Hilarische Thierry Baudet en Annabel Nanninga varen door Amsterdamse grachten terwijl racismeroepers demonstreren

Geen categoriemrt 18 2018, 15:00
Dt is héél slim.
Het Forum voor Democratie heeft vandaag op bijzonder ludieke wijze gereageerd op de idiote demonstratie "tegen racisme in de raad." Hoe? Door lekker met een rondvaartboot door de Amsterdamse grachten te varen.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/975344837766631424
Annabel Nanninga, Theo Hiddema en Thierry Baudet hoopten dat ze vanaf de boot naar de demonstranten kunnen zwaaien, aldus Telegraaf-journalist Jorn Jonker.
https://twitter.com/Jorn/status/975341031691603968
Dit is de boot in kwestie:
https://twitter.com/Jorn/status/975341971899408385
Hilarisch genoeg vroeg Hiddema een partijgenoot of hij zich mocht verdedigen als hij aangevallen werd. Hij rekende er namelijk op dat de linksgekkies hen met eieren zouden bekogelen.
Thierry Baudet zelf was veel minder onder de indruk van de demonstrerende mafketels. "Waar zij bezig zijn met haat, gaan wij varen voor de liefde," zei hij aan het begin van de tocht. "We hebben nog overwogen met hun mee te demonstreren: wij zijn immers ook tegen racisme!" Maar dat plan werd toch maar terzijde geschoven, ongetwijfeld omdat FVD'ers hun leven niet zeker zijn als ze omringd worden door links-radicale activisten.
Dapper van Baudet en Hiddema, natuurlijk, en het zoveelste voorbeeld van de politieke slimheid van de heren. Oudere partijen zouden dit nooit bedacht hebben. Daar zijn ze veel te voorzichtig voor. Maar bij FVD zijn ze nieuw, innovatief, en energiek. Ze hebben lak aan de regels omdat ze door hebben dat die regels alleen maar in het voordeel werken van het establishment.
Heel goed. Nog even en de partij kan dezelfde rol vervullen in Amsterdam die ze nu al vervult in de Tweede Kamer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten