Pedofielen in Nederland vrij spel door niet-strafbare “online-handleiding”

Nieuwe informatie is naar buiten gekomen over pedofielennetwerken online. Zo is er op het Dark web een Pedohandboek te verkrijgen waardoor pedofielen makkelijk aan ‘informatie’ en ‘aanwijzingen’ kunnen komen om zo  kinderen op effectieve wijzen op te sporen en prooi te maken. Zeer verontrustend.

Het handboek dat online verkrijgbaar is laat pedofielen zien hoe zij het vertrouwen van kinderen kunnen verkrijgen, welke beloningstechnieken effectief zijn en hoe kinderen ertoe kunnen worden aangezet ontmoetingen geheim te houden. Het boek wil pedofielen wijs maken dat ‘kinderen seks willen en ze zitten te wachten tot je ze verleidt’. Walgelijke teksten waar ieder mens misselijk van wordt. Volgens het OM zijn dit soort handleidingen in Nederland niet verboden in tegenstelling tot handleidingen die iemand vertellen hoe je bommen in elkaar zet. Pedofielen hebben hier in Nederland dus vrij spel en kunnen doen wat zij willen.

GroenLinks wil onderzoeken of het bezitten van zo’n handboek op één of andere wijze strafbaar gemaakt kan worden. In Groot Brittannië is zo’n handleiding wel strafbaar. Tijd dat het OM hier in Nederland wakker wordt en de handleiding net zoals kinderpornografie strafbaar maakt. Zo’n handleiding is zeer gevaarlijk zeker nu dat steeds meer kinderen steeds jonger online zijn. We moeten onze kinderen beschermen, niet de pedofielen.

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Babaji538

  ‘Crimineel’ als beroep of ‘kinderverkrachter’.
  Makkers onder elkaar.

  Petra Hermans

  1. corfo

   @ Babaji538.
   Vaginale-Makkermonoloog.

  2. Pit

   @Petra: Vaginamonoloog, Hermans onder elkaar.

 2. Rechtsaf

  Dit kan alleen in Nederland natuurlijk, erger nog, en er dan ook over discussiëren/debatteren

  1. corfo

   @ Rechtsaf.
   +++++.
   Maar wel buitengewoon “goed” nieuws voor enkele reaguurders, zoals daar zijn :
   @ Kwispel, @ GuusG. (het dolkomische duo : “de Rug- Kruipertjes”).
   En dát zo kort voor de Pasen, moet toch wel tot geweldige opwinding leiden bij die twee “mannetjes”.

   1. Rechtsaf

    @Corfo die zijn helemaal van het islamitische potje getrokken, overigens was Mohamed ook een smerige pedofiel dus dat zoekt en vindt elkaar..

 3. Ernst Quispel

  Onbegrijpelijk dat zoiets straffeloos mogelijk is.

  Goed initiatief van Groen Links om de mogelijkheden van een verbod te onderzoeken.

  1. corfo

   @ Kwispel.
   Goed om te lezen dat jij óók vindt dat Mo zwaar gestraft had moeten worden voor z’n pedofiele handelingen.
   Of uhh…………….lees ik het niet goed ?

   1. Ernst Quispel

    Weet Corfo zeker dat Mohammed werkelijk bestaan heeft?

    1. Holland

     Het gaat er om of pedofiele handelingen van de centrale voorbeeldfiguur in de koran goedgepraat en nagevolgd worden. Niet of die sprookjesfiguur al of niet werkelijk bestaan heeft.

     1. Ernst Quispel

      Waar worden in de Koran pedofiele handelingen van de profeet beschreven dan wel goedgepraat?

     2. Ernst Quispel

      Ik stel vast dat een antwoord op mijn vraag uitblijft.
      Dat verbaast overigens niet.

     3. Holland

      Droplulleke, ooit van kindbruidjes gehoord? Die worden ook in Nederland geimporteerd. Jonge meisjes die moeten trouwen met een vieze, ouwe bok van in de veertig. Wat oogluikend wordt toegestaan. Logisch, Mo het Grote Voorbeeld, trouwde met Aisha toen ze 9 jaar was en ‘consumeerde het huwelijk’ op haar veertiende.

