Tom Staal: ”De enige die nog weleens iemand in politiek Den Haag sloopt, dat ben ik.”

In een nieuwe podcast wordt er gepraat met een van de meest bekende journalisten van Nederland: Tom Staal. Hij terroriseert al jaren politiek Den Haag en maakt geweldige interviews met politici en bekende Nederlanders. Menig filmpje van hem is viraal gegaan op Dumpert of YouTube. In deze podcast heeft hij het over de journalistiek, politiek Den Haag en leuke weetjes over hemzelf. 

Enjoy!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. denk eens na

  Ik denk dat er veel mensen denken als tom staal , links is links niet meer. links is nu moslim knuffelen , islam verdedigen terwijl de islam homos en vrouwen wil ponderdruken – p geweld . links kom op voor de mens niet de islam opzich.

 2. Babaji538

  Ik wens, u tesamen, een fijn proces
  via het Internationaal Gerechtshof, van harte toe.

  Petra Hermans

 3. Stanly2000

  Ik kan me zijn prachtige reportage over het reilen en zeilen van de EU-Bobo’s in Straatsburg en Brussel nog goed herinneren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.