf

      @Pit zodra de islam wordt aangevallen zullen onze zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers van de islam echt alles in het werk stellen om de islam te verdedigen, telkens weer opnieuw.

      Zoals ik altijd gezegd heb, het is maar weer heel duidelijk dat zowel Ernst, Guusjes, uiterst links en uiteraard Meezter Kong e.c zéér, zéér, zéér warme pleitbezorgers zijn van de islam, zij zullen het verdedigen met alles wat in hun zit, tot op het bot, sterker nog, zij zullen het aanmoedigen, verheerlijken, nog veel sterker!, zij aanbidden het en vinden het écht verschrikkelijk dat hier in Nederland niet meer islam is..
      Ik noem ze niet voor niets islamprostituees.

     5. Ernst Quispel

      En het doet Rechtsaf zo zéér, zéér, zéér.

      🙂

     6. Rechtsaf

      @Ernst als rasechte martijnse islamprostitutee kan jij het blijkbaar weten

     7. Pit

      @Rechtsaf: Zuigtrol Wim bevestigt jouw stelling, waarvan akte.

 15. van Urk

  Dit soort meningen van discriminatie en vrouwenhaat werden ook toegedeeld aan de SGP. Daar werd wel keihard werk voor gemaakt alsof het lijkt dat heel Nederland hier mee eens was. De partij kreeg geen subsidie meer omdat zij weigerde vrouwen toe te laten als volwaardig lid binnen hun kringen. Het ging allemaal volgens het gerechtshof in strijd tegen de rechten van de vrouw. Niemand van Links alias anti-Wilderskliek die voor deze orthodoxe mensen in de verdediging ging. De moslim is niets anders en misschien nog erger (als je het salafisme erbij pakt) dan de gemiddelde SGP-er qua levensstijl. En niemand van de anti-Wilderskliek die daar een aangifte over doet als er weer signalen komen van bijvoorbeeld islamitische eerwraak of vrouwen onderdrukking. http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/05/historicus-in-interview-moslims-krijgen-meer-begrip-dan-orthodoxe-christenen/

  1. Meester Kong

   Ik als linksmensch gaat orthodoxe joden , christenen , moslims, noem maar welke doorgedraaide vol idiote reliestroming verdedigen.
   Ze zeggen altijd, steun de geestelijk gehandicapten, dezen nu ff niet.
   Urkie toch…

   1. van Urk

    Ik heb ook aan jouw ook niets gevraagd. Hoeveel heb je er eigenlijk al op dat je zo miskraamt uit je vingers? 😉

    1. Meester Kong

     Moet zeggen, de bevalling van deze plemp was pijnloos en zeer bevredigend.
     Religie bashen geeft mij een bijzondere vorm van energie, kan het je aanbevelen

     1. van Urk

      Tomaatjes bashen ook. 🙂

    2. DolleDries

     Sinds de tomaatjes een islam partij in de armen hebben gesloten in Rotterdam is Kongetje een beetje van streek. Daar komt bij dat hij zijn Kievitseitje nog niet heeft gevonden. Weet je trouwens wie ook de islam in de armen sloot in Duitsland en een hekel hadden aan Joden.

 16. DolleDries

  Iedere Nazi is geen SS’er of dode Joden maar ze maakte het wel mogelijk dus ook mede verantwoordelijk via hun boek Mein Kampf ( het boek wat er geen twijfel over laat bestaan wat er moet gebeuren met joden en de gene die niet hun ideologie aanhangen)en het aanhangen van het nazisme Het kan nooit geen belediging zijn als je de nazi’s daarop aanspreekt, want het is de bittere waarheid
  Iedere moslim zou geen joden doden ,christen vervolgen of homo’s ophangen enz.maar het gebeurd wel uit de naam van de islam dus ze maken het mogelijk en ook mede verantwoordelijk via hun boek de Koran(die er geen twijfel over laat bestaan wat er moet gebeuren met de gene die niet hun ideologie of geloof aanhangen Joden enz.) en het aanhangen van de islam ,dus het kan nooit een belediging zijn als je hun daar op aanspreekt en melding van maakt, want het is de bittere waarheid.