      Wat zul jij als erkende pedofiel daarvan smullen!

     4. Ernst Quispel

      Ik vroeg naar de tekst in de Koran waar pedofiele handelingen van de profeet worden beschreven, Holland.
      Begrijp ik dat je die niet hebt kunnen vinden en dit maar hebt verzonnen?

     5. Holland

      De psychopaat Quispel vindt de praktijkvoorbeelden die de volgers van Mohammed aanzetten tot pedofiele handelingen en huwelijken
      onvoldoende. Hoe ziek moet je dan zijn?

     6. Ernst Quispel

      Holland beweerde dat in de Koran pedofiele handeling van de profeet worden goedgepraat.
      Hij weet er weinig van en lulde maar wat.

      Ik ga deze domoor maar een tijdje negeren. Er zijn grenzen.

     7. Holland

      De smerige pedofiel draait om de hete brij heen en vindt het doodnormaal dat er door moslims -ook in Nederland- kindhuwelijken worden gesloten. Dat dit alles gebeurt op basis van navolging van de koran en hadith is vanzelfsprekend, want moslims doen niets buiten hun zieke ideologie om en nemen in alles Mohammed als voorbeeld als ‘de meest volmaakte mens’.

      Dat Quispel deze weerzinwekkende pedofilie accepteert en geen woord vuil maakt aan de gedwongen kindhuwelijken zegt alles over zijn onwil om over oorzaak en gevolg na te denken en zelfs de meest smerige handelingen te negeren.

     8. Floris

      De vieze vuilak Ernst-Wim weet donders goed dat het in de ahadith staat (Muslim & Bukhari) want dat is hem al vaak genoeg medegedeeld. Holland maakte een foutje door te zeggen dat het in de koran staat en daar probeert de misselijke trol maximaal misbruik van te maken.

      Waar het om gaat is dat de soenna dit kindermisbruik legitimeert en dat het al 1400 jaar plaatsvindt.

      http://www.exmoslim.org/aisha.html

     9. Holland

      Dank voor je correctie Floris.

     10. Ernst Quispel

      Ik gaf gisteren Floris een bron die helder analyseert dat de ahadith die hij citeerde uiterst onbetrouwbaar is. Floris ging daar wijselijk niet op in.

      Hier gaat het om de pedofiele handelingen van de profeet. Floris gaat nu onthullen welke Hadith die dit beschrijft en hoe reuze betrouwbaar die is.

     11. Floris

      Graag gedaan, Holland.

      Ik zag dit al aankomen. De trol tracht een kleine vergissing maximaal uit te buiten om de aandacht van de essentie af te leiden. Daaruit blijkt wel degelijk dat hij een pleitbezorger van de islam is. Anders zou hij dit niet doen.

      Moslims doen vaak hetzelfde. Staat niet in de koran zeggen ze dan. Terwijl het wél in de hadith staat en de sahih hadith van Muslim en Bukhari zeer veel autoriteit hebben binnen de islam.

      Je kan dat beschouwen als een vorm van Takiyya en de pathologische leugenaar en moslimvriend Ernst-Wim neemt dat zonder schroom over.

     12. Floris

      “Ik gaf gisteren Floris een bron die helder analyseert dat de ahadith die hij citeerde uiterst onbetrouwbaar is. Floris ging daar wijselijk niet op in.”
      ————————————————————–
      Daar ging Floris wel degelijk op in:

      “Mohammad ibn Ismail al-Bukhari of Al-Boekhari (Arabisch: البخاري) of imam Bukhari (Buchara, 810 – Samarkand 870) was een soennitisch-islamitische schriftgeleerde van Perzische afkomst. Hij is voornamelijk bekend om zijn compilatie van de Hadith, die Sahih al-Bukhari wordt genoemd. Vanwege de zorgvuldige wijze waarop Boekhari de isnad (mondelinge overleveringen) beoordeelde, wordt zijn werk door de meeste soennieten als het meest geloofwaardige van alle versies van de Hadith gezien. Het geldt onder moslims als de belangrijkste bron over het leven en de boodschap van Mohammed, na de Koran.”