  1. van Urk

   “Het kan geen belediging zijn als je hun daar op aanspreekt.” Nee, maar het betekent wel doodsbedreigingen voor terug krijgen zoals het Koerdische gezin in Nederland dat moslims over het christendom leert. En daar zit het gevaar in van de Islam. Het is gewoon een woestijnsekte waar je als moslim ook niet zomaar eruit kan gaan stappen.

 17. Gijsje

  Ik ben het niet met Michael eens. Wilders stelt in zijn reclame campagne helemaal niet wat moslims doen. Hij behoudt zich keurig aan de ideologische inhoudt van de set aan ideeën, van wat de islam in feite is. Anders had hij wel geschreven dat de islam vrouwen stenigt, dat de islam homo’s van het dak afgooit etc. juridisch hebben de aanklagers geen poot om op te staan!
  De set aan ideeën, van wat de islam in feite is, geven zeer nauwkeurig aan wie en hoe er gedood moet worden. “Islam is dodelijk” is feitelijk juist.
  Dit gegoochel met woorden tussen de islam en moslims zie je veel bij linkse mensen, die zodoende de PVV kunnen framen als extreem rechts. Ook zie je dit gegoochel met woorden bij islamitische verenigingen, die zodoende de criticasters de mond willen snoeren! Vandaar ook de aangiftes, juridische jihad!
  Of de video clip smaakvol is, daar gaat de rechter gelukkig niet over!

 18. observer

  De zeventien uitspraken die het filmpje doet over de islam blijken allen in overeenstemming met de islamitische geschriften. Bij het negeren van de feiten vanwege een onwelgevallige boodschapper, de wijze waarop de boodschap is verpakt of het moment waarop de boodschap wordt gebracht, is niemand gebaat. Het bespreekbaar maken van wat er mis is met de islam zou met iedere boodschapper op ieder willekeurig moment een aanleiding moeten zijn om nu eindelijk eens een serieuze discussie over dit onderwerp op gang te brengen.

  Niet alleen zijn we dat verplicht aan alle niet-moslims maar ook aan de moslims zelf. De moslims die hulp nodig hebben in hun stille emancipatoire strijd. Moslims die gebukt gaan onder het juk van de islam.

 19. EllyD18

  Wat een onzin om te schrijven dat Wilders vervolgd wil worden.
  Wilders neemt gewoon geen blad voor de mond, hij komt op voor de Nederlanders.

  1. loes530

   Er word woensdag weer veel stemmen weg gegooid

   1. Meester Kong

    Loesje mijn stem is volgens jouw een weggegooide stem, hoe durf je…..

    1. Ernst Quispel

     Nee, Kong, Loes bedoelt dat alleen een stem op de PVV een verloren stem is.

 20. Farn

  Wat hebben ze toch weer lange tenen.

 21. nienke

  Ernst Quispel@De islam die mensen, kinderen dagelijks vermoordt, hele volk stammen uitroeit de hele wereld wilt veroveren, van Europa een moslim staat willen maken, dit levens gevaarlijke gezwel wordt met open armen ontvangen door onze angstige bange politici, die zich straks als geiten naar de slachtbank laten leiden.
  Het duurt echt zo lang niet meer.
  Deze ideologie hoort niet in het westen, Wilders krijgt gelijk.

  1. Ernst Quispel

   Je lult, Nienke, dit spookbeeld van de islam heeft niets met de situatie in Nederland te maken en dat is ook de reden waarom steeds minder kiezers in de lulkoek van Wilders trappen.

  2. Rechtsaf

   @Nienke Ernst is een zéér warme pleitbezorger van de islam en zal dit, zodra de islam ter sprake komt, verdedigen tot op het bot, ik noem Ernst e.c islamprostituees, islam is een ideologie waarbij de religieuze tak niet los verkrijgbaar is.
   Bewust onwetend en christelijk Nederland schofferen tot en met.
   De islam is een gevaar voor onze samenleving!!

 22. monach

  De bagger op de video is allemaal gerelateerd aan het leven van zogenaamd, het grote voorbeeld der mensheid, profeet Mohammed. Opgetekend in de koran, hadith, sira en 1400 bloedige geschiedenis. Deze bagger komt dus niet uit de lucht vallen. PVV doet dit niet om haat te zaaien, zij doen dit om te waarschuwen. Als de rechter zich hierover wilt buigen, kan ik iedere term die in de video voorbij komt staven met passages/verzen uit de hadith en koran. Hoe de rechter zal reageren, geen idee.

 23. Jantje

  Wanneer gaat er eens iemand aangifte doen tegen de haat en discriminatie van de islam?
  Dat smerige boek van hun zou op staande voet verboden moeten worden. Het leert moslims niet-moslims te haten tot op het bot.
  Salman Rushdie, een geleerde ex-moslim, noemde het niet voor niets de duivelsverzen.
  Want dat zijn het.

  1. monach

   Het is een duivels boek inderdaad maar wat de duivelsverzen betreft ligt het net even anders https://nl.wikipedia.org/wiki/Duivelsverzen.

   Voor wie geïnteresseerd is in enige context betreffende de video van Wilders….https://opiniez.com/2018/03/18/een-factcheck-van-de-pvv-islam-video/

 24. WimsulsumCode

  Is aangifte doen het nieuwe middel tot debat?

  1. Ernst Quispel

   Nee, eerder een middel om het debat dood te slaan.

   1. WimsulsumCode

    Daarentege zal het onze regering toch dwingen om aandacht te schenken aan de bezetting van de opsporingsdiensten.
    Wie gaat er bepalen welke aangifte prioriteit hebben boben de andere?
    De aangiften van Wilders t.a.v. zijn bedreigingen? of de drie genoemde partijen tegen Wilders?
    Of…… klikt misschien gechargeerd, maar wel werkelijkheid, mijn aangifte dat mijn nieuwe fiets is gestolen.
    Dan kan er sprake zijn van discriminatie.
    Het behandelen van aangiften mag nimmer willekeur zijn, noch de keuze van de behandelaar.

 25. monach

  PVV heeft de woorden genocide, imperialistisch en fascistisch vergeten aan de video toe te voegen. Jammer.

 26. DolleDries

  Zowel de Nazis als de Islam hebben een kern doel de vernietiging van het Joden dom.

  1. monach

   Islam gaat veel verder dan enkel de joden. Alle niet-moslims zijn onrein, dwalende, onder invloed van satan en schuldig aan ongeloof. Moslims zijn mensen, niet-moslims zijn geen volwaardige mensen. Allah wenst dat zijn aarde gereinigd wordt van dit ongelovige volk. En moslim willen Allah daar graag bij helpen, in ruil voor een mooi plekje in het paradijs met veel copuleren, wijn en lekker eten.
   Krankzinnig.

 27. wheelboy

  Kijk deze 50 minuten durende documantaire maar eens op Youtube door Britse ITV gemaakt in het geheim .Daar zie je hoe moslims als kind wordt geleerd joden en christenen te haten en ze uit te roeien tot de laatste .Das de wijze islam les die daar de kinderen op school krijgen .Ook zie je hoe ze daar over joden en christenen denken .Trek dan je conclusies over de vredelievende moslims .https://www.youtube.com/watch?v=cHzar9QKT4k

 28. Babaji538

  Ik had het over zwarte zaadballen.

  Petra Hermans

 29. Gerlos

  Gaat niet lukken moslim partijen, het was geen DISCRIMINATIE maar de waarheid. Pas jullie nu eens aan zoals wij leven in Nederland en hou je vast aan dat achterlijke geloof uit de middeleeuwen. We leven hier in 2018.

 30. Sprripk

  Maar,de islam is geen religie….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.