      https://nl.wikipedia.org/wiki/Al-Bukhari

      Wat Ernst-Wim niet kan doorgronden is dat het niet gaat om de mate van historische betrouwbaarheid van dit soort geschriften (die is inderdaad nihil) maar de mate waarin ze door moslims worden gelooft en deel uitmaken van de officiële leer (die is onloochenbaar). Bukhari en Muslum worden gezien als zeer grote autoriteiten.

     13. Floris

      “Hier gaat het om de pedofiele handelingen van de profeet. Floris gaat nu onthullen welke Hadith die dit beschrijft en hoe reuze betrouwbaar die is.”
      —————————————————————
      Dat deed ik al sukkel: http://www.exmoslim.org/aisha.html

      Wim, ik adviseer je om je niet te mengen in discussies waarin je niet mee kan komen. Hou het bij je eigen niveau (matige havist).

     14. Ernst Quispel

      Floris wordt altijd woedend bij cognitieve dissonantie en zal deze link, een episode in een reeks artikelen, waarin de onzin over de ‘pedofilie’ vanMohammed wordt geanalyseerd wellicht niet kunnen opnemen.

      https://ghurabalbayn.wordpress.com/2013/04/09/mohammed-en-aisha-was-de-profeet-getrouwd-met-een-kind-2/4/

     15. Pit

      @Holland: Wimpie stelt vragen en hij wordt er opgewonden van. Best wel vunzig.

     16. Floris

      Van arrenmoede komt Ernst-Wim op de proppen met een leugenachtige islam-apologetische site.

      Dat neemt evenwel niet weg dat de Ahadith van Bukhari zeer concreet zijn over de leeftijd waarop Aïsha met Mohammed huwde (6) en waarop zij door hem werd genomen (9). Mohammeds voorbeeld wordt tot op de dag van vandaag nagevolgd.

      Dat is heden ten dage zeer pijnlijk voor gematigde moslims en hun apologeten, maar de futiele pogingen om dit gruwelijke aspect van de islam wit te wassen zijn tot mislukken gedoemd.

      Evenals zoveel andere aspecten van deze gitzwarte religie niet wit te wassen zijn.

     17. Ernst Quispel

      “een leugenachtige islam-apologetische site.”

      Tot die conclusie had Floris onmogelijk kunnen komen als hij de moeite had genomen de gehele artikelenserie door te nemen. Ik vermoedde al dat hij daartoe niet in staat zou zijn vanwege al te lastige cognitieve dissonantie.

      Het geestige van deze discussie is dat je moeilijk kunt besluiten wie her de meest leugenachtige partijen zijn, de elkaar tegensprekende schrijvers van de ahadith die eeuwen na de dood van de legendarische profeet van alles en nog wat over hem gingen fantaseren, of de islamofoben in deze tijd die dezelfde bronnen gebruiken om hun haat tegen moslims een zweem van legitimiteit te geven.

    2. Floris

     Ik ken die leugenachtige site al jaren, Wim.

     Ik gebruik inderdaad de islamitische bronnen zelf om deze fascistoïde stinkreligie aan de kaak te stellen. Betere bronnen zijn er immers niet.

     Dat westerlingen dit vuil in bescherming nemen is het grootste schandaal sinds de appeasement-politiek van Chaimberlain.

   2. Rechtsaf

    @Corfo Ernst zal ten koste van alles de islam verdedigen

    1. corfo

     @ Rechtsaf/Holland.
     Trieste figuur, die @Kwispel
     Leeft een zeer miserabel leven, kán niet anders, gezien z’n “reacties”, zónder enige inhoud en/of bronvermelding.

 4. George van de linden

  UH, ik kom hier nergens tegen : moslims / kinderbruidjes!!!

 5. Steve Van der Vekens

  Is dat handboek niet door de profeet Mohammed geschreven?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